Ahoj. Co říkáte na Specialized pro rok 2011 ? Co ta novinka Camber ? Mě se teda líbí … Díky za názory.
Ahoj. Co říkáte na Specialized pro rok 2011 ? Co ta novinka Camber ? Mě se teda líbí … Díky za názory.
Mě se teda líbí a to tak,že dost.Myslím,že by mi slušela.
Jo libi, ale rozhodne v te druhe barve
jo pěkný specielně pro fanoušky na b-f bude i 29er :-)
ano správně byla to provokace :-) ale fakt bude i 29er
Oni Specialized pro rok 2011 se s 29er pěkně rozjeli …
klidně bych věřil tomu že na XC závody bude časem 29er běžná, přece jen na maratonech toho zase tak moc technického není a po šotolinovejch cestách a asfaltěby mohlo 29er jet líp než 26 i když samozřejmě co není v nohách to velikostí kol nedohoníš :-)
Zase ty kliky.
někde se ušetřit musí… :)
co je těma klikama? špatný?
Jak říká madcat – viditelně na nich šetří. Nemít kliky s dutou osou na kole za několik desitek tisíc?
mě se líbí i ten epic EVO
Měl jsem půjčenou verzi ELITE 29" vel. L. Najel jsem za víkend 120 km. Je to dobré kolo je jeho největší nevýhoda je, že je to těžké kolo s pedály to mělo 14,29 kg. Osobně mi vyhovuje kolo typů Epic tzn. Rychlé, lehké a funkční. Camber je výborný na víkendové toulání přírodou bez honění nějakých rychlostních průměrů, ale použití na občasné XCM závody se moc nehodí.
Proto aby se to stalo dobrým kolem pro mě musel bych vyměnit zapletená kola, lehčí gumy, odlehčit na komponentech dát lepší tlumič s propedalem. Na druhou stranu pokud bych to udělal tak to bych se už dostal váhově i cenou na verzi 29" PRO za 74 tis. Nepochopil jsem proč dávají ty tlusté gumy 2,25" na předek a zadek nechají na 2,0".