A je to tady. Dlouho očekávané zimní vlákno. Chtěli jste zimu? Máte ji mít ;-)
A je to tady. Dlouho očekávané zimní vlákno. Chtěli jste zimu? Máte ji mít ;-)
Na sobotu se nabízí krásná vyjížďka na Sázavu. Akorát po páteční akci mohu mít problém se vstáváním na 9:00. jak jste na tom?
já nevím, mám v pátek odpolední a budu tu mít ségru z Londýna + v neděli ten Brod … Když bude slušně, něco bych dal ale dohodneme později.
Pokud bude přát počasí tak bych snad jel…ten Brod asi nedám…chodidlo bolí při nášlapu…ale na kole cajk…musím být jen do 13h doma…holčičí narozeninová párty…
Pokud je holčičí, tak se můžeš zdržet na kole? Ne? Těch 13 je moc ambiciózních – bude to cca 100 km, avg. max. 24 km/h, jsou tam i kopce. Takže to vychází na 4+ hodny kolo + přestávka na kafe na Ondřejově. Návrat bych viděl 14 v Čela, pokud neproběhne zastávka ještě v Kounicích.
4+ tak to chcípnu na podchlazení…:) žádný zimní věci…no uvidím teda jak bude…ještě to musím nadhodit doma…ve 14:00 to začíná…prej musím věšet balónky a mazat chlebíčky…pro 10 holčiček a 5 maminek…a jednu tchýni…
A možná pro jednoho strejdu kyselý okurky nebo řepu :)))
řepa bude ty vokurko…:)
Na to rovnou zapomeň, v neděli máš závody!
Takže buď rychlé cukry nebo nic :-)
No uvidíme jak si poradí ráno hadí jed s nateklým kotníkem :)))
Hlavně na sebe nenamaž celou tubu najednou. Kamarád to zkoušel a neosvědčilo se to :-)
Zavolám dopředu na Bulovku jestli mají skladem sérum proti hadímu uštknutí :)))
Ty o holcickach a baloncich, a kontextova reklama nespi :-)
Nene reklama právě ukazuje zboží, které nejčastěji navštěvuješ na shopech, ali atd.. Jako určitě lepší, než co tady vyskakuje mě :))
No mi to tak normalne funguje, ale nic takovyho jsme neshanel a ani mi nic podobnyho nevyskakuje (co znam anonymni mod). Tak bud nekdo hledal doma omylem na mym profilu, nebo kdyz uz mi Milos umi davat pozvanky do kalendare, tak mi Google dava i jeho reklamu :-)
Jasně :-D
to já měl zas wosrýho santu…:)
teda co ty neobjednáváš, prej kupkolo :-)
přinejhorším si dáš s vokurkou mač na Zwiftu :-)
Jako vyjetí budiž.
..ten nám tu určitě nechá holky a zas zmizí na Z1…:)
Jsem pro, zvlast pokud to pojmem na pohodu jako minule. Nemam problem ani s tim vyjet treba na desatou, kdyztak si neco vyridim po Celakovicich.
P.S. Hlas pro prvni fotku.
Hlas pro fotku č. 6 a od teď už může Hroch psát, že to bude na pohodu, neb mu uřízli nožičky :-D
Jako, že z Prahy na východ? Tak to odpovídá. Nechce si se mnou někdo v sobotu střihnout Praha – Moravská Třebová? Vyjíždím v 7:30 ze Žižkova, dvě 10 minutové zastávky v Přelouči a Vysokém Mýtě, při předpovědi „Mírný západní vítr 3 až 7 m/s“ očekávaný AVG 30.
To tak v létě. Horší to bude pak zpět proti větru :-).
Zpátky jedu až v pondělí, a to má být jen 2–5 m/s západ / jihozápad :o)
Pokud bys váhal nad tím protivětrem a nechtěl u nás nocovat do pondělka, tak se dá ve Svitavách hupsnout na Interpanter a za dvě hoďky jsi zpátky v Praze. To je tak akorát dát si svačinu, rozmrznout a jsi doma :o) Jezdí to každou sudou hodinu. Takže by to vycházelo v pohodě na ten 14:03 ze Svitav, 16:04 v Praze.
Ber to jako výzvu :o)
Edit: Jestli platí to Tvoje bydliště Čelákovice, tak holt do Kolína a ten kousíček domů, odpočatej a rozmrzlej už to dáš :o)
Díky za nabídku, ale na sobotu už mám jiný plán (naštěstí :).
Třeme-li ebonitovou tyč liščím ohonem, žáku Cartere …
Totiž, necháme-li ostřikovat kolo slanými sra*kami s teplotou tuhnutí –5°C při teplotě –2°C a proudění vzduchu 30 km/h, žáku Cartere … ochlazování skupenským teplem způsobí, že nám sra*ky zmrznou a vytvoří krásnou krustičku! Hotová cukrová poleva :o)
Včerejší návrat už byl trochu hard core :o)
Tvl a stejně se mi bude někdo divit, že jsem raději na trenažéru :)))
Je pár dní v roce, kdy pro to budu mít pochopení :-)
tak někdy lepší nedělat nic, ani trenažer :-D Ale to platí hlavně u těch opotřebovaných, ty jsi ještě mladej a nenabaženej.
Jj, kéž by, ty juniore :)))
Kotníček, rýmička, kašlíček… Ta absence v Brodě mi fakt mrzí :(
Jo jo to jsou ty choulostivy zavodni stroje vyladeny do vysokejch vykonu… my historicky vejtrasky leccos vydrzime, ale jede to pomalu a hodne zere :-)
A další závodní stroj to nevydržel :)
12:10 Záložník AC Sparta Praha Tomáš Rosický říká, že končí profesionální kariéru (Reuters)
Kvůli tomu jezdíš na trenažéru I v létě? :)
To jsou pomluvy.
Napsal bych k tomu víc, ale musím na trenažér :)))
Sobota jedem s Milosem na pohodu smer Sazava. Sraz Mochov POZOR AZ V 9.30!
já to nevidím, sorry
Teď se říká sorry jako :-). Tak třeba dorazí někdo z Prahy.
OT, Bohemian Gran Fondo 2018 bude 6/10. Nove zavadeji Bohemian Spring Fondo, 128km/3500up, 5/5/2018: trochu zavodnejsi, 5 merenych useku o delce 46km a 2400+ up.
Přibyla jedna akce, čímž se v čase přibližuje okamžik, kdy pochopíš, že na BGF se závodí jen na měřených úsecích :-D
Uplne z tebe citim tu jiskrivou radostnou soutezivost zavodniku detskych kategorii ;-)
Sobota vypadá pěkně, jak jste na tom (ještě jsem se doma neptal, jestli se mi bude chtít..)? Ty zimní Sázavy v klidném tempu mne celkem baví :-). V neděli asi pauza nebo válce u stromečku, stejně bude asi ráno pršet.
Se taky zeptam jestli se mi chce zdobit stromecek. Odpo mame nejake spolecenske, ale to bych stihnul. Al enevim estli kopce na Sazave nebudou namrzle.
jo, přijet domů dobitej by nebylo nejšťastnější …
Zatím nevím, blatníky (dlouhý) nemám a mít nebudu + počasí je hodně s otazníkem.
Proc ne. Primlouvam se ale spise za Podebrady. Mohli by dojet autem i necyklisti. Rezervacka to jisti.
V kolik byste tam případně byli ? Mám jenom bajka a nechtěl bych to valit po hlavní ale nablížil bych se autem a do Poděbrad dojel po cestičkách. Ještě jsem v té slovutné promenádové kavárně nikdy nebyl a předvánoční kafe by bylo dobrou příležitostí.
Poděbrady na to budou lepší, stejně potřebuji být nějak rozumně na oběd doma. Takže může dát start standardně 9:00 v Mochově u hotelu. Pak pojeme po hlavní, takže u Olivera budeme něco lehce po 10. hodině.
Tak že bych to vzal do Opavy přes Hradec a cestou vás pozdravil ostřikovači :-)
Ty mas na zimaku ostrikovace?
Třeba je má s rumem? :)))
Yessir.
U Olivera plno, jisti to Milano
V 8:35 u benziny?
