Sraz na pryglu u vesla v 16.00.
Po trailu na maso a zpátky taktéž:)
Sraz na pryglu u vesla v 16.00.
Po trailu na maso a zpátky taktéž:)
Skoda, ze tam nevede silnica…O:-) Budu tam ;-)
No škoda, ale nejedu … někdy příště snad.
jak nejedu? Kdo nás potáhne? :(
No úplně normálně … nejedu :)
Prostě jsem zjistil, že jde shodit cca 2kg během noci a nějak moc se mi to nelíbilo … a ke všemu si musím dopracovat to ut co jsem se skoro nehnul a 20h jsem spal. Prostě se někde něco kouslo… takže fakt to nejde ;)
Tys zase někde řádil se Silvou?:-D
No..no …no … a vůbec kdy budeš mít žiletku … už jsi z té bandy „chrtů“ :)) poslední co ju nemá ;)
A nebo ju máš?
nene, nemám a v dohledné době mít nebudu a nejsu žádnej chrt, to jsou jiní…
No taky pozoruju, jak to všechno degeneruje. Už aji já pojedu zítra zase na silnicu :-(
Cože? Jedeš zase někam autem?
Ne, fakt jezdím na silnici, …teď..no:-(
I Ty Brute? .....Hmmmm
Ale jenom trochu .:-) Na biku s hladkýma, úzkýma gumama, trenuju na důchod, už :-) Jede to nesnesitelně lehce, šlápneš a pak přestaneš… a ono to furt jede !!
To jsem zjistil při cestě na Děda a z5. A oni furt kam jedeš? A ono to samo :)
:-) Já jsem to chtěl pučit Jst, aby mu to na Praděd dobře jelo a on nechtěl. Prý by se musel vyhýbat dírám.
Jj, trochu jinej styl jizdy, ale ma to taky neco do sebe ;-)
jak jsem říkal Peťane, když je hezky, tak makám a jak můžu vyjet, tak chčije, neuvěřitelný, jak to funguje… :-/
dobrou chut:-)…byli sme tam nedavno:-))))
Toz sodruzi, vzhledem k tomu, jak vcil vydatne nad Brniskem a asi aj v jeho okoli chcije, dnesni akcu Smelcovna rusime, bo bude mokro jak prase :-( Toz nekdy jindy…
Měkkýši ! Háhr.akce: Štursova 7, kýblu a hader je dost !-)
Co je na Štursové 7?
Mé rodinné hnízdo.
Aha…tak my,co raděj malujeme než uklízíme,bychom se mohli sejít na Štursové 51-tam zas bude dost štětek :-) A kola s sebou,při placení příjdou vhod!
Tam kamarádovi před lety nezaplatili za podlahy a už asi nezaplatí. Tak by jsem si to jako mohli vybrat touto formou, ale radši bych ssebou vzal pro jistotu aspoň jednoho velkýho a silnýho .-)
Toho snad máš v kalhotech,ne :-)) Jinak my s Excelem možná na ten Šmelc dneska zajedem…
zase na B. :)
necekane :)
:)
Sem si nikdy poradne nevsiml, jak je ten barak velkej :-) Nadhera.
šak to je fungl nový :)
Na exkurzi si rezervuji asi sobotu, nebude-li pršet. Neboť, jak říká babka Hrušinskýmu ve Slavnostech sněženek: To je dost, žes nás taky dědku vyvez.-)
jak je to všecko pěkně zelený :)
sak se ji taky vypije :)
…za vikend
ach… :)
hezkyyy:-D
si dovolím úpravičku :)
takhle
seš v poslední době měkej jak swiňa..pár kapek a stahuješ vocas, to jsi družstevník, kua!? ;-)
A kde ta Smelcovna je?
no, skoro žádnej kopeček a furt po asfaltu :o) a hlavně výýýýýbornej kus masa
To bys chtěl vědět,co?! Tak my,co máme pro strach z deště uděláno,bychom tě tam dneska mohli zavést…za pivo,samozřejmě :-)
Dneska se jede Číňan Cup. Tak snad příště. Klidně za pivo :-)
Takže akce platí 16.00 u vesla…
Ano ano, akce „Uzeny“ obnovena!!! Takze Wlku dojed ;-)
dneska jsem místo kola řešil chladič u auta grrrrrrrrrrr, proboha..ak jste se měli? co uzeny??
Leteckej den jako krava, pan Splinter za to tahal – sme ho stihali jak komari :-D
A uzeny…curaci, mistni to rozkoupili predem, prej je to na objednani a kdesi cosi, mrdky jedny medialni. Uz tam nepachnu :-(
přesně to stejný jsem slyšel o nějakejch vyžírkách z Brna, když nezbývalo na místní :)
No dovol…ja prece nejsu zadna vyzirka :-) Covek tam jede az z vychodu (Brna) a pak tohle :-(
jak jsem dostal tak prodávám. :) Ste se měli na zpáteční cestě zastavit U Buble, to je skoro po cestě. :)
bych si moh pořídit skleněnou kouli. (to sem vám ale facht nepřál aby na vás nezbylo.)
