I když to podle teplot moc nevypadá, je tu podzim a zima je za dveřmi. Mějme tedy nové vlákno.
I když to podle teplot moc nevypadá, je tu podzim a zima je za dveřmi. Mějme tedy nové vlákno.
Anketa: Nej fotka / zážitek
Co vyrazit v utery rano k Oliverovi? Zpet pres Milovice a Mladou.
Já jsem pro, snad vyjde počasí. Tempo prosím mírné, protože večer máme běh:
http://www.mddmcelakovice.cz/…akovice-2015
Start 17:20 (veteráni). Doufám, že se někdo přidá.
Ok, tak v 9 v Mochove. O veceru uvazuju.
je naděje, že bych dorazil. Snad to vyjde.
Vcera jsem uz nahodil blatniky, takze tempo opravdu mirne.
Já beru zimáka, stejně je šance, že může lehce pršet.
Spis vic nez lehce. Uvidime rano – jestli bude lejt, pecem na to.
Ok, potvrdíme ráno. Případně by šel posunout start na později, kdy se to může lepšit.
ale dejte vědět do 7:45 :-) potom už jsem na cestě
Mám strach, že kdybych startovala v 17:00, tak mě ještě doběhnete :-) Protože bych to šla.
Budu v práci, když bude mít Tomáš sílu vyběhnout, tak dojedu na čumendu a na svařák.
přijeď, bude to velký! Co vím, tak běží pár šlapek z Vinohrad a mistr Smrčka nám zase ukáže, jak se běhá v 61 letech :-)
tak co, dobrý?
Ječnák 48 abs 27:53, Miloš 69 abs 31:29, já 14tej za 23:25, Ukrajinci 20:06 :-)
Do pristiho roku zapomenu, jak to bylo hrozny :-)
jj, příští rok vemu ten kravský zvonec na fandění – přes rukavice se blbě tleskalo a hlasivky nemám extra výkonné.
Budu se snažit příští rok vyběhnout :-)
Díky za čas, zapisuji do Stravy.
Já jsem si v půlce prvního kola (z celkem 4) nadával, do čeho jsem se zase nechal uvrtat. Ale tradice je tradice. Navíc kousek od baráku a za 50 Kč. Osobně stále nechápu, jak to někteří dávají za 3:30 min/km. Pro mne je masakr se dostávat lehce pod 5. Ještě na Stravě vidím, že běžel i Petr Harmoš a Lukáš. Jinak svému jmenovci mistru Smrčkovi jsem dělal zavaděče do cíle. Popravdě bylo štěstí, že mne tam nepřeválcoval, protože mě ještě čekalo poslední kolo :-)
Ty jo..tak to ječňák běžel hned kousek po mě ne ?
Zítra bych měl běžet v Kostelci n/Č Lesy, v neděli bych v případě slušných podmínek dal něco krátkého, úplně na pohodu. Po Čelákovicích jsem tam nějak zakončil sezónu a dávám oraz.
predpoved na nedeli vypada dobre, bude zima, ale bez deste, ja pocitam s oliverem
Zitra pojedu volnym tempem do Msena do Cukrarny. Cca kolem 9 z HP. Kdyztak brnknete.
Já jsem sobota out, ale v neděli bych nějaké delší kafe třeba směrem Mcely. Tempo volné a asi budu brát zimáka i v případě sucha.
dneska mi nebylo moc dobře, pokud zítra nedorazím, nečekejte. Do klouzačky nejedu + nemám vzadu zástěrku :-(
rozhodnu se podle počasí, samo na zimáku, jsme přece v zimním vlákně :-)
Vezmi mi představec jestli pojedeš. A jestli ho teda jeste nemáš na kole…
u Olivera ani slapka? no toto
Ale nakonec jsme se tam všichni potkali. Dnes to bylo pěkné, tempo ok. Radime, měl jsi pravdu, 100 km vypadá líp. Tak jsem to ještě natáhl na Mochov.
Jj tempo konecne zimni.
já vyrazil až v půl druhé, také na zimáku a tempo dosti zimní a to mi chybí ještě zástěrky, po úchvatném podzimu docela radikální změna.
To jo, chvilku mi byla i trochu zima na ksicht a prsty, ale stačilo pár kopečků směrem tam nebo na čelo proti větru směrem zpět a bylo teplotně hnedle líp :-) V každém případě se dnes jelo zimně a na pohodu.
me teda rano byla celkem zima, hlavne na nohy, asi budu muset sehnat nejake polarni tretry :) ja mel tempo taky zimni, asi 23 :)
To rad slysim, jen aby to vydrzelo. Tesim se na priste.
obavam se, ze jakmile se pripojis, tak je po zimnim tempu ;)
Takže příště už budeš?
JJ, dorazil jsem vcera.
Uz se tesili: Andele vymenit pichlou dusi, Mikulasovi upravit nova kola protoze mu je mezitim ukradli (Edo moc diky, ani jsem netusil jak rychle budou treba, to uz je v rodine za 3 mesice ukradeny druhy par, v Cel Ej z toho ma nekdo byznys, akorat fakt netusim k cemu mu bude festkove zadni), sobe vymenit dusi (Hrochu jestli nechces vecer pesky tak si zalep kolo, utika), no a zenuse zrusila gumu na aute- ale to uz bylo vyresene.
Bracha nedavno prisel ze zamknuteho kola o predni kolo, oba upinaky a sedlovku se sedlem.
Thiefproofing. No, teda aspon ze si radeji vybere nejaky se kterym nebude tolik s.rani. A ze Mikulas brzo nepichne. Mimochodem to festkovy nebylo na RU. O sedla uz jsme v Jirine taky prisli.
upínku na torx a upínáky ani nevím jestli někdo na torx dělá.
rychloupínáky na klíč dělá myslím Tune, ale to jsou mordy
90E, to bych vyznamne zvednul hodnotu kola a bylo by mi lito ho nechavat u nadrazi :-)
Jestli chces mam tu „RU“ na inbus.
Dik, ale na tohle to je myslim skoda.
Nechci nic slibovat, ale když Tom nepojede CX na Hostíku, tak by mohla jet tuto sobotu i žena, s ČD vložkou.
v neděli :-)
Sobota vypadá dobře, takže plánuji nějakou pohodovou vyjížďku okolo 100 km. Přidal by se někdo? Start dle trasy asi v 9:00 Mochov. Bude potřeba se nějak poprat se západním větrem.
Bohuzel jsem v sobotu v praci.
nas vikendovy program na nasledujici tydny je jasny, takze jen rychle ranni kolo a pak hura na Hradec, leda byste to chteli vzit na Hradec, to by nejak slo udelat :)
Trasa třeba repeté Honzisových brdků okolo Kouřimi: https://www.strava.com/routes/3708286 , nebo dle chuti případných zájemců. Ale zatím to vypadá, že pojedu sám :-(
Jel bych, kdyz me budes setrit a kdyz mi nezhati plany dnesni spolecensky vecer elitniho gymnazia ;-)
Zimak nebo letnak? Zatim to vypada i na letnaka.
Já určitě beru zimáka. Jednice je teď v módu trenažér na válce.
přidal bych se, na zimáku
Jako zes ho umyl? Tak ja se podivam jak jsem na tom, zimaka jsem vcera zresuscitoval, letni visi na zdi.
já bych chtěl jet též něco zvlněného, na pohodu, asi kratší verzi. V případě sucha beru kolo bez blatníků a do mokra nevyjíždím :-) Kvůli Radimovi bychom mohli jet spíš západnější verzi – tzn sraz Kounice/Č Brod a vzít to Kostelec, s kafem v Sázavě, podle vody a Jevanským údolí nahoru …
Tak to klidně tak změníme, tebe nabereme v Kounicích u pivovaru? Sraz 9:00 Mochov a 9:15 Kounice pivovar.
9,30hod český brod – u prodejny Auto Moto Velo, jak je odbočka na Tuchoraz – dáme zadem Přehvozí, Kozojedy, Jevany – údolí dolů, Stř Skalice, podle vody do Sázavy – káva, nahoru přes Talmberk, Hor Kruty, Oleška, Svatbín, Krupá, Č Brod – líbí?
To by šlo, máš to i jako gpx? Ideálně ze Stravy, těm mapám moc nevěřím.
budu v 9:30 v Českém Brodě, je to tady, že?
jo, přesně.
gpx nemám, ale můžeš si to naklikat – přehvozdí, kozojedy, vyžlovka je jasný, údolí do sázavy taky a pak dle nálady nahoru :-)
vypadá, že deštík se přibližuje rychle, takže dlouhé vykecávání u kávy nebude, příp zkracujeme – aspoň já.
Dnešní kafe v Sázavě myslím povedené! Sice dost foukalo, ale suché silnice a Hroch ve formě! Kávička, rakvička i medovník v Sázavě + pro západní sekci ještě foto z píva, aby se neřeklo :-) Ze Svatbína dolů to je též hezké, aspoň tam to „jelo“.
Dnes to bylo moc pěkné. Pozor na Hrocha, ten trénink v zámoří a geneticky upravená strava s nim udělala divy. Já jsem měl na budíku VAMy okolo 1000 a smrt v očích, ale Hroch mi stále ujížděl.
Jo jo uz mi to chybelo.
krása, jenom se mi zdálo, že sotva jsem se rozjel a už jsme stavěli v cukrárně a zpět to samé :-)
Nemůžu uvěřit, že jste měli takový počasí. Já dneska potkal v Mnichovicích vánici jak v rusku :-)
Musis driv vstavat :-)
Nojono :-( Sovu nepředěláš…
V neděli klasické kafe, sraz 9:00 Mochov.
Aye aye.
Jestli klasické tak já jedu sólo. V 10 u Olivera.
tak muzem nekady pres Poricany. Radimovi to beztak dneska bylo kratky.
Klasické jsem myslel klasické kafové tempo. To změna trasy nevyřeší :)
Uvidím jestli dorazím do Mochova, kdyztak v Oliveru.
jsme se o tom zrovna dnes bavili, proč se nepřipojíš v Poděbradech? Jel bys s náma na Prahu a sám zpět pěkně po větru.
nemuzu, v 11 musim byt doma, jedem do HK do nemocnice
Doufám, že klasické nebude :-) když pojedu.
Jak říká jeden chytrý pán: „Kdo neumí jezdit pomalu, neumí jezdit rychle“
snad se to ZVIRE umoudri a pojede rozumne :)
To jsme dali minule a minuli jsme Blafa :-) Ale pravdou je, že se Blaf úplně moc hlasitě nehlásil. V každém případě jsme se potkali u Olivera. Trasu dáme asi klasickou v klasicky zimním tempu (ne to dnešní!). Hrochu už máš připraveného zimáka?
Kalsicky zimni, ne konverzacka jako dneska? Sis celou cestu furt neco vykladal s Reggiem a ted delas herecku ;-)
přesně, furt v háku nebo kecal :-) a špici jel po větru do Sázavy …
Bavíme se o stejném zítřku- silný vítr a déšť?
Tak v 9 v Mouchově.
Snad najdu blatníky…
Koukám že na dnešní kávičku se každý snaží rychle zapomenout. ☺
Silný vítr a déšť, no.
vubec jsem vam nezavidel, byl jsem rad, ze sedim v aute, nasl. tyden to vypada, ze bude celkem slusne, aspon teplota…
Dnes ráno fouká směrem KOMy :-) Jinak ten déšť včera v Rainmemu je celkem v pohodě. Akorát zemědělci jezdí z polí a to je na cestě pak i solidní bahno, které nejde nijak objet. Ale už mám vypráno…
No ja zas nezavidel prazskemu kridlu tech dalsich 20–30km. Svezli jste se aspon se slapkama?
A Milos s Jecnakem, ty spice na vetru, nevim co jste vecereli ale chci to taky.
Konecne jsem kalase nemel ve skrini kdyz chcalo. Trochu provlhly, ale OK, zima nebyla
Akorat v botach jsem mel hodne mokro, pripada mi ze do tech NW nekudy tece a ze to neni horem, prutoze jsem mel ty navleky pres vrsek. Nejspis nekudy pres jazyk, jestli ne vsude. Jak je to u vas, ty Shi tohle vydrzi?
Ja mam s Shi stejny problem. Kudy mi tam tece jsem zatim nezjistil :(
Za Celakovicemi uz pomalu prestalo prset a o to vic zaclo foukat, takze jsme si to patricne uzili. Dojel jsem solidne vymrzly.
Do Shiman mi tece horem, mam uz hodne vytahany neoprenovy limec a i kdyby nebyl, tak voda celkem uspesne vzlina ponozkou shora. Jedine to zkombinovat s navleky Rainmem pretazenyma pres limec a GTX ponozkama.
Mimochodem jak moc mi strika voda od zadniho kola? Mam pridat nejakou zasterku?
Hm, me pripada prave ze se tam voda dostava pod vrchni neoprenovy jazyk a odtud vzlina pekne vnitrnim jazykem vsude.
Rek bych docela dobry, i kdyz rozeznat kapky od tvyho zadniho kola od vodorovnyho deste bylo mimo moji rozlisovaci schopnost. Pisek mezi zuby neskripal, tak to byl asi vetsinou dest.
Já čekám, kdy nějakého výrobce membránových čapáků napadne udělat je dost dlouhé se zdvojenou spodní manžetou, kdy vnější bude v podstatě do zvonu, aby šla přetáhnout přes zimní tretry a nějakým zapínáním utáhnout, aby nevyjížděla nahoru (klidně i gumová páska, co jsme měli na oteplovačkách jako děti, co se přetáhla za podpatek boty) – a ejhle, voda bude pěkně stékat dolů a ne do tretry, stejně tak vítr, pokud má člověk už trochu vytahenější horní manžetu..
tak hlavně jsem v Počernicích, kousek před golfem, chytil defekt. Kus skla v předním. Výměna 16min, vychladli jsme z Bóďou oba a pak to bylo teprve maso.
Jinak nohy v Shimanech úplně mokré, voda zatéká přes ponožku, musím vymyslet nějaký polonávlek.
Já zkusil jednoduché neoprenové návleky pro motorkáře, co přijdou mezi nohavici a botu, ale není to ono, byly pevně sešité, nechtělo se mi to párat a našívat sucháč, navíc je otázka, jak by to pak drželo, na tretře to drželo dobře, ale pro nohu v čapákách to není dost pevné, navíc se mi noha v místě, kde byl návlek, celkem nechutně potila..
No ja si tak spis stezuju, ze ten goretex na zimnich tretrach neni moc platny… Zas clovek obvykle planovane do deste nevyjizdi, a kdyz uz by to planoval tak by asi byly nejjednodussi extra neoprenovy navleky.
Jinak ghetto style by byla pres ponozky a vrsek bot potravinova folie, nevim uz kdo to tu doporucoval.
Casem mozna oprubnu jeste paropropustnou stresni folii mezi ten jazyk a ponozku..
Mno já mám NW Celsius a GTX podle mě odešel dost brzy, je mi v nich rychle kosa, shora fouká a zatejká :( Zezačátku mi přišly výtečný, ale holt ta membrána šla do kytek a teď je to spíš jen neprakticky velká papuče. Na straně druhé NW Arctic si lidi kolem mě hodně chválí, z hlediska teplotního komfortu viditelně o třídu lepší.
Hodně se mi líbí ty „Lejky:http://mtbs.cz/…orie/preview“ 303 z kůže, chválí je Kopka, to by něco už mohlo vydržet z hlediska materiálu a konstrukce. Mám letní Lake..co já vím? Určitě víc než 10 let a drží naprosto spolehlivě, není na nich jediný problém, na rozdíl třeba od silničních Sidi, na kterých se vysypalo časem v podstatě všechno, co mohlo.. akorát ta cena teda, to je masakr :/
Add 2) Pivo (to kounické), Sauvignon, feferonky :-) měli jsme večer nějakou akci. Ale mne to ve větru moc nebaví, tak to chci mít rychle za sebou.
Add 4) Já si říkal, že by se mi zimní tretry hodily, když jsem měl solidně mokro v letních s neoprénovými návleky. Ale jak vás tu čtu, tak to také není neprůstřelné řešení.
Šlapky to rozpustily už na kruháči v Čelákovicích, takže do Prahy za své.
Ale jak psal Reggie- po defektu nabrala vyjížďka jiný rozměr. :))
Já totál promočenou levou botu, pravá téměř suchá…
Nebýt toho bahna, podstoupil bych to klidně znovu. :)
Díky všem a omluva za můj zadní blatník…
Pokud si chcete pocist v AJ, tak je dostupné k nahlédnutí preview Bicycle Quarterly s dosti zajímavými články.
PR: Pokud jste nezachytili (někteří už jo), tak se pořádá tradiční BF vánoční večírek.
jdi s tou reklamou nekam ;)
No tak už se ale vyžvejkněte. :)
Možná…
Možná…
Já chtěl už i minule, ale sejmula mne viróza. Takže teď plánuji, že jo, snad to vyjde lépe.
Děkujeme ;-)
Slunce už vysouší loužičky… :)
Mouchov 9:00?
Jasne.
nevím jak vy, ale já přijel slušně zprasenej – jel jsem na jižní město a všude bahno i teď odpo, no hnus – jen zadní blatník ze sedlovky nebyl nejlepší volbou :-( Zítra jsem out, no teď celkově asi až do vánoc.
Yep. Dneska vsude tuny blata z poli. Kolo jak jetel, ja nastesti jen tretry. Dlouhe blatniky.
Jj kolo zasrany od bahna jak jetel a ještě jsem při návratu cvaknul zadek na těch kolejích u Čepra ve Mstěticích. Aspoň že to slunce cestou tam i zpět.
