Hážu tohle téma do placu s dostatečným předstihem. Přidá se někdo?
Hážu tohle téma do placu s dostatečným předstihem. Přidá se někdo?
no čest, ty ještě žiješ? :-) já skoro určitě jedu (hrozí mi nejistá služební cesta, kterou aktivní kolega na tenhle termín naplánoval), ale zatím nevím jak. na cyklodiskuzi se chystá nějaká banda s vjezdem do VVP přes zastávku Smilov, zatím není nic konkrétně domluveno. že bychom se spojili do jedné větší bandy, která se pak postupně rozpadne?
letos nakonec definitívo ne, šiklo se mi dačo iného, á propos v neděli 12. 4. bych se chtěl pokusit na ležáčku zdolat Tesák, tož kdybys měl chuťovku – vidím to na sraz až na Tesáku ve 12 hod., zpátky z kopce pak společně s ostatními soudruhy :-)
Tak ja 100% jedu. Docela me to nadchlo. Protoze jsem z Brna, tak vyjizdim vlakem v 5:15. V Olmiku budu tesne pred 7. hodinou, tak se ve vlaku jeste trochu prospim. Pak mam v planu jet po cyklostezce az do Smilova (je to cca. 25 km, tak bych to videl na 1,5 hodiny maximalne) a tam bych chtel vstoupit do vojenskeho prostoru. Zatim jeste netusim, kudy bych to tam projel, ale vim, ze vyjizdet budu u Libave a pak to strihnu az k Bruntalu, kde maji rodice od manzelky chatu a kde prespim.
Já se přídávám na 100%
kdy to je ?
v pátek 1.5.
Druhého jsem přihlášený na Šelu, takže jestli pojedu, tak s přítelkyní max. Mrsklesy – Pozorovatelna – Smilov – dom.
nejspíš se taky přidám…
No a jaká by byla vize ?
zastávka smilov → stoupáček na bývalý smilov a dál se uvidí. ten kopeček je moc pěknej, ale dost se tam funí :-)
Já bych letos rád vyzkoušel velkej okruh, už dlouho jsem nebyl u Barnova. Navíc na Staré vodě musím vyřídit nejakou GC záležitost :o)
Určitě pojedu, asi taky ze Smilova.. tesim se
služebka mi odpadla takže jsem volnej
http://www.bilykamen.net/foto/disco2.htm
tohle asi nebude ten bily kamen o kterem se tady bavite:)
Doksy, okres Česká Lípa
Tak to je fakt o kousek jinde :-)
ja vim ale byl to brvni odkaz ktery mi vyhodil googl;)
lestos jedu taky tak uvidime kolik toho zvladnu;)
Seznam posílených vlaků a vlaků pro cyklisty: http://www.muvb.cz/…aky_2009.pdf .
už se nám to blíží, urobíme prezenčku. hlaste mená
pro lepčí přehlednost jsem udělal tabulku – měla by jít upravovat i bez přihlášení
a jaký chcete jet tempo ? abych vám vůbec stačil ?
pro tempo jsem tam udělal sloupeček, tak si tam pište svoje představy, podle nich pak uděláme selekci na lemry a chrty ;-)
Tak jsem tam.
Tak kolo zustává v servisu, takže mám jen zimáčka. Takže boužel letos s váma nepojedu :-(
bump :-)
bump podruhé :-)
rád bych vyjel v osm ráno od mostu přes Bystřičku v Hodolanech (za myší dírou)
ahoj.
Kdybych se chtel pridat kde a v kolik mam byt ??
připiš se prosím i do tabulky na googlu, kterou jsem linkoval o pár postů vejš
nic mi tam z Praglu nejde :( tak příšrtě
Tak jsem se do tabulky napsal taky, i když pojedu jinudy a s jinou partou. Třeba se někde potkáme, ale stejně se nepoznáme :-). Tak ať se akce vydaří.
Tak myslím, že akce Bílý kámen se vydařila a počasí přálo. Po těch letech co tam jezdím musím konstatovat, že cesta z nádraží Smilov přes Smilov, Velkou Střelnou, Strážisko, Varhošť, Pramen Odry, Velký Újezd do Mrskles patří asi k těm nejlepším i když ne nejdelším (obsahuje pěkné sjezdy a nejezdí se pořád po asfaltu nebo kostkách). Pořádný oběd jsme si dali až ve Velké Bystřici (ohřívané klobásy ve vodě mne moc nelákaly).
jedeme s kamarádem z ostravy na otočku:-D to bude 180km+ to bude…
mě to dalo rovnou stovku. OL – Smilov – Libavá – Stará voda – Oldřůvky – Kovářov – Pramen – Vahošť – Strážná – Mrsklesy
povedlo se to pěkně. dlouhou jsem jel poprvé a líbilo se mi to, spousta výhledů, cesta na Kovářov byla taky super. později sem hodím odkaz na galerii.
u vjezdu jsem potkal Maniaxe, na Staré vodě jsem pořvával na Loopera, ale ten mě bohužel neslyšel.
A bylo i na co koukat:)
jop, bab tam byly mraky :-)