Ok
…tak mě to doma bohužel neprojde…to bych měl zas na vánoce na talíři jak na ně dlabu…njn…příště…
Vánoce jsou až neděle – úterý…
zkusím to ráno znovu nadhodit, ale prý musíme ještě koupit kapra, kterýho stejně nikdo nejí a botičky holkám…a beze mě se to prej neobejde…dneska zas celý den s tchýní dělali další cukroví, který nikdo už v zase nikdo žrát nebude…nojo…vánoce…klasika…:)
Asi bych se pridal v sobotu. Ma byt slunecno a az 9 stupnu. :)
Zítra budu doma nejužitečnější, když tam nebudu, tak bych také dorazil.
Jen bych si ještě s dovolením vypůjčil „hroší“ kolo ( vše momentálně rozestavěné… :( ).
Ono to je myslim vlastne Edovo kolo, ktery mozna snad…
Vypadá to na „suché ale větrné“ svátky, co v plánu na 25/12? 26/12 nemůžu, zítra ještě chci nějaké kopečky pokud mě vítr úplně neotráví. Věřím, že půjde stále bez blatníků
Dnes naprosto unešen z nového povrchu ve sjezdu do Ledečka! Bohužel druhá strana nahoru furt katastrofa :-(
25. bych asi vyrazil na kole na Vysočinu, ale tam pak zůstanu. Ale pokud by se někdo na kousek chtěl přidat, budu jen rád.
V neděli bychom vyrazili s Hrochem na něco kratšího. Návrat plánujeme na oběd v Čela. Start Mochov 9:00.
Místo žraní vyjížďka ranní. Pojedem s MM něco kratšího, Ondřejov nebo Olivera, po 12 zpět. 9 Mochov.
Ještě, že se shodneme na startu :-)
na tenhle uragán už morálně nemám. Počkám nebo radši vyběhnu
No placama to bylo na moral. Nastesti s Milosem dokazem nejet porad srot.
…jste drsný kluci z východu…:) já musím počkat až mi vyrostou děti a odejdou z domu…a manželka s nima…jinak se moc nechytám…btw…příjemné svátky všem… :)
tak musíš víc Zwiftovat, to jseš zároveň doma a zároveň bušíš :-)
Jo dnes silně na morál, teprve teď když jsem přijel domů přestává foukat jako kráva a začíná foukat dost …
P.S. Miloši zítra bych se s tebou svezl třebas ze Sadské přes Olivera po stezce do Kolína (pokud se něco nevyskytne doma)
Ok, ráno ti zavolám, v kolik se mi podaří vyrazit.
Zitra jedu s Ondrou na Ondrejov. Sraz v 11h v Dubci kdyby se nekdo chtel pridat.
Jsem mimo az do Noveho roku.
V sobotu bych dal něco se startem Mochov 9:00. Pokud se někdo přidá, dejte vědět.
mám odpolední a tak brzo asi v sobotu vstávat nebudu.
Asi bych jel. Domluvme se vecer. Klidne jen Podebrady kvuli naledi.
Ok, uvidíme dle situace a chuti :-)
Za sucha jsme s Reném v 9 v Mouchově.
Ladovská zima – dnes to pohřbila milimetrová nadílka. :D
Se omlouvám, ale na hladkých to nerisknu.
Tu je sucho a bez sněhu…
Nakonec to bylo fajn. Ani clovek pocitove zimou netrpel.
Jj, ze začátku chladněji na ksicht, ale pak bylo příjemně. A to byly teploty až k –3,6 stC.
Jestli bude sucho, jedu.
Na Silvestra mám kulturní plány, ale pokud jej přežiji, tak bych dal Novoroční jízdu. Akorát start bych posunul min. na 10:00.
Od 11 mame rezervaci u Olivera. Kdyby se chtel nekdo pridat. V 10 sraz v Mochove a v 9:35 v Hornich Pocernicich u Benziny. Tempo svatecni!
Podle hladiny v krvi dám ráno vědět. ;)
OK.
potvrdim rano, laka me solidni pocasi, tak snad se mi podari vstat v kondici:)
Bych se taky nahlasil na 9:35 u Benziny. Jen doufam ze nesprchne v noci, aby si blatnikari nestezovali :)
Kdyztak si spindiry sednou na terase.
Sprchnout nesmí! I Delkim momentálně ladí a přehazuje z trenažéru pedály, sedlo a nástavce, aby byl za příznivých meteo podmínek schopen vyrazit a doprovodit vás do Poděbrad.
„Delkim momentálně ladí a přehazuje z trenažéru pedály, sedlo a nástavce“, dokud jsem si nepřečetl tohle, tak mi bylo trochu líto, že nepojedu.
:))) já to mám kvůli zápěstí po operaci
Hele pred 3mi tydny mi dali dlouhy kus z merkuru do klicku.KDYBYCH to byl byval vedel tak dneska olivera s vami protocim. Takhle jsem dal solo nizbor. Kdyby mi bajker nedotahnul do berouna tak jsem zemrel za dobrichovicemi.
akorát teda nechápu proč jsi nedal na kolo z trenažeru zadní kolo a měl bys to jednodušší :-) Aspoň jsi zprasil lepšího Rabobanka a máš důvod k důkladné očistě, beztak se ti holky doma nudí když nemusí ani vařit :-D
Když nad tím teď zpětně přemýšlím, tak musím uznat, že jsem idiot a že jsem si přidělal dost práce :) No aspoň se Dura po čase podívala ven :) Už jsem vše přehodil zpět a za chvíli si vytočím nohy, mám je úplně k.o.
Btw a není to poprvé, co by mi tvoje rada ušetřila dost práce, pokud bys mi ji předal o něco dříve :)))
Jedu.
jedu
To bude v Oliverovi narvano :)
To nevypadá na tempo sváteční.
Špindírové a poslední na terase… :))
Dnes byla solidní účast, tak věřím, že jak na Nový rok, tak po celý rok :-)
PS: Na fotce není už Delkim. Musel se před Poděbrady omluvit, protože potřeboval vařit čočku a doplnit nějaké kWh na trenažéru. A to jsme dnes jeli na dietní vlně – takže namísto dortíku u Olivera byla půlka jahody :-)
No jo, vytahnu paty, vykoukne slunicko a hned takovej peletón! Se těšim na příště.
to zas bude peklo :-) Jak jede Hroch, to je dycky šrot :-D
Já mám sobotu běžeckou a neděli možná taky.
To už nebude náhoda! Se tě všichni bojí :)))
Už jsi si updatoval novou zimní profilovku od Edy?
Vyvetrame o vikendu CX? Muzem dat klidne neco velmi lehkeho, aby to slo i na silnicce (pro Hrocha).
Oliver bude od 15.1. do 9.2. uzavren.
Tvl MM uz ma CX?
Bych jel akorat nevim co na to tesny blatniky.
Ty nesleduješ Stravu?!
Sem ho videl na bazaru myslim.
Možná bych… ale velmi lehkého.
jj, sobota vypadá dobře, takže klidně nějaká kombinace silnice, CX. Ale nemám blatníky. Dnes jsem kupodivu nebyl jako úplné prase a to jsem jel skoro po tmě a včera dost pršelo.
Škoda, příští týden už bych měl kolo…
Tak jestli ještě bude opáčko, budu připraven. :)
Treba toto https://mapy.cz/s/2iwGO
Za no. 12 je to bezecka vlozka, tam je bahno furt.. kua blatniky se mi sundavat nechce, s nima se nekde zalepim, jednice je mi lito prasit i s kolama ze zimaka a na biku to neuvisim…
Jestli pojedu, tak na biku ;)
Ja gaucing. Panska smrtelna choroba.
Nadýmání? :)
Nadmuli me v praci. Vcera v noci jsem si nahral stouny v havane. Tak bych si to pres den pustil. Do okna mi mydli dest. Ale jestli pojedes, tak dorazim ;)
Tak vezmi Ridleyho! Tak to můžeme objet po cestě. Klidně bych dal i nějaký kopec. Potřebuji vyzkoušet i malou placku.
Nekolikrat jsem tam jel i v zime a bez problemu. Staci to nebrat skrz louze. Problem bude s blatem spis v Satalicke bazantnici. Opet staci nejet nejvetsim blatem a je to v klidu.
tam je to kvalitni. bahenni jezero :)) aspon teda loni co jsem tam byl
bych se možná přidal, ale na mtb…
Tak nakonec po dnesni konzultaci s bahnem v okoli zitrejsi sraz bude v 9:00 pod mostem pres Labe v Brandyse na cyklostezce. Pojedem trochu odlehcenou verzi – vic drncaveho lesniho asfaltu a min sotek. Tempo vhodne i na mtb.