Jaj, sundal jsem blatníky… :(
Snad se to vyfouká, nebo si vezmu do Olivera igelitovou plachtu pod zadek. :)
Pohoda, bahno šlo dolů snadno ;-)
U me dobry, kdybych si nesplet cestu, cesta se nezmensovala az nezmizela, kola se neblokly blatem a nemusel jsem nest kolo kilometr pres pole na ramene :-) Co ty lidi na tom CX maji…
9 Mochov OK.
Snad budu stíhat, mám tu návštěvu. Případně vás dojedu v Poděbradech. Nebo pozdější start? Dnes ráno to tu bylo pěkně namrzlé.
javor, teda snad vstanu, kdyztak necekat, potkame se cestou
Tak já začnu. Au, au, au… :D
Po Kryu už je lépe, přesto chci dnešek rychle vytěsnit z paměti- zlatá minulá bahnoneděle.
Všem díky! ;)
Me to dneska fakt netahlo, ale za minuly tyden bych tak uplne nemenil.
u me dneska dobry, jecnakovo tempo za jecnakem bylo fajn, jecnakovo tempo pred jecnakem nic moc, ale tak brzdit jsem nemohl :)
tak zase za tyden, snad vsichni spolecne :)
Mne se to me tempo tez libilo, asi s tema dvema cvokama prestanu jezdit, protoze navrat probehl v obvyklem stylu :-)
:-) No, mě se jelo dobře. A ten sjezd a rovinu z Loučeně do Strak mám rád. Tam to jede samo. Milovice už byly horší.
Jestli jsi jel tu uvodni dvacetikilometrovou spici z Podebrad tak rychle proto, ze ti za zady ukrutne funel hroch, tak hroch tak funel protoze jsi jel ukrutne rychle :-)
V tu chvili jsem jel jeste v ZDV 32–33 spis po vetru. Nas pak s Bodou dorazil vitr, ktery se poctive otocil a sveze se nam opiral do tvari sotva jsme vyjeli z Tousene. WTF meteorologicka anomalie kolem Mochova – fouka tam opacne, je tam rano o 4,5C mensi teplota.
Tak to prrr. Z Poděbrad si to odpálit Ty sám. :))
Asi se vrátím ke startům z Nehvizd, max. Počernic. Těch 50 km navíc už je u mě znát… :(
A to jsem nevěděl, že je dnes v ceně prodloužená jízda.
Zase na mne nepočkali :-)
Btw, opět jsem si ověřil, že východní sekce musí oplývat neuvěřitelnou mentální silou, která ji umožňuje jezdit pravidelně v této totálně placaté a nudné krajině. Klobouček.
No podle uhlu stinu a silnice jsi tam byl aspon 2:35h po case srazu, v 9:00 je stin presne rovnobezny se silnici :-)
A zrovna dnes kdyz jsme vyjel jsem se opajel nadherou slunce prosvecujiciho mlhu… Taky jsem si rikal, nuda placka, nez jsem se pristehoval, Polabi je krajina pro znalce, vychutnavas si jemne nuance. Tak napriklad dneska jsme mijeli ctyri velke zamky a barokni sousosi ukryte v lesich.
Ja vim ze ty jsi vysazeny na ty udoli rek, takze pripominam ze to vse v kaňonu Labe.
Jo a jestlis nebyl u Olivera, tak ta nova blondata baristka dela fakt dobry espresso.
Slušnej detektiv.
Hele, ty nuance jsou spíš takovej druh Stockholmského syndromu bych řekl :-DDD
Hale predstav si, ze bys bydlel v Manitobe. Tam se rika, ze kdyz ti zdrhne pes, tak ho muzes videt jeste 3 dny :-)
Ale Polabi mi fakt neprijde jako nudna krajina.
ono, kdyz se celou cestu divas na zadni kolo toho pred tebou nebo se „kochas“ pres rudej zavoj, kdyz jedes spici, tak je vlastne jedno kde jedes :D
proto mám na zimáku jinou barvu pláště :-) Škoda, že to není lépe vidět přes ten blatník :-)
Jasný, každej to má trochu jinak. Já mám raději kopce a kopečky, zatáčky a lesy.
Tak tohle řadím mezi užší výběr postů, co mě historicky nejvíc pobavily :)))
Chvíli jsem zaváhal, který je ten čtrvtý :-), no jo, Poděbrady.
Nj, tak to potom 5.
Poděbrady, Křinec, Mcely, Loučeň a Lysá(?). Sv, Václav – sochy. Taková kulturní akce to byla!
Dnes to bylo přísné, ani na nás nepočkali :-)
Kde jinde chceš u nás trénovat Jaufenpass? Jedině Poděbrady proti větru :-) Ale dnes jsme si to zpestřili na Mcely (tam je trochu kopec), protože nefoukalo :-))
Zitra po ranu jedem s Milosem pohodove turisticke (lehcepod)kilo, mame sraz v Cel Ej pred 9. Smer cca JV, jemne liznout Sazavu? Od Koko nas odrazuji Jecnakovy zemedelske reporty z minuleho tydne.
Anyone interested?
Jedem s Jitkou neco pod kilo kolem Labe. Kdyby se chtel nekdo pridat, tak sraz v Zelenci u hrbitova v 10. Zastavka ve Vsetatech v cukrarne.
Tak to mi se s Hrochem tedy připojíme, evidentně na Sázavu jsme nikoho nevylákali :-(
Oui. Miaou…
Meow kalendář http://www.boredpanda.com/…-lingvistov/
ja ted jedu nocni intervaly, 30 min interval, 2h rest, spankovej deficit se zacina dostavovat :( na Sazave bych nejspis zdechnul
Dobré to bylo. Jen to chce ty blatníky :-) A ve Všetatech pánská obsluha, to je změna :-)
JJ dneska to bylo takove ..jine. Asi te potrebujeme casteji. No a s Milosem to uplne bez kase nejde :-)
Počkej chvíli foukalo i do zad, takže to jelo skoro samo. Pak jsem se ti snažil ujet, ale Hrochovi neujedeš! :-)
Stačí když je to do kopce :-)
My jezdíme jenom roviny nebo z kopce :-)
Dneska to z Podebrad bylo dost do kopce :-)
Vstat z gauce a jit pracovat bylo odpoledne hodne na moral.
taky mi to dnes prislo docela do kopce, a z kopce to bohuzel nebylo lepsi :)
Tak zitra (v sobotu 19.) opakovani zhruba ve stejnem duchu, nebude-li prset. Sraz opet v 10 v Zelenci u hrbitova.
My musime s Milosem byt v jednu doma, pojedem v 8.30 ode mne honzisovu smycku na CBr, Jevany, Ag Skalici, na kafe do Sazavy, Horni Kruty, Kourim.
Tak tak, případní zájemci se mohou přidat v Mochově okolo 8:40.
Třeba takto: https://www.strava.com/routes/3794263
trasa vypadá dobře. Já teď byl out (zavirovaný komp), nicméně po včerejší cestě z Phy v dešti a několika „bahenních“ vyjížďkách nemám ráno morál. Zítra prestižní 10ka v č brodě – pokud byste měli cestu, můžete zafandit během závodu 10:30–11:07hod :-) http://triathloncb.ic.cz/cvd.php
Strava nám ta zařadila tu stojku na Čekanov, ale pěkné. Konec trasy dle tvého výběru. SMS o zavřené cukrárně v Sázavě jsem si přečetl až doma :-) Takže se dnes jelo po „Delkimovsky“, pokud by tedy nebyly 2 technické zastávky s defekty.
Takhle Hrocha znám z každé společné vyjížďky – opravuje defekt :-)
Jsem vyhral na vecirku sest flastru :-) Letosni druhy a treti defekt.
Espresso, zitra 9.00 Mochov.
In caso di buono e non troppo brutto tempo.
Aladin hlásí ok, takže se není čeho bát :-)
Blafe mel jsem brainstorm a nasel reseni tveho problemu svetylek na stromek bez kabelu.
Priste opatrneji az budes Martine vyvchvalovat novy ram, ze na nem nejsou videt bowdeny ani kabely ;-)
jo tohle reseni je nejhezci, ale mame z nej trochu vitr (dve kocky a dve deti)
Udělej stromek obráceně, připevni ho ke stropu :-) Když nebude až po podlahu,ale do bezpečné vzdálenosti, snese všechno :-)
Jak jsem to četl tak jsem přímo viděl stromek připevněný ke stropu – hlavou dolů Na stropě je fůra nevyužitého prostoru.
Před nějakými pár desetiléty (to ještě nebyly el. svíčky a na stromeček se věšely i prskavky) rodiče také pověsili stromeček od stropu – tuším ho jen pojistili a doteď barvitě líčí jak někdy po novém roce vešli do pokoje přesně v okamžiku, kdy jsem se marně snažil uhasil záclonu od převrženého stromku -)
nedavno jsme probirali intervaly v zime, dnes jsem narazil na docela zajimavy post https://home.trainingpeaks.com/…for-cyclists, zaver je: najizdet ano, ale jen pokud je dostatek casu, jinak to nema smysl, v pripade malo casu je lepsi/nutne zaradit intenzity
Jo! Vyzkoušeno, funguje…
Malý update k akci Kalas. Dnes dorazil nový dres, jako náhrada za ten lehce potrhaný z posledního pádu. Mám několik postřehů:
Ještě to musím prozkoumat na denním světle.
Zip je zaparkovaný v garáži :-)
:-)
Nedele espresso, teda podle pocasi nejspis latte. 9 Mochov.
Myslim ze me po dnesku budou bolet nohy ;-)
ja jsem dopo aut, vyjedu az odpoledne, snad za krasneho skoro letniho pocasi :)
Dneska jsem videl u silnice zrale jahody :-)
Plánoval jsem si to jako rozlučkovou vyjížďku ale chytil jsem nějaký bacil. Takže to pro letošek balím a uvidíme se až příští rok.
To ale budu zase ještě rychlejší a vytrvalejší než letos :-)
No však jinak by to tu ani nešlo přežít :-)
JJ ja taky. A hubenejsi. A chytrejsi. A porad mi to nevychazi. :-)
to už je věc jiná, ale i přesto to každý rok zkouším znovu a znovu :-)
Dnešní kafe zpět bylo svižnější, Blaf testoval waty. Tak doufám, že cestou zpět ještě zrychlil, protože jsme mu to pěkně rozjeli. Dále jsem v Poděbradech objevil prodejnu s Mavic hadrami, Hned vedle zdroje ionťáku.
ja jel poctive zdv, stejne tak jako to melo byt i cestou z Podebrad, ale chapu, ze jste na me museli cekat, tak uz potom nebyl cas na nejaky courani :)
Skoncil jsi nakonec u te starsi verze? Ja jen, ze jsem snad cetl, ze ta teplotni kompenzace je jen zalezitost novejsho firmware.
skoncil jsem u te starsi, ona i tahle verze ma teplotni kompenzaci, ale nove kusy maji tzv. 10K aktivni kompenzaci, ktera by mela byt o neco lepsi, firmware to neresi, dela se to ve fabrice, kazdy kus meri pro urcite rozmezi teplot, to co nameri potom ulozi do wattmetru, pro kazdy kus jsou ta data asi unikatni
ale nedavno jsem cetl o 4iiii, ti kompenzaci nemaji, ale v budoucnu uvazuji o pridani updatem firmwaru, asi to ma kazdy jinak
Tvl to byl zert! :-)
vzdyt ja vim :)
Po vcerejsku jsem nejak nemel moral. Co nejaka vanocni? Do nedele budu pryc, mam pak ale az do 3. volno.
Jitka te tak prohnala?
Hm ja zas odjizdim v sobotu nebo nedeli, a budu se vracet az 3.
Moh bych vyjet chvili v utery nebo stredu, a nebo pak patek dopo.
Příprava na novou sezónu :-)
Vecer ti muzu pridat nejakou cerstvou domaci :-D
To jsem se zapomněl připomenout :-) ale úplně mi stačily poladěné Aksia. Díky.
Musíš si domlouvat servis v době, kdy jsem doma :-)
A slehac mas?
neni repa uz nahodou za zenitem? mam pocit, ze jsem nekde zahledl, ze uz ma nejakeho nastupce
EPO?
Ted uz jedine raw stava topinamburu. Protrepat, neslehat.
planujete nekdo nejake vyjizdky na nasl. dny?
pokud podmínky dovolí, na štědrý den kaše v kopcích :-) 26/12 běžím v čáslavi, 25/12 asi pojedu směr Kostelec na návštěvu.
Ja bych jel nekdy zitra, tak necely kilco, na stedry den pocitam nebude cas, a pak 25. dopoledne.
Zitra bych take mohl. Mseno?
Jj to zni dobre, davno jsem tam nebyl. Nemusim uplne brzo, rano bych si jeste neco natrel aby mi to schlo. Jinak je mi celkem jedno v kolik, treba 10.30 Drevcice?
Ok, tak jo.
ok
Pocasi skoro idealni, trasa proflaknuta, tempicko prijemne, Hroch ťuhýk.
Dnes jsem vám záviděl. Čekal jsem i nějaká jarní fota :-)
Já se pojedu provětrat až dnes…
neděle 27/12 možno kafe – v poklidném duchu, zájemci nechť se ohlásí. Jel bych jen krátkou variantu max „spodem“ přes Pečky
Já jsem víkend tady off. Ale zítra ráno jedu směr Seč vrchem přes Heřmanův Městec.
V kolik pojedes? Svez bych se s tebou nekam k Podebradum a pak volne zpet.
Start plánuji na cca 10 od nás, tak bych tě nabral. Asi bych to upřesnil během rána.
Oki, cm driv tim lip, potrebuju byt na cca 12 zpet.
Oki, cim driv tim lip, potrebuju byt na cca 12 zpet.
Díky za expresní odtah do Poděbrad. Jak to šlo zpět? Já to měl +/- po větru až někde k Přelouči. Pak jsem to stočil na jih a tam už to foukalo špatně (Heřmanův Městec – Seč atd.). On to je celkem smrtící trasa, nejprve rovina 80 km a pak se nastoupá skoro kilometr. Ale teplota a výhledy byly dnes úžasné :-)
ahoj, vzhledem ke svátku jsi to mohl fouknout po hlavní Ko-Čáslav-Habry, ale převýšení by bylo asi podobné, jen by to bylo kratší :-)
Ta hlavní je šílená. Mám ještě lehčí variantu přes Třemošnice, Žleby, Gripeny a Kolíny. Tu dávám většinou zpět. Ale dnes by byla škoda vynechat Seč :-)
No zpatky to bylo o neco mene express… ale fakt luxus pocas tedy.
pokud zdravi dovoli, tak bych jel, pokud nedovoli, tak bych prisel
ok, když by nejel nikdo z čelej/HoPo, tak bychom se mohli domluvit spolu a jet od Peček do Kerska a zpět to zapíchnout na kafi. Já taky nevím, jestli nebude náhodou nějaká mimořádnost …
hmmm, ja to na kolo zitra nevidim, cekal jsem, ze to odejde rychleji, kdyz pojedete, tak prijdu do O
Na krátkou bych se dostavil. Klidně můžu přijet spodem přes Brod.
OK, zatím vypadá, že jsme jenom my dva, takže písni v kolik se ti hodí v českém brodě – u pumpy PAP oil na příjezdu od Phy příp. u nádraží – tak nějak 9,15hod?
Pumpu znám, čas ok, počkáme do večera ( jestli se někdo nepřidá ), jinak domluveno. ;)
platí 9:15hod u pumpy, blafa prozvoním až budeme v pdech, aby dorazil k Oliverovi.
jak planujete prijezd? na 10 nebo pozdeji?
jak to vyjde, čekám spíš 10,15, prozvoním z Poděbrad od pumpy, jo?
ok, budu pocitat s zhruba 10:15
Budeme tam.
Pridal bych se, v 9:15 na pumpe, kdyz budou rano mokre silnice tak nejedu.
Možná nám tím zadělávám na pořádný malér :D, ale jestli pojedeš z Prahy, tak v 8:30 sraz na rozcestí Dubeč x Koloděje x Hájek ( zast. Kolodějská obora ).
Pak Úvaly- Brod.
Přidal bych se. Standa
díky chlapi, dneska v poklidném tempu, teplo jak na Mallorce a výborná čokoláda, asi ji zařadím u Olivera častěji. Ohledně případné novoroční jízdy se můžeme domluvit. Na silvestra běžím.
Tempo s lidskou tváří, zkroucenou bolestí… :D
Ty „špičky“ do kopců moc nechutnaly.
Ale na mě zase moc dlouhé. Stačilo by o půl hoďky a pak naprosto bez chybičky. :)
Každopádně díky všem. ;)
Já také moc děkuji. Počasí dokonale „jarní“, švih a atmosféra perfektní, palačinka super, jen jsem musel ještě na pumpě „dotankovat“ nějakou tu bagetu, abych těch 180km dotáhnul :-)
Tak to sme se mohli domluvit a mohli ste se přidat. My dojeli domů a během půl hoďky vyrazili na poklidných něco málo do 80ti km. Musím pomalu natrénovat, abych se mohla začít přidávat na nedělní Poděbrady :-)
Tak to byla solidní účast, škoda, že jsem byl na Moravě.
Tak jak na Nový rok? Počasí by mohlo být ok (kosa a možná trošička sněhu). Já bych to viděl na kafe v Poděbradech – trasu upravíme dle stavu účastníků a počasí.
Na Nový rok se jezdí do Haloun. Je tam rezervace.
neblázni, tam je kopec :-D
to jako, ze tady nemame kopce? ted nam tu postavili novej nadjezd!
