SPD Shimano 540 (XT) VS. 959 (XTR)

7 nepřečtených
  • Miky

Nazdar, včera mi odešla (spíš jsem ji dotahování vůle odpravil) osa na pedálu 858 – babičky (jeté cca 7 sezon), takže řeším problém zda pořídit „jen“ 540 (za cca 1100kč) a nebo připlatit a jít do 959 (můžu je mít za 2300kč)a nebo do něčeho zcela jiného. Liší se vnějak význemně 959 od 540, krom materiálu osy, šroubů a povlákování mechanizmu? Je rozdíl v ložiscích a utěsnění? Ahoj Michal

Anketa: Pedály na XC?

0x
    0%
    3x
    60%
    0 0
    • scret  

sel bych do 540tek

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • Tinker  

Doporučuji tyto: www.triexpert.cz/…pedaly-mf-3/ Mám sice vyšší model s Ti osou, ale funkce je stejná. Krásně se do nich nastupuje a vystupuje i za bláta. Váha rozumná a peníze taky.

0 0
    • Opice  

540 ale ne za 1100,– www.kupkolo.cz/…rske_48/Akce Mám je a výrazná spokojenost, jen chybí ukazatel přepětí pružiny jako je třeba u kšuntových Ritchey V4 Comp/Pro. www.koloshop.cz/index.php?…

0 0
      • maxtor  

Kšuntové V4 pro? Co si pod tímto pojmem mám představit?

0 0
        • Opice  

Známé špatné utěsnění ložisek, ten kdo jezdí v dešti a blátě tak musí pokaždé pročístit a dát tam novou vaselinku. Kdo nedělá, tak určitě zkrátí životnost takto drahých pedálů. Recenze: www.bajk.cz/…a/clanek.asp?… Dále je to výkovek (a prý měkký)..,zacva­kávací pouze zadní posuvná část západky. Je tímto určitě nedemontovatelná, nevyměnitelná při opotřebení. U SH540 je posuvná vyměnitelná zadní část, opravitelná při opotřebení nebo smačknutí i přední část.

0 0
      • Daf  

No kdyz se podivas ze strany na ten pedal, tak je krasne videt jak moc, nebo malo je zasroubovany stelovaci sroub. Me to jako indikace uplne staci ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.