Uz jsem si myslel ze to ze tyden chcije kdykoli vylezu ven je moje soukroma fata morgana.
Vezmu silnici s blatnikama, Milosovi se nebude chtit s novou lestenkou do sracek.
Predsraz 8.35 u MM?
Aspon sotky a pisek na Lhote dame a nejaky ten hrubozrny asfalt kolem Zelene Boudy. Piskoviste kolem Vaclava a tak.
jo, ono „ani moc nechčije“, ale silnice cestou z fachy teda slušně nahazovaly + všudypřítomné bahno i na asfaltech :-( Já mám víkend běžecký
Beru Grada bez blatníků, ty jsou ještě na cestě. Takže se těším, že se povezu vzadu. Potvrzuji 8:35 u mne.
si dej aspoň blatník ze sedlovky jinak tě nebudou mít doma rádi a tvůj Force dres by asi změnil barvu :-) Obávám se, že tohle do rána rozhodně nevyschne!
Ahoj, tak já to bohužel nedávám, mám být v 10 někde jinde, zapoměl jsem na to…tak si to užijte, venku je celkem hezky…
Ještě že nemám gravela a nejel jsem. Asi bych se tam dnes upekl. Ještě by se šlo chladit tekutým bahnem, pokud jste nějaké cestou zahlédli :-)
Meli jsme uplne sucho. Misty se i prasilo. Hroch jiste potvrdi.
Nejeli jste náhodou kolem poledne od Brandýsa na Vinoř? Potkal jsem grupu cca deseti lidí.
Ne, to jsme byli nekde na ceste zpet v Zelenci. Navic jsme byli jen 4.
Po tom co říkal mladej jsem rád, že jsem doma proháněl gauč. Dobře ho jecnak dneska zničil :-)
Mu se to líbí :-) Aspoň nemusí drandit na trenažeru :-)
Ale držel se statečně! I na asfaltu, když se jelo přes 35. V terénu nám ti dva ujížděli, ale nechtěl jsem se moc zaprášit :-)
Mladej povídal, že když jste jeli ve 4 tak to byla odpočívárna. Peklo bylo než jste se sjeli a co jste se rozjeli :-)
Gravel? Na silnicce si to vic uzijes. Misty to bylo na pul ceste k sankovani. A zapraseni jsme byli az az.
Zitra dame Olivera?
Jel bych.
Jedeme dva. Klasika 9:00?
V 9 Mochov a nebo 8:30 Horni Pocernice Benzina.
ok
Snad budu schopen.
Jdu nafoukat gumy.
Tak uz vim co to jsou ty gravelove vyjizdky. To se jezdi uplne vsechno, od silnice az po bordel, bahno, koreny a sutry, a clovek si 80% casu rika, ze by radeji sedel na nejakem jinem kole.
Kaslu vam na ne, vracim se na silnici.
Dneska trapeni velike, ten bajk proste nejede. Domu makomec vlakem, vyslo to ze jsme jeli spolu s Janou.
Foto z nejlepsiho vyhledu Brd. Na vrskach kolem Toku moc pekna sklenena hora z mrznouci mlhy.
Zitra ti to psychologicky vysvetlim.
Snad nebude součástí vysvětlení VO2max tempo :-)
Varianta na „Trestné tempo“ ? ;-)
Nevim jak dopadla psychologie s Jecnakem ale mladej nekde u Dobrichovic obdivne kroutil ocima jak Ti to na 26" jede. Med kolem ust bych z jeho str rozhodne necekal. Tam jsem Ti to samo rict nemohl ;)
Vsak jsem mel na te taskarici NP190W. Ja sice obcas blbnul do kopce nebo po rovinkach, ale Hroch zas vazi o par kil vic, tedy se to vyrovnava. Takze za me palec na horu pro vsechny zucastnene. Dnes jsme to probrali v Rozdalovicich ve velmi prijemne cukrarne.
:-) U Dobrichovic uz mi bylo vsecko jedno. No ono mi vlastne bylo skoro vsecko jedno uz nekde ve Strasicich.. Ale jo, ted uz pomalu prichazi faze vzpominkoveho optimismu.
Ja vcera vecer hledal misto postele rakev a dneska jsem statecne obhajil post na gauci. Do cukrarny by me dostali leda autem. Mladej vcera vecer vyrazil na mejdan, vratil se nad ranem a povidal neco o trenazeru.
Zena pred chvili suse poznamenala, ty jsi krome cyklistky tenhle vikend nebyl moc uzitecnej, vid?
To není chyba ale vlastnost (mužů), ne?
Zitra misto Olivera bud cukrarna Rozdalovice, nebo Bucicky mlyn s pavy, krbem a vycpanou kockou. 9h Mochov. Silnice.
Ok, ale piánko, beru tvůj oblíbený gravel.
Sobota. V Lobci zavrino, co treba https://mapy.cz/s/2kIDA Ondrejov s par lehkymi gravel testy a ev. kontrolou palenika?
no pokud si chcete si to chcete otestovat navostro tak pojed´te taky jedno MTBO…cca 50 km sněhem…kousek od MB, ještě se dá snad přihlásit na místě…
Po dvou hardcore gravenduro vyjizdkach se budu drzet spise na silnici.
Bacha, Delkim koupil blatníky :) jdu to zkusit, tohle by měl zavládnout i nešika jako já :)
Já také, ale tyto:
http://www.sks-germany.com/…fl-45-black/
Krásná odrazka na zadním a reflex pruhy na obou. Teď instaluji přední – celkem jsem to do té vidle nacpal. Teď zápasím se zkracováním drátů. Je to poctivá německá ocel…dva dráty ze 4 už mám zkrácené.
Kdyby sis koupil lepsi svedskej platek do pilky na zelezo za pajcku misto obycejnyho za bura, tak bys nezapasil. Teda jestli to nezizlas klestickama z OBI na nocnim stolku.
Mám kleště, možná z Hornbachu. Plátek mám také, ale to bych musel celé sundat a ještě pořídit svěrák.
Ty mas v garazi blato??
Plánuji občas pro zpestření vyrazit ven a zlákala mne možnost opravdu snadné instalace blatníků. Nicméně zatím se na ně jen dívám do krabice :)
Celé odpoledne koukám z okna jak schnou silnice a zvažuji zítřek. A teď pod rouškou tmy začne sněžit?!!!
Že by nedostatek fantazie…? Napovím: zima + sníh = lyže A nemusíš rešit blatníky ;-)
Inspiroval jsi mě. Díky. :)
9 Mochov
ok
V sobotu jedu prubnout sjezdky na Černou horu, už tomu tlaku doma neodolám. Ale na neděli jsem právě plánoval Ondřejov i ty CX, ale třeba to klapne i v neděli.
Sobota asi některé zmohla, ale co zítra v neděli? Mochov 9:00 a pak se uvidí?
Ok. Ondrejov pro nepriznivy povrch odlozen na nedeli.
Pokud byste zitra nekam jeli, tak vas jen kousek doprovodim. Rymicka. Na vic si netroufam, kdyz uz se mi to zlepsuje.
Ja bych nekam jel, jsem snad rymecce minulou nedeli konecne ujel v nekde lese. Ten Ondrejov konecne? Ale asi chlup pozdejc, potrebuju rano odvolit.
A koupit jablka taky potřebuješ. Manželka studuje.
Volit jdu dnes. Ještě musím vyzvednout kolo z garančky, nějak jim to na koloshopu trvá a posledně to nebyla žádná sláva. Večer ještě povolební pijatika se sousedy, takže pozdější start bych přivítal. Neboj i nějaký ten les můžeme dát, aby se ti nestýskalo. Ječňák by nás mohl doprovodit celou cestu, však by to už konečně mohlo být i klidnější než 200W NP. Takže Mochov 10:00 a pak se uvidí dle situace a osazenstva?
Rád bych v neděli něco lehčího ( po zdr. přestávce a bohužel jen bike ), tak bych se na zítřek přimlouval za hodně kopců! :))))
já mám v neděli dlouhý běh s kámošema takže zítra max něco sólo nebo nic, teď jsem točil 3× Prahu a v neděli bych asi chcíp :-)
10h a jablka zkontrolujem u palirnika, nejak se flaka.
Jablka a banany uz mam koupeny (a navic jsem cely vikend slameny) Jestli nebude prset tak otocim zitra Nizbor :)
Mozna bych jel v nedeli s tebou. Zitra rano to vypada podle predpovedi spis na brusle v kopcich.
