po dlouhém rozhodování jakou silničku koupit jsem se rozhodl pro SIRER 502 DYNAMIC 2008 na sadě Campagnolo VELOCE ULTRA-TORQUE 10×2.
Co vy na to???
po dlouhém rozhodování jakou silničku koupit jsem se rozhodl pro SIRER 502 DYNAMIC 2008 na sadě Campagnolo VELOCE ULTRA-TORQUE 10×2.
Co vy na to???
po dlouhem rozhodovani dnes jedu do brna pro Meridu .. resp zkusit velikost a podle toho vzit, mel sem limit 20 uplny max 25 – skoncil sem na 25,5 .. sirer je sice barevne sympatictejsi ale za tu cenu jen Mirage s cimz me ve vedlejsi diskusi setreli .. a dalsi +3k az veloce se mi zda az moc
Mirage nebo Veloce je upně jedno, je to funkčně na 99.9% stejné!
Mám to samé kolo, jen na Mirage místo na Veloce. Jsem s ním spokojený, jede dobře a zatím jsem neměl žádné technické problémy. Ale nemám s čím srovnávat, je to má první silnička. Snad mi jen vadí, že svými krátkými prsty pořádně nedosáhnu na brzdové páky:-)
asi ses rozhodl spravne .. po absolvovani vyletu do Brna primo k Sirerovi, kde je to fakt obchod jak cykloobchod ma byt a po osedlani meridy musim konstatovat ze Sirer je na prvni posez pohodlnejsi – sedlo na Meride sice vazi mozna polovinu ale komfort nicmoc, i ram meridy uz je trosku scifi, jedine prijemne bylo razeni shimano ktere se mi zdalo ovladatelnejsi