Nejdřív bude bitka o KOMy na silnici a až vám je zase treatt všechny vyfoukne, tak bude druhé kolo na B-F :-D
Novoroční kafe bych dala.
Zítra musím být nejpozději v 1 doma, tak pojedem s Tomášem do Všetat na kafe, kdyby se chtěl někdo mezi 9 – 9:30 v Zelenči přidat, tak ať napíše.
Tak 9:15 na hřbitově v Zelenči? Já musím být doma okolo 11:30, tak to otočím někde dříve nebo vynechám cukrárnu. Stejně je po Vánocích, kdy se přešlo z módu nežer mi to na nikdo to nežere :-) Účast ještě potvrdím ráno u snídaně.
uvidime jak bude, kdyby melo byt hnusne, tak se na to vybodnu, jinak bych jel (v klidnem tempu)
Bude-li hnusně, tak přijdeš v civilu na kafe, ne? :-) Nebo kde bude to kafe?! Halouny nebo Poděbrady?
Halouny na kafe fakt ne. Tím směrem bud La Fontana, nebo Barevný Bufet. Ve Fontane je lepší atmoška a obsluha, v Bufetu lepší kafe – srovnatelný s top podniky v Praze, kávovar mají Marzocco – kafe jak kdy, ale pokaždé fajn.
Na novy rok nekam jedete ?
my jedeme zítra do Haloun autem. Dáme bika na Plesivec, pak kalba u Paviana, vecer u Chucka v baráku, ráno :) :) :) bike a pak opet kalba u Paviana.
Kámo, tobě nějak narostl nosánek :-), než jsem vás naučil jezdit do Fontány, tak turek s rumem u Fandy v Halounech nesmrděl :-P
Nesmrděl mu ani,když jsme tam naposled spolu byli. Dal si znalecky turka a jak si mlaskal, já mu od paviáního presa jenom záviděl :-)
vzhledem k tomu, že je předpověď na odpo radikálně lepší než na ráno, tak bych se přiklonil k poobědní verzi – co vy na to?
Já jsem pro, takže 13 Mochov? To bude stačit na návrat ještě za světla.
Ok.
Tomu bych rozumněl. Právě jsem zdolal 1kg burger, ráno bych se sice odvaloval sám od sebe :D, ale kosa hrozná… :(
jj, to bude lepsi
Novoroční kafe v obrázcích, díky za společnost.
Ještě jedna z občerstvovačky. Doma jsem pak doplnil řepu ze speciální UCI edice.
Ve tvářích nadšení… :D
Ale bylo to moc fajn, tempo konečně mírné – po včerejšku bylo žádoucí ( jsem musel vypadat, když čtu ten můj příspěvek :D ).
Všem vše nej!
Panejo, i blondýnu jste srkli!
Kudos :-)
Bylo to fajn. Dik za trpelivost a vse dobre do noveho roku.
pěkně se na to dívá z tepla domova.
Jinak hodně zdraví a štěstí do nového roku.
Jak na Nový rok, tak po celý rok – díky pánové. Doufám, že se mnou budete mít stále trpělivost a pojedete volnějším tempem, když se přidám. Taky doufám, že dřív chcípne Garmin než já jako dnes.
3.1., kava a/nebo neco mensiho? 9M?
Radsi bych dal treba bika smer Kostelec a Lhota. V Podebradech jsem byl tento tyden uz dvakrat.
Cokoliv kamkoliv.
Tak co v 9:30 v HP na hrbitove u benzinky? Klasika singlikama do Brandysa a pak stezka do Kostelce, kafe ve Vsetatech, sotky a singly na Lhotu a do Brandysa a pak podle nalady. Kdyby se chtel nekdo pridat, tak je mozne to jet bez problemu na CX i na biku.
Oki. Jdu hledat bike.
Celkem mraziva zalezitost. Meli bychom ale ty tlusty gumy provetrat casteji.
Tlusty gumy vetram docela casto, ale oni ne a ne se ztratit.
Jo ty vlastne myslis MTB… ja z toho mam vzdycky depku, jak to neumim a jak to nejede. Takze ano. A po silnicich byla fakt zima, nevim proc jsem si rano rikal ze je tak kolem nuly a vyrazil standardne nalehko…
jo, na silnici to bylo dost drsný, tak jsem to vzal jen krátce, nemá cenu si to zošklivit. Bika mám připravenýho i s celoobvodovými blatníky, ale přesun do HoPo jedině vlakem, když bude umrzlo nebo lehce nasněžíno, tak bych chtěl prubnout něco u nás, ale je furt buď na silničku nebo bahno nebo se mi nechce :-)
Blafovi skládám velkou poklonu za dnešní odpolední švih… nechápu… na silničce? v tom namrzlém bordelu na silnici? přes 2 hodiny?
ta jeho nenávist k trenažéru musí být násobně silnější než strach těžkého klaustrofobika z díry v hluboké jeskyni!!! :)))
Solidní! Ta Strava, to je peklo :-)
Jednou jsme jeli na kafe sněhem a ledem, ale po autě v příkopu jsme to raději vzdali u Velenky.
něco na pořádné mrazy, kdy i Blaf zůstane doma a ani Miloš s Honzisem nevyrazí běhat :))) výborná sada červeného vína, poštovné je kolem 25 korun za láhev a doručení za 2–3 dny
Ja bych to tak nedramatizoval. Po namraze ani stopa, silnice prosoleny, vetsinu casu se jelo v podstate po asfaltu.
A ano, valce/trenazer psychicky nedavat, takze musim ven.
Nevim jak to vypada mimo mesto, ale Celakovice jsou snehova hora protoze nesolej (coz je fajn) a neodhrnujou, jen misty sypou. Cyklostezka kolem Labe paradni bezkarsky teren dnes vecer, potkali jsme tam 2 bezkare. Namesti pocitam by moh byt primovy bezkovy oval.
+1 tesim se zitra do lesa
Hm ja myslim ze v lese bude malo, a vypada to ze taje :-( V sobotu na bajka ;-)
ma se oteplit a jeste k tomu prset, takze to tezko vydrzi
Snad to jeste dnes v noci prezije. O vikendu to spis vidim na silnicku na mokrych silnicich – v sobotu. V nedeli budu pryc.
btw dneska Monínec zahajuje sezónu večerním lyžováním, to je asi nejbližší lyžování od Prahy
Ja myslel do lesa na bika.
to ale asi nebude na sjezdovce k hnuti ne?
Mno, podle toho z jaké části Prahy…
Z té vaší je to výrazně blíž (jak časově, tak kilometry) na Ještěd.
na Monín to je běs. Na výjezdu vyžereš popracovní špičku D1, jen co se to rozjede tak si postojíš u Benešova a finále rallye na noc moc široký okresce z Votic
proto se na moninec nejezdi po d1 :-)
Na konec dálnice a pak 40km okresky ;) To mi stačilo jednou. Přes Benešov se to dá stihnout z Vršovic pod hodinu. Přes Dobříš leda s hodně volným pojetím limitů a totál volnou silnicí.
dává to smysl jen pokud bydlíš blízko Strakonické
to je sice pravda, ale pokud se neco nezmenilo, tak na jestedu se pri vecernim lyzovani jezdi jen na prvni tretine sjezdovky, takze nez si nasadis poradne bryle, jsi dole
A na Monínci jsi byl?
tam prý musíš nandat brýle už dole na lanovce :)
já se tam chystám o víkendu poprvé, kvůli dětem, budou tam mít svojí první hodinu lyžování
Pro děti naprosto v pohodě.
Esli by jim nestacio neco maleho bliz,
Mnichovice zda se jezdi http://www.sibenicnivrch.cz/rs/
Chotoun u Jiloveho http://www.vlekychotoun.cz/vvvmapa.htm
Ale u Monince je vyhlasena stojka na Cunkov az das deti do skolicky ;-)
jj, vím, bohužel absolutně plný víkend bez jediného místa
Pro děti je dobrý i Javorník. Cesta po dálnici až na poslední 3km
To je ten Obří sud? Tam je to fajn, ale bývá tam mrak lidí. Dobré tam je i večerní lyžování. Pro děti je to dobré taky v Příchovicích U čápa. Jen tam je kotva, pokud se něco nezměnilo (našim to nevadilo). Pro Delkima by mohla být zajímavá i nabídka přilehlé restaurace. Vařívali tam dobře, snad se něco nezměnilo…
uvidíme časem, kotva by je teď asi zabila :)))
zatím ty moje dvě princezny (4+6) čeká úplně první hodina a ideálně aby tam měli i takový ten jezdící pás
chci teď stihnout pár hodin výuky jako základ a pak v únoru na jarních prázdninách celý týden ve školičce, to už by mohl být slušný základ, abych se jim pak mohl dál věnovat už sám
U čápa mají speciální sjezdovku pro malé začínající děti. Tam je dětská pomalá (hodně pomalá) poma. Je to hned pod parkovištěm, které je na samém vrchu. Hned nad tou dobrou restaurací a penzionem. Pás jsem viděl jen v Alpách, ale tu toho moc projetého nemám.
Pas byl nahore na Cerne hore u kabinkove lanovky.
jj, Obří Sud. Je tam sedačka a hodně solidní osvětlení
no samozrejme, mnohokrat, 1200m je ve strednich cechach parada
V sobotu bych jel silnici také, mám díky počasí deficit km :-)
Chtěl bych něco okolo 100 nebo i přes. Co třeba zkontrolovat Bučický mlýn? Nebo něco jiného?
Nejsem proti, ale obavam se ranniho naledi – dneska jsem si autem celkem zaklouzal – jeste ze jsem nejel na kole.
JJ dneska to pekne klouzalo i pesky, v Praze. Taky bych jel neco tak kolem kila.
rano v radiu rikali, ze zitra by ledovka byt mohla, v nedeli bude urcite, podle yru to na ledovku teda nevypada, tak nevim
Tohle byl proste roztaty neposoleny snih ze vcera – pocitam, ze to tak bylo rano na vic silnicich nizsich trid. Uvidime, jak to dnes vysusi vitr a slunicko. Vcera v lese i kdyz mrzlo, tak misty pod snehem louze a celkove snih vyslovene mokry – nic moc. Na bika to pristi dny urcite nebude.
Norci tvrdej, ze bude mrznout celou noc a cely dopoledne, tak by to na ty biky mohlo byt rano umrzle.
Dalsi moznost je vyrazit na silnicky pozdeji, kolem poledne.
Bike – asi jedine dat Kokorin nebo neco vyslovene lesniho. To co jsme jeli posledne by byla spis jizda v ruzne promrzlem blate. Myslim, ze minimalne hlavni silnice do a kolem Podebrad budou zitra suche.
OK, tak uvidime, Podebradska urcite, u nas je Mochovska taky sucha. Normalne 9h Mochov?
Jj v 9 v Mochove. Dojedem do Podebrad a pak uvidime.
Dívám se na Aladina, Mělo by mrznout a po 13. pak malinko pršet, takže to spíše bude jen na klasické kafe nudnou krajinou.
Dívám se na Aladina, Mělo by mrznout a po 13. pak malinko pršet, takže to spíše bude jen na klasické kafe nudnou krajinou.
Já uvažuji, že velmi zvolna bychom dali bike a vy plánujete žiletky. Klobouk dolu.
Takze zitra sraz v 9 v Mochove. Pojedem do Podebrad a pak uvidime podle stavu cest.
Budu tam a dorazí i Vitas. Prý už musí také začít jezdit :-)
podebradska je tak 50/50 sucha/mokra
A co Kérsko nebo Poříčany?
tam jsem nebyl, radeji jsem se drzel co nejvic na hlavni, Kersko tipuju, ze bude mokro
A máš už na léto doprovodný vůz?
nemam, ale na to moje sudlani okolo komina to ani neni treba
Oui.
Tak nakonec ze 3 Tomášů dorazil jen jeden. Cesty byly Ok, jen místy byl led. Nejhorší byl závěr přes Přerov. K Vočkovi pak dorazil i další Tomáš, který vyjel nakonec později a pojezdil něco se šlapkami. Takže to dnes celkem šlo, zima byla vždy jen prvních 10 km. Foto je z ledové dráhy okolo kolonády v Poděbradech.
Lepsi nez jsem cekal, kdekoliv mimo les sucha silnice.
Zitra cosi podobneho, 9M, bude li pocas spolupracovat?
já se chci dívat na Jiz 50, takže to vidím na odpoledne – má být tepleji, ty občasné zmrazky mi dělaly celkem vrásky na čele. Pokud nebude počasí tak běh nebo nic :-) Celkově to vypadá, že si v lednu na silničkách moc nepojezdíme :-(
Promin, nejak jsem rano nebyl schopen. Zitra mizim do Rakouska, tak aspon preju dobre pocasi.
V pohodě. Zítra to tedy vypadá na Hrocha a mne, snad se ještě někdo přidá. Takže klasika 9:00 Mochov.
v 9,20hod jedou šlapky ze mstětic, když byste se chtěli zašít do balíku … a též směr Pdy, co čtu na jejich diskuzi.
nakonec to na silnicích bylo lepší než se zdálo. Já si užil na bajku velký pekla ;) kde normálně není třeba nic řešit to byl boj o život
nakonec to na silnicích bylo lepší než se zdálo. Já si užil na bajku velký pekla ;) kde normálně není třeba nic řešit to byl boj o život
Také jsem se ráno toho bál, před barákem máme ledovou cestu, ale pak to šlo :-)
jaký je tedy stav co se zítřka týče? asi budu mít dopol čas, i když zrovna skrz naše „sídliště“ je komplet ledová plocha…
Snad nás pár v Mochově v 9:00 bude… :)
ok, zkusím to taky, Bratislavu mám až na odpoledne
btw bude 10. ledna a mráz, tak snad to bude skutečně ála ZDV…
možná to vezmu spíš na Sadskou a pak naproti, ty boční „silničky“ skrz Břežany a Černíky by mohly nepříjemně překvapit :(
no sakra, zahadny a nikdy nevideny Delkim snad prijede na kafe a ja tam nebudu :(
Honzo, na spici opatrne, at je neorves hned za Mochovem
neblbni, poslední dobou jak před sebou nevidím seriál tak neumím jet :))))
tablet na riditkach to jisti :)
raději tablet než zasněženou silnici jako někdo, že? :))))))
jsem myslel, aby sis vzal tablet na zitra na kafe, ze ti to potom pujde i venku :)
snih mi nevadi, ale vypada to, ze prituhne, takze zacne valcovaci obdobi :(
zkusím se zítra připojit, jen netuším co ty vedlejší silnice
asi to netradičně vezmu raději po hlavní do Brodu a pak na Sadskou a naproti na Mochov, cokoliv menšího významu by mohlo být pod ledem a tam si fakt na silničce neškrtneš… tedy až na výjimky ála Blaf :)))
Kde není les, tak to bylo dnes ok. V obcích to chce více opatrnosti. Mezi domy to bylo místy náročnější. Jinak Kounice Mochov v pohodě.
Nestahuj kalhoty uz pred (Ceskym) Brodem. Silnice mimo mesto jsou prakticky suche a ciste. Jeli jsme Mochov= Kounice= Poricany= Pecky= Cerhenice= Pdy= Nymborough= Kostomlaty= Lysa. Ujety snih jsme potkali jen v Prerove, a i tam byla vyjeta pulmetrova kolej a dalo se jet 30. Proste trochu opatrne do zatacek.
V Praze leje a 1°C. No jestli to někde přimrzne… :D
Úvaly mínus jedna a leje a to jsem už půl hodiny vzhůru a mám vše připravený… jsem se vůl mohl rovnou kouknout z okna a jít spát..... omlouvám se, tohle nedám
Radar říká, že je vše OK. U nás je lehce nad nulou.
Tak počasí bylo OK, zbytečné obavy. U Poděbrad dokonce vykouklo sluníčko (přes mraky). Sníh byl jen v Kérsku, ale až druhá polovina směr Semice. I tak byla vyjetá kolej na asfalt. Příští víkend vidím spíše na lyže :-)
Příští víkend vidím spíše na lyže :-)
No kdyz to nebude na kolo, tak to aspon bude na brusle :-)
koukam zes ty slapky skoro sjel, moc nechybelo.
Chtělo to tam podržet tu 40tku :-) Ale já mám slabé nožičky, které se hned unaví.
Cože? Oni vám frnkli?
Za dnešek díky. ;)
Chvíli jsme se motali v Poděbradech, než vymysleli, že asi jedou na Nymburk. Pak zjevně zrychlili, takže ani „smrtící“ tempo nebylo platné. Není se čemu divit, byl tam s nimi Mickeymouse :-)
mickeymouse? hmm, na toho mám nemilé vzpomínky z „výletu“ na Kokořin :)))
Neresit, jezdit, no.
dneska jsem jel přes Kersko a potkal tam staršího hobíka na silničce Wilier, chvíli jsme pokecali, pánovi bude letos 73 let a vůbec bych to do něj neřekl… mi docela zvednul náladu, fakt příjemný setkání
dneska bylo krasny pocasi…
a presne proto jsem nevyjel, protoze ja jezdim jen, kdyz je hnusne :)
Chvíli jste pokecali a pak ujel ne? :)
Taky jsem jednoho potkal … sjel mě zato, že už nevíme co by (patřilo na kotoučové brzdy), pak si ještě trochu rejpnul a ujel mi ;) …
he he buď rád, že tě ještě třeba neposmrkal nebo nevzal bidonem, to je taky nápad, tyhle kotoučovky, jasná slepá větev vývoje :)))
slávek bláha ze sadské, jezdíval Masters, to víš, aktivní důchodci …
Chlapi, jaku by ste odporucili vetrovku na kolo v tomto pocasi? Teplejsie oblecenie mam hlavne na behanie a na kole sa tolko nezahrejem – je mi kosa …
Jestli jste i dneska vyrazili drtit Poděbradskou, tak chapeau.