Kdyby se v neděli jelo něco kratšího, rozumným tempem, tak bych se asi přidal. Zítra jdu oslavovat narozeniny, ne moje.
Tak prd. Mam teplotu.
Zvesela pisu po operaci slepaku. Uzijte si to dnes.
Ajaj… :(
Tak ať jsi brzy fit!
To to vzalo tak rychlý spád? To sis asi užil své :(
Držím palce!
Vy jste tedy dvojka…tak ať jsi brzy fit!
Tahni a srustej!
Jak dlouho bez kola, Fryštenský?
Nevim, pocitam ze v utery me vykopnou domu. Tyden tomu jeste necham a pak trenazer.
A kde se ta kýla najednou vzala? Už tě to zlobilo dřív? U mne to bylo z ničeho nic najednou bulka, blokace střev a okamžitě na sál. To mi bylo nějakých 17 let.
Slepak. Zniceho nic. V sobotu ve 2 me vzbudila bolest bricha, pocit na zvraceni a pak i lehke zvraceni. Behem dne menici se teplota a v 19h uz jsem si celkem jisty volal sanitu. Ve 23 na sale.
Píšu kýla a myslím slepák. Hmm pěkně :(
Držím palce!
Gramaris na kvalifikaci? Dej se do kupy.
Tak já jsem si to tedy užil ale doufám, že ty moc ne. Snad to tak zůstane i v příštích dnech a rychle se uzdravíš.
V neděli bude klasické kafe v rozumném tempu. Možná to dáme tam jižní oklikou přes Sokoleč. Jelikož Oliver je v rekonstrukci, tak asi Miláno na začátku Poděbrad. Start 9:00 Mochov.
Ok
V rozumném tempu, takže bych to dal na krev na bajku? :)
Tak budem s Reném v 9 v Mochově.
Jelikož z Pdb stejně hned točím zpět, klidně mi můžete ujet. :)
Ok, bude krásně, možná bychom to mohli z Poděbrad natáhnout. Uvidíme jaká bude nálada :-)
Co mám ty nové blatníky tak se poctivě snažím přidat, ale pořád je nějak vlhko a bahnito. Užijte si to a bacha na odpolední ksichťák!
to bys měl jet ho rozrazit! A samo BEZ nástavců :-)
Hlásíme s Hrochem další nový asfalt. Tentokráte mezi Bohumilem a Jevany. My jsme se vynořili z lesa v polovině, tak netuším, jestli to je takové pěkné až k Jevanům.
bohužel není, spodek v serpentínách zůstal špatný, tzn jezdit radši jenom nahoru.
Co vikend? Stalice Milos na Morave a Jecnak ted fandi sesivanym…
Koukal jsem kudy jezdi Honzis, a projel bych si odbocku z Porican pres to kolem Chotoune na Radim-Chotutice, vypada to tam zajimave.
V Koline je otevrena ta vodarenska vez jako rozhledna, maji buhviproc poutac v metru na Hlavnim.
Nebo cokoliv.
Dřepím na odpolední :-( zítra buď ráno nákup Č Brod nebo odpoledne běh. V neděli bych dal kafe s tím, že bych se přidal cestou a vyřešili bychom ty brzdy. Nesmí ale chcát.
a jak by sis to představoval? V úseku Mochov – Čelákovice se musíš vlézt do max. 70-ti km. Jinak je to na mě moc dlouhé.
Hlavne v klidu, na nicem netrvam, jen takovy napady. Nebo Zasmuky, tam je taky hezky.
Zitra nebo nedele? Zitra muzu az v 10, jdu pro brambory, zena studuje.
co kdybych tě počkal v 10:30 v Brodě? Pak se rozhodnem.
Ok pojedu 10 M a 10.30 CB. Doufam ze bez pichani jako minule.
O.K. 10:30 CB
Jsem to dal nevidel, tak si to rozmysli a napis. Mi je to jedno, klidne v neeli.
Tak to nechme na neděli.
jj
já bych se přidal v neděli.
já bych jel buď zítra nebo v neděli. Pokud Hroch zítra nepojede, tak se přidám v neděli na kafe nebo jinam.
V neděli bych se také přidal.
Nedele urcite vhodnejsi, sobota se moc neosvedcila. Oblouzen ranni modou obklohou a suchymi silnicemi, vzal jsem nalestenou festku bez blatniku. Snehova krupice do ksichtu, ledova voda na boty a na zadek, mmm.
9h Mochov tedy?
já bych to radši šoupnul min o 15/30min později. Jestli Radimovi vyhovuje víc Brod můžeme dát sraz tam – u Automoto velo v 10hod? Ale po dnešním sněžení je všude spousta bahna :-(
Je sezóna CX a bahno k tomu patří. Já jsem dnes drtil kopce a nebyla nouze o sníh a led. I na bahýnko došlo. Déšť ani sněžení nebylo, ráno azuro a pak zataženo s oparem. Akorát jsem zapomněl nabalit Garmina, tak jsem to musel hledat dle mapy.
Ráno a dopo má sněžit, jedete i v tom?
Tak to asi jen plaší Norové…
Takže v 10 Brod?
OK. 9.35 Mochv, 10 Brod.
Zitra nemusis byt v 1 doma ;-) ?
Ok, pokud by bylo extra hnusně, pošlu sms že nejedu. Jinak bych to natrasoval pohodově zapomenutými okreskami ke Kouřimi a na kávu do Poděbrad. Hrochu, můžeš vzít ty brzdy.
Nemusím.
Ale to neznamená, že se nechám vláčet do večera po kopcích. :))
Přijedu do CB. Pokud bych nejel, ráno to sem napíšu.
Já to samé.
Třeba se potkáme na Kolínské. ;)
Jsem rozhodnutý vyjet, ale nasněžilo, silnice z okna nevypadají zrovna hezky, tak fakt na pohodu a dle situace uvidíme kam se vydáme.
U nás sněží. Já do toho nejedu. Jeďte opatrně.
U nás sněží, ale jedu do toho.
Zavahals, bylo paradne. Teda od nas do Mochova rano koleje ve snehu, ale od Mochova dal uz cista silnice a ke konci uz i sucho.
Ty vase gravelkrosky se mi libi cim dal vic, umravnujou to na celkem lidsky tempo.
aspoň je jasný, že široké pláště a blatníky nejsou rychlejší než starý železo na 23 :-)
Když odmyslím ten začátek po mokru, občas bahno a zmrzlé pazoury tak od Poděbrad zpět to bylo fakt parádní! I když kolo jsem musel aspoň otřít houbičkou, stejně tak i tretry, ale to hold k zimnímu ježdění v bordelu patří.
Jak se to vezme, zaváhal. Vem si, že já to mám z Brodu +50km, z Mochova +60. Ne že bych si stěžoval, ale furt to je +2h na mrazu. Ale je teda fakt, že okolo 10h už bylo pěkně a trochu jsem litoval.
ráno to idylka moc nebyla. Příště možná lepší vlakem do Brodu. Já rozmrzl až v Poděbradech, ruce v nule nějak nefungovaly. Ale zase jsme zkusili nějaké boční silnice, možná i tím se jelo rozumně, jak nebyly dlouhé rovné úseky. Na povrch chudák Bóďa asi chvílema nadával ale mně to na 35mm pláštích moc nedrncá, bohužel ani nejede, z čehož měl největší radost Hroch který nám v brdkách nastupoval a z kopce ujížděl :-D
Jo to jsou ty Hrochovy full out drtive nastupy na Cerhenaku, pri kterych jedes vedle mne aniz bys prerusil konverzaci nebo zrychlil dech ;-)
:)))
Podobně kolem mne prolítnul na Vodslivách, já tam blil na 400 wattech a on klidným hlasem „výborně, drž si tempo“ a rozdíl v rychlosti byl jako kdyby jel z kopce :)))))
Nesměj se. Jako slabší kousek mám takových zážitků mrtě a ne jeden kdovíjak starý :-)
Ale mně to taky nedrncá. Navíc vzadu naměřeno 1,8 b.
Nic, co bych normálně nejel i na silnici.
Pouze byla proti partie L5/S1…
Příště beru pro pohodlí fata. :D
Každopádně vám děkuji. ;)
co to máš za rám? Na Cuby jsem teď koukal.
Cross Race.
Pěkné Bóďo, co tam máš za pláště? Blatníky?
