Mám na kole nově sadu Di2 11 rychlostní a zkoušel jsem spárovat s Garmin 830.Garmin ale řazení nevidí.Co vše je potřeba dělat ?Při hledání jsem načkal řazení .Je ještě něco podmínkou?
Mám na kole nově sadu Di2 11 rychlostní a zkoušel jsem spárovat s Garmin 830.Garmin ale řazení nevidí.Co vše je potřeba dělat ?Při hledání jsem načkal řazení .Je ještě něco podmínkou?
Myslim, že to musíš dát do párovacího módu přes čudlík, kterej máš u nabíjecí zdířky. Už je to dlouho, co jsem to pároval…
zkusím najít
jen možná blbá otázka – máš nainstalovanou BT jednotku?
Správná otázka.Myslel jsem že je to standardní základní vybavení.Kolo,tříkolka mi bylo stavěno,mám 2 dny takže nevím co tam je .díky za nasměrování
Ajo, to mě nenapadlo, že ji tam vlastně nemusí mít. Také jsem dokupoval. Strčil jsem ho hned k baterce, takže jsem potřeboval ještě kabel na propojení baterky s komunikační jednotkou.
Ještě jeden , možná zbytečný doplńující dotaz.Předpokládám že pak vytáhnout jen část udajů na kombinovanou obrazovku ijako z jiných snímačů.Např aktualní ryclhlost,,kadenci,,tep a převod na kazetě je to tak?
díky