Je treba narusil posloupnost Buk Buk Buk taky nejakym Smelcem:o)
Sraz: 17hod. na lavce u OBI
Po trase Starobrna na Smelcovnu.
http://www.volny.cz/…our/plan.htm
Zpet po nocnim Prigltrailu
Je treba narusil posloupnost Buk Buk Buk taky nejakym Smelcem:o)
Sraz: 17hod. na lavce u OBI
Po trase Starobrna na Smelcovnu.
http://www.volny.cz/…our/plan.htm
Zpet po nocnim Prigltrailu
Předpokládám, že chceš jet po té kratší trase, t.j. po zelené čáře. Je to tak ?
Ne, po cervene pres Lazanky a Marsov:o)
Bude brod, předpokládám ?-)
jojo, to je potreba prozkoumat
Ale teď jsi mě trochu zmát s těma Lažánkama a Maršovem.
Proc? Po trase je to od prehrady na kopec k Risovce - Hvozdec – brod – Lazanky – Marsov – Smelcovna (Javurek – Vev. Kninice – Risovka – Obora)
No při vší úctě, tak to já asi někde zkrátím.
Ekonom no. Krati penize, rozpocty, ekonomicke vysledky…vyjizdky :-)))
„Dyzajnéři“ to bajkování zase mohou všelijak „zdyzajnovat“.-)
Vcera jsem si chvili psal s Pepkem. Mozna by jel taky, ale nejakou zabavnejsi cestou.
Tak jo, vzhledem k tomu, ze s projetim nezabavne trati zavodu to vypada na sobotu, tak pokud pepek neco zabavnyho vymysli, proc ne…:o)
Pepek toho udajne moc nevymysli, pac to tam az tak nezna. Mne napada jen Prigr trail, obora ci stejna cesta, co jsme jeli minule – pres udoli oddechu do Zebasu, Helencinu studanku a Podkomorskou myslivnu.
Tak co prudi s zabavnejsima trasama, kdyz nezna tu zavodni, sjezd po trati k brodu na Bilym potoce po mokrejch sutrech nebo ten prudkej sjezd kousek pred Smelcovnou mne nudny moc nepripadaji:o)
Já jsem včera korespondoval taky s Pepanem a nezmínil se, prudič jeden. To jako chce naznačit, že na brífinky jezdíme nejkratší cestou, tam boj s „ničím“ a pak „smrťácky“ co nejdříve dom ?! To se mě teda hluboce dotýká !
dyť je to pravda :)
Vsak neco vymyslime. Drive nez v cca v 17 hod to urcite nestihas ?
Mozna tak ve 3/4:o) mam to ze Slatiny pres cely mesto.
To mozna jo, ale musis uznat, ze podle toho, co psal Roman to vypadalo, ze prudis:o)
Na Smelcovne budem aspon do 8.
To je ftip? Do osmi tam ani nedojedu…
Chces rict, ze za 3 hodiny nedojedes z mesta na Smelcovnu?
Krom toho tech 8 je vetsinou spis takovy prani nedojet domu v 11:o), realnejsi odjezd je spis tak k 9…
Minule jsme sedeli na Buku do 21te hodiny
A to je pravda. Pamatuju si to :)
Uz to tady psal kdysi kolega Oholno…ehm, kolega Splinter – ses horsi jak zenska :-)))
Jen mu dejte kapky.
ty ses sfina;-D
My mu tak na Kamenaku rikame :-) Ja sem to nevymyslel.
:o)
Hosi vy me se..te :-) Moc se mne tam nechce, ale toz asi tam pojede vetsina, toz asi pojedu no.
Dyť to máš z hokny na tu stranu. A teď už asi většina budeme, bo někteří průzkumníci zmenšují podezřele akční rádius .-))
Bud tvrdej, ja jel taky minule z Buku domu. A to snezilo a piv bzlo vice nez obvykle :)
To neni o tvrdosti…ale lenosti :-) Sak pojedu, pokud nebude chcat.
Pokud nebude prset
Je-li vám smutno po opravdu, ale opravdu technické debatě, tak „carb. nebo Al“ a SIAFU.-)
Siafu? To myslíš ty tropický brabence?
Tak to mám mezery, ale ty určitě nemyslím.
:DD Pepek asi ještě neví… co je to za slitinu.