Blatniky byly, jeden zluty, druhy cerny :-)
Tohle sedlo vypada moc pekne, prijde tam zpatky?
Už je na místě. :)
Blatníky bída. Já čistý, ale kolo neskutečně zadělané. :/
Jinak vzadu nějaký pravěk na dojetí, vpředu Kenda Small Block.
Já jsem jel ty vrchy na Moravě na 35 mm a cca 2 atm. a bylo to hodně pohodlné a celkem to na sněhu drželo. Ale na Ploštině jsem potkal borce, který měl fata. Pěkně to drtil z kopce po solidním terénu a vypadalo to hodně elegantně. Ještě na něm měl i blatníky. Nevypadalo to vůbec špatně. V neděli jsem to přifoukl 4 atm. a to už bylo hodně tvrdé.
Jinak Hroch je v tomto bordelu k nezastavení. Snad jen kromě ledu na cestě nebo kombinace kopec, tráva a bahno. Tam ho ty pláště přibrzdí nebo mu nedovolí zatočit :-)
U nas je nasnezeno spis dekorativne, zimni idylka, silnice budou myslim vyjezdene. Tak vyjedu.
Na sobotu ještě nejsem úplně rozhodnutý, pokud pojedu na kolo, pak bych vyrazil později, tj. v 10:00 Mochov. Ale jen když se někdo přidá. V neděli bych naplánoval klasické kafe se srazem v 9:00 Mochov. To už by se měl navrátit Hroch.
Nabizim kavarnu u jecnaka. Kava z mocca konvicky, caj, croissant pripadne neco ostrejsiho. Kdyby jsi si to naplanoval pres me, staci dat vedet predem. Muzem probrat ty kola.
Doprčic, já už mám domluvený běžky :-D
Mám spoustu otázek (jako vážně), holt se budu muset dovláčet někdy do Olivera. Ale abych vás stihnul, musel bych vyrazit asi v 7 ráno, což je zatím mission impossible.
Zkus metro na ČM nebo vlak do Čela :-)
Metro mne nijak nezrychlí, ba naopak. Vlak to samé.
Zkus vecer nakrmit kocku, tim usetris 3/4 hodiny ranniho servisu.
Reggiemu to od Edenu do Mochova trva hodinu.
Jestli myslíš tu jeho neteř, tak ta vypadá, že se už krmí sama :)))
Nenene, myslim tu jejich kocku co mu prokousava duse. Aby nedoslo k nejakymu nedorozumeni politovanihodnymu.
Já vím, že to trvá minimálně hodinu. Pořád jsem mentálně nedospěl k tomu, abych jel na sraz hodinu nejdebilnějším směrem z Prahy a hodinu zpátky po vyjížďce a mezitím se další 3+ hodiny gumoval v polabské nudě s partou, kde i ten nejhorší je o několik výkonostních levelů nade mnou.
V neděli bych jel, zítra jen nějakou rychlovku – strop 12, to se nepotkáme.
Jj teda jestli nebudou nejake dobre brusle. Odpo mam v planu navstevu palirny (autem :-( )
Kafe dáme v Milánu, Oliver se ještě vylepšuje.
Hrochu, není to zbytečné tam jezdit autem? Nech to tam a budeme tam jezdit na kole. 2–3 návštěvy a bude to vyřešené.
Tak jede se, nebo se mám pro změnu nechat potupit Colnago bandou? :D
Milos mi psal, ze ano a sraz v 9 v Mochove. Ja vas potkam az v Milane. Jeste na kolo nemuzu jak kvuli jizve, tak kvuli dozvukum ATB.
To je jasný. ;)
Tak zítra a díky.
Jj. I kdyz dle zpravy z Machace, to by byl asi silny zazitek.
Cetl jsem. Tady trochu inspirace https://www.youtube.com/watch?…
Hezky. Na kolo nemuzes ale brusleni je velmi nenarocny sport. Co? :-)
Dneska kdyz jsem klusal okolo hostivare tak byla „plavecka“ disciplina. Bruslle neposedove nemeli a zahuceli jenom po kolena hned u brehu. Ani jsem se nenamahal je jit vytahovat (ono tam bylo dostatek jinych zachranaru) me by to pokazilo prumer ;)
Zkusím dorazit, snad neumrznu už cestou do Mochova.
Dnes byla větší kosa a W zahřívají, takže bych se toho nebál.
Par fotek z vrcharske premie.
Milosovi 500W nevoni :-)
Počkej, až přezuji! Ty čísla nevydadají špatně :-)
A az Stana po vsech tech tvych nakupech praskne dverma, tak budes i hubenej :-)
Co víkend? Zítra vypadá dobře ráno (pokud to sleze) – krátké kafe? Asi bych se připojil někde Sadská – Kersko, asi ráno dřív nevstanu :-)
Neděle – chci vidět Jizerskou 50 tak spíš odpol.
Nevim, mam ze vcerejsich brusli nejaky zalomeny zada. Sobotu asi moc nevidim.
Poflakam se nekde kolem Pocernic. Na kafe to jeste nechci riskovat.
Jeden zvídavý dotaz, nemáte někdo aktuálně nevyužitý trenažer doma? Dík
Můžu Ti dohodit jeden nevyužitej spinner ;-)
Tak ty mas zafacovano, ne ratolesti. To dobre srustej.
Mno jo no…
V neděli bych nějak ve 11,30 a později zkusil nově otevřeného Olivera pokud by měl někdo zájem.
Mozna ho zkusim zitra. Uvidime jak moc velky mraz bude. V nedeli ma byt jeste o fous vetsi kosa, takze radsi vyrazim na brusle.
Jezisek prinesl dlouhe brusle a na nedely jsem o necem premyslel. Napadlo mi s manzelkou vyrazit na tajemne jezero. Jako nezkuseni dalkovy bruslari si se radi pripojime k nekomu zkusenemu. Nebo mozno i jinam kde to bude hezke.
Napis mi kdyztak do soukromych zprav mobil na sebe. Budu to koordinovat se Stodolou, tak se muzeme potkat na miste a jet treba vsichni spolu.
když bys jel třeba až na 14tou k Oliverovi tak dej vědět, já se vrátím cca do 13hod z běhu předpokládám a možná bych dal jen vyjetí Poděbrady a zpět
Krasa nasledovala nadheru, poprve na tajemnem jezere, a vse predcilo ocekavani. Diky Hrochovi a Jecnakovi za spolecnost a omluva za ranni zmatky. Nekdy priste nekde na cernem lede.
Bylo to moc pekne i kdyz my az na cerny led nedojeli. Skoncili jsme kousek za Zahradkou. Zase jsme ale byli na msi za patera Toufara.
JJ prijemne dneska. Dokonce i stanecek se svarakem :-)
Dnes rybnik Slatina – mezi Dubci a Sterboholy. Idealni na to se sklouznout po praci. Ve stredu pujde i Dolnopocernicky.
DP rybník jsem kontroloval ráno z vlaku a vypadal dobře.
Zamrzly je, ale bude to tenke. Na rozdil od Slatiny na nem jeste ve ctvrtek nebyl vsude led. Zitra zkusim.
Taky se zitra chystám na DP rybník nebo do Kyji… Kdybys chtěl sparing, napiš
Nevim vubec, jak to budu stihat. Nejspis kolem 17h. Kdyz mi napises do zprav telefon, zavolam a muzem se potkat. Na vic jak hodinu brusleni to ale nevidim.
OK, taky bych to viděl tak kolem 16:30 –17, už není taková kosa. Číslo posílám do zprávy…
Zima se konecne blizi ke ke konci :) V nedeli bych vyrazil, ma snad teplota jit nad nulu :)
s tím koncem zimy bych si nebyl tak jistý :-) Teď mi lehce padaly vločky do ksichtu a nic moc zážitek s tím východním větrem a –3C :-)
Sobota ? možná nějaký běh
Nedělě ? možná kafe na Sázavě odpol
V sobotu si taky snad dam beh, pristi tyden mozna pobezim tu desitku v Peckach, tak musim dat nejake delsi tempo aspon, nebo to odpiskam a posunu to az naCesko Brodskou desitku.
Rano bych nemusel vyrazet, alespon bude tepleji. Ale na Sazavu se mi uplne nechce, na 150km se moc necejtim jeste. Prmejslim o cukrarne ve Vsetatech :)
jasný, chápu, stejně „nikdo nejede“, teda balík Šlapek míří do Ústí nad Labem :-D
Já to nechávám otevřené, chci se mrknout v TV na Vasák + možná ještě běh … Vyfoukaných rovin mám fakt dost takže budu mířit opět asi na jih.
