Chci se zeptat, zda s touto vidlou mate nejakou zkusenost. Skuste oni prosim neco pisnout. Zda ma cenu ji za 5500 kupovat. diky
Chci se zeptat, zda s touto vidlou mate nejakou zkusenost. Skuste oni prosim neco pisnout. Zda ma cenu ji za 5500 kupovat. diky
Anketa: Tora 318 air LO 100mm
naozaj si použil vyhľadávanie?
Klid, mar_tine, cardamm je zvlášť zabedněnej. Myslím, že nejdřív nastříkal obyčejné fotky XT sady do sekce „Lidi“, a pak se asi pětkrát zeptal na nejfrekventovaněji opakovaně řešený doatz na b-f. Ale musíš mu salušně odpovědět, jinak se nasere a bude ti nadávat :)
moje řeč…
Pokud nejsi honič gramů a bajkový manekýn, tak ta vidlice s tou cenou není vůbec špatná volba, u vzduchové verse jde i váha… Stejně bych ale doporučil ten Epicon, který má ovšem jednu zásadní nevýhodu- nedá se sehnat v bílé barvě
Jako 90kg biker se ptam: Jak je na tom Epicon s tuhosti? Tora v tomhle smeru problem nema.
Dobře, to mi věř, mám taky 90 , ale jen občas-zřídkakdy, 100± 10kg
Všechny 32mm vidlice, kromě super odlehčených variant (tím myslím nejlehčí Reba apod.) jsou na tom ± stejně a tedy dobře. Epicon na tom bude s tuhostí ± stejně jako Tora.
při nižší hmotnosti Epicona oproti Toře, ne tedy zrovna tento typ
Tady v nejnižších patrech nabídky je třeba rozlišovat trochu víc. Tora 302 je nejnižší a nejtěžší variantou Tory, materiál nohou je horší, než má typ 318. Dále díky ocelové pružině je rozdíl zdaleka největší a pevnost rozhodně nejvyšší mít nebude. Typ 318 je potom teprve materiálově plně srovnatelný s Epiconem a když je na Toře vzduchové provedení (solo air), tak byly téměř rovnocené i vahou. V letošním roce, kdy se začínají objevovat duralové sloupky na Epiconu je ale váhové srovnání výraznější ve prospěch Epiconu. Tak tohle by bylo váhové srovnání jednotlivých zmiňovaných typů.
Jasně, přesně tak. Já myslel Epicon právě v porovnání se vzduchovým typem Tory 318… + Epicon 07. To víš, snažím se nenásilně vzdělávat, dost si mě inspiroval- občas si něco přečtu + snažím se svést na každém bajku, co mi majitel dovolí .-)
Nebudou ty duralový sloupky u epiconu08 znamenat úsporu váhy vyvážené nižší tuhostí?