Něco je s ní špatně?
Taky nechapu. Jel jsem ji dnes dvakrat a v pohode.
Zitra v 9 sraz Mochov.
Jestli ráno nebude bílo, tak ok.
mám to stejně, uvidím co počasí, možná počkám do odpoledne. kdyžtak nečekejte
Snowbike nemám, tak někdy příště. ;)
ook ook
Hm tak nic… jsem mel jet vcera se Slapkama,.
Já mám na zímáku „poruchu“, tak jsem dnešek odpískal už včera. Ale jedu Honzisovu strategii běhání, na sněhu je to lepší (bezpečnější) než na silničce. V Káranských lesích jsem potkal Zdeňka na biku, prý to dnes jezdí výborně.
Tak tak, na biku pohádka…
No pohádka by to byla kdyby bylo –5. Takhle to bylo mokrý a lepilo se to bohužel snad se dočkáme:)
Na Brdech to byla pohádka :-) Zmrzla mi i šťáva v bidonu.
Parádní fotky! Sněhu tak akorát na bike :-). Ještě přehodnotím své plány s běžkami…
Ja mel slunicko ;-)
jo, až na tu břečku … já vytáhl mtb s blatníky, abych se na něj jenom od Sudet nekoukal … Pokud člověk neřeší, že to nejede, tak celkem pěkný švih :-) jinak to je opravdu spíš na běhání. Nemá cenu si to zhnusit, dvoukila jako šlapky hold nejezdíme.
Vsak taky Slapky „zajizdi“ jen leden – brezen.
oni teď jezdí dvoukila? to ještě dojíždí sezónu nebo to už je jako naplno po odpočinku ta nová?
to je volovina v každém případě ať už v prvním nebo druhém:)
příprava na sezónu už je v plném proudu, najíždí se od listopadu/prosince, od března intenzity, pokud chceš lítat už v dubnu a stačit v Kolodějích :-) Si vem, že běžci teď už dřou v hale, aby mohli v březnu jít nejrychlejší 10ku u nás v Pečkách :-) Já obvykle končím s tréninkem právě kolem března, pak se už závodí a jenom tak dolaďuje cestou z práce na velkou :-)
Počkej, já „dřu“ venku:-). Ale dnes jsem na to neměl čas ani morál. Je tam už pěkná kláda. Zítra budu muset…nebo ne :-)
a co valce? na ty se prasi? :D
Zatím jo, ale pokud bude venku taková kosa, tak přinesu Madonu do pracovny a projedu válce. Ještě musím sehnat ten větrák, bez něj to je ještě větší peklo. Válce jsou dobré na styl a rovnováhu.
Tak si dej valce ven na terasu. Nemusis se zas tak oblekat – staci jako do o cca 10c vic. Je to cas od casu dobra zmena a navic jsi na cerstvem vzduchu.
dneska silnice suchy, obcas i vykoukne slunce, skoda nevyjet, jen ta teplota :( asi to vezmu po delkimovsku :( se mi ale na ty valce tak nechce :/
:))) právě jsem dojel
kam? Do Bratislavy? :-)
do Králova přístaviště a ještě Zimohrad :)))
dneska jsem fakt nakrknutej, že jsem na ten ten trenažér lezl..... většina mých oblíbenců je po smrti :(
:)
Maska na oblicej, lyzarske bryle a snorchl a neni problem :-)
Jedu vecer na bika a problem v tom nevidim.
do lesa na bike asi ok, ale na silnici uz to je celkem brutal, rano bylo –11, vecer v 22 ma byt podle aladina –9, porad ale nevim jestli ven nebo na valce :) mozna to zkusim ven :D
Hroch mi volal, že dnes 20:00 prý jedeme také na bika, potkáme se?
se mnou ne ;) ja dostal ven zakaz, tak se mentalne pripravuju na valce, asi zauvazuju o zwiftu :)
Vzhledm k tomu, ze kdyz jsem jel z prace, bylo uz –10, tak jsem dal radsi 90m valce.
jel jsem na silnici, při západu slunce se ochladilo na –6C a to už mi moc nechutnalo, hodina a čtvrt bohatě stačila.
Mne přemluvil Hroch na večerní bike. Už mi trochu rozmrzly prsty,takže mohu i psát. Nejnižší teplotu mi Garmin hlásil –15,8 stC. Kromě strašné kosy to byla velmi příjemná projížďka. Ani to moc neklouzalo, sněhu tak akorát na bike. Původně jsem měl v úmyslu pořídit nějaké foto, ale v té zimě jsem neměl odvahu sundat rukavice :-)
Mi se to moc libilo, akorat me Milos strasne prohnal :-)
Malviny vypadaji luxusne, zitrejsi vecerni program jasny = brusle.
Tak tedy program na vikend je jasny. Uz se tesim.
Za mne dobrý večer, ikdyž na začátku malej poseroutka :-) – se prostě nechci koupat :-)
JJ paradni sklouznuti dneska, snad nezapadne.
Tak kam zitra? Na brusle to asi nebude :-) Kontrola cukrarny ve Msene?
Když to stihneme do deště… :)
Start od hřbitova?
Tak diky za spolecnost. Bylo to prijemne a dokonce i vitr ustal.
Jinak tohle je ten celkem dobre jedouci objemny plast http://www.bike-discount.de/…-black-49935
To Tobě díky za vše. ;)
Nám to ještě fouklo za Běchovicemi, tak tak jsem to dnes doklepal. Hlad, žízeň, až jsem měl namále… :((
Odkaz předám dál. ;)
V kolik Drevcice?
V 9 Drevcich u zvonicky a v 8:45 na hrbitove v Pocernicich.
ok
Ok. Jo a po silnici, nebo polem nepolem?
Po silnici.
Zitra sraz v 9 v Mochove. Jedem kratke Podebrady.
Hmm strhl jsem pred chvili zavit v prestavci (grrr) tak asi pojedu jen pokud bude rano sucho a slo by to bez blatniku. Zavolam kolem 8h a domluvime se.
Zacalo to jako prijemna konverzacni vyjizdka, ale ze Semic uz cekem survival, v tom vetru. Asi si musim dat priste jeste o kafe vic.
já dal jen 42km před cyklokrosem a vítr fakt hnus, i v brdkách. Po včerejšku jsem byl K.O. a ráno neměl morál jet do Mochova a radši mrknul na Marcialongu.
Jo, ke konci se to zmenilo v solidni sum svistu. Ten balicek jsem nakonec nejak ztratil v Celakovicich a zahledl z nej jen nejakeho odpadlika nebo uprchlika, tak jsem se na ne vykaslal a jel si dal sve. Potkal jsem je pak v Zelenci, kdyz prijizdeli od Mstetic – jel jsem stezku.
Jinak slibovana valcovaci inspirace na dlouhe vetrne a destive zimni vecery.
Magoří :-) Nikdy jsem se nenaučil víc než se napít, otřít ručníkem a pustit řidítka…
Tak zkus Siri: https://youtu.be/ybFvomdhW2Y
Nevim jestli by bylo lepší spadnout a opařit se obsahem tý pánve nebo si pak vrazit do hlavy tu vidličku.....
Dobrý, rozhodně jako argument, že ženská může stát u plotny a ještě makat na svý kondici :-))
Nahodou naskakovani z a do valcu se mi velmi zamlouva. Rozhodne je to prakticke.
Tem záznam na Strava je komplet nebo jsi skončil dříve?
Co východní sekce a víkend? Pokud vyjde slušná předpověď na sobotu, tak bych vyrazil omrknout Sázavu. Ale jen za sucha. Jeden den chci jít běhat, pravděpodobně když bude horší počasí.
My jsme na Morave, Milos asi do soboty v Rakousku, Hroch na Sumave a Eda ve sklepe ;-)
:( Jsem v so v práci, ale na neděli jsem si přál krátké Poděbrady… A to to zatím vypadá v neděli na východní vítr!!! :D
No tak asi příště.
Pokud by byli zájemci na kafe v neděli, tak bych se pokusil přidat.
v nedeli bych taky jel, kdyz bude rozumne pocasi
Počasí bylo OK :-)
Vím, se mi to trochu zkomplikovalo, tak jsem byl na kole až odpoledne.
možná by to šlo, dnes jsem se docela „vykašil“. Sraz klasicky? Jel bych jen krátkou verzi, abych mohl odpo ještě vyběhnout
V 9 jsme v Mouchově :)
Ok, tak já to na 9 také stíhám.
chlapi, díkes za dnešek, krom začátku konečně „rozumně“, tady včerejší šlapkovská megadávka – https://www.strava.com/…es/487334079
Tak to je slušnej výlet. :))
Já díky, že jste počkali. Smyk nakonec celkem v poho, ale jak mě řetěz v tomhle stavu dovezl domů, to nechápu… :D
loni jsi zdaleka tolik neběhal, ne? co ta změna? :) se ti zalíbily ty ceny nebo že si neničíš komponenty? :)))
co zitra kafe? prset by nemelo :)
ani nevíš jak bych rád! jenže dneska příjezd po týdnu z hor z jarních prázdnin a tak ráno pěkně šupem do Blavy, max. stihnu ráno hodinu nějaké intenzity na trenažéru, ale spíše to nechám na pondělí… bohužel v 90% víkendů jsem neděle pryč :(
Třeba ho manželka na pár hodin pustí..
Pro info – 10.4. se jede Road Adveture – http://www.b5h.cz/road-adventure/
To vypadá zajímavě, že bych přijel dělat chvost výsledkové listiny :-) Otázka na znalce, Kteří to již jeli. Dá se to zvládnout na silničce bez mapníku, nebo je lepší si ho půjčit?
Mam pocit, ze bez mapniku to jela vloni snad vetsina.
Taky jsem si říkal, že by to mělo být jetelné s mapou v kapse, neb ta mapařina nebude tak častá jako v lese. Díky za potvrzení. už to mám v kalendáři a když do toho něco nevleze, tak bych asi dorazil.
doporučuju rozhodně mapník. zkus napsat do Autopilotu jestli tam budou pujčovat na místě.
Pokud ne, tak si s Ramachem (majitel, výrobce) domluv, že si ho půjčíš na Zbraslavi u něj (nebo na Jiřáku ve fotu přes den) – klidně napiš, že jsem ti to poradil :) známe se a pro lidi co nejsou úplný ***** to udělá rád. Jeho mapníky jsou kvalitka.
Díky, loni je tam půjčovali, alespoň to píšou na webu, tak uvidím a když tak ho půjčím.
Já jela bez mapníku. Vzala jsem si „EU košilku“, do ní mapu a todle jsem měla v zadní kapse dresu – když podruhé vypadla (naštěstí ocásek byl pozorný a vždy dal vědět, že nemáme mapu :-)) – pak jsem ji měla pod dresem na hrudi za zipem. Ale u nás se nejednalo o chrtí tempo (i cukrárny jsme stihly), ale dalo nám to dalo 2. místo v holkách :-)
V drtivé konkurenci čtyř párů :-P
Mapník vůbec není potřeba. Pokud tedy nebudeš patřit mezi chrty s ambicemi na bednu.
Mám u tebe vyčištění klávesnice, neb sem si do ní právě naprskal kafe :-D
Pro info, Peklo vychodu tedy vychazi na nedeli 3.4. Idealni priprava :-)
a bude to ještě na silničku? já to jel zatím jednou a pořád to mám v živé paměti :) jsem si tenkrát vzal preventivně snad tři náhradní duše s sebou :)
Tak karbony bych asi nechal doma a vzal spis nizky hliniky, ale jinak bez problemu na silnicce. Terenem ale kombinace Roubaix, Strade Bianchi a Flander.
A pichals? Nepichal. Pulku cestu ses rozkoukaval a pak nas votahal jak maly pejsky.
Pulku toho nadlepseni jsme uz letos jeli. Takze uz vim ze s tesnyma blatnikama jen za sucha :-)
Spis za sucha obecne to cele me vylepseni. I Lhota Brandys by byl za mokra hnus a asi by nas nevpustili do cukrarny.
Hmmm, to vypada pekne. Ten prostredni kus jsem asi nikdy nejel.
Hostin Bysice jsme jeli ted nekdy o vikendu.
z tech Konetop do Kosátek to je jetelný na normál silnici s nijak extra odolnými plášti nebo je spíš na krosku s ust?
Je tam misty sterk a velmi hruby asfalt. Normalne bych tam nejezdil. Jako zpestreni Pekla je to ale fajn.
díky, mě šlo o to jestli by to dávalo smysl v rámci Road Adventure nebo je to moc risk o defekt.
Na Duranech bez problemu.
btw. kdyby nekdo hledal nejakou gumovacku, tak tyden po Adventure se jedou (a vlastne i bezi) Jabkenice
jo, to bude přebor východní (i jiné) sekce v časovce :-)
Zitra neco?
Ano, ale na Jested/Kozakov se uplne necitim (resp. na 39/23 zimaku ho nedam).
Muzem namotat neco ve strednim Koko se zastavkou v Truhlarne.
Treba, nebo nejakou zkraceneisi verzi tohoto. Nebo klidne i Sazavu, kdyby chtel nekdo z druhy strany.
Rikal jsem si zabrousit k Vidimi ale Sazava zni taky dobre. Dlouho jsem tam nebyl.
Zkontrolujeme tedy Český Šternberk? A kostky Ratajích? Tím směrem jsou lepší asfalty. Nebo Truhlárna? :-) Já jsem nebyl ani proti Ještědu.
Hoši jestli nemáte příliš velké plány, včera v Kostelci sněžilo, co mi říkali v práci a dneska mě překvapila odpolední „krupice“ u českého brodu a ráno na férovku místy křupající led :-)
Nedali byste to radši až odpo, až bude tepleji? Nicméně šternberk je už solidní rychta a 1000+ up. Na favoritu s plácačkama na blatnících to nepojedu. Za sucha ok, vezmu GT.
Tak koukni kolik challenges ma Milos naklikano na unor :-)
9 Mochov, Honzis 9.20 Cesky Brod na parkovisti ?
dobře, pokud bude ráno nějak normálně, tak dorazím. Když nebudu, nečekejte. Jel bych Svatbín, Konojedy, Stř Skalice – dlouhá verze přes Ondřejov, Vodslivy a Č Šternberk + Rataje, ale klidně i kratší přes Sázavu nahoru na H Kruty. No uvidíme jak se nám pojede.
Kdyz nevyjedes, posli pls nekomu SMS.
Čelendžů mám asi naklikáno dost, ale zítra se budeme plácat okolo Sázavy s kafem v Sázavě (takže to bude obligátní 100+). Hrad necháme na příště. BTW Šlapky jedou směr Kouřim.
Ze je pozdravuju, urcite budou mit koncem brezna top formu :-)
Dnešek fakt výživný, nějak jsem nepočítal, že z toho bude 120 :-) Zkusil jsem tam poslat Bučiny, ale asi tak po 2min na 170tepech jsem chcíp :-( I tak docela dobrý čas, to 30km domů protivětru bez pití takovej šlágr nebyl :-) Pár foto přikládám a nové cukrárna myslím dobrá, moje Vídeňská káva OK, dorty cajk.
Bylo to fajn. Cukrarna vyborna.
Ahoj, chlapi. Díky za moc fajn den. Cukrárna byla super, teploučko, dobrá horká čokoláda, Harlekýn, … :-) Já nakonec se zajížďkou do práce 172km. Ještě jednou díky i za pomalejší tempo.
Pěkné to bylo, také díky. Asi jsem měl velké oči, ke konci už toho bylo víc než dost :-) Přece jenom má cyklo sezóna je zatím ve skluzu oproti 2015.
Já si tak nějak ve skluzu připadám oproti každému......... A to mám za poslední 2 roky najeto nejvíce za život.
Při tomhle pohledu si říkám, že některé výkony jsou mimo běžné chápání … Když se bude Ječňák chtít po práci vykašit, tak může zkusit nalítnout dole 45+ a vyspurtovat to :-D
to same si casto rikam pri pohledu na tve bezecke kousky :)
to jsou segmenty pro lidi co mají sílu, vyšvihaní vrchařský chrousti jsou bez šance
Mam cestou z prace 10 segmentu a nechapu z nich ani jeden. Pak se motivuj.
u nás jsou mírný kopce průměrem 52km/h (dle Stravy No name holka), nejlepší chlap 48 atd. nemá smysl řešit
jediný co se nedá moc cheatovat jsou sjezdy v terénu. Zbytek – pokud tam není v mužích KOM od elitáka je většinou podvod.
Tady v okoli mi segmenty prijdou vsechny docela normalni. Zas nejak extra to neresim, spis me fascinujou segmenty pres zakazy nebo semafory. Ale to uz jsme kdysi rozebirali a i celou tu Strava kulturu.
Myslíš Lucku Kubínovou z toho vašeho segmentu? Jestli si dobře pamatuji, že jsi sem dával nějaký segment.
už nevím kdo to byl konkrétně – segment je legrace od Máry.
Je toho tady víc, spíš mna diskuzi v hospodě ;)
Tak Koudela je eliťák, nicméně před pár lety si ho pamatuju jako sotva juniora na trénincích v Kolodějích, když jsem tam ještě jezdil a měl na to :-) „V neděli si Tomáš Koudela splnil ve Slavkově u Brna sen. Získal titul mistra republiky kategorie U23 a vybojoval jeden z největších výsledků kariéry“
S Ječňákem opatrně, tuto zkratku využívá zásadně jako pěší cestu k servisu s nepojizdným kolem :-) Naposledy mu chyběl řetěz. Tak aby se mu zase neporouchalo.
