Zdarec
Mám problém nejdou mi rozebrat pedály od shimana pd m828 matice se zahryzne o osu se závitem, nechci na to jit hrubou silou ať neurvu zavit, tudíž bych se rád zeptal jdou tyto pedale vůbec rozebrat nebo je chyba někde v matrixu ??
Zdarec
Mám problém nejdou mi rozebrat pedály od shimana pd m828 matice se zahryzne o osu se závitem, nechci na to jit hrubou silou ať neurvu zavit, tudíž bych se rád zeptal jdou tyto pedale vůbec rozebrat nebo je chyba někde v matrixu ??
Jo viděl jsem plno videii co je uvnitř problém je že mě nejdou rozebrat to co je na obrázku bych očekával že vytáhnu i já z pedalu jenže mě nejde vyšroubovat vždy se zahryzne do osy
Co se ti zahryzne do osy? Ten zlaty dil?
Šroubuj dál, jak se to opře tak to dalším točením vytáhne osu z těla
Jo už je to venku jen jsem měl obavy jde to dost z tuha ale i nazpět, boha a toho marasu uvnitř
Ahoj. prosim vedeli by ste mi poradit ? Snazim sa urobit maintenance Shimano pd-m828. Predtym som mal PD MX80 a problem nebol. Ide o cast kde sa nachadzaju loziska. Rozobrat lozisko nie je problem. Ale zlozit to uz je vacsia sranda. Mate niekto skusenost ? Posielam aj fotky kde som naukladal spodnu cast lozisk 11 ks. Avsak je tama vola co asi nie je ok. Pred rozobratim vsetko pekne dosadalo. neviem co robim zle :)