Zdar, pedály jsem si vybral a potřeboval bych poradit s tretrami na tento základní typ pedálů, max. cena 2tk, díky.
Zdar, pedály jsem si vybral a potřeboval bych poradit s tretrami na tento základní typ pedálů, max. cena 2tk, díky.
To je dost individualni. Osobne mam rad shimano tretry. Zpracovani maji bezvadny, cena neni nijak premrstena.
jj ale doporučuju je vyzkoušet to jejich číslování je přinejmenším zvláštní…
Jo, koupil jsem M42 po netu a musel jsem je měnit…
Tak. Od shimana musim brat vzdy o jedno cislo vetsi nez mam klasicke boty. Tj normalne nosim vsechny boty c.44, tretry od shimana musim brat c.45.
mám je taky o číslo větší kolega dokonce o dvě…
Mám Specialized Comp a kufry od BBB.
Mám pocit, že tady někde kdysi někdo řešil, že měl kufry nějak moc na těsno, ale já nemám sebemenší problém a ani bahno nijak neomezuje funkčnost.
Zdar, tak díky za tip, dnes jsem tyhle tretry zakoupil, dal jsem 20 testovacích km, nenabil jsem si a vůbec jsem zcela unešen jak to fičí. I s pedálama jsem to pořídil za 3 tk, jak jsem chtěl, normálně v krámě. Dnes v nich asi půjdu spát a ráno hned vyrazím na výlet.
Gratulace. Ať Ti jezdí. Teda spíš šlapou :-)
Gratulace. Ať Ti jezdí. Teda spíš šlapou :-)
Uvidím zítra, díky za tipy:-)
Vyzkouset a koupit to co padne nejlepe. Na cenu se ohlizet jen radove, protoze to co to stalo zapomenes rychle, ale ze ti boty nepadnou si budes uvedomovat porad.
Spešly Sport. Mám je už 4. rok, sedí mi jak ulitý (mám široký chodidlo) a není žádný důvod je měnit. Jsem s nimi maximálně spokojenej. Až dosoulouží :) tak vím, že další budou zase ty samý nebo Spešly Comp.
Á koukám, že už máš vybráno a koupeno :) Chybu jsi neudělal.