Co Pepek? Jakou slitinu? Když slitinu, tak jedině ocel Cr-Mo, pro zazobance samozřejmě Titan (že pane Jst? :-)
Bambus pyco! :-D
Může být, ale musí být namalovaný hezkyčeskyčervenomodrobíle :-)
Já myslím, že nevím, ale jestli teda nebude chcát a jestli se do toho nebude něco, nebo někdo *****, taky bych snad kdyby teda to vzal raději někdo jinej
Nemožu su ve škole :-/
Btw. potřeboval bych to starobrno projet někdy o víkendu třeba? Pájo hlásíš se?:)
To samý mě říkal včera mistr AVG.-)
Co pan průměrný?:)
No dyť říkám, asi se chystá tě vyzvat. Pravda já zapoměl: chystá se na „sprint variantu“.
Ano, jsem vinen, zastřelte mě… :o)
O.K. v sobotu by to slo, ikdyz to bude trosku blativa projizdka, vcera jsme jeli zaverecnej sjezd od Risovky po modre k Veveri – blato, strom pres cestu a podobne vychytavky.
Je ale mozny, ze s nama pojede Rada po nocni, takze v tom pripade tempo pohodove.
Rada = Slou = lokomotiva ?-)
Ne, to je jinej rada…
Mě napadlo: Když jedu s Renčou, tak tomu říkám vyjížďka ala paní radová.-) Jo a ta žlutá s Ríšovky musí být taky pěkný humus teď, když žlutá je blato. Tu jsem dával tak cca před měsícem opačně od Prádelny nahoru, ty koryta jsou o hubu a to byl jen navlhlý píseček, takže teďkonc to musí být fakt mazec.
Nejak jsem to s tema zlutejma nepochopil:o) my jeli modrou z Risovky k Veveri (zaverecnej sjezd na Starobrnu), zluta z Risovky smerem na Hvozdec bude taky blato, tam tece po ceste potok, ikdyz je jinak pomerne sucho…
… když modrá je blato. Už fakt senilním.-(
Tož jsem chtěl napsat že pojedu, ale asi bych byl uštván … přece by to byla skoro první vyjížďka letos.
Ale ještě uvidím a kúsek bych sa třeba svezl ;)
Ježíšmarjá, další takovej co jezdí do kopca 3o ! To ani to uzený nebudu moct polknout.
Máš tam chybu :)) … ne do kopca ale v současnosti spíše z kopca … a letos je to fakt bída a nula od nuly pošla.
To je jak volebni politika v CR. Naslibujou a pak je vsecko inak :-))
Když na mne Jardo počkáš, až si vyzuju a obuju tretry v rámci nácviku překonávání Bílého potoka, tak se Ti budu na oplátku snažit stačit… Každopádně ale vynechám výjezd od Bílého potoka do Lažánek a pojedu přímo na Šmelcovnu. To tam možná ještě zastihnu Páju dojídat svačinku. Když se na Šmelcovně zdržím jen 30 minut a při návratu vynechám ještě zajížďku k Veveří a sjedu dolů Kočičím žlebem, mohl bych být v 20:30 doma..... Od OBI přes Šmelcovnu na Lesnou je to cca 45 km.
No to ses MTB biker, soudruhu? Vyzouvat tretry kvuli brodu misto toho abys ho projel? A ze se to project da…
V tom pripade mi unika duvod, proc tam jezdit :)
Není som chrt …-)
pišu si k tvé osobě velký minus :)
a blokuju příspěvek.
Srabe !
no mne nevyprovokuješ :) .....ale to uzený mne láká. Jak bude teplej tak vo tom možná začnu uvažovat. Zatim mám zásoby daňčího uzenýho z Náměště n. O. tak mne to tak nebolí :)
Ale zkusil jsem to :)
no vidis a jednomu bys hned psal minusy a blokoval prispevky…
Správně: „Mažu si tě“ !-)
bejku! :o)
Zatím číhám a dumám… uvidím…
Nedumej, pujc si od brasky celovku a jed…
…chces ty 2 ojety C9 a kazetu nebo to mam dat do srotu?-)
No… myslím, že se ptát ani nebudu…
Nebo tak, jak s tim spuntem do rohu pro Excela, ze?-)
Ten už dostal nové růžky ;) už je spokojeně vozí, že Exíku… :)
Ja myslel, ze dostal spunt z brachovejch starejch rohu, posledne kdyz jsme jeli na Bukarnu, tak Exikovi povida, hele, ty mas stejny rohy, jako jsem mel ja a takys ztratil spunt, to bych ti ho mohl dat. No A Exik na to, vsak mi ho uz Martina veze:o)
Bylo to jak ze Saturnina, kdyz Dr. Vlach povida, vyborny napad Saturnine, podobnou placatici mam i na sve chalupe, mohl jsem ji vzit, nacez Saturnin odtusi, to je ona:-D
:D jo jo, četla jsem..
