Co ríkáte na nový seriál 24-hodinovek
Co ríkáte na nový seriál 24-hodinovek
Nahoď link…
Promiň jakej link. Jsem tady poprvé :-)
ale jinak na internet občas chodíš ne? :)
jakože odkaz :)… Otevři si jejich stránku, pak ctrl+c, hod se semhle a ctrl+v :D
jakože odkaz :)… Otevři si jejich stránku, pak ctrl+c, hod se semhle a ctrl+v :D
OKKKKKK
Tak je dost bída, jen tři závody pro seriál :-(
Ještě liberec, ale ten není v seriálu
A Beroun se letos nejede?
to nevím
Už jsi nějakou 24h jel?
letos pojedu
letos pojedu
Slyšel jsem, že ne, ale prý se uvažuje o Praze – Řepých.
zajímavý, že tam neni Liberec… jinak podle mě tři závody stačí ne? :) pokud bys to teda jel klasicky v sólu…
Vloni to bylo ideální. 5 závodů vždy co 14 dní. Akorát na to, dát se dohromady a připravit se na další :-)
na tohle sem holt eště asi mladej… mě stačí jedno sólo na rok :) ne že bych to nedal fyzicky, to asi jo, ale psychicky mě ta představa děsí :) a psychika je na 24hod půlka úspěchu…
Klídek, čím jsi starší, tak tím je to s regenerací horší a Turista ten seriál už také loni nejezdil. Seriozně se na to nejde připravit.
Po předloňském Vimperku jsem se už konečně odeslal do cyklistického důchodu :-)
Pokud někdo chce bez problémů absolvovat celý seriál, tak na to musí myslet a nemůže jet závod naplno. To by se z toho opravdu za 2 týdny vzpamatovat nemusel :-)
a krome liberce a tehle 3 akci sou nejaky dalsi treba i min komercni 12/24hodinovky nekde po CR ?
Dvě 12h pořádá na jaře a na podzim X-sports u Kuřimi (Brno) http://www.x-sports.cz/
asi zkusim tu Jihlavu kdyz nestiham Liberec.
Děkuji majklovi a kubovi. Jsem starší ročník, ale zatím mi to jezdí :-)
já myslel, že nic nebude…
Jihlava – Bystřička – Žilina
škoda že se v termínu Bystřičky jede MTB Beskidy Trophy ,to bude velké dilema čemu dát přednost.
No uprimne, zrovna tyhle 3 zavody jsem chtel z letosniho serialu vynechat – uprednostnoval bych Liberec-Beroun-Vimperk.
Jihlavu nechci kvuli tomu ze nechci jezdit ve meste, a Valasska a Slovenska jsou pro me trochu z ruky.
Uvidime jak se k tomu vyjadri zbytek teamu…
Série Liberec-Beroun-Vimperk by zas byla výborná pro lidi z moravy… :))
Dělat seriál ze závodů na 24h je trošku přehnané. Tři závody v seriálu jsou snesitelnější, ale trošku tuto výhodu pořadalelé promarnili, že závody neroztáhli do delšího časového období. Mezi Bystřičkou a Žilinou je opět málo času. Žilina také dost daleko, tak si myslím, že letos ten seriál moc lidí nedokončí. Seriál je to proto, aby se o tom mluvilo, realita – počet sólistů v závodě a počet jejich startů v sezóně je věc úplně jiná. Stačí si prostudovat loňské výsledky, trošku jako na závodě to vypadalo akorát v Liberci. Na konci v srpnu, už stačilo na umístění vydržet na trati 12h – je to strašný masochismus jezdit to jako seriál a pohled na výsledky je pak hrozný. Tím nechci zlehčovat výkony závodníků, protože loni to byly občas bahenní lázně.
Největší problém je s časem, dopravou a podpůrným týmem. Je to roztahané po celé republice a prakticky to znamená co 2 týdny si brát dovolenou v pátek a pondělí a jet do tramtárie. Proto jsem komplet objel jen první ročník.
Jasně, když to člověk chce jet na úrovni a na výkon, tak je to logisticky strašně náročné. Loni mne neuvěřitelně vytočila Medunka, která neustále trvrdila, jak doprava je za hubičku a pak člověk zjistí, že Pražáci jedou akorát do Berouna :)
Už je zde 27 příspěvků, tak už jich je stejný počet jako bylo loni sólistů na finálovém závodě seriálu. 24h a ostatní ultra záležitosti jsou totiž typem akcí, o kterých se mluví a to i v celostátních mediích, ale nikdo je nejezdí.
