• richard_majer

nemam moznost si ani jedny tretr zkusit. Mate prosim vy nejakou praktickou zkusenost?

Jake tretry? Shimano SHM310, nebo SHM315?

Anketa: Jake tretry? Shimano SHM310, nebo SHM315?

1x
    100%
    0x
    0%
    0 0
    • richard_majer  

osobni zkusenosti nemate prosim nikdo zadne?

0 0
      • Vilém  

Konkretne s temato zkusenost nemam. Vseobecne co jsem od Shimana mel, tak nemuzu rict krivyho slova. Kvalitni material, dobre usito. Velikost musim od Shimana brat o 1 cislo vetsi, nez jake kupuju u normalnich bot.

0 0
      • felix.org  

Jak píše Vilém, u Shimana rovnou zkoušet o číslo větší, než jakou máš velikost normálních bot. Jinak mám jedny silniční a co se materiálu a zpracování týče, tak obojí bez problému.

0 0
      • jose  

co chceš slyšet…jsou to kvalitní boty, mam jak silniční tak mtb…naprostá spokojenost…ale jen „blázen“ si kupuje boty bez zkoušení

0 0
        • richard_majer  

:-) jsem blazen, ale tady ve sportu je proste nemaji :-( Specialized nechci, v tech jezdi vsichni kolem, ikdyz si je muzu vyzkouset…

Mam uz troje Shimana, naprosta spokojenost a porad drzi, ikdyz jedny maji uz neuveritelnych trinact let… a je cas na zmenu, aspon moralni.

Kdyz tady padly ty zkusenosti, koupil jsem tretry, mel je na nohou v obchode a presto po dvou vyjizdkach jsem je radeji prodal, nesedely (Mavic).

0 0
    • capo  

310 mají opravdu hodně řídkou podrážku, na chození to moc není. 315 jsou v tomhle ohledu o dost lepší. jiného rozdílu jsem si nevšiml. designově se mi líbí 310 víc, taky proto je mám :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.