Ahoj, nevíte kdy by bylo možné sehant ucpávku do rámu Giant Trance X 29er 2013, zkoušel jsem obejít servisy, obvolal giant v Praze i Progress, a nikde to nemůžu sehant. Neválí se to někomu doma nebo nemáte nějaký typ? Díky moc
Ahoj, nevíte kdy by bylo možné sehant ucpávku do rámu Giant Trance X 29er 2013, zkoušel jsem obejít servisy, obvolal giant v Praze i Progress, a nikde to nemůžu sehant. Neválí se to někomu doma nebo nemáte nějaký typ? Díky moc
misto typu ti dam jeden tip – kapni tam trochu silikonu
To mě také napadlo, když problém je v tom, že pokud bych použil tuto ucpávku tak to zakryje ty olupakné hranky kde není lak. Vyměnil jsem totiž vedení teleskopu za vnitřní a zbyli mi po tom dvě škaredé díry.
Přetáhni vnitřkem i zadní brzdu a máš vyřešeno. Tedy u rámu vel.s a m.
Bohuzel mam XL, a i tak by zbyla volna dira hned u sedlove trubky na horni ramove trubce
U XL přidali u hlavy port navíc. Poptám se u mě známých majitelů GTX29 jestli nezbyla po zavedení zadních brzd vnitřkem. Kbybych se neozval pošli do týdne SZ ať si vzpomenu.
Predem diky moc za ochotu!
Tak jsem to obvolal a nikomu z přestavby nezbyla :-(
Diky moc za snahu!
up
up
Progress je dovozce, takze bych se zkusil mailem zeptat, zda to nelze dovezt. Pripadne bych hledal dle anglickyho nazvu nekde v zahranici…