No dostal komplet nové růžky parůžky.. snad mu budou sloužit.
Tak paruzky jo:o)
pisu si: martula nasadila exikovi parohy. ;-))
a do toho jeste Roman ;-D
Já se z vás picnu … :)
aktualizace zanamu: martula nasadila exikovi parohy, pak se picla. ;-)
A co je Jan Tleskac?
ano prosím
Nevyhazuj to :)
rozkaz:o)
Dneska to asi klapne :)
Ale ASI na mne nečekejte… uvidím kudy to potáhnu…
Hlavne ne pres Roznov prosim te ;-)
Pindula to jisti:o)
:DD tak teď jsi mě fakt dostal …
…cukaj mi koutky pěkně…
Beru ti tu dusu + gumicku ;-)
Teď jste mě fakt pobavili, vy bejci.-)))
Gumičku aby nezapomněl Roman :-D
Ty voe, to je chaos, Pindula, Rožnov, kdovíjaký gumičky … -))
Ty jsi hledal nějaké ubytování na Lagu, tak koukni na www.lagobiker.it .
Už mám zamluveno, zaplaceno Lago di Ledro u s. Pellegriniho.
Hlavne ze vime, ze je sraz v 17 hod na moste u OBI. 100 prispevku a jeste se nevyjelo :)
Jako obvykle, mam pocit, ze pod 100 prispevku bysme ani nevyjeli:o)
Tomu říkám poctivá příprava.
Grrr já bych tak jel:( Stih sem akorát 65km na silnici.. Je tam suprově…
Nonic jdu se odebrat na mhd…
No.Tak když se tam každej čtvrtek plahočím,tak to je samej BukBukBuk,a zrovinka když nemůžu,páč jsem se teď dotrmácel z Plzně,ták tam jedete!
Na minulý víkend hlásil Excík velkou akci, tak jsem si ho blokoval a … nic. Je pravda, že v so odpo chcalo a v ne dopo bylo mokro, to tě jediný omlouvá.
Akce byla zrušena(resp. ani se nezačalo pracovat na její organizaci)z důvodů počasí a zdravotního stavu některých soudruhů.....Bych si zjistil,jestli v České není nějakej špatnej luft!Anebo bych se zkusil jednou vyléčit pořádně…
Hernajs, být od Brna a nemít kolena v h…, tak bych hned jel… Snad na to Starobrno už budu schopen se alespoň zúčastnit (závodit asi ještě ne)… Šmelcovna je kraj mého dětství a mládí…
A co treba Memšíkova rozhledna na Hlíně?
Já jsem spíš od směru „Říčky, Domašov, Rudka“…
Hlínu znám taky, ale ne z dětství, ale profesně; jezdil jsem tam k zákazníkovi…
Já četl Heineken :-D
Ještě jednou díky za trpělivost, bylo to fajn. Zpátky jsem to dal přes Javůrek, Knínice, Helenčinu a Ríšovu studánku a dolů Kočičím žlebem. Na žluté nebylo nijak mokro, dalo se to v pohodě jet. Už se mi nepodařilo zastavit vleže s nohama v SPDčkách, zato při sjezdu z Ríšovky jsem cvakl duši – a to určitě byla nafoukaná na 45 psi.
Ježíši, další smolař.
…a to uz ani nejel s Tebou:o)
Vinu připisuju té pásce na ráfek, která tam byla od výrobce. Je moc úzká a má ostré, místy nahoru ohnuté hrany. Budu muset co nejdřív vyměnil. Když jsem ještě kdysi dávno jezdil na silničce, tak jsem měl tak jeden defekt na dva roky. pravda, měnit duši v noci je zajímavá zkušenost :)
Kdy a od koho jsem to o tý pásce jen slyšel ?-)
Ticho tam ;-)
Tak to jsi dobrý, že jsi to jel v noci po těch pěšinkách. Za tmy bych to raději objel po zpevněných cestách přes Vev. Bitýšku a Oboru, nebo Javůrek – Hvozdec – Obora. Kdo má zájem o xls soubor s daty naviiONu ať se mi ozve. Graf z těchto dat sem zkusím dát jako obrázek.
Potme je to nejlepsi po zpevnene ceste zvane prigltrail:o)
Hernajs chlapi, todle se mi líbí, ale raději si to pořizovat nebudu, to by mě tak nějak všeééobecně moc času nezbývalo.-))
Hlásím příjezd… :) i z koupelny… a teď učit… doufám, že všichni jsou oki!
Bylo to skvělé.