Aby jsi si neprisadila. Stejne je ale kriticke misto Bermudsky trojuhelnik Uhrineves – Kralovice – Hajek. Ta zkratka uz je jen vyustenim predchozich udalosti.
Ted jsem mluvil s Milosem. V 9 v Mochove a smer Sazava.
Mimochodem, kdybyste nekdo resil novy pas na Garmina, nebo chtel posetrit stavajici, tak v Decathlonu maj triko (i podprdu) s integrovanym pasem a kontaktama pro vysilac. Pasuje tam bez problemu standardni Garmin vysilac a asi i Polar. Jel jsem v tom ted rano do prace a zaclo teda realne merit az po 10 minutach, ale byl jsem rano spis zmrzly a vubec se nepotil a pas pred jizdou nenavlhcoval. Uvidime po vikendu.
podprsenku na senzor z Deca má Š. rozhodně líp udělaná než Adidas, která si jí rozpadla po cca 10ti použití – vytržení elektrod. Pás z Deca mi začíná dávat reálné hodnoty až po tom co se trochu zpotím, na sucho to hází nesmysly nebo nic.
Tričko vypadá zajímavě, až tam půjdu příště, tak na to určitě mrknu.
Samotný non-branded pás pro garmin/polar se dá koupit za pár dolarů na ebay/aliex. Mám ho taky a po cca 50ti použitích se mi odlepila třetina jedné elektrody, funguje to ale pořád ok.
Jinak moje velikost trika prekvapive Sko.
Dík za info, plánuji tu z Deca omrknout. Jinak životnost mojí Adidasky bude asi stejná a stejný problém
se Š pořád nerozhoupala adidasku poslat na reklamaci – od jara leží rozbitá ve skříni :( neskutečněj krám za ty prachy.
Mě vrátili hned peníze, ale už jsou to budou dva roky.
Nadšená jsem z ní nebyla :-(
Končí u velikosti L, s čímž mě teda nepotěšili
Takze, pro Milose nebyla velikost? :(
Mě stačí úplně jen HR pás :-)
Dobrej tip. Jsem hledal u Suunto nový hr. pás a lehce omdlel – bez čidla stojí jako dvě trika z Deca :-) Bohužel to Suunto čidlo není kompatibilní s těmito kontakty.
Mají tam i HR pás ANT+/BLE za necelých 1000Kč. Ale jak to funguje a jestli se Suunto, tak to nevím.
Jen info – pokud je to tento (ještě jsem do Deca nešel) :
https://www.thisisant.com/…cardio-belt/
tak pro mé hodinky je uváděn jako kompatibilní.
mě právě praskly pacičky na suunto pásu a než dát jen za pás bez čidla 800 tak jsem vzal z deca komplet. Konstrukce pásu suunto je na prezdržku tomu kdo to vymyslel :/
To se mi ještě po 2,5 roce nepovedlo – jsi šikovnější :-) Ale začala se mi vytrhávat gumová vlákna v napojení u elektrod. Ještě nějakou dobu fungovat bude, ale… Nový nestojí 800,– ale 1190k Kč (s dph) – proto jsem omdlel, neb jsem pár chvil předtím viděl celé triko za 1/2.
já si koupil v deca pás s čidlem a náhradní pás na ebay za pár dolarů a myslím, že mám chvíli klid. Pokukuju po scosche, hlavně na běh
Si to nepamatuje. Neumí gps = zabloudíš. S tlf nebeham. Dva klumpry na ruce je blbina. Jenom 8hod. = nebude kontrola životně důležitých fcí při zastávkách na občerstvovačkách :-))
má to svoje použití, hlavně pro holky co nemají rády hrudní pásy
Po vikendu mam zatim dobre dojmy. Pokud clovek neklepe kosu, tak zacne triko merit prakticky okamzite. Konzistence signalu stejna jako u original pasu, pohodli vetsi. Cas ukaze vydrz. Jak jsem psal, dejte si pozor na velikost, aby vam triko bylo na telo a elektrody dobre dolehaly.
Zitra Podebrady. Sraz v 9 v Mochove.
Oui.
nejspis se pridam na druhou pulku
OT, slibene foto pribrzdovani valcu. Je to poznat, ale na vetsi zatez asi by to chtelo dat na vic valcu. 2 magnety 18×5 mm, 6.5kg, na ocel konstrukci, na valec na penovou oboustranku kotoucek medenyho plechu, vzdalenost se vymezi podlozkou na ose. Po hodine na 36km/h se plech ohreje na nejakych 60–70C.
diky, koukam, ze mas stejne valce, to taky zkusim zbastlit
Kdyz zajedes se srotmetrem, muzem zkusit jaky to objektivne udela rozdil. By me to docela zajimalo.
když se u mne stavíš cestou z práce autem (pokud někdy jedeš) tak ti do druhého dne powertap půjčím a můžeš testovat, mám na něm i přímo plášť na trenažér/válce
na valcich by to slo spocitat i z rychlosti a kadence ne?
…co spočítáš když neznáš moment na hřídeli ? ;-)
tak mozna ne, ja nevim, tak nejak jsem cekal, ze kdyz napr. TrainerRoad nebo Zwift pocitaji svuj Virtual Power na zaklade rychlosti a kadence, tak ze by se to tady dalo pouzit ke spocitani rozdilu, ale mozna se pletu
Tak dneska to bylo fakt drsny peklo. A u Olivera uz jsem VIP :-)
Děkuji za rozumné tempo. Až do Čelákovic fajn, potom trochu peklíčko do Zelenče, pěkně na malou pilu, ale po občerstvovací zastávce u mého oblíbeného Vietnamce se to zlepšilo a nakonec jsem dojel dobře.
tempo fajn, cesta zpatky po vetru taky uplne nebyla :D
Jinak prémie za KOM Doubravčice (telefon Samsung) byla předána zpět původnímu majiteli, který nám velmi děkuje.
Aspon neco funguje. :-) Ale jak jsi se o tom dozvedel?
Pro jistotu jsem v pondělí ráno napsal na OÚ, že to tam mají ve schránce. Obratem odpověděl starosta, že je již vrácený majiteli :-)
tak nam zase zacina obdobi valcovaci :( a ja se tak tesil na jaro :/
My, co jsme v praci na kole se domu nejak musime :-)
Já v zimě raději běhám – je to venku a za hoďku hotovo. Na válce sbírám morál a druhá výmluva je, že nemám pořád to chlazení a ven se mi to tahat nechce :-) V každém případě se ozývají jiné svaly než na kole, ale to se pak určitě rychle spraví.
počkej do neděle – to má být Mallorca, ale jestli nebude zase furt lejt a fučet :-( Když budou podmínky, fouknul bych Sázavu :-)
hmmm, to vypada dobre, a pondelni teplota jeste lip :) jenze ono se to jeste 5× zmeni
pondělí až 15? to je fakt divná zima… za chvíli ma jarní prázdniny Praha, to budou mít vlekaři radost :)
Nedame zitra rychle Podebrady? Odpoledne ma prset.
Pojedem s Janou na bezky, do Jizerek.
(2 mista volna.)
rozhodnu se ráno, nicméně v tom vichru bude šance potrénovat i na rovině a nemusím do kopců, jak jsem chtěl :-) P.S. beru GT, takže musí být sucho.
rovinky si schovej na neděli, to by mělo foukat opravdu poctivě
Jsme dohodnuty s Milosem. Sraz 9 Mochov.
Také uvidím až ráno, jestli se mi stačí vrátit kolo. :(
Ale chtělo by to kafe do kelímku na cestu, ve 12 už to vypadá na déšť… :D
Dle Aladina by mělo začít pršet po 15:00, více až po 17:00.
No je fakt, že já koukal na Norky a pravda, oni jsou často dost mimo…
Tak ale běda, jestli zmoknu! :D
Yes!
yes! trošku to bolelo, jsem popravenej :-) 20min interval na větru skrz Kersko 34 avg, jak za starých časů :-D Před Prahou to už bylo moc i na morál.
tvl, i na druhé pozici jsem měl co dělat, abych se tam udržel. Náhorní plošina Toušeň-Zeleneč, to bylo popraviště jehňátek :-)
Ve větru máte natrénováno. tak zítra přidáte ještě déšť ne? :)
:-) můj oblíbený úsek
pěkně :) tam ty watty musely pěkně lítat :)
časově vám to vyšlo akorát, někdy těsně kolem oběda ten vítr ještě pořádně zesílil
Já zvolil návrat od Brodu po Kolínské a sólo to bylo děsné utrpení.
Jo a déšť mě bičoval již od 13:44… :D
Ještě jednou vám děkuji za zavolání. ;)
Eat, sleep, repeat? Zitra mezi 7 a 15 nema prset, jen trochu foukat. 9 M?
P.S. Na bezkach proti vetru taky dobry. Nastesi jen kousek.
no nevim, aladin tvrdi neco jineho http://aladinonline.androworks.org/
Ten ví taky prd. Dneska podle něj mělo pršet od pěti a zmoknul jsem už ve dvě.
No a západních 9–10 m/s v kombinaci s deštěm, to si asi nechám utéct… :D
někdo nedávno psal, že v takové dny můžeš získat potřebný náskok proti ostatním :)))
To rozhodně. Jen kdyby takových dní nebylo 360 v roce. :)) To už je trochu na palici. Ani si nevzpomínám, jestli jsem se vůbec někdy vracel po větru…
To je ale chyba v plánování tréninku:) ja dneska jela dom po vichru:))
ze by se zaclo jezdit Podebradske kafe nekam na zapad?
Chyba v bydlišti. :)
Než se plácat na západ přes celou Prahu, raději budu bojovat na východě s větry. :))))))
:)mě by hlavně štvaly ty roviny kromě sázavy…zlatej západ kde je vše:))
to je omyl, tady je kopcu, tu mame prece dalnici :)
a nezapomeň taky na ty nadjezdy nad železnicí, tam nastoupáš klidně kilo metrů na kilo kilometrů :)
Tak, tak. Jezdit jen na východě, to by mi z toho jeblo .. :-)
Tak do Kolína po větru je to „z kopce“ a zpátky 50 km „do kopce“. Takový kopec nemáte ani na západě. :D
Zítra má fičet ze západu v nárazech 15–20 m/s, to budou teprve podmínky pro zocelení. :))
zocelení je jedna věc a trénink druhá. rozhodně neplatí čím větší vítr tím lepší trénink…nemyslím tím psychickej to jo:)
Jj, morál. :)
By mel nekdo aladinovi chytrymu rict, ze kazdej graf by mel mit popsanou skalu.
Ale s necelym mm/h by si mel kalas hrave poradit, o dalsich vybranych kouscich tveho satniku nemluve.
Kouknul bych rano na radar a z okna.
jestli bude tech slibovanych 9 stupnu, tak by dest nemusel vadit, uvidim rano, valce to jisti :)
radar dobry, z okna dobry
a skoro ani nefouká :)
barak se nam nehybe, takze asi nefouka dost :)
btw jsem zvědavý ze záznamu jak se budou lišit watty podle pozice v pelotonu, vezmi to dneska vědecky jako výzkum :)
jo jo az na ty zmitajici se borovice dobry, vyjedu.
a Reggie taky.
já myslím že až do Poděbrad ti to vadit nebude :)))
sorry, ze jsem se neohlasil, pocital jsem s klasickou trasou, tahle trasa pres Poricany je ale fajn, jezdil bych tak kafe casteji…
rozhodnu se ráno podle počasí
To je blby se ze musis rozhodnout o hodinu driv nez my. Jestli vyjedes, tak zavolej nebo napis, aby me postel nepremluvila.
Ahoj, zitra odpo nekdo na vyjizdku?
tématické video k tomu větru, „schování“ se na druhé pozici dokáže ušetřit až 50% energie
Dnes to ani na 2. pozici nefungovalo…
Dnes jsem neplánoval vyrazit – přece jenom včerejšek byl náročný. Ale jelikož se Aladin tvářil, že by nemuselo pršet, tak jsem to ráno přehodnotil a vyrazil. Abychom se nevezli rovinou po větru, tak jsme dali jižní brdkovou trasu přes Kounice, Dobřichov a Cerhenice. To trochu překvapilo Blafa, který nám jel neohlášeně naproti po tradiční trase. Počasí Ok, zkazilo se to až před Poděbrady – ony ty černé mraky na severu nic dobrého nevěstily. Pak už podle radaru, ale i tak nás překvapily další dvě přeháňky po trase přes Kérsko. Ale už nefoukalo, tak se dalo držet tempo až k Vočkovi. Snad i Radim dobře dorazil, asi zase udělal kšeft Vietnamcovi v Zelenči, kde pravidelně doplňuje energii na cestu domů :-)
Takže fajn projížďka, kolo jsem rovnou celé umyl, když už bylo celé mokré jako já.
Taky jsem vyrazil lehce pred desatou smer Podebrady. Nebyt deste tak to bylo super. Takhle to bylo zpět hodne na moral.Rad bych se pridal k nejake parte ktera jezdi pravidelne, budu rad kdyz se nekdo ozve.
Predem dekuju
Obvykle o vikendu kazdy den nekdo jede. Bud je sraz v 9 v Mochove, Drevcicich nebo Pocernicich. Sleduj vlakno, poctive sem srazy pisem. Jen prijed vcas, obvykle moc necekame.
Ok diky, jelikoz vyjizdim z Cerneho Mostu tak idealni Pocernice, kde tam jsou srazy?
Obvykle tady
Diky za info
Dnes se Vietnamec nekonal. Jelo to fajn až do Počernic, potom začalo foukat a to dost.
Koukal jsem ze jsme zpatky vychytali presne tu hodinku, kdy se to trochu uklidnilo. No ale i tak jsem si vecer pripadal jak predavkovanej kasi.
OT, dneska to Honzis bude mit z prace fakt za odmenu (za ten xichtak v pul paty rano), kua ja uz se tesim na kratky.
Dnes rano to bylo opravdu velmi vyzivne. Tak snad se to neotoci.
dneska to nejelo ani ve vlaku :)
náhodou já trefil ráno mírnější vítr, takže jsem se zase tolik nenadřel a krom tradičná rachoty Brod – úvaly to bylo cajk, foukalo až po pátý hodině v Pze, takže jsem musel ještě trošku přišlápnout za běchovicema, ale cajk, avg přes 26 není úplná trága na to, že jsem byl po včerejším běhu a nějak nemoh spát. Zpátky by to šlo napálit, ale už jsem neměl ani morální, ani fyzické síly přišlápavat na 53/12 :-)
hlavně bacha na prochladnutí „spodních partií“, já na konci pátečního švihu díky nějakému problému na kole asi 10 minut zpocený ve větru něco v předklonu řešil a včera jsem po noci hrůzy mazal na urologii s pořádným zánětem močových cest… nic moc příjemnýho, co si budeme nalhávat :( tak mám zase vynucenou pauzu, mi jebne :(
Moc to venku hrotis. Nemuzes tam jezdit totez co na trenazeru. Preju, at se brzo uzdravis.
Vcera jsem byl u Mnichova Hradiste nechava opravovat auto, tak jsem se v mezicase jel projet na Jested. Bohuzel v pulce stoupani mi volali, ze maji hotovo, tak jsem se muse otocit zpet. Na na jiznim svahu ale bylo jak na jare a vyfoukany krasny vyhled do Machova kraje.
já jel venku ZDV, ale i tak to stačilo, prostě náhoda, oslabení organismu
ten Ještěd je parádní, včera na Moravě 18 stupňů a tady teď celé dopoledne sněžilo
:( jo jo kdybys poslouchal osvetove pisne tak bys byl poucenej.
Jecnakovi jsem ten vylet docela zavidel. Ale zitra, zitra ma byt slunicko, bez vetru, a zadny studentky v kalendari…
Jen tak, bez znalosti problemu, by mi studentky v kalendari znely velmi inspirativne.
Hm tak slunicko zaclo svitit zrovna kdyz jsem pichnul kilometr od prace, predtim ksichtak a snehovy prehanky…
Nebo četl populární časopisy ? :-)
V každém případě přípravek s brusinkami pomůže rychle a není nutné do sebe cpát antibiotika (samozřejmě dobré konzultovat s lékařem).
bohužel jen to kolo :) lehký zánět by asi šel řešit i brusinkama, ale když je chycená i prostata a k tomu horečka 39 tak to už bez ANTB prostě nedáš… a ta kontrola na urologii byla fakt důkladná, některé „úkony“ pana doktora se mi moc nelíbily :(
btw byla mi doporučena změna sedla k menšímu tlaku (podráždění) prostaty, nějaký tip? to jsou ta sedla se žlábkem uprostřed?
muzu kdyztak nechat vyzkouset SI Flite Flow (mensi dira) nebo SI SLR Superflow (mega dira)
ev. jeste nejake Ritchey s dirou
Ty jo, to s mega dírou by mě hodně zajímalo, myslíš, že bych se mohl někdy nasáčkovat a půjčit? :)
Dík
Ja bych se taky s dovolenim hlasim na vyzkouseni megadiry.
jsem prolezl v komoře krabici „koupeno, nevyzkoušeno a zapomenuto“ a objevil tam tohle sedlo, je to něco co by mohlo pomoci? nebo je to nějaký „marketingový tvar“? zkusím ho někde dohledat na netu
edit: našel jsem ho a netuším proč jsem ho před lety vlastně koupil :)
jo, to presne ti muze pomoci
tohle je ta „max díra“?
jo to je ono
hmm, pěkná díra a nepěkná cena :(
koupil jsem na bazaru za 1900, obcas se neco objevi
Ale je dobrý. Odsezeno již 20 000. :-:
nabízí se v šířce 130 nebo 145
co píšou tak na správné dlouhodobé vysezení těch správných míst se standardně bere těch 130?
