Chci poradit co koupit dík.
Chci poradit co koupit dík.
Hoď sem odkazy, kdo to má hledat
Dík ;)
Z tohodle jednoznačně SUP, ale za 25 tis. se dá sehnat i líp ohozený kolo, nebo naopak kolo stejný úrovně za míň.
Spešl bych vyškrtnul hned.
Tak sakra, kde jsou ty odkazy na Kellys, kdo to ma hledat? :)
Jako jo, tohle je povedený, fakt mě to rozesmálo ;) Neagresivní humor :)
Jen vám asi nevysvětlím, že pro Kellys nepracuji, jsem jen fanda. Třeba teď se mi hodně líbí Supy, díky tomuhle odkazu jsem viděl nový silničky na kotoučích a pecka
Ono i kdyby jsi s nema neco mel, tak by jsi musel byt uplne blbej, pokud bys to priznal:)
Ale jo, nektery kola, co jsi tu od nich postoval, jsou za ty prachy fakt slusny.
Taky fakt ;)
Dík za uznání, ale třeba silničky doporučit nemůžu, tak jeden z 8 rámů rupne okolo středu. Ale prý bez výmluv vymění, jen to chvíli trvá a není to nic příjemného. Starší rámy ovšem byly fajn, hlavně pohodlný.
Osazením možná, ale koukal jsi na tu geometrii? Nesmyslně dlouhý rámy (myslim, že u velikosti M(edium) byla ETT 625mm) a tuším že i dlouhá zadní stavba a vysoko střed. Působí to na mě jako jemně překopanej 26' rám, ale třeba se na tom i tak jezdí dobře..
Tak kazdemu to muze vyhovovat jinak.
Co jsem koukal, na madman, tak ten mi prijde zcela normalni geometrii, thorx je trochu delsi, ale zase maji kratkej predstavec, coz jsem videl posledni dobou u povicero vyrobcu, takze asi nejaky trend.
Asi tak, no. Já myslel toho Thorxe 27,5…
Koukám PR oddělení Kellysu nespí ani v neděli :D.
To o spešlu se to ví už dávno :D
vzhledově i parametrově sup, jen škoda toho shimana… ale to už je subjektivní
Škoda shimana? Proč? Deore mi přijde v pohodě.
jejich poslední generace řazení mi absolutně nesedí, chodem sice dobré, ale tvar a rozložení páček mi přijde dost děsný.
To je o ergonomii každýho soudruha. Mám loňský deore (aspoň myslím, kdo se v tom všem má vyznat:)) a naopak mi to přijde lepší než sram.