Taky tak, pozitivum – neměl jsem hadry načichlý kouřem, negativum – při jejich odkládání se ze mně sypala tráva a jehličí.-)
A co takhle některej den zvládnout oboje. Ráno vyrazit, v poledne oběd na Šmelcovně a večeře na Buku. Akorát vymyslet trasu Šmelc Buk, tak aby se nejelo po silnici.
Vymysli.
Já už to takhle jednou jel, trasu hážu do placu, jako celodenní švih: Takže začíná se na lávce OBI-Prigl-ČTZ-Ríšova-ŽTZ-kolem koníků a pak po ZTZ na Javůrek-ŠMELC-ČTZ do Maršova-Pravkova-ZTZ-ŽTZ (alter. ČTZ)-Tišnov-ZTZ směr Železné-Stanovisko MTZ dlouho až nad Blansko Nad Hořicemi-sjezd serpentýnkama-MTZ na Klepačov-Pokojná ČTZ…no a pak na Olšovec a dokvedlat to na Buk. Jasné osvěžovny (Šmelc, Hořice a Buk) na MTZ je díra, takže proviant s sebou. Kdyby byl zájem klidně bych si to projel zas. Ale tempo, tempo to chce zvolit nesplinteroblejdovsky.
tak chrty možem poslat někudy oklikou a dat scuka v osvěžovnách :)termín bych viděl až tak za měsíc. momentálně mám jaksi fofr.
no…já bych to viděl na tuto neděli :-) teda 27.4.08 přesně v 10:30 lávka u OBI
v neděli ne. už mám něco domluvený :)
To je asi jen 100 km se stoupáním tak 2500 m, malina.....
A jak se asi jmenuje ?.-)
no a? ale nechal bych to na jindy..
jj. honza
NesplinteroblejdovopájovoJStéský. Na neděli se hlásím. Když tak podrobnosti pošli na ICQ nebo SMS. Děkuji
proc me hazes s nema do jednoho pytle? tam patris spis ty ;-)
Tos po… Já jen, že jsi toho tempa schopen. Budiž ti ke cti, že tempo jsi ochoten přizpůsobit i mě. Jestli máš na mysli mou položku v této skupině, takže to když si je jakežtakež udržuju na dohled, opravdu neznamená, že tam patřím. Nakonec, když se to veme kolem a kolem, tak tempo umí přizpůsobit každý ze jmenovaných, jenže jak mám poznat jestli je to s… nebo ne !?
Eště bych vyzval Jonyse, ten vozí po kapsách různý poukázky do osvěžoven.-DD
A hnedle mame program na zitrejsi vyjizdku svacina na Smelcovne, obed v Bitysce, vecere na Buku:o)
Dyt ze Smelcu se da kraasne terenem. Smelc – Bityska – Krizovka – Trnuvka – Jinacovice – Sychrov – Ceska – Lelekovice – po cervene pod Babi lom – pak treba po modre Sebrov – zelena Horice – Blansko – zelena Techov – Skalni mlyn – zelena Vilemovice – cervena + zluta Jedovnice – Proklest – Buk ;-)
…krome te sotoliny do Bitysky teda, ale to je jen kousek.
Toz hlasim az ted, ze su tez ok. Vcera to bylo fakt fajn – uzeny vyborny, dokonce jsem mel rano hlad. Tomu se ani nechce verit :-)
Však já se tě ptal, jestli si můžu vzít ještě. Mohl jsem ti nechat. Nebo se stav na škvarky.-)
Ja dostal hlad az doma, ale nechtel jsem se na noc prezrat :)
Tak na svátek roboty to vypadá asi špatně ?! Nebo, že by zítra ?
Na svátek roboty budu na svém prvním in-linenvém závodě:)
to jsou nejaky zavody v predeni lnu?-)))
… takže měla jsem Vás všechny ráda … :)
R.I.P.:o)
rest in pain?
no pain, no gain:)
MDD je až 1.6. né ?-)
:D no co už… jestli poprší, je to se mnou jasný…
tak puzijes kolecka z mekci smesi. pripadne s nejakym dezenem odolnym akvaplanyngu. :-))
Ty brďo já se picnu. Příští Buk bude okořeněn atrakcí: „Šlapanický kuře“ na inlajnech. Nebo, že by fakt něco s tím lnem ? -DDD
P.S. Dost srandy. Každopádně fandím, ať je to bez nějakých karambolů.
Akvaplanyng je boží (Marek by záviděl), ale asi ho nedosáhne, i když Marťula…kdoví :-)
ja miluju prepisovani cizich slov foneticky ;-)