To je podle kostí. Ja mam 145
Zalezi na sirce panevnich kosti, na kterych bys mel spravne sedet. Meriva se to takovou tvarobou podlozkou, na kterou si sednes – byva to uz celkem bezne na vetsich prodejnach – pouziva se to na b-g fitu.
aha, ok
současná sedla mám 130 a i ty +200 km švihy jsem vydržel a problémy neměl, tedy až teď tohle, ale to bych primárně neviděl jako problém šířky sedla jako ten tvar a samozřejmě nastřádání těch detailů kolem
na těch 130 mm jsem našel jednu zajímavou nabídku, nerad bych to prošvihnul, do konce týdne se nikam nedostanu
podle me ho na bazaru kdyztak v klidu prodas, kdyz bude v rozumnem stavu
pujde to zmerit i doma, staci kus nejake peny, karimatka, … na chvili si na to sednou a potom zmerit
manželka má takový pěnový polštářek, ta mne zabije jestli zjistí, že jsem si na něm „osedával“ nahatej zadek :))))))
cca. 133 mm
btw a potvrdila to i dcery karimatka :)
takze podle teorie bys mel mit sirsi variantu, ale jelikoz jezdis uzka sedla, tak bych se toho asi drzel
taky myslím, už jsem ho objednal
už je doma, tak středa počítám bude první test
Napiš pak dojmy. Také nad ním uvažuju – hlavně jestli do té díry "nepropadáš, to by mohlo bolet … Díky.
tak jsem snad už zase fit, takže dneska na trenažéru hodinka s novým sedlem
je to nezvyk, pořád jsem měl pocit, že na tom sedle něco chybí :)))
ta velikost myslím sedí, jediný „tlak“ jsem cítil přesně na ty kosti, tak snad dobrý!
btw jinak při sundavání starého sedla jsem si vzal vodováhu a měl jsem sedlo trochu „do kopce“, to rozhodně tomu tlaku na prostatu asi taky nepřidalo :(
to vůbec no, vetšinou se vozí celkem z kopce. na trenazeru i víc než venku
Ono se to trochu srovná, jak to zatížíš. Dnes ještě něco vážíš :-)
klidne pujcim, az zacnu jezdit na jednici, ted bych si ho jeste rad tak mesic a neco nechal na zimaku
je to ta sirsi verze, takze pro ty kdo jezdite klasicke slr to asi bude moc siroke
Aha tak to ne, dik. Standardni SLR flow 130 dobry, ale chtel bych zkusit tu jeste vetsi diru.
Tak to mi hraje do karet, jsem širokosedník :) Tak až by se Ti to hodilo, budu rád, dík
Myslíš, že bychom se domluvili na zápůjčce? Potřeboval bych cca týden – klidně dám vratnou zálohu ;). Už šílím z toho, že pořád kupuju sedla a nic z toho …
Aktuálně mohu půjčit: Fiziky Airone, Antares VS
Muj tip zni nejezdi tolik na trenalu, ale venku.
něco na tom bude, venku jsem to sice tím prochladnutím dodělal, ale zase venku jdeš občas ze sedla atd… ale na trenažéru se skoro nehneš a ta zátěž je na ty partie asi násobná
Presne, ja na valcich po 35min nevim jak si sednout, venku vcelku bez problemu.
jj, nicméně to šetrnější sedlo rozhodně ničemu neublíží
Pokud budes brat sirsi sedlo, zas si zakladas na problemy s odrenymi stehny o bok sedla. Nemluve o tom, ze se ti bude hur slapat. Neni to bohuzel tak jednoduche.
ne ne, to jsi špatně pochopil, beru stejnou šíři, jen jiný tvar, tj. s tou dírou
šetrnější jsem nemyslel širší, to chápu že je nesmysl
ono vubec nemusi byt pro tvuj zadek setrnejsi, to poznas az na nem neco najedes
kdybys treba chtel zkusit to sirsi nebo treba toho Ritcheyho nebo Flite, tak muzem na cas vymenit
jestli si při jízdě doma, na trenežéru, na sebe pouštíš větrák, tak to bych viděl jak prvotní příčinu.
… odzadu, abys mel vitr do zad :-)
jj, jenže bez větráku ty intervaly odjet snad ani nejde, i když zase by to byla v podstatě příprava na trénink v dešti :)))
tomu rozumím, ale osobně jsem si větrák pustil asi dvakrát a už jsem cítil, že na mě něco leze. Tak jsem radši sáhl po větším ručníku :-)
zapínám ho jen na ten interval, dálkové ovládání, pak ho vypínám, bez něho to fakt nejde, to mi tam vyskočí vlhkost z 35% na +75%, s ním jen na 60%
než jsem ho používal tak jsem měl pod sebou louže a zničil si některé komponenty včetně sedla atd…
už jsem to tady jednou psal, bylo to strašný co se s tím kolem přes zimu stalo :)
btw ten větrák mám od sebe asi 3 metry daleko
jde to, ja funguju bez vetraku, ale asi v 15 stupnich a potu je dost :) na kole teda zatim nic nepozoruju
Souhlas. větrák nebrat!
Mně větrák nedělal dobrotu a byl jsem párkrát nemocnej … od tý doby, co ho nepoužívám je to OK.
Pod kolo dám karimatku na pot, přes rám dám chránič s igelitem (aby to lapalo pot, ale nedotýkal se laku) a sedlo mám „extra“ na trenažer :). Omotávky nechávám a měním až před sezónou, kdy chci ven.
Ale jo, vlhko mám pak v bytě jako prase – takže pak cca půl hodiny větrám dokořán.
Tohle by nepomohlo, ma s ti nekdo zkusenost?
to byla manzelka :)
P.S. a kdo jezdí intervaly v lednu z hobíků? Možná tak kucí na Mallorce co maj najeto 2000km za měsíc, ale i šlapky jezděj „čajíček“, byť už dlouhý štreky, Zahrada z Lawi se zatím taky jenom vozí a dává intenzity běžecky … Mně nevadí tam občas poslat něco svižně, ale jsem hold zvyklý z běžeckých závodů, že se jede „plnej“ i v –5C :-) Samozřejmě ale pak hned do tepla a ne si dát kaši a pak zmrznout 2hodiny na větru nebo v dešti …
K sedlu – je spousta teorií, ale upřímně – nějak častěji vidím modely bez díry a nejsem si úplně jistý, že ta „jáma“ vyřeší vše. Na fotkách z Tour nějak děravý sedla nevídám … Na časovku naopak potřebuješ sedlo krátký, vypolstrovaný a s širokou špičkou, protože vzadu vůbec nesedíš, takže rovnou pořiď i něco určeného na TT, jestli hodláš závodit zalehnutej na hrazdě.
no jooo, ale až ti profíci zestárnou tak se prostata taky ozve a pořídí si s dírou :)))))
ono jde samozrejme o to co planujes, kdyz planujes zavodit celou sezonu, tak je samozrejme blbost ted kasit a v kvetnu odpocivat, ale kdyz si das cil hned na jare, napr. Jabkenice, tak tam zajedes prd, kdyz se budes jen vozit, takze za urcitych okolnosti proste dava smysl ted jezdit intervaly
specialne sedla na casovku maji spicku rozpulenou
A není už náhodou konec února? :))
nj, jenze trenuj intervaly v tehle dobe venku, jednou vyjedes ven a potom tyden lezis
Mě zima nevadí, spíše se k tomu nedostanu za světla, raději jdu teď běhat :-). Ale šel jsem do sebe a zadal jsem si CGN intervaly na kopce do Connectu. Tak snad už brzy bude prostor to odzkoušet v reálu. Ještě jsem s Garminem netrénoval. BTW: není někde nějaká repository na intervalové tréninky?
o zadnem repozitari nevim, casto se neco objevi na http://home.trainingpeaks.com/blog, obcas na http://www.hunterallenpowerblog.com/, napr. http://www.hunterallenpowerblog.com/…o-right.html
Jj, brusinky jsou dobré a dají se kombit jetště s výtažkem Lichořeřišnice, má protizánětlivé účinky a na rozdíl od chemo ATB nelikviduje mikroflóru, i když má přirozeně podobné účinky..
Hlavně počítej s tím, že od teď budeš na toto nachlazení a zánět náchylnější. Mám dom dvě a těm se stačí jenom podívat na studenej schod, obrubník … a už kráčím se zkumavkou – stačí rychlý test na krev v moči – na počkání u Dr. něčím jako „lakmus papírek“
Ještě rychle naváži na tento topic ať nekazím nový letní. Tak jsem asi po sobotě dopadl podobně. Brusinky už na to jsou krátké, takže dnes jsem nafasoval ATB. Jak dlouho jsi vynechal?
napiš mi na mail, ať tady nestrašíme detaily :)))
se podivej na stravu :) ta nabonzuje vse :)
Ahoj, v neděli dopoledne někdo na vyjížku směr Poděbrady?
Asi ano, pokud nebude lejt.
nemělo by
Muzes predbezne pocitat s 9h v Mochove u hotelu na namesti a nebo v 8:30 v Hornich Pocernicich u pumpy Benzina. Napis pak ale, ze pojedes a kde te mame cekat, protoze jinak necekame.
potvrzuju, ohlasit je dulezite, naposled jsem se neohlasil a kluci jeli jinudy, tak jsme se nepotkali :)
Celkem casto se divame jeste na miste na B-F, jestli nekdo jeste rano nezmenil nazor.
Urcite dam vedet, kazdopadne bych cekal v H. Pocernicich u Benziny
Taky pocitam s nedeli, 9 Mochov, sobotu budu mit pracovne rodinnou.
kdybyste vyjeli az odpoledne, tak by vam i foukalo do zad, dopoledne bude jen vanek
ja jsem tenhle vikend mimo
a já jsem na brusinkách :)))
u 12 mesicku? :)
Cemio, Walmark a Barny's :)
btw. kolik wattu to prida?
Zitra jedem do Koko trochu se zabahnit. Kdyby se chtel nekdo pridat, budem mit misto v aute.
Tak ráno 9. Trochu se „pokazil“ ten východní vítr, ale vypadá to na sucho. :)
Ahoj chlapi,
platí zítra 9h Mochov? Kam razíte?
Standa
jj pocitam s tim. Delsi kafe by mi nevadilo.
Já bych potřeboval být do 14h zpátky, ale myslím, že se za těch 5h dá stihnout i kafíčko se zákuskem a ještě něco najet :-) Samozřemě se přizpůsobím, popř. si to zkrátím. Díky
Jasne, dorazime. 9h Mochov.
Ja tedy 8:30 Benzina – Počernice.
Jaka trasa je v planu?
trasa do Podebrad byva bud po hlavni primo do Podebrad, obcas se to vezme oklikou pres Kounice – Poricany – Pecky – Dobrichov
zpatky vetsinou Nymburk a potom podle toho jak fouka, bud pres Kersko nebo pres Lysou
konkretni trasa se casto domlouva az na srazu
Ok, budem na Benzine v Pocernicich.
Super budu tam
Nestiham vyjet, pojedu pozdeji. Diky
Tak dnes parádní vyjížďka, díky všem! ;)
Tak tak. Snad uz se do par tydnu dockame teplejsiho pocasi. Dneska snad byla vetsi kosa jak vcera.
včera v čerčanech na kopci se našli i běžci v tílku :-) Jsem si připadal zmrzlej – dlouhý nahoře i dole a rukavice. Dneska taky žádnej šlágr, vyjížděl jsem odpo do brdků k Uhl Janovicím a byly tak 3C + místy vlhko.
Příští víkend budu asi 1 den na horách se ségrou, nejel by někdo na sjezdovky? Předpověď vypadá spíš na lyže než kolo :-)
Taky díky všem! Po ránu –1´C, takže horká čokoláda v Poděbradech bodla (ikdyž čím více byl člověk k čelu pelotonu, tím více byla potřeba otírat pot z čela :-) Uvidíme, jestli ta sněhová nadílka, co přijde v pondělí a úterý je předzvěst nebo poslední záchvěv.
Ty jo, pěkná účast ! :-)
Na sobotu nějaké kopce?
v so ma foukat jen mirnych 4 m/s, v ne 7 m/s, nebylo by lepsi prohodit kafe a kopce? :)
ja teda v so nemuzu
Pojedem s Jitkou nejaky kratsi okruh pres Vsetaty, Cecelice, Konetopy, Kostelni Hlavno, Sojovice. Sraz asi v 10 v Drevcicich. Zastavka na jedno rychle ve Vsetatech mozna.
Já se asi přidám. Potřebuji nějakou rekonvalescenci.
Muzem pripadne prozkoumat stav cesty Konetopy <> Kosatky.
Co to protáhnout dál na sever, třeba na Ještěd? :D :D Předpověď vypadá náramně!
Já asi budu za rebela a pojedu na zakázaný jihovýchod.
Užijte si výlet. ;)
Dneska v Bucinach – na asfalte mokro a obcas snih. V terenu popadane stromy a spousta blata.
Sakra, Ty ale víš, jak na mě! :) Blatníku nemaje se dostavím v 10 do Dřevčic. U té zvonice?
Ano, u zvonice. Jinak tohle je focene na te asfaltce mezi hrazi Jevanskeho rybnika a Struharovem. Jinde vetsinou sucho + obcas velke louze a nebo tekouci voda z lesa ci louky. Teren – les vhodny ciste jako trenink pro CX.
Jj, tuhle znám moc dobře a určitě bych tam jel. :D
Díky za varování, vyrážím ke zvonici…
JJ, a o pul druhy doma na Strade Bianche.
Tvl zavod krasnej ale bolely me nohy jen na to koukat.
Však si to příští týden projedeš :-)
No prave…
nemusis jet takovou kasi jako jeli oni, i kdyz ja te chapu, ty jinak nez kasi jezdit neumis ;)
Dneska byl hodnej ;-)
Ale az potom co pochopil, ze mu na jeho tempo nikdo krome Milose neskoci.
..kouknu dozadu, za mnou policejni zelena, tak pridam, a voni furt… :-)
Ne vazne, mi to neprislo, tepy nizoucko. Po tom kafi mi to ale seredne nejelo.
Takže až Ti příště přivážem pod sedlovku dlouhou zelenou šálu tak překonáš rychlost světla .. :-))
Tak když nikdo nezabere na Sázavu, přidám se. :)
V tomto vláknu ne. Tady se řeší vyjížďky na východ od Prahy. To jde poznat i z názvu celého vlákna.
tak ti nevim, Sazava je jihoVYCHODne od Prahy, takze kde je chyba, ze by v hlave?
Člověče, když takhle vztekle reaguješ na nevinnej vtípek, hledej chybu spíš ve své hlavě…
to se pletes, byl jsem naprosto v klidu
Tomu se říká akční rádius. :D
Když se tu domlouvá Ještěd, nebo Kozákov… A ty Všetaty taky nejsou úplně na východ… :))
Ok, tak kvůli tomu založím nové vlákno, ale pojedeš tedy?
Na to už vlákno existuje..
http://www.bike-forum.cz/…okoli-v.html
Tak ho oživ, nebo založ stejně se jmenující s vyšším pořadovým číslem…
To já nejsem línej hledat, ale sem tam zdejší parta na Sázavu jede, tak proto. ;)
Přijedu, tak né aby jste kašili ;-)
hmm tak mysim ze do slovniku vychodni sekce k „delat Delkima“ patri uz i „jet Medunku“ ;-)
Zitra 9 Mochov, kafe Standard smes.
Dívám se na Aladina a hlásí do 12 déšť/sněžení. Nepřehodíme to na odpolední kávu?
to vubec neni spatny napad :) to bych mozna stihl az na misto srazu :)
To by bylo rozumne.
Kalaš! :D
Dobrá, tak v kolik tedy?
Whatever, nejak se dohodnete a ja uvidim jak mi to vyjde, Jana jeste neni doma.
Tak ja ne, budu v Praze.
Jet Medunku = jet do práce? :-)
.
takze novy termin, zitra odpoledni kafe, 13:00 Mochov?
Já jsem pro 13 Mochov.
Ook. A ty prijedes a nebo delas Karlinera?
tentokrat bych mel prijet :)
možná se připojím cestou, ale nezaručuju. Mochov nestíhám
13 Mochov. Snad dnes nebude káva na stojáka…
Muzem zkusit ten novy podnik vedle.
Pro ty, co včera zaspali nebo měli jiný program: Strade Bianche záznam
Zaspali… :D :D
Jinak všem díky za dnešní vyjížďku.
Kalaš na 100 %, jen ty kroupy trochu štípaly do obličeje… :))
mě naštěstí chytlo jen pár dešťových kapek. Za dnešek také díky. Příští víkend vypadá zabitě, neb všici budou ladit v Toskánsku a já běžím prestižárnu v Pečkách :-)
Dik za trpelivost. Tmel to spravil, neb bez stopy tmelu ocividne TLR nefunguje jak ma. Zas ale pekny intervaly z toho vznikly.
Za mě Kalaš teda 50% – měla jsem mokré koleno a zadek.
Já ráno snila o masáži, tak proto ty kroupy :-)
Jinak dobrý, kola jednou, jinak bych s váma prý tak dlouho nevydržela.
Takze mokre jedno koleno a pulka zadku?
Nechcete si to říct doma? (Viz bod 7. nového Desatera :-D)
Však to bylo v neděli celkem klidné, ne?