Ja dam jeste brusle. Pristi vikend uz ma byt +20 :-)
Chapu moc sanci uz nebude :)
Od zacatku ledna jsem nebyl venku s kolem, potrebuju pomalu zacit neco najizdet. Trenazer ostudne zanedbavam a nohy slabnou :)
A přitom máš doma takovýho luxusního mazlíka…
Já jsem chabrus na záda. Teď beru doporučenou léčbu (2 piva) a zítra budu sledovat Stradu.
:(( Drž se Tomáši.
Přijmi, prosím, mojí upřímnou soustrast.
Upřimnou soustrast a drž se, chlape
Je to strašně smutné, když odejde tak mladý člověk. Navíc byla Jitka jedna z nejmilejších osob, které jsem znal :(
Upřímnou soustrast Tobě Tomáši a celé rodině.
Tome, upřímnou soustrast Tobě i rodině. Hrozná zpráva :(
Upřímnou soustrast a drž se Tome!
Drž se Tome! :(
Veľmi smutná správa. Drž sa.
To je mi moc líto Tomáši. Upřímnou soustrast.
:( Drz se chlape!
Drž se Ječňáku
nevím co říci..více než smutné..upřímnou soustrast Tome.
I když vás ani jednoho neznám osobně, upřímnou soustrast a přeji Ti Tome a celé Tvé rodině hodně síly.
Vzpominam a smekam, o cele veci jsem nevedel a hodne mne to zaskocilo. Bude chybet
Je mi to moc líto, Tomáši, upřímnou soustrast.
Tady jsou slova zbytecna. Ale muzu ze sve zkusenosti rici, ze ti co mame radi, ikdyz odejdou, jsou tady s nami tak dlouho, jak na ne budem vzpominat. Uprimnou soustrast.
Vzpomeneme a nezapomeneme.
Je mi to moc líto…
Hodně, hodně smutná zpráva byť jen pro pouhého pamětníka historie snad celého života bikefora. Upřímnou soustrast.
Sice jsem neznal osobně, něco jsem načetl, je to tragédie, tak mladá, upřímnou soustrast. U některých to snad musí být za odměnu, aby mohli žít v lepším světě.
Jak vikend? Bych jel neco, ale asi ne celodenni Sazavu. Rano na trh pro jablka, odpoledne nejaka prace s maflem (=k Bouckovi nejdu)
Je treba zkontrolovat jak vylepsili Olivera, tak kafe na pohodu zadem pres Cerhenice, a zpatky treba trochu horem(ale ne Loucen) nebo rovnou dle chuti.
Sobota 9.30 Mochov.
P.S. Dneska uz jsem jel na jednici.
Pridal bych se zitra.
Neběžíš?
Bohuzel ne. insert random excuse Tak snad jindy :))
Ok
Já jsem zpět a těším se. To už nám končí CX sezóna?!
v rámci tréninku můžeš jezdit cx celý rok :-) některým se to i líbilo, viď Hrochu :-)
Kdybyste náhodou jeli zpět kolem 12 hodiny, tak v cca. 12:05–12:10 poběží Honzis s Kokoskou skrz Ratenice, já tam budu s holkama fandit. A asi za 20 minut poběží zase v opačném směru.
Bohuzel zaprselo a jeste to vypadá ze pres prahu půjde další vetsi destovy mrak. Rano tedy nejedu.
Dam neco asi odpoledne.
Zitra v 9 sraz v Drevicich u zvonice. Zkusime Msenskou cukrarnu.
Ted jsem to šel napsat. Dejme 9.30, Miloš někde paří.
Ok, 9:30. Blatniky sly dolu, novy bowden, tak doufam, že to bude bez blata.
Taky doufam v jednici.
Vino jsem ostrihal, vetve odvezl, poklidil, ale pak me zas dostal zly gauc.
Uf. Beru ještě zimáka, tak snad pár km uvisím…
Milošovi beru koncovky.
Beru také zimáka, na koncovky se budu snažit vzpomenout a vzít s sebou…
Netušil jsem, jak blízko jsem byl pravdě…
Pařil jsem jako Miloš, šel spát jako Tomáš a pospíchal jako Aleš.
Zkombinovat 10 piv a mizernou kondici, se ukázalo jako velmi nevhodné pro dnešní vyjížďku. :D
Dobře mi tak. Ale nakonec z toho bylo příjemné skorokilo.
Na CX s blatníky to byl pořád epický výkon. Vím, o čem píši :-)
Jsi moc hodný, ale tohle bylo výhradně moje selhání.
A ještě jednou díky za směnný obchod. ;)
Dorazim, svezu se ale jen chvilku. Do 12 musim být doma.
Aleši, škoda, že jsi nejel zpět s Bóďou nebo jste se potkali? Pak ještě jsi vynechal ten první kopec, po té, co jste nás tam pěkně šrotovali v hrozném tempu společně Mickey Mousem :-)
Bylo to konverzační tempo. Zpet do Prahy uz jsem konverzacne nejel teda :)
Boda nevim, myslel jsem ze pojedeme splu zpet, ale musel to zabalit driv a uz jsem ho neviděl. Oddělil jsem se v Cecelicich a pak jsem pokračoval na starou boleslav a zpet do prahy po hlavni.
Já nic. Něco na mě leze. Nechával jsem rozhodnutí až na ráno, ale cítím se dost bídně.
Souradnice kde ze tooo? Dojedu s pujcenym kolem tak budu prosit napred instruktaz a potom ohledy a velkou miru tolerance.
Zvonici najdes tady
Zrovna jsme dnes rozebirali, kdo ti pujci silnicku, abys:
a/ Nas nezahamboval na fullu, az nam budes ujizdet v kopcich.
b/ Neumiral, az budes muset jet o 50W vic jak ostatni.
Budu tam – jenom pocitejte ze ten odjezd se muze lehce komplikovat – posmivat dovoleno ;) Jel jsem na tom ted 100m a pletou se mi packy, nevim jak se na tom slape…
Tak nevim, kdo se komu bude smat. Zrovna jdu spat.
Tak páčky už dobrý ne? Ještě rozmysli, jestli ten mtb rám neprodáš a nepořídíš si raději kolo (na silnici :).
Ze bych se od vychodni sekce nechal kazdy vikend vyvetrat? Jsem myslel, ze to dneska bylo spis jako odsrasujici pripad ze tomuhle se nemam venovat ;)
No základem je právě nenechat se nechat vyvětrat ;-)
Jako jezdit na silnici z Vršovic na trénink do té nejnudnější, nejošklivější, největrnější a nejplacatější výseče v okolí Prahy s partou, ve které skoro každému dělá dobře, když se ostatním kroutí bolestí huby a kde se v balíku střídá zuřivým spurtem z poslední figury? Hmmm, kdo chce kam.. :-D
Já tuhle partu upřímně obdivuju, protože jezdit tam navíc celou zimu a ještě místo po pivovarech po cukrárnách, to je neskutečná láska a oddanost cyklistice :-))))
V létě se zase v těch rovinách do tebe opře spalující slunce, rozpálený vzduch se tetelí nad poli…Já ale bydlet tam co východní sekce, tak taky nikam jinam moc nejezdím. Ovšem Radim je nejvíc ostrý chlapík, každou neděli hezky z Nuslí.
No se ti nedivim ze te to nebavi, kdyz Zelenec s Vrsovicema propojujes pres "Kbely-
Letnany- Prosek- Dablice- Kobylisy- Troju- Liben- Karlin- Stare Mesto- Nove Mesto a Vinohrady":https://www.strava.com/…s/1447978918. No a do oblibene Fontany je to pro opravdove vrchare connoisseury, o tom zadna, zas je to kratsi pres mesto a vic po rusnych cyklostezkach ;-)
Ty nevidíš na 25km tu horu, tu místní Cimu Coppi? To je čistá vrchařina :-)
Ta hora mi profilem připomíná železniční nadjezd u Sadský :)))
Tomu se tu říká konverzační tempo nebo pohodová vyjížďka… :-)
V neděli to bylo výjimečně do Mšena (cukrárna, ale to je vlastně jasné), ale zbytek sedí, úplně se mi začaly nabíhat živé vzpomínky.