Byl jsem jen jedinkrát a pojedu letos zase.Minulý rok jsem nejspíš přehnal tréninky a promarodil půl léta:-( Je to krásný závod.
24 jezdi dost lidi, ale ne solo.
Loni to podle mne bylo tak na 35 tis., těch 5 závodů, pokud by se člověk chtěl na tuty umístit, počítám do toho i škody na materiálu.
pokud vim, tak v Liberci startovalo cca 60 sólistů a to mi příde docela dost a v ostatních kategoriích cca 400 lidí, to mi příde na takovej masakr závod až až… pokud mohu srovnávat, tak dvojce mi přídou stejně těžký jako sólo…
Podle mne bylo 102 solistů v Liberci v roce 2010. V tomto je Jihlava velká neznámá, je to ve městě, zdá se to být snažší, tak třeba také bude přes 100 solistů. Ostatní závody se možná zase budou plácat okolo 30–40.
no tak vidíš :) ale je pravda, že je to jenom díky tomu, že je to zrovna Liberecká 24, která má dlouhou tradici-na ty ostatní už tolik lidí nejezdí (což je podle mě na druhou stranu dobře…)
Já nekritizuji Liberec, já jenom říkám, že seriál 24h nic nepřináší.
v takový podobě jako je teď nejspíš ne…
Co jsme psali pořadatelům, tak Vimperk na 80% nebude vůbec… Škoda.
Tak to je škoda, jak to?
Obavam se ze to dost souvisi s tema kradezema. Hlavni poradatel (reditel zavodu) se vyjadroval tak ze (kvuli problemum co s tim maj) bude mit tezko chut se pustit do organizace dalsiho rocniku.
Je potreba ale rict, ze nakonec to vyresil dost dobre, kamosovi kterymu tam ukradli kolo prislo nekdy v rijnu fungl novy, nejak ukecali meridu i kdyz nebyla sponzorem zavodu.
Dalším problémem může být předpokládaná malá účast. První ročník se jel na krásné trati, ale s docela těžkými sjezdy. Někteří sice hýkali nadšením jaká je to super trať, ale v druhém ročníku byla účast nižší. Loni byla postavena asi lehčí trať (nejel jsem ho), ale zase bylo kruté počasí.
loni bylo hnusně i v Liberci. Třikrát jsem jel Bystřičku, třikrát hnusně :(
forma seriálu, kdy za celkové umístění nejsou vypsány žádné ceny moc neláká k účasti. Náklady na materiál jsou bohužel vysoké.
První rok seriálu byla podle mě účast nejvyšší -byly vypsány prize money. Rok na to se rozdaly igelitky s malou věcnou cenou. Loni nevím, to jsem jel jen Liberec. Je logické, že zájem klesá.
Asi největším zabijákem těchto závodů je to hnusné počasí. Sice se najdou jedinci, co jsou nadšním bez sebe, že jeli v nechutném bahně a zimě, ale řekl bych, že většinu lidí to odradí.
Tak v tom pripade si Vimpersky vybrali smuly plno – co jsem videl video z 2009, tak si pocasi dost uzili, 2010 bylo zima a bahno.
Obavam se ze jednema z tech co byli nadseny jsme byli zrovna my, o to vic by nam bylo lito kdyby letos Vimperk nebyl…
suchý 24H jsem jel tak 1/4 ze všech. Klika, že jediný rok co jsem jel solo bylo hezky :)
bohužel díky tomu, že se trat jezdí pořád dokola i relativně slušné podmínky -z hlediska normálního závodu- jsou po pár hodinách bahnité peklo.
Ahojky Všem,
pro seriál se podařilo získat generálního sponzora, slovenského výrobce kol, a tak to přinese určitě jeho zkavlitnění. Rozhodně nejde v této disciplíně o to přinášet do ní velké finační částky ale závodníkům a doprovodu nabídnout pěknej víkend se vším co k tomu patří.
Nicméně se můžete těšít na pěkné ceny, které firma věnuje. A šanci bude mít každý, kdo se zúčastní všech 3 závodů.
Ahojky Všem,
pro seriál se podařilo získat generálního sponzora, slovenského výrobce kol, a tak to přinese určitě jeho zkavlitnění. Rozhodně nejde v této disciplíně o to přinášet do ní velké finační částky ale závodníkům a doprovodu nabídnout pěknej víkend se vším co k tomu patří.
Nicméně se můžete těšít na pěkné ceny, které firma věnuje. A šanci bude mít každý, kdo se zúčastní všech 3 závodů.