(14.06.2007 15:05:40) 193.85.148.xxx 3×> Šmelcovna uzený – čtvrtek 14.6.07 (^ odpověď na 2× ^) a brácha „suší“ hubu na šmelcovně :)
No,správná otázka…výborně to měli páni organizátoři vošéfovaný…dole máš přiznání :-) No jo,hoši,vono se to samo neudělá,no.To chce jít tomu štěstíčku naproti! Jinak supr,deficit uzeného jsem dohnal doma česnečkou a grilovaným lososem :-)
Tý kráááávo, no to mi ho teda vyndej, ale vo co komu de na tý Šmelcovně, to by se jeden po.ral! Uzenýho plná udírna a pro nás šidítko v podobě klobásy, ty by člověk blil.Hodně si u mě pohoršili. Jinak já si dal teda klobásu, ale soudruh Jonys tatranku a pak mi dal takovou čočku…domů jsem se přes Babu, doslova proploužil.
Toz si uzite Smelcovnu tadz prsi a prsi-Portugalsko-Avora..hruuuuza… v moru jsem byla jen dvakrat a jeste byla kosa jak… no nic moc…
Horních 10.000 !
? co to? :)
a brácha „suší“ hubu na šmelcovně :)
No tak nejak, tady je fakt pekelne…porad jedeme na jih ale nic moc…mozna prejedeme ke Stredozemnimu moru…a nebo uvazujem o navratu.
copak najíždíš objemy jo? :)
oběmy
objemy :-)
No momentalne e-e …zatim chodim po svejch…momentalne
Kasli na dest – to je to zoceleni ;-)
Je tu zima..prsi..vsechno mokry… :(
No tak nejak, tady je fakt pekelne…porad jedeme na jih ale nic moc…mozna prejedeme ke Stredozemnimu moru…a nebo uvazujem o navratu.
Vona fakt nekecala:-D
inetnum: 195.23.23.0 – 195.23.23.255 netname: IP-NOVIS descr: NOVIS TELECOM, S.A. role: Novis Tech Contact address: Novis address: Edifício Novis, Estrada da Outurela, 118 – A address: 2795–606 Carnaxide address: Portugal
..vlastní sestře nevěřit..hmm..
co mě tak napadá tak nevěřím akorát crossridům:-)
Jóó, když já jsem už na začátku říkal, že to budou pěkný šmejdy, to mi nikdo nevěřil… a jsem rád, že na má slova došlo :o)
No a kdyby se nic nestalo, tak by si na ty Tvé slova nikdy nedošlo a bylo by taky vyřešeno :)
Jen tak na okraj mám CR už pátý rok na HT a že bych to nějak šetřil se říct nedá, ale taky to neprasím :) ještě pokud si pamatuji jsem je necentroval a zatím slouží.
Že by kvalita šla s rokem dolů?
Ale ono se stalo, takže na má slova došlo 8-)
Takže chceš říct, že mám vlastně vyjímku potvrzující pravidlo? :)
Tak :o)
Momentalne se nachazim ve Spanelsku :))
Jinak jeste vcera jsem byla v campu ve Siera Nevade. Vyjeyd na White Killerovi na nejyssi horu Spanelska bzl teda supr. 40 km do kopce :)) to se u nas nenajde…
Jo a CR prezily i sjezdik dolu :)
3718m? To de, good job ;-)
Je, ahojka:)
Jo jo :)do vysky 3480 m to slo, pak uz po svych na snehu :)
Tak to gratuluji! My jsme na vrcholu obvykle kolem 528 m nad morem :)
Buk. :) no jo :) Zdravim vsechny i Lade :)
Vecer vyridim…
Dik, mizim za slanou vodou. Je tu draho u te obrazovky :)
já se dostavím na místo, k Veslu nestihnu
Takže akce Šmelcovna skončila tak, že všichni okolo si dávali uzený a na nás nezbylo :-/ Grrrrr.. Ale aspoň fajn svižnej vejlet…Ani sme nezmokli.. Ale u nás asi grub dost…
P.S. Zlatá Bukárna :-)
Ále, tam zas dnes neměli gulášek …:-(
Ale maj tam aspon dobre skopek, neee jak nekde…:-)
Ale byl gulasek… A vyborny medium a utopenci a zavinaci… :)
Nj, doma je doma ;-)
Co kecáš? Dyť sem ho nedostal.To chceš říct, že jak jsem odjel, tam vám gulášek dali, nebo co? :-(
No comment :)
sem si nějak nevšiml :)
No proto, jinak by to totiž byla těžká diskriminace přespolních. A to by se pak řešilo až v Haagu
V tom pripade tam muzem hnedle poslat nemilou zalezitost s uzenym. To se prece MUSI prosetrit! :)
To zas ne. Ke zlaté kartě nějaký výhody být musí. :)
To byl záměr, že ses včera ke mě nepřihlásil, nebo už jsi měl dost ?-)
jej promiň (skleroza) ten šedovlasej u krajního stolu. Já si nemoh vzpomenout kde už sem tě viděl. :) Příště bude omluvenka. :) dost sem tedy rozhodně neměl :) 3× 10° se mi stává velmi zřídka
Potvrzení toho, jak nemáš známýho hospodskýho … Na Bukárně to je porád Petříčku sem, Petříčku tam, že Splinťo .-)
Co? Jak? Kde? Proč? :o)
Komentar k fotce: coze uzeny uz nebude? to si delas prdel, ne?-) Jinak vcera by se to dalo nazvat "hon na Splintera aneb vyjizdka zavodnim tempem:o)
Hoši jak ze journalu. V Líšni kroupy jak sviňa.