Musíš být pevně zabudován v lajně a ani nevykukovat :-)
Po odmlce bych dal sváteční páteční švih směr Ondřejov/Sázava. Předpověď vypadá nadějně! S cx vložkama opatrně :-)
Pátek a pondělí vypadá velmi dobře – takže bych to v pátek klidně protáhl třeba až na Č. Šternbek nebo i dál. Beru Grade.
To bude dobrý trénink na Brevet 200km :))
Když dáme oběd, tak klidně něco delšího dám. Jen na kafe a tyčinky by se mi už tolik nechtělo.
Tak ty ale budeš teď vyžadovat prosciutto a prosecco :)))
Prosity a posekany, to s Honzisem rozhodne nebude chybet.
Ja jsem cely svatky pryc.
Jop jsem ted dost rozmlsanej :P
9,45h Č Brod? Extra dlouhé se mi nechce, tak bych se případně odpojil. Pauzu na oběd já ne, sedět v mokrých hadrech se mi fakt nechce a klima tomu ani zatím nenahrává.
Honzišu, bude krásně (až +14stC a sluníčko) a sedět se bude v hospodě v Kácově :-). Naklikal jsem výzkumnou trasu, sem tam i šotka (snad taková light Hroší cesta): https://www.strava.com/routes/12441960 . Beru to schválně blízko Peček.
Hmm Brevet 200 je hadr koukám proti tomuhle :D
Ještě že jsem vrátil půjčená kola – tohle v pátek? Optám se mladýho – že by si Vás odchytil někde v úseku Úvaly – Říčany?
Asi to vidím na sólo, jedu na odpol, budu mít 80+ večer a v neděli potřebuju běžet v Kouřimi. K tomu primárně chci jet se silničním kolem po silnici, už jsem kolo zprasil tolikrát že se mi to nechce zase zkoušet – ta žlutá na Klokočnou mě štvala i s blatníkama – lesní bordel + některé úseky ani neznám a na crossu se mi to jet nechce.
Nadhoď čas v kolik Černíky a buď tam budu nebo ne.
Tak start bych viděl 9:30 Mochov, dejte mi vědět, kdo se přidáte. Případně můžeme dohodnout i napojení někde po cestě.
já to balím, opět jsem myl kolo neb na Průmyslové je výjezd z fabriky a musel jsem dolovat bahno klíčema od kanclu aby se mi točilo přední kolo :-(
Dorazim. Nejakou lehkou štěrku klidne dam, ale na bahenni vlozky prdim. Taky jsem dneska myl kolo a je krasne čisté a doufam ze tak zustane.
Ti ho doma vezmu wapkou :-), ale vůbec netuším, jak to tam bude…
Honza bike a ja asi taky
To bbych se asi i pridal :)
Pozdrav z Kácova. Cukrárna byla v Ondřejově, ale tu jsem raději nefotil ;-)
Co to je to zelené?
Že by zelené pivo ? ;-)
Ano, zelené pivo.
a dali jste si stylově 7piv a jednu zelenou? :-)
To se pije v Jevanech, ne? Tam jsme nejeli. Ale Kacovská pivovarská hospoda plná, jídlo dobré. Pivo výborné!
Jak se to nazývá, to jsem ještě neviděl, ani neslyšel.
Musíš někdy na Zelený čtvrtek do správné hospody :-). Ono to je velikonoční speciál.
Aha.. :o) Jsem si říkal v první moment, z čeho to, proboha, uvařili…
Nějaký zájemce o nedělní kafe? Pokud ano, pak Mochov 9:00. Svěží západní vítr jistě osuší cesty :-)
běžím v Kouřimi ale Delkim říkal že potřebuje intervaly tak by je mohl dát cestou z Poděbrad :-D
Já můžu až po obědě :( a to ten vítr bude fakt už moc, takže opět trenažér… ale jsi mi svědkem, že jsem ti dneska osobně říkal, že už fakt chci ven a zítra to měly být 400W intervaly na Svatbín… :(
počkej do pondělka když už čekáš čtvrt roku :-D
Zítra bych dal s tebou i něco šotky. Pokud vezmeš Grada, vezmu crossa a dáme něco na pohodu po zapomenutých cestách u Kouřimi.
Pokud někdo na silničku tak ok, vezmu silničku, ale v klidu. Zkusil bych ale něco jiného než kafe po hlavní nebo sever na Mcely, tam to nějak nemusím.
To bych klidně dal také, jen musím ráno oběhnout pár sousedek. Takže bych to viděl na start nejdříve v 10:00 Mochov, nebude to na tebe pozdě?
pohoda, ráno bude zbytečně kosa, tak 10,45hod Poříčany na křižovatce, když pojedeš od Kounic, ok?
Ok, jestli nevadí, tak klidně až 11:00 v těch Poříčanech, ráno to může být náročné…
Dobře v 11, pokud by něco nenadálého pošli sms.
Silnice nebo cx?
Hej hola, v kolik, kde na cem?
CX/Gravel (pro Hrochy i silnice), 10:30 Mochov a pak 11:00 Poříčany u kostelu.
Já jsem už od čtvrtku na Moravě ale pokusím se přes týden potrénovat na příští víkend.
já na crossu 28/30mm slicky, blatníky, tak doufám že to proschne, ale mělo by to být i road friendly (ale karbony bych nebral)
Dik. Vezmu Boona.
něco jsem natrasoval – https://www.strava.com/routes/12495602 hoď to do Garmina, dík. Případně zkrátíme
Ok, na Klučov to můžeme vzít od toho kostela po vedlejší. „Nejhorší“ bude asi úsek od mohyly (polňačka), ale pak tam jsou panely. Zbytek vypadá na asfalty nebo šotka.
já už to opravil + průjezd Zásmuky, té polňačce by se šlo vyhnout víc ke Svatbínu, ale to je zase zajížďka tak jsem pak něco „ukrátil“ ve verzi II – https://www.strava.com/routes/12500507
Dneska myslím povedené a někdy můžeme zopáknout + zase vyhrabat pár špeků z okolí! Pro Hrocha jak dělané! kostky, šotky, polňačka, rozdrbané asfalty, brdky i „kopce“, ale nic drastického, dal jsem to s 28mm slicky Durano.
Až bude víc sucho tak bych to protáhl zase jižněji lesy u Krymlova, ale i ta „ovocná“ po které jsme dnes jeli má ještě co nabídnout i u Kouřimi a pár „polňaček“ až vyschne tak se dá jet.
Radsi mlcim a soupu nohama.
Ale jo.
Zdar, pořídil jsem si teď silničku a rád bych se s ní motal i okolo Kouřimi… Takže kdybyste mi doporučili nějaký hezký silnice, či trasy (vždy pojedu směrem od Kolína) budu vám za to moc vděčný…díky všem…
od Kolína na východ/jihovýchod pohoda, zapomenuté cesty s malým provozem, bohužel občas bídná kvalita povrchu, ale to je bohužel skoro všude :-( Klasika je třeba Štítary, Radovesnice, Polní Voděrady, Svojšice, Kouřim a zpátky Toušice, Mlékovice, Hor Chvátliny, Bečváry, Kořenice, Ratboř, Pašinka
Díky moc přesně tuhle jsem si natrasoval…jednou jsem jel s rodinou ke Kouřimi a řekl jsi tady by to na silničku šlo :-)
Nebo také dolů někde k Sázavě, tam si užiješ kopců. Pokud máš Stravu, tak je tam možnost plánování tras a jde tam zapnout heat mapa, která ti ukáže, jak jsou cesty na mapě atraktivní pro cyklisty. Já ještě jezdím z Vysočiny přes Kolín, Starý Kolín, kolem letiště (je tam taková úzká pěkná cesta). Pak by jsi to mohl hodit někde nad Kutnou Horu a zpět Kolín. Prober to s tou Stravou, většinou poradí dobře :-)
Díky
Já budu od rána otevírat dveře a kontrolovat vystrčené zadnice zbytku rodiny :)))
A slané ještě pečeš?
Jestli je ta rozpitá tequila a gin jeho práce, tak už ne :-)
:)
Slané nepeču, to by nikdo nechtěl, tohle je pro koledníky a jejich doprovod. Ještě dodám slivovici, svařák a na přání espresso či pivo.
Btw koledníci vítáni s kolem i bez :)
Honziš to zítra trasuje na Kouřim…
Kdy bude Peklo severu? Bude vůbec?
Jj, jarní sezóna bez tvojí výmluvy, proč to Peklo tentokrát zase nejedeš, není kompletní :)))
No, já furt počítám s tím, že je teď v sobotu a že bych se s vámi kousek svezl. Na ostatní termíny výmluvy mám.