Právě čtu novou recenzi powermetru od DC Rainmaker, jsme pěkní žabaři:
„All of my bikes have at least 2, if not 3–4 power meters on them (direct force power meters), such as Quarq, PowerTap pedals, PowerTap hubs, and various other units.“
Stejně tak se mi líbí 2–4 Garminy na jeho jednom biku :-) Big data in reality!
z toho by měl Froome nonstop orgasmus :)))))
to rikam porad, ze potrebuju jeste jeden :)
edit: jen pozor na nazvoslovi, nekteri tu jsou na to haklivi :) Powerpod neni power meter (direct force power meter)
Zatim to jde
a stihate vubec jezdit na kole?
hmm, to vypadá pěkně! ještě chybí fotka presíčka :)
A chybí nějaká s koupáním v moři. Na té trvám. :))
tak co? Jak to jezdí? Nebo už vás Vitáček zrušil tak, že nemáte ani večer chuť dát sem nějaký ty panoramata? :-)
Jel by někdo zítra do Poděbrad?
běžím v Brodě, ostatní Toskánsko nebo fuč, takže z východu asi nikdo. Mohl bys mě leda morálně podpořit na trati :-) http://www.triathloncb.ic.cz/…-CP-2016.pdf
Ok, sraz v 9 v Mochove.
budu tam
Velka zvirata jsou zpet, jen rychlejsi a vytrvalejsi :-)
Taky pojedu.
Přiznejte se, kdo mě to nahanel v pátek kolem půl třetí od Velimky až po Sadskou…? :-D
Prodloužený víkend před námi – takže je potřeba něco naplánovat. Přesně před rokem jsme jeli na Ještěd. Mě by se líbila nějaká delší Sázava, Koko apod. A co Křivoklátsko? Jak jste na tom s časem a plány? Ideálně So a Ne. Pátek mohu až odpoledne.
Jsem mimo.
Slušná nahrávka na smeč, ale buďme na sebe hodní :-D
Co dat neco na dva dny? Aspon bysme se podivali i nekam jinam nez obvykle.
Scansano na otočku ? ;-)
Já musím bývat teď večer doma, takže vícedenní nedávám. Ale co třeba v pátek Sázava („pozvánka na oběd od Honzise“:-). Sobota popojet a dát něco západním směrem nebo Koko?
ja se posledni dobou potacim od rymicky k rymicce :( tak nevim jak vikend dopadne, navic bych vam asi po soustredeni nestacil
v pátek odpo bych potřeboval končit v Kostelci n /Č L v pivovaru – mám tam poukaz na vepřové koleno, takže nějaká kratší Sázava by se dala nebo bych jel s tebou třeba z kounic a zůstal tam na jídlo. Neděle běžím v G Jeníkově 15km, takže so jen volně, naopak v pondělí by se daly nějaký kopce (pokud budou u mě morální a fyzické síly)
Celé koleno přece nesníš sám :-) Tak to by chtělo naplánovat na pátek něco směrem Sázava a zpět přes Kostelec.
a co takhle zacit v Kostelci v pivovaru? to by potom mohlo byt zajimave? :)
vzhledem k počasí to vidím, že pojedu, když bude „jen mrholit“ a krátkou cestou. Zítra něco odpo – kafe? Zmoknul jsem včera ráno před prací a stačilo :-(
Zítra dle počasí, uvidíme dnes odpoledne. Kafe nebo raději něco na Sázavě. Je potřeba dávat nějaké kopce :-)
Kopce, kopce! :)
v sobotu jedou šlapky na Ještěd, když bys chtěl – bude jich plno a tempo určitě rozumné vzhledem k různorodému balíku co jich jezdí.
Jedu na celý víkend na Moravu.
Ahoj, tak zítra = v sobotu sraz 9:00 Mochov a asi něco směrem na Sázavu okolo 100 km.
Dorazím. ;)
pro mě je to dlouhý vzhledem k nedělnímu běhu, asi počkám na odpo, až bude 100% sucho a tepleji. V pondělí můžeme dát nějaký kopce znova.
Jojo zítra ráno to bude zocelující zřejmě:)
Počkej, ještě tu máme neděli. Probereme Pečky, Brod i Jeníkov.
Zde je nástřel trasy, kafe v Sázavě jako posledně v centru za nádražím (pokud si to pamatuji správně): https://www.strava.com/routes/4458343
Já dávám zítra toto https://mapy.cz/s/xjmM
Skvělé.
Ještě by stálo za to vložit mezi Skalici a Sázavu výjezd do Samechova. :)
Zkusim zitra ten svuj experiment. Blatniky a kreditka to jisti.
Tak to se těším na report. Blatníky by zítra mohly zůstat doma. V neděli se hlásí pěkných 17stC!
Zítra v neděli 9:00 Mochov (pozor dle nového času!) plánuji poděbradské kafr s návratem přes Mcely. Zatím možná dorazí Vitas a snad i Bóďa (?).
My vyrazime pozdeji trochu vic si uzit tepla a slunicka. Dneska to byl celkem ocistec. V Nebakove bohuzel probiha rekonstrukce – otevrena jen hospoda.
Dnes si mě hrozně zničil a ještě o hodinu méně na oživení?? Zvládnul bych to možná v zimním tempu, vychází mi to tak na 140 km. :( A co jet později v „letním“? :)
to vypada na revoltu :) vsichni odmitaji vstavat
my jedem do zoo
Je to úpadek tradičních hodnot :-)
A co z toho tedy vyplývá? :)
Za včerejšek Ti to dlužím, mám se jít oblékat do zimního?
Že tradice je potřeba udržovat. Tak v 9 v Mochově.
Co ti provedli? Jsi byl poznatelny jen podle dresu. Dle strhaneho vyrazu jako kdyby ste dali 200 s prumerem 35.
Výstřel z Poděbrad 40km/h + byl pro Bóďu smrtelný. :( Čekám, že si na mě jednou Miloš přiveze Nibaliho. :D Po 14-ti denní přestávce a včerejší Sázavě to bylo příliš. 150 km, ale už se to snažím vytěsnit… Přesto oběma velký dík! Jak vy? :)
Kdyby se nekdo chtel prodat tak ve 13h sraz v Drevcicich u zvonicky. Tour de cukrarny – Vsetaty plus Podebrady.
… pridat … :-)
Tak snad to přežiji a dorazím.
Já dám zítra relax cukrárny s Ječňákem. Pojeď také, probereme tu Evku
Zitra bylo dnes :-) ale pry muze byt relax i zitra
V kolik sraz? Za me klidne az v 13h v Mochove. Problem jsou ale cukrarny – Podebrady narvane – bez rezervace bez sance a ve Vsetatech do 17h.
Já bych byl pro 14h Mochov, bude to náročné.
Ok
Ok, tak jsem dorazil v použitelném stavu, tak potvrzuji 14h Mochov.
A co tradice??? :))
To máš pravdu,v pondělí mívám volný den :-)
Velikonoční? :) Před rokem touhle dobou už probíhala objednávka u Olivera… :))
Zítra kopce, přizpůsobím se času, jen za sucha! 10hod Č Brod na parkingu u Automotovelo? Ukázal bych vám ze Sázavy na Bělokozly – chtěl bych to tam zkusit na VAM :-)
Dneska 4min rychta na paní Vrabcovou-Nývltovou :-( Klimešová jen 4min za mnou!
jezdíš pak z Bělokozel na Šternberk nebo to točíš doprava?
Točil jsem zpět na Choratice a dolů do Sázavy, na šternberk nebyla nálada, navíc ta silnice bývala špatná. Testík VAM špatnej, odvážně jsem začal 52/21, ale neměl jsem na to, ve 2. i 3. schodu 24z, nahoře K.O. a stejně 41sec zásek – tohle je hodně poctivej kopec, zlatá Nechyba, co jsem pak jel domů :-)
Pratele, v nedeli 3.4. poradame dalsi rocnik legendarniho Pekla severu. Hroch je toho casu zdravy nemocny v Madarsku a dorazi na start primo po ose z Budapesti, takze jsem se ujal organizace ja.
Sejdeme se jako tradicne v 9h u hrbitova v Hornich Pocernicich a pokracovat budem po lehce pozmenene trase abychom navstivili minipivovar Neumann ve Vtelne a na zaver pak cukrarnu ve Stare Boleslavy. Tempo klidne az na par useku. Teren vesmes slusny asfalt s pridavkem kostek ruzne kvality a velikosti a nekolika kilometru kvalitni sotoliny (svatecni karbony nechte doma). Trochu predstavu si muzete udelat z fotek z lonska.
Já jenom hlásím raději předem, že nepřijedu, abyste na mne třeba nečekali. Budu nabírat formu na jihu.
Napis spis, az nekdy prijedes.
Tak nějak jsem vyrozuměl, že se sem píše i když někdo nepřijede. Pardon.
:-D
na to máš nárok až poté, co několikrát přijedeš :-)
Jinak, co takhle konkurenční Peklo jihu popř. Kopce jihu?
to už se dávno jezdí aka Západní klasiky.
Na jaře i na podzim, 3 prověřené masakry 130–160km. Letos už odjeto ;)
Tvl, na východní vyjížďky jsem jezdil, ještě když sis hrál v uhláku na horníka :-). To se ale startovalo z kruháku v Uhříněvsi.
Tak to promiň, jako nováček, co s nima jezdí jenom 3roky jsem to nemohl vědět :-)
A máš můj obdiv. Jezdit hodinu + na sraz v době kdy ještě každý normální člověk spí kvůli tomu, aby ses vykašil v tom, dle mého názoru, nejošklivějším a nejnudnějším okolí Prahy a vydržet to tři roky vyžaduje obrovskou mentální sílu.
Zas si to tak neber, on Karliner spoleha na to ze uz si to nikdo nepamatuje. Sem si dal tu praci a nasel si ty prvni-2008 a druhy-2009 vlakna vikendovych silnic praha vychod, kdy se jezdilo z Uhrinevsi. V prvnim po nem neni ani slechu, ve druhym napsal ze teda kdyz nic tak pojede na Krivoklat, ale tu uz to byla vykopana mrtvola dva roku stara. Zato ve tretim, to uz fakt jednou dokonce jel! A az do Prerova nad Labem! A asi 10× se vymluvil…
To jsi vykopal tu vyjížďku, kam se dostavila jakási umolousaná prošedivělá mánička v lennonkách, na zrezivělé plečce, s úctou hleděla na mého luxusního hliníkového Authora a nechala se pozvat na vaječňák? :-DDD
V tom případě jsem historický pamětník, neb jsme si tu bloncku dali ve třech v cukrárně u pěkné, prostinké cukrářky v Přerově, ne? :)
Jeste tam byl Ydaho, a dva kousky co se odpojily v Mochove, ze je to moc rychle. A bylo to ten den co orkan prakticky odfouknul peloton Kuurne-Brusel-Kuurne.
Jsem netusil az do vcerejska, ze to byl takovy milnik, Karlinerova jedina vyjizdka z kruhace na Prahu vychod.
No a téměř naposled, kdy Ydaho seděl pořádně na kole..
Proc ten smutny smajlik? Tam se trenuje dobre.
Kdyz vyjedes z Brloha na Rohy, tak je tam takova pekna asfaltova smycka kolem Buloveho.
Jezdí se tam hezky, to jo, smutný je ale proto, že v Toskánsku je to lepší..
Se tý neděle nějak všichni bojí.
ja se bojim sem napsat, ze nepojedu, abych nedostal vynadano od kontroly ze zapadu
Když ty napíšeš, že nepřijedeš, tak je to stejná situace jako u mne před zhruba 3–4 roky. V threadu tě politují, vyjádří naději, že příště to už vyjít musí a v soukromí tě pak řádně vyperou :-DDD
Aspon nas na ty carodejnice bude vic ;-)
Budu v nedeli v pul 10 na lavce v Touseni. Kdybych nestihal zavolam.
Predpoved je pekelny vedro.
Budu v 9 v Počernicích.
Ok. Sejdeme se na hrbitove.
U nas uz zapocala vecerni priprava a tajuplnym cervenym lektvarem a Bondem. Treba zitra nepojedu na Medunku
Ta gravitace je fakt zradna.
Co sobota? V neděli běžím Kouřim, takže Peklo nemůžu.
V so bych jel něco klidného, klidně i pár brdků a nemusí to být ani moc brzo ráno, klidně bych se podíval v TV na 1/2 maraton z Prahy.
Já v neděli také nemohu (mám omluvenku ze Strada Bianche), tak bych v sobotu dal něco přes kilo a klidně zase Sázava. Třeba to protáhnout na Český Šternberk.
Jo, to bysme mohli. Snad vyjde predpoved.
Tak v 9h Mochov a tebe bysme nabrali v Brode?
Předběžně se hlásím (na sobotu, neděle neprojde). Standa
to by šlo, ale šternberk nedám, když mám v neděli běžet a dnes i včera jsem zmok a myl kolo :-( 9,35hod parknig u Automoto velo? Nebo bychom se mohli sejít až na křižovatce I/12 Chotouň – Třebovle a dát to na Kouřim. Pro tebe s Milošem by to bylo hned „přeskilo“
Jak tedy vidíte chlapi sraz – Mochov, nebo Chotouň/Třebovle?
Mochov v 9 a pak 9:35 Brod plati. S Milosem domluveno po telefonu.
Ok, budu tam (Mochov). Díky.
Chlapi omlouvám se, nečekané okolnosti, nemohu přijet. Snad příště. Díky Standa
dobře, 9,35hod parking Č Brod.
Dnes poměrně výživné :-) Ječňák při chuti, luxusní počasí (nebýt toho východního větru). Výborné dorty v Sázavě a pak jen Tomášova 15km špice na bočáku občas proložená zrychlením v brdcích. Myslím, že Miloš toho bude mít celkem dost :-) já taky a Tom bude aspoň hodný na zítřejší Peklo …
Uff. Taky doufam ze bude klidny a pojedem srot jen v sektorech.
Svižné to bylo, hlavně v kopcích/brdcích jsem většinou nestíhal a pak jsem se bál vystrčit na vítr. Ale platí, co tě nezabije, to tě posílí. V cíli průměr skoro 32 km/h, to už je moje závodní tempo :-)
Ale u Vočka už mají zahrádku a na zahrádce nám místo už držel Eda. Ten se akorát vrátil z bike tréninku.
Tak pry „jet Milose“ znamena vyrazit na vyjizdku do kopecku s Jecnakem a Honzisem a na zacatku je rozjizdet, az zacnou zavodit :-)
no když jsme najeli do toho „brdku“ za Mrzkama a nějak se furt jelo, tak jsem pochopil, že se asi „pojede“, kor když si vzal ječňák Madonu … Na větru to vzal do svých nohou Tom a dle údajných Milošových připomínek z Toskánska, že se „furt jezdí pomalu“, trošku přišlápnul, jinak ale ryze poklidná akce v kompenzaci :-) Dyť Miloš si tepově nedával ani jako u Kerska.
Jinak víkend jsem out a pak 17.4. www.kol-ja.cz ! Hlavně to píšu blafovi, aby zase neblafoval a poučen z předchozích nezdarů (sestrojil elektrickou kytaru), teda nainstaloval wattmetr a držel konstantních 380W po dobu 26km :-)
jj, 380W, prvni minutu a zbytek se z toho budu dostavat :D
Kdyby jsi se stavoval, muzu ti pujcit hrazdicku.
Honzis rikal neco o zakazu hrazdy, ze pry jen Delkim to ma povolene :) ale tak mozna bych vyzkousel, ve ctvrtek jedu do Prahy autem, tak se mozna zastavim, kdyztak se ozvu, diky
Tak proto ta možná dovážka :-D
Dovazka je mozna, protoze mi rodina naplanovala, ze pojedu/em autem :)
To je jen údajná připomínka, už si ani nepamatuji, v jakém to bylo kontextu.
Tepově to byla soustava náhodných mikro-intervalů. Až u Kérska se dala jet „východní klasika“ a držet konstantní tepy a k tomu ještě trochu vylepšit AVG speed. Ale já si nestěžuji. Dle mne je toto lepší než syntetický intervalový trénink na válcích. K tomu jsem minule dostal ještě radu, abych se naučil šlapat víc přes špičky a zapojil lýtka.
…dle údajných Milošových připomínek z Toskánska, že se „furt jezdí pomalu“, trošku přišlápnul… to mi neco pripomnelo
…dle údajných Milošových připomínek z Toskánska, že se „furt jezdí pomalu“, trošku přišlápnul… to mi neco pripomnelo
Vítr nás dneska taky potrápil, navíc se dementně otočil :(
Ještěd s bonuses na ceste zpět (Mimon-Dubá-Kokodul) 235/2300 jen ve třech, to kouslo, jdu umřít
Pěkný:) My zítra vyrážíme na Klínovec odhaduju to na 250 s převýšením 3500:) foukat má míň a nahoře snad i 13°C…tak uvidíme…
Klínovec dobyt:) celkem to dalo 263 km s převýšením 3300 metrů a v mém případě za 10:11. Taková pěkná rychlejší turistika:) líbilo-trať je opravdu pěkná rozmanitá. Nějaké fotky a komentář bude u mě na webu.
http://www.hankaebertova.cz/index.php?…
trocha podrobností:)
gpx by nebylo ? letos se tam taky chystam…
GPS nevedu a nepovedu dokud se nevyřeší baterky:)
Nicméně snad ti pomůže tato mapa co udělal Michal
http://www.mapmyride.com/…n/342824767/
je také v aktualitách
Jo a napadá mě že možná někdo z kluků měl. Zkus Michala Nováka CFC Kladno kdyžtak
Z toho odkazu se dá vytěžit GPX Díky.
