Má cenu si ji kupovat když bich tím jezdil All Mountain nebo lechčí free ride.
Má cenu si ji kupovat když bich tím jezdil All Mountain nebo lechčí free ride.
Si fakt pripečený? V inom vlákne ti už písali, že MZ je pozadu a v oblasti výkon/cena je oveľa viac lepších vidlíc…
tak mi najdi vidli se zdvihem 140mm vzduch a za cenu 4889kč. A ještě má tvrdochrom na šavlích.
Najprv Fox za 15 000 potom do 5000 :D A najprv si ujasni čo chceš jazdiť lebo AM a FR je dosť odlišné…
tohle bil příklad co jsem našel ale MZ vyrabí vidlice na motorky už 52 takže na kola to pro ne bilo odlechčení tak ví jak to mají orobit.
Alebo môžem písať tvojou rečou.
MZ byť nie motorka dobrá bike byť lacné iná vidlica rada Epicon tu fórum neoplatí tvoj bike.
1 na to že neumím psat správně mám papír
2 to stejný
3 to se těžko specifikuje
4 představ si downhill ale slabší. ne takový sjezdy pomalejší ani takový skoky prostě a jednoduše že na to stačí vidlice se zdvihem do 150mm.
jo a MZ virabí jenom vidlice pro motorky a sou kvalitní tak nevim proč by nemeli bit kvalitní i ty na kola.
stačí nebo to chceš vipsat víc.
Takže jazdíš XC dole kopcom, LG má tiež kvalitné TV a mobily sú sračka, bude ti stačiť 100mm Epicon X2…
od této znači sem měl už vidlu a nedožily šavle vidřený až na kost.
Lenže je rozdiel XCT, XCM, XCR modely a Epicon, Axon, Durolux… Ale vidím, že sa vyznáš, RS a SR je sračka, MZ super a iné nepoznáš…
ne pravěže mam ma krosce vidlucu MZ 350mm a žu má neco hodně najetý tak proto bich to chctel skusit.
Už pochop že motorka a bike nie je to isté!
Ešte raz, čítaj dovtedy do kým nepochopíš!!!
MZ zaspala dobu, to že má LG dobré TV neznamená že aj mobily!!!
to chápu. nejsem zaostalý ale proč zrovna epicon. to radši foxu nebo rock chock ad to za neco vidrží.
ale neodmítám je.
Ok kúp čo chceš tebe nie je rady.
tak to nebude asi za necelych 5 tisic, ze? jsi tatar?