• Janko6000

Poprosil by som ľudí, ktorý vlastnia, alebo jazdili na tomto biku, aby mi podali konštruktívnu odpoved. Jazdím cca 50 km výjazdy s prevýšeniami tak do 500m, všetky možné povrchy, od šotoliny cez poľné cesty, asfalt, proste všetko. Chcem sa opýtať, či na tomto biku nebude utrpenie jazdiť do kopcov a takisto chcem počuť celkový dojem z tohto bicykla.

0 0
    • Vilém  

Tak podle popisu tech kopcu moc nenajedes, tak co se bojis? :)

Nebyl by lepsi treking?

0 0
        Výběr z produktů
        Marin Rift Zone 1 29 kolo, růžové Skladem > 2 ks

Novinka -10% Marin Rift Zone 1 29 kolo, růžové

43 399 Kč -10% MOC 48 199 Kč

BMC Fourstroke ONE 29 kolo, deep purple/white Skladem > 2 ks

-5% BMC Fourstroke ONE 29 kolo, deep purple/white

126 999 Kč -5% MOC 189 999 Kč

Liv Tempt 3 GE 29 dámské kolo, purple ash Skladem 1 kus

Akce -24% Liv Tempt 3 GE 29 dámské kolo, purple ash

od 15 099 Kč -24% MOC 21 999 Kč

Přejít do shopu (Kola / Horská)
      • Janko6000  

S prevýšením 500m…nie nadmorskou výškou kopca 500 m.n.m…lebo to je rozdiel. Jedná sa mi len o to, či to nie je lenivá ťažká krava. A do 29 ky sa mi ísť veľmi nechce…pripadá mi to obrovské, neobratné.

0 0
        • nitraq  

No však, 500 nastoupaných metrů na 50 km je placka, tam se nenadřeš.

0 0
        • jIrI___  

Najdi si v okolí prodejnu, kde mají Treky na otestování. Nevím jak na Slovensku, ale v ČR zrovna s Trekem není problém.

0 0
          • Janko6000  

K tej nadmorskej výške: ked ideš 50km na biku, kopec nemusí mať 50 km :) jednoducho na tej trase sa nájdu strmé kopce…chcem vedieť ako sa ten bike správa, či to nie je „little DH bike“ hojdačka na ktorej v kopci vypľujem dušu. A nemám v okolí shop v ktorom by mi o dali otestovať :(

0 0
            • ToBla  

Je to super kolo pro někoho kdo má rád střední a těžší terén. Pokud jezdíš spíše maratonský styl (polňačky, šotolina, silniční přejezdy, občas i těžší terén kameny a kořeny, tak bych doporučil spíš kolo s nižším zdvihem (100–120mm) a váhou. Jak jsi přišel zrovna na toto kolo??

0 0
              • ToBla  

Tohle kolo mám ve výběru. Rád si na kole skočím, a teréní sjezdy plný kořenů a kamenů miluju. Čekám až budou slevy

a možná pudu právě do tohoto kola. Kdybys o nějakém ve slevě věděl, tak dík za info…

0 0
    • Pete1985  

Rekl bych, ze na tvoje jezdeni bude Remedy nevyuzite. Co tak Fuel? Taky se chysta v 27,5

0 0
      • Janko6000  

Načo presne je teda tento bike určený? Na aké výjazdy?

0 0
        • Pete1985  

Je to AM, pokud jezdis z velke casti cyklostezky/pol­nacky, tak ten bike proste nevyuzijes.

0 0
    • Soreno  

No ty v… – si kup fakt jiný kolo, na co chceš fula a na 140 zdvihu?

Jinak kolo je to pěkný jezdilo se na něm dobře, ale pro tebe opravdu nebude. Až se nebudeš bát vyjet na kopec a pak to z něj pustit, ne po asfaltu či šotolině, tak si ho kup.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.