Super:) moc tomu nerozumím ale měla jsem pocit, že to kluci měli.
Taky typuju, že jste jeli podle navi. Ono to fakt uspoří dost času. A mimochodem, ten web je mnohem přátelštější než bikemap, kterej mi už zase nechodí takže ho asi opustím ;-)
Tak super. Kluci to jeli už podruhý docela to znali z hlavy. Já neznala jen kus cesty zpátky jinak jsem si to taky pamatovala z roku 2014. Jinak to fakt doporučuju je to moc hezká akce.
Celkem pratelsky vytvareni tras ma Strava.
jen je treba davat bacha, kudy tu trasu vede, uz me parkrat tahla se silnickou po polnackach a pritom to slo vedle projet po asfaltu
Strada Garmina :-)
Zkusím se podívat, jestli se něco změnilo v systému plánování, když to rozjeli, klikal jsem trasu a od baráku mě to suverénně vedlo na Jižní spojku a pak zas skrz nějaký les po čistě MTB sekci..
Nevím, proč se na východě dělá tématická akce peklo severu, peklo je celej sever :) ubíjející roviny, takže bolavej zadek a záda, vítr a rozjebaný silnice..stačilo na dlouho :)
Jeste jsem jel s Jitkou, takze mi to hodilo pres dve kila. Zitra asi taky neco prihodim nad ramec.
Tak panove velke diky, moc se mi to libilo, pocasi paradni a trasa zacina byt pekelne vychytana, uz skoro zadna hlucha mista :-)
Po navratu z projizdky se teda pouzitelnost hrocha po nekolik hodin limitne blizila nule…
Dnešek jsem vám upřímně záviděl. Co fotky, budou nějaké? Btw, jen pánové?
mně jsi určitě nezáviděl, věř mi.
Jinak vyjížďka na 100% splnila moto Nezničit materiál ale potrápit jezdce.
Dáma to dala jen do Lysé aby nezdržovala
A ty další?
Bylo to solidne vyzivne. Po sobote kamenne nohy a tepy proklate nizko. Par fotek – spolecna bohuzel poznamenana zamlzenou cockou. Jo a primlouvam se za prodlouzeni v intencich naseho hovoru, Hrochu!
Hmm… Pripadal ti vylet vcera zbytecne malo selektivni?
Mozna spis natrasovat nejakou verzi k ardenskym klasikam, par hellingen v Koko s dojezdem na R.I.P.berg.
Popremyslim.
A jedna fotka z nedělního Pekla západu.
To jsi vypil sam? Vcetne tech Heinz lahvi?
Tak co dělat doma, když na kolo nebylo počasí..
Pěkná řada KOMů :-)
By me zajimalo jaky pocasi potrebujes aby ses nevymlouval, kdyz slunecno 15+C to neni ;-)
Vidím tam i oliváč ;-) To tě přijel navštívit Jura z Ostravy?
Tak z Holomóce no…
podle mě jsme byli tak na plech, že je nám bylo fuk co je v lahvi :) :) :)
Uplne me z toho pohledu rozbolela hlava :-) Slusnej vykon!
zazdít to Diplomatem byl jako obvykle fatal error – slabá vůle, no znáš to :)
Mám pocit, že Hroch je na jiném pracovišti :-)
nn, to byl nekdo jiny nekde jinde, my dneska merili arsen v pivu a to neboucha.
Ale jsem rad ze mas o me starost.
Arzén? V pivu? Omg..
A kolik ho do sebe na západě pereme?
Bez obav, alkohol vas dostane o dost driv.
to doufáme, umřít na arsen? so lame…
Nechtel by nekdo v nedeli zkusit Road adventure ? Silnicni orientak dvojic, start po jedenacte z Celakovic, 5h limit tj cca kilco+. Solo se mi nechce jet, ale zas kdo ma furt poslouchat ze se bojime zapadni sekce.
Já jsem na lyžích, ale západní sekce se přece nebojíme, naopak, máme je rádi, ne?
Tak uz mam partaka.
Tedy, aniž bych chtěl střílet do vlastních západních řad :-) Tady Hroch napíše, že už sehnal parťáka a slavní „Café connaisseurs A“ se ze Sedlčánek vypaří jako pára nad hrncem :-)
A přitom počasí nebylo zas tak hrozné, drobné mrholení se dá přežít :-)
Mě se to líbilo, i když jsme to pojaly se Zuzkou jinak, než bylo avizováno :-( Ale musím si dát palec nahoru, páč co tělo zvládne, je neuvěřitelné. Kdyby mi todle někdo řekl před měsícem, tak se mu vysměju, místo toho jsem včera dojela vysmátá domů :-)
byly jste fakt dobré, ujet v tomhle počasí tolik.
Mr. DNS, your name is Chicken!
zase tak často se pochlubit nemůžu, tak buďte shovívaví :)
vzhledem k vynucené pauze to beru jako velký úspěch, udělalo mi to obrovskou radost
původní plán byly zítřejší Jabkenice, ale to je na mne teď moc dlouhé :(
každopádně Honzis by Jabkenice jet měl!
obrovská gratulace, vyprášil jsi i hodně slušné časovkáře, hold máš pro to talent.
Já asi 29. MČR v 1/2 mar 01:17:15 , mezičas na 10. km: 00:35:49 – od 14km jsem už dost chcíp. škoda. Zítra to nechávám otevřené.
gratulace tobě za ten běh, to je absolutně mimo mé chápání!
Jabkenice by mne nakonec aspoň tréninkově lákaly (s wattmetrem), ale ta bolest nohou i pozadí začíná být hodně znát… dávám tomu 20%, uvidím i podle předpovědí počasí
btw ty Jabkenice to je volitelně i odpolední BĚH?! to jsem nevěděl, to bys měl všem teoreticky natrhnout zadek, ne?
takže časovka 38:52, 33.flek, vyhrál Petr Novák v TR za asi 34:15, v běhu 5.flek. Pár kapek, ale jinak se jelo po suchu v krátkým, to při běhu bahna haba kuk. Jsem myslel, že jedu celkem dobře, asi 30sec za mým nej časem, ale konkurence hold umí líp, tohle je pro mě celkem na palici, kor vítr proti od Mcel do cíle.
Po včerejšku dobré. Byl tam ještě někdo? Já to tam dnes jen štrejchnul, na TT jsem neměl odvahu ani chuť.
Ten vítr mne celkem sejmul. Foukalo už od Poděbrad. U Mcel mne opralo jedno děvče (no. 52), bylo vidět, že toho má už také dost. Cesta domů přes Benátky byl už boj o přežití. Ale počasí nakonec dobré, ráno slunce, pak pár kapek. Aladin to přes noc podstatně změnil…
dobry, sobota pulmaraton, dnes casovka a potom zase beh, kde mas hranice? :)
ja se na to nakonec vykaslal, po tom, co jsem v posledni dobre vic odmarodil nez odtrenoval
příště musíš, ale jako já, bez hrazdy, to je pravá cyklistika :-)
Rád bych. Ale raději nic neplánuju a neříkám. Letos jsem s tím počítal a jak to dopadlo. :(
Možná bys to měl zkusit s hrazdou…
neraď mu, jen ať se raději drží od časovek dál :)))))
Neboj, jezdí jinou věkovou kategorii :-)
Příště s blatníkama :-)
To muselo být flustrující pro ty echt aero, kteří zůstali za tebou…
pěkně, a teď měsíc odpočívat :) slušná víkendová nálož!
Ty bys mi dal 2minuty, když bys jel!
Dalsi demon, ale tenhle uz sluzne proflaknutej :-)
Jo a dik za sedlo, jeste poradjsem nezjistil jak se k nam dostalo.
Nečteš email? :-)
Nekdy. Dik. :-)
ty jo, pekne, gratuluju
dobrý, gratulace
Super :-)
Pěkné avg, gratulace!
BTW: měl jsi nějaké TT technické vymoženosti nebo klasicky jen svoje kolo a nic spešl?
jen nástavce
pokukuji po vysokých ráfcích, pár kluků tam mělo kola od cyklo-benda a moc si je chválili, je to prý dobrá kvalita za rozumnou cenu, tak uvidíme
např. http://shop.cyklo-benda.cz/…i-racing-50/
já to odjel na svých obyč s powertapem
rafky maji jeste stary tvar, ted uz frci U shaped rafky, za podobnou cenu budes mit jinde kola s U shaped rafky, a sel bych do gald… na casovku imho jasna volba
stejne ale koukas po koze, na kterou das disk, tak si nejsem jisty jestli je tohle smysluplna investice
galusky souhlasím, chystám se na ně
koza v plánu je, nicméně o tom diskovém kole ještě nejsem plně rozhodnutý, zatím min. na letošek by stačily vysoké ráfky
Rydval ze šlapek teď jedny někde vyhrál, někdo mi o tom říkal, že je bude prodávat, jdu se po nich podívat
EDIT: tak prodává Equinox Storm 38 mm asi za 13 tisíc
tezko rict jake ty Equinoxy jsou, nic o tom nevim, jestli jsou ok, bez nejakych vetsich problemu, tak by za 13tis. staly za hrich
ale s vyhledem te kozy bych to spis videl na neco vyssiho, precijen 38mm je spis takovy silnicni rafek nez casovkovy
Jsou na cyklobazaru. Já pořád nevím, co vlastně pořídit. Nemám ambice na závodění ano TT a hodně se mi líbí bezduše. Už jsem je 14 dní nefoukal a pořád to jede a je to pohodlné. Teď jen otázka, jestli AL nízký ráfek (Shimano DA C24, AM 350, případně Fulcrum R3) nebo nějaký karbon okolo 40–50 mm. Tam nevím, co s tím udělá delší brzdění a jestli to vůbec jde také bez duší. No uvidíme, jaké zkušenosti budou z provozu galusek u Ječňáka a Medunky.
kdybych kupoval ja (jakoze nekupuju :)), tak bych sel do galdovych karbonu, zkusenosti u jecnakovcu jsou pozitivni, plastove karbony imho nemaji smysl (krom vzhledu)
Presne tak. A urcite U-shape. Jizdne je to mnohem prijemnesi. Ja pokud UCI zakaze kotouce, tak koupim ke Cosmicum jeste neco nizkeho tesne nad kilo ze stejneho zdroje jak minule.
+1, palec nahoru, kudos, like …
Matt Haymann z Uval, no. Hezky.
vidíte to zítra někdo na kafe nebo mám vyrazit lovit KOMy na západ?
ja ne.
Já zítra také ne. Počasí na Aladinovi vypadá celý den blbě. Tedy, moc se mi nechce tahat zimáka a zkoušet Kalaše…
A co report z Lost?
…
jj, to je pěkný výkon a je celkem jedno,jestli jednotlivec nebo dvojce :-)
Hold si to někdo umí užít :-)) Dle fotek počasí s ohledem na dnešní den pěkné.
Po tomhle bych byl ‚Lost in time‘ ve kterémkoliv městě i mimo ně.
P.S. Není to už na založení vlákna jaro-léto?
tohle ve dvou lidech? masakr… takhle míchat malé pivo, velké pivo, desítku a dvanáctku a ještě pro jistotu polévku, aby bylo dostatek tekutin :)))
já bych byl k.o. několik dní…
Polivka byla nejlepsi – jehneci vyvar!
Trochu mam podezreni, ze ta serie technickych problemu co zacala 1500m po startu nebyla nahodna pac je trochu podezrely, ze finalni KO prislo prave ve chvili kdy to do pivovaru byly jen 2km a spolujezdec tam nikdy nebyl a chtel se tam uz dlouho podivat… ;-).
Posledni, prvni, posledni-boj o vitezstvi bude zase za rok no :-) Diky vsem za organizaci, na zajimavy mista kde jsme nebyli jsme se podivali.
No nic, neni cas ztracet cas, jedu se podivat do noveho pivovaru v Uhrinevsi, never stop beer exploring!
Solidní výkon, hold západní sekce :-)
Jj solidni vykon.
Aby to nezapadlo – tohle je plot, NEŽ Treatt a Grey přijeli do cíle (čti na afterparty), kde se teprve začalo panákovat a podlejvat plzněma ve velkým. Sice maj penalizaci –3000 bodů za dojezd 5hod po limitu, ale co už. Když se kácí les,…
Moravské peklo má trošku jiné pojetí :-D
Porad rikam, ze to nase Peklo neni zadny Peklo.
Ta jedna kóta je mi nějaká povědomá ;-)
Slušný… To by většina východní sekce zdvojnásobila roční nastoupané metry :-D
Zítra tradičně kafe, sraz Mochov 9:00. Trochu sázím i na posily, které se teď projíždějí někde v AUT.
Já tam budu..v 9 u hotelu v Mochově
pridam se az v Oliveru, prijedu pesky
Nebude už léto?
Podle té kosy, co byla, když jsem čekal na vlak, ještě ne…
no ale JARO by se založit mohlo :)
Na prvního máje založím rovnou léto.
Včetně letních teplot? :)
Nemozne do tri dnu, zazraky na pockani.
Já čekáám.
psal na prvniho maje
A já psal, že čekám.:)
Ale napsals to hodně netrpělivým tónem.
Však se taky těším. Konečně jsem pořídil silničku a křižovat proti studenému větru mne nebaví.
ja se ptal na letni teploty, takze pocitej, ze vitr budes krizovat dal, mozna bude teplejsi…
Byl pozdnj wečer – prwnj mág – tak to se teším :-)
Mimochodem, už jsi byl plachtit? Jestli čekáš na špalky, tak mivali v Decathlonu. ale určitě je budou mit běžně i jinde
to je za 4 kusy nebo dva?
Jinak teda nejlepší špalky na carbony, i za mokra to brzdí skvěle – na rozdíl od korku.
včera jsem dal kola ke klukům do Brodu, museli objednat od AC nový ořech, byla tam vůle, kazeta tam nedržela, zítra má dorazit
teď jsem se vrátil z kola, chvílemi jsem byl rád, že mne to neodfouklo a to jsem měl obyč kola, v tomhle počasí bych to tedy napoprvé fakt nedal :)))
špalky tam mají nějaké obyč za kilo, víc se mi do nich investovat zatím nechce, vždyť to bude dle mých představ jen na rovinatý trénink a pak časovka
nicméně pokud mi to „zachutná“ a jezdil bych je normálně, tak to bych pak samozřejmě nějaké lepší koupil, uvidíme :)
No s tim orechem nevim, ale kdyz myslis.
pošlu ti video, schválně co na to řekneš
Také jsem zvědavý.
Dnes zkouším toho Sázaváka, zítra možná něco krátkého, dopoledne, klidně i do brdků ke Kostelci – jsou nějací zájemci?
Tome, kdyžtak založ to letní vlákno, ať už se dohodneme tam.
takže o prvním místě je rozhodnuto! :) držím palce!!!
Zitra se chystam, je mi jedno kam. Delsi kafe, k Louceni, brdky ke Kostelci, whatever.
a da se cekat, ze budete klidni a hodni? asi ne, co?
jasně, já už to týden před PIMem nehodlám moc hrotit. Mám tu na návštěvě ségru, tak nezaručuji účast. Předběžně 9,15hod č brod parking u automoto velo? Nebo klasicky Mochov?
domluvte se ostatni, ja se nejspis na chvili pridam, ale vis jak to se mnou byva, obcas neprijedu :)
Ja budu na 9 v Mochove a pak se uvidi. Kdyztak mi pisni rano jak to s tebou vypada. A budu hodnej, tyden jsem nesedel na kole.
ok, předběžně Mochov – devátá. Kafe a já pak pojedu asi brzy dom.
Tak ja tedy taky prijedu do Mochova.
ono to ani neslo nebyt hodnej na tom vetru co? :)
dik za spolecnost, jsem se zase po case trochu provetral
JJ prijemne to bylo.
Jo, dnes gut! po včerejšku jsem byl hodně marnej, takže se mi fakt nechtělo na větru nějak blbnout. Madona už opravena, zlomený šroub šel vyšroubovat, tak aspoň tohle se povedlo.
Doporučuji prostudovat – https://www.strava.com/…es/561077361 – aneb jak Jonáš vyhrává Sázavák :-)
Ale bylo to drama, než jste se dohodli.
Na nás nečekejte, já se flákám, Tomáš řádí http://live.timechip.cz/#…;
Hezky pekne, ted tam staci po 9h poslat klasickou podebradskou kasi, a je hotovo.
cool
Tak, a za + vikend je z noveho kola ojeta herka :-) Pekne, gratulace obema.
Klobouček! ;)
Za mě že Ď.
Může za to Ječňák, šel na to postupně: „Bude hezky, nechceš si vzít kolo?“ „Nechceš zkusit 12 hodinovku?“ … jsem se teda na místě dopracovala k tomu, že tu 12tku zkusím, jenže o 12tku nebyl zájem, takže jakože tu 24řku s tím, že budu druhá. Dopadlo to jinak. Ale po prvním kole jsem si řekla, že tam dám 200 km, tak jsem si za tím šla :-)
Sme jeli kolem Hustopeče, už to tam vřelo. Gratulace k bedně.
Díky, ale docela to byl trapas. Jsem si to od startu hlídal ze 4–5. místa, ale uniklo mi, že první dva co frnkli, jsou nováčci— přeběhlíci z Galaxy a jedou také nejstarší kategorii… :D Tak to bylo alespoň bez stresu. Ještě se mám co učit. :)
No a vy už jste tedy připraveni na 1000 miles dobrodrůžo, ne? :))
Pokracujeme v novem vlakne