Jedete nekdo silnicni sudety ted v sobotu? :)
Jedete nekdo silnicni sudety ted v sobotu? :)
ROFL :-D :-D
Že bych fakt měla pravdu? ;-)
:-)
ještě zjistit pod jakým jménem se bude schovávat :-)
:o) Nikdy jsem svy jmeno tak moc neschovaval – Pavel Dědák :)
a jo, jsi tam, krátkou a Muži 19? :-)
Tak to nepřehání, možná nechce, aby do něho někteří rejpali, kdyby jel dlouhou. ;-)
TinkTink> krátká na okoštování a příští rok praštíš s bikem a zbydou jen dlouhé silniční maratony? ;-)
Rozhodne neprastim :) – ale silnice treba po praci je dobra, to rozhodne nepopiram, ze jo…akorat jeste musim tu silnici poladit teda… :)…
A 90km – to je logicky dusledek toho, ze jsem nikdy nic takovyho nejel a z baliku mam celkem strach :-D…
pocitej ze tech prvnich 90 km na sudetech je rovnika se trema max 4 kopeckama…jede se dost rychle…neni problem prumer 40 km/h
Tak sme se pobavili…
A kdo teda jede? :o)))))
Já
uz tady jeden dred je,
ale jedu a Beeda taky a samozrejme dospelackou
Nevidel jsem zadnej rozumnej thread… :-/, je tu moc kecu vsude…
Dospelackou dospelackou…nebudu riskovat :) Diky za informace.
odkazal bych te na desatero :-D ale je fakt ze jen sem ozivyl lonsky dred, bude tam i Sava s fotakem – myslim ze ji neprehlidnes…pokecame v cily ? zustavame tam do nedele…takze po zavode pohodicka…
Toz uvidim…ja tam jedu solo, tak to mozna v sobotu po tech 90 otocim domu? Vubec nevim, mam vikend totalne free, ale protoze jsem dnes doskladal zas XCcko, tak bych ho tu chtel v nedeli aj protahnout :)
když to tak čtu: závod se jmenuje Sudety, všechna kola jsou z Německa, kurvahošigutentaag
Ano
Docela dobrý, můj první závod delší než 3hodiny. To počasí bylo fakt hustý, ami nevim, ale snad 7bidonu :-).
Nemate nekdo nejaky fotky?
asi 300, ted sem prijel domu, sve dojmy a fotky sem dam zitra, jinak souhlas pocasi humus…
Tož dobré, příště zas :-)
Ahoj závodníci! Fotky jsou od Josky Bitnara na http://www.foto.bitnar.cz/thumbnails.php?… Jinak máte pochvalu, že se nikomu nic moc nestalo a tudíž jsem si udělala jen v celku vypečený výlet sanitou ;-)
tož byl to pěkný ročník, ze začátku to zase párkrát spadlo :-(, naštěstí jsem to jen viděl .....
jelo se mi ale dost těžko – ve vedru to nejde :-(, trať byla pěkná, konkurence každý rok roste…:-(
takže 72.abs, 19 v kat. :-(
fotky nahraju a dodám večer…
PS.: Beedo jel si jak kráva !!!! gratulace
jo a tedy povedlo se mi vyhrát krásný carbon boty na silnici v tombole – taková třešnička na dortu :-))))
to tink : diky za kseft…
Ja tez :)
Tak ani tydle nesedi uplne na 100% :-D – http://www.tinktink.cz/bazar/ - posledni :-)
snad je brzo bouchnes, me ty shimana sedi lip jak Nike…fakt bomba :-)
A ja pudu do Speslu, uz me nebavi testovat kdo vi co…ale bude to ujety…bajk, tretry, helma, dres, rukavicky…jeste kratasy a ponozky a jsem kompletni SS :-D
tak a jeste kolo a bude to !
Kolo mam, ziletku zatim ne… :-D
lituju, že sem nezustal na tombolu :-(
diky, pro me to je urcita satisfakce…
prima akce,
tinku, ze to byl samy krasny asfaltovy singlik;-)
Jak kde …misty to bylo trosku rozbity, chtelo by to opravit :-P
kde si zjistil výsledky?
Já mám tohle počasí rád. Bohužel jsem píchl na tom červeným štěrku, kterým byla vyspravená silnice na cca 10. km (zdravím SÚS Královéhradeckého kraje – díky nim skončila část mých daní u mých úspor, bohužel toto spojení není moc funkční). V té chvíli jsem se pohledem rozloučil s balíkem marně zamával oktávce v barvách Mavicu a vyrazil na nejdelší časovku ve svém životě. Docela mě překvapilo, že na Srbské nebyla pumpa. V Teplicích jsem zajel na hotel dofoukal kolo a pokračoval v jízdě. Až na Odolově se mi povedlo dojet někoho kdo jel chvíli se mnou. Takovou malou náplastí na smůlu, která mě potkala je tričko z tomboly. Už se těším na Rampušáka.
tady je pár fotek – víc se nestihlo
Díky za vodu a dobrej hák. Zas někde ahoj.
42. abs., 12. v kat.
Já 40. a 11. v kat :-)))
Tys mě dojel s Horákem, ne? pak si odjel v tom závěrečnym konci?
No jo, to jsem byl asi já :-)))
cago, konecne vim kdo me zdravil:-)
jj
s kolama spokojenost?
jizdni vlastnosti super 1400g +210galda je znat oproti aksiim.., vlastne cele kolo slapalo na 1:-)
1400? Na netu sem videl 1580 (galuskové provedení)?
vazeno, tohle je varianta s draty sapim cx ray..
fotoreport zde:
Silniční Sudety se blíží a plánuju dopravu. Neměl by někdo místo v autě? Předem díky.
Zdravim, neměl by někdo místo v autě? Z Prahy, nebo Český Lípy?
Tak panstvo, bohužel se letos zase nemůžu zůčastnit. Přenechám startovné (krátká- ale asi to půjde přehodit). Pokud má někdo zájem ozvěte se – kontakty v profilu.
Letos jsem se těšil, bohužel nic… brání mi certifikát z AJ … :P