• ceo

Koupil jsem dnes tento computer. Vše se chová normálně, dokud computer nevložím do držáku. V ten moment začne pohasínat a blikat displej (celý, nikoliv jen rychlost). Problém se zdá být v kontaktech. Při silnějším přitisknutí je to lepší. 

Jsem technická lama, tak se raději zeptám zda s tím nemáte zkušenosti než půjdu reklamovat. 

Děkuji.

0 0
    • pajan  

Podobnej problem jsem na drivejsi sigme taky mel… vyzkousej vypodlozit baterii koiskem ubrousku…

0 0
    • werža  

tak tenhle tacháč mě sklamat na nejvyší míře:-( koupil sem v ůnoru a už mám 3 a pořád jenom problémy první to bylo nefungující tlačítko na reset deních km potom display jak píšeš-výměna baterek to vyřešila i když u nového tachometru:-/ a po třetí zase tlačítko takže sem ho ještě ani pořádně neměl v ruce pořád někde v reklamaci.

0 0
      • pajan  

Ja psal vypodlozit baterku… :-DDD Mno temito tachometr jsi u me SIGMA hodne pohorsila…

0 0
        • werža  

jo četl sem. já sem ju vyměnil:-D:-D:-Da taky pomohlo.

0 0
          • ceo  

Tak jsem zkusil baterku vyměnit a trochu to pomohlo. Už to jde přečíst, ale stále si to krátce, ale viditelně blikne. Možná že s dalším podložením to bude ok.

Nicméně pokud je tacho dýl v klidu (není ve sleep), tak se zdá, že jakoby zamrzl a nechce chytat :( 

Tohle jsem vážně nečekal. Nejspíš půjdu reklamovat. Nejsem tady od toho, abych dobastloval něco, za co jsem dal své peníze. 

Dělá dnes vůbec někdo použitelné tacho? VDO má taky dost stížností, Cyclosport je jak budík od babičky. Co Cateye?

0 0
            • Hornet  

Cateye mozem maximalne odporucit, na prvom biku som mal tusim mitty 1 asi 3 roky ziaden problem, potom mitty 2 asi 4roky tiez bez problemov, teraz mam uz vyse 10 rokov HB 100 zaroven aj pulzmeter, len menim baterky;-), a tento rok som Hornetke vybral Micro Wireless, pol roka zatial OK. Takze cca 18 rokov sluzby, uplna spolahlivost:-) Robil som aj v bikovom obchode a za skoro dva roky na Cateye ziadna reklamacia, aj ludi co poznam a maju ich, nikto sa nestazoval. Nuz Japonci;-)

0 0
              • pajan  

Mno ja ted mam Black Burn Delphi 3.0! Pry nejlepsi tch soucastnosti jsou 2.0 az asi 5.0 teto znacky. Prijemna cena je doplnena krasnym disignem a hlevne opravdu spolehlivosti! Az na par problemu pri prudkem desti kdy se mi voda dostala na kontakty v drzaku prs malou skviru zpusobenou malym bordelem v zarazce a vlastno oprave kabelazniho spoje pod stredovym slozenim pac jsem ho bouchnul o kamen a trochu jsem vytrhl drat rychlosti. Jinak muzu vsem doporucit radu Delphi…

0 0
                • ceo  

Někde jsem viděl i uchycení na představec pro Delphi. Jak jsou na tom s velikostí? Sigma je maximum, co snesu. V podstatě to mám jen na sledování ujeté vzdálenosti.

0 0
                  • pajan  

Mno jsou mozna o neco malo vetsi nez jejich mini konkurenti ale alespon na to suprove vydis. Ja si myslel ze na ten kousek v rohu s kadenci neuvidim ale je to vpoho

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.