Ahoj, mel bych dotaz ohledne tohoto computeru, je naprosto ok a vse funguje jak ma ale vite nekdo jak ho krucinal!!! VYNDAT z toho drzaku?? :-D laboruju nad tim a furt to nejde. a v navodu ani zminka. dik
Ahoj, mel bych dotaz ohledne tohoto computeru, je naprosto ok a vse funguje jak ma ale vite nekdo jak ho krucinal!!! VYNDAT z toho drzaku?? :-D laboruju nad tim a furt to nejde. a v navodu ani zminka. dik
Já měl 1606. Nejdriv jsem otocil, myslim po smeru hodin. A pak se volne vynda (vypadne)
to jsem zkousel ale klade dost velkej odpor, odtrhava se nalepka a vytahuje ta guma..... takze mam docela strach vzit za to vic…
Mozna je to po smeru hodinek. Jestli je to to nove uchceni. Mrkni sem www.sigmasport.com/en/startseite/
je to verze 2007 s digitalnim prenosem, takze nic novejsiho snad nebude, ale kazdopadne dekuju, zkusim byt malinko „drsnejsi“ a snad se to podari :-)
Opravdu stačí jen pootočit doleva přes aretaci. Je dobré na ten tachometr trochu zatlačit.
Tak vyzkouseno a jde to :-D, zatlacit a otocit proti smeru hod. rucicek. dik vsem