Na Romanuv popud zmena – sraz 17hod. na lavce u OBI – Smelcovna – pro zajemce Prigl ohnostroj (zacatek 22:30).
Na Romanuv popud zmena – sraz 17hod. na lavce u OBI – Smelcovna – pro zajemce Prigl ohnostroj (zacatek 22:30).
Anketa: ?
Návrat nutno volit obezřetně právě vzhledem na tvořící se ohňostrojuchtivé davy.....
Proto skupina A pod mým vedením pojede asi dřív :-)
Koukam, ze v tom zacina byt zmatek :)
Mne je to jedno, rad bych nekam vyjel, uvidim rano dle situace. Stiham srazek od cca16-te hodky kdekoliv po Brne. A je mi jedno, jestli uzeny nebo palacinky ci strudl. Jen jestli pojedeme na Buk, tak bych tam chtel byt tak kolem 18–18:30, at stihnu pred cestou zpet trosku vytravit. Tu Smelcku jsem navrhnul hlavne kvuli Tvemu diteti, kdyz chce tak videt ohnostroj :-)
mě ten tvůj čas vyhovuje, klidně tak pokud oželíš uzený..... :)
To se musi synek vyjadrit sam, mne je v podstate jedno kam pojedu, OBI urcite pred 17 nestiham (to musim po 16 vyjet), Klajdu bych mozna 16:30 mohl dat…
synek nejede:)
a říkal to už několikrát:)
Ja vim, na deti zabira premlouvani.
Pojed, Petricku, bude uzeny :)
Mne jednou a to jeste byla rec o variante Buk a ne Smelc-Prigl.
Puvodni vlakno uz odemykat nebudu, ale muzem tam i tam…
Jasne, domluvime se zitra.
No a to uzený jako někdo zabukuje? Abychom nakonec nezůstali, s bídou, u klobásy. Ohňostroj se nedá sežrat, ten mě nezajímá.
Nechcu být za hnidopicha, ale „prygl“ se snad píše s Y. :-)
…tak nebud…http://www.hantec.cz/hantec/slovnik/slovnik.htm#P :o)
Myslim, že je možno používat obě varianty http://www.prygl.net/php/hantec.php :). Vzhledem k německému původu mě osobně sedí víc PRYGL
Puvodne jsem chtel napsat, ze u hantecu je jakakoliv diskuze o tom jaky tam ma byt i/y uplne mimo, ja pisu i bo se mi tam vic libi:o) a vetsinou to lidi vyslovujou mekce.
Jasně, je to o vkusu každého soudruha :), aspoň nemůže nikdo při psaní vyrobit pravopisné faux pas…
To „i“ mne prijde takovy 4procentni :))
:-P
Tak kdo? A kam? začínám v tom mít chaos. :)
Jaaaa. Nikam :-D
já jen abych měl přehled až se mne budou ptát kdo kam zanáší :)
Já do Ronda :)
budeš hrozit? :)
:cP
Ty bys mela mit v profilu foto brusli uzivatele:o), na kole sem te uz nevidel ani nepamatuju.
Néjdu na brusle… jdu na něco jiného :cP
Na kole jezdím… neboj! :c)
Petr rikal, ze na kole jezdis...............na bruslarsky treninky:o)
Když Petr říká, není všechno pravda… :)
;)
tak to bych se s dovolením hádal… Kdys byla naposledy na kole?
23.5.2008 prosím… :c)
Blbost, v sobotu na českém poháru v Hradci Králové :c) v časovce … takže pohodka… svědomí mám čisté :)
Noo, ale bruslařka vám prý zase ujela…:-)
áá, tady někdo viděl zprávy … :c)
Já došmrdlala pro třetí flek … uff
Jó ? Tak to máš nárok zajít si zas trochu zabruslit…:-)
No to se ale nepočítá.. Naposled na Buku bylas kdy?
Strašně dávno, toho jsem si vědoma :c)
Tak Buk 16:30 Klajda, trasa v puvodnim vlakne?
OK, budu tam. Ted v praci nestiham, jeste se mrknu na B-F tesne pred 15-tou hod.
Vynechám Klajdovku a pojedu pomalu napřed. Bílovice-červená-Křtiny- .........
mmt, tak smelcovna nebo buk?
Buk
omlouvám se za neúčast, ale zklamala technika a museli jsme to omezit jen pod Hádek. Snad příště. :)
Nejels dneska zase zprava kolem tunelu…asi tak pred 15minutama? :-)
jel. měl písknout bych na tebe počkal :)
Sem jel autem voe :-DDD
ty řídíš? sem myslel že seš nemobilní. :)
Mobil mam, kola mam, auto mam :-P
no mě přišlo divný že ses ptal vonekdá na ten průjezd tunelem a dál na kole.
Mno ja zas tak casto neridim, takze si nepamatuju kazdou znacku :)
Toz, s Romanem jsme objeli rest z nedavne defektozni vyjizdky, zluta z Krtin pres proklest je pekna.
Buk tentokrat uspesne konkuroval Smelcce - meli uzeny:o) (sice v bramboraku, ale bylo super), navic Starobrno vyvalilo zeleny kostlivce ze skladu, takze byl Velikonocni Nic lezak:-D
Na zaver nesmim jeste zapomenout Romanovu poznamku po Frantove telefonatu, ze „kamosce se pod Hadkem polamala prehazka, takze cesta domu bude nadlouho“...........„jak vypada takova naha prehazka?-)“
chrte! :) máš novej dresík jo?
Já čekám na Polka až dojede s Aviou a hurá směr Kokořín:)
jj, pro zmenu dresik Bedova zamestnavatele:o)
mejte se tam fajne a nic si nezlamejte:o)
Pekne to bylo. Paja me prohnal jak ratlika, v jednom kopci jsem tepal 201. Cestou z Brna na buk cca 28 km a 800 nastoupanych metru…
Nutno podotknout, ze Roman ma normalne ty tepy hodne vysoko, pri tech 200 jeste relativne souvisle mluvi:) a vypada celkem v pohode, ja uz bych videl cervenou mlhu:o) (ale i tak to moc zdravy neni)
Foto: jel na tech 201 tepu tak rychle az je z toho celej rozmazanej:o)
čoveče 201 to už je klinická smrt ne?
Ja mam ty tepy fakt vysoko. Do kratkeho asfaltoveho kopce (v Bilovicich po cervene nahoru) jsem tepal 196 – sviznejsi jizda, Paja byl na nejakych 165 a jeste jsme si povidali
No,takže milovníci karcinogenních pochutin a pyrotechnických efektů nechť se dostaví na Šmelc jako švábi na pivo,sjednocení prakticky není možné…
My tam s Reňou budem tak 17.30,jinak nevím nic,kdyby se dostavil pan JST s vidlopumpou,má u mě pusu a Renata mu koupí pivo :-)
pred chvilou jsem psal exikovi, ze to dnes nedavam :-/. poresime kdyztak o vikendu…