nemam moznost si ani jedny tretr zkusit. Mate prosim vy nejakou praktickou zkusenost?
Jake tretry? Shimano SHM310, nebo SHM315?
nemam moznost si ani jedny tretr zkusit. Mate prosim vy nejakou praktickou zkusenost?
Jake tretry? Shimano SHM310, nebo SHM315?
osobni zkusenosti nemate prosim nikdo zadne?
Konkretne s temato zkusenost nemam. Vseobecne co jsem od Shimana mel, tak nemuzu rict krivyho slova. Kvalitni material, dobre usito. Velikost musim od Shimana brat o 1 cislo vetsi, nez jake kupuju u normalnich bot.
Jak píše Vilém, u Shimana rovnou zkoušet o číslo větší, než jakou máš velikost normálních bot. Jinak mám jedny silniční a co se materiálu a zpracování týče, tak obojí bez problému.
co chceš slyšet…jsou to kvalitní boty, mam jak silniční tak mtb…naprostá spokojenost…ale jen „blázen“ si kupuje boty bez zkoušení
:-) jsem blazen, ale tady ve sportu je proste nemaji :-( Specialized nechci, v tech jezdi vsichni kolem, ikdyz si je muzu vyzkouset…
Mam uz troje Shimana, naprosta spokojenost a porad drzi, ikdyz jedny maji uz neuveritelnych trinact let… a je cas na zmenu, aspon moralni.
Kdyz tady padly ty zkusenosti, koupil jsem tretry, mel je na nohou v obchode a presto po dvou vyjizdkach jsem je radeji prodal, nesedely (Mavic).
310 mají opravdu hodně řídkou podrážku, na chození to moc není. 315 jsou v tomhle ohledu o dost lepší. jiného rozdílu jsem si nevšiml. designově se mi líbí 310 víc, taky proto je mám :)