Schodišťovej efekt: tvl, co se do mne naváží týpek, kterej před třema rokama nevěděl co je kolo a navolejovanej šaškoval v plavečkách po podiu? :-D
myslím že Peklo severu bude i v sobotu v Bášti :-)
Ale jo, za to jak jsi loni zázračně shodil pod dozorem vnučky klidně můžeš rýpat :)))
Tedy pokud jsi to přes zimu zase nenabral? :)
Nabral. Asi 4–5 kilo. Byl bych slabej na fočus. Vyšejpuju na začátek prázdnin.
Tak olejový pán musel být trochu dřív než před třemi lety. Ono je to už 5 let, co jsme Delkima potkali v Brodě, jak si nás spletl s východní sekcí :-D Jojo, letí to hoši, letí…
Jo jo, ty začátky… tenkrát jsem si myslel, že když někoho potkám na místě „A“ vzdálenýho 30 km od místa „B“, tak se navzájem určitě museli potkat, protože těch cyklistů je tak málo a všichni se znají z internetu a jezdí spolu na kafe :)))
Jsem nudný technik…
No, vlastne? Tak jak? Muzu tenhle i pristi vikend.
Tenhle víkend bude pěkné počasí, ale bohužel budu zakončovat sjezdovou sezónu na Stubaii :-(
A to jsem se těšil, když jsem si konečně pořídil to správné kolo! Na příští víkend ještě není předpověď (tedy já ji nevidím).
U me tato sobota 200km brevet. Nedeli mam volnou. Podobne pristi vikend.
Paráda. Pouštím z hlavy a chystám výmluvu na příští rok.
V ramci sobotniho velkeho dne to s tebou klidne objedu, kdyz bude nejakej pivovar po ceste… ;-)
Máš tam Vtelno,ty vypitko :-)
Kua..já výmluvu mám taky…furt…bohužel :-/ Peklo jsem nejel už ostudných pár let, naposled snad na fixie blahé paměti..
Abych to shrnul – i když východní sekce pěkně zvlčila a už dokonce jezdí OKOLO pivovaru, trosky západní sekce na to nenaláká, zdá se :-D
Nepindej nesmysly. Jedes nebo ne?
Jedu. Ale s Johnnym na jihozápad, protože z vás zatím nic konkrétního nevypadlo :-D
Tak kdyz ti tohle nepripadalo dost konkretni, tak whatever.
Vychodni sekce je v sobotu vicemene cela v Rakousku. Mi to nevadi, stejne to silne vypada ze budu muset stravit vikend pracovnima vecma :-(
Ne pockej, tak ja dam s vama soukromy, a pivovar je tam v Melnickym Vtelne standardne.
Uz jsem s vama kdysi byl a to byl standard nejaka cukrarna, jsem rad, ze trasu vylepsujete :-)
Takze ostre Peklo vychodu v nedeli 15.4.
Ted v nedeli bych dal nejake pozdejsi kafe, ktere by preslo plynule tak od 15–15.30 do sledovani Roubaix u Boucka.
To by mi mohlo vyhovovat. Aspoň stihnu ještě něco natrénovat.
Holky by ten den měly mít závody, takže s výhradou počasí bych vám s dovolením nějaké ty rovinky odtáhnul! Btw ale prosím standardní peklo pro silničky, úpravu trasy pro ty vaše kombajny neberu :)))
našel jsem peklo 2014, strašně to letí…
Jasne ze pro silnicky, dyk je to skoro porad asfalt. Ti na gravelech/kroskach budou trpet jako zvirata ;-)
Ledazeby?
Ledazeby se nejel po asfaltu srot. Ale to bych se divil ;-)
v so koukám v TV na 1/2 mar takže asi odpol něco krátkého, neděle běžím v Nymburku, můžeš zafandit cestou z kafe – https://www.behlipovoualeji.cz/propozice/
nějaké to foto z víkendu; v cíli po běhu Lipovou alejí to vypadalo, jako kdyby tam někdo nastříkal Novičok :)
btw a když už venku, tak stejně i s trenažérem :)))
Spíš to vypadá na dezorientovaný muslimy :-)
Se asi špatně domluvili, kterým směrem je Mecca :)
Gratulace. ;)
Teda Honzis už je na 1 % tuku. :D
pokud bys jel přes Nymburk v neděli tak mi dej vědět a hodím do báglu to světlo. Nebo zítra odpol třeba pivo v Kounicích, to bych přijel.
vubec nevim, v sobotu asi nikam nepojedu. prace domaci i do prace :-(
Vzhledem ke své momentální výkonosti jsem se dnes rozhodl jet na Seržovu pomalou vujížďku na západ. Tak na mě nečekejte :-)
Tak odvolavam i nedeli, musim pracovat :-(
Sorry… 10:15, Stašov B – Osov…
To je dost divokej vysledek ;-)
Peklo vychodu v nedeli 15/4. Letos sice pozdeji, ale prece.
Start v 9.15h v Zelenci na krizovatce u hospody Ta prava. Trasa nejak tak
Obed pivovar Neumann ve Vtelne, stejne jako posledni 3 nebo 4 rocniky. Odpoledne nekde cukrarna (Vsetaty, Mlekojedy, StB).
150km pohodoveho srotu s oblibenymi sektory klasikarskych terenu. Idealni na vyjeti po 300k brevetu jako priprava na 600 ;-)
zkusím se přidat…uvídíme co ujedu, ruka zatím moc na kolo nechce, tak jí zkusím do neděle ukecat…
To bych se asi pridal. Dobrej trenink na Brevet 300km.
Počítám s tím, hlavně šrotit jen v sektorech, mimo očekávám mírné tempo. Beru Grade.
Predsraz v Celakovicich v nedeli v 8.45 na parkovisti u Billy. Ozvete se kdo by tam prijel, at pockame nebo necekame.
Pocasi vypada opet na suchy kostky ;-)
v sobotu večír ti to potvrdím…zatím to vypadá nadějně…
Ok, překlikal jsem si to do Garmina. Jsou to samé „oblíbené“ úseky, jež jinak zásadně vynechávám po celý rok :))) Beru bezduše a doplním extra porci tmelu :)
V 8:45 vyrazím z Úval, takže v těch 9:15 bych se měl akorát plácat v Zelenči. Ráno to standardně potvrdím Hrochovi na mobil, pro jistotu. Koleno dneska na trenažéru ok, zítra zopakuji s vyšší zátěží zda drží.
Billa OK. Akce byly ovšem náročná…
tak jsem to včera zkusil kolem baráku a raději nebudu blbnout…nechám to na později…ruka říkala že ještě na peklo redy není, těch 5+ hodin bych nedal :(…tak si to užijte, rád se pak večer podívám na fotky…
Jede Hroch, takže standardně rovinky nakouříme co to jde a přes ty brdky přeletíme setrvačností! Toskánsko rulezzz :)))
btw jsem ale ochotný sundat nástavce :)
btw2: tady teď slušný kroupy!
No to vypadá na smrtící koktail Hroch/Delkim :-), já se to pokusím uviset. Madonu do toho marasu tahat nebudu.
Bude krásně, nestraš, já beru jednici.
Ty se chceš pochlubit, nevymlouvej se :)))
Při pohledu z okna práce se domnívám, že dnes domů rozhodně pospíchat nebudu :-(
Zítřejší plánované cx ruším pro mokro, takže případně odpol káva, ale asi nikdo nic předpokládám.
Ja mam doma pracovni sobotu, takovej sizenej gaucink.
My máme nějaké narozeniny. Rodinný oběd Na Jitrách a pak odpolední triple tchán/tchýně/máti s dortem a dárky :( To bude taky takové peklo ještě před tím nedělním :)))
Oslava začala výborně :( tchán nedal přednost, naštěstí jen plechy!
Plechy nepotěší, ale je to pořád ta lepší varianta…
Oj, tak to nepotěší, ale hlavně, že všichni ok..
Ideální oběd k oslavě mých narozenin :)
12:00 příjezd k restauraci
12:02 focení holek před restaurací
12:04 telefonát od tchýně ohledně nehody
12:30 tchýně sedí na obědě místo mne
12:30–14:45 řeším s tchánem nehodu; mezitím info od tchýně, že tatarák mají fantastický
15:00 auto odtaženo, příjezd s tchánem do restaurace
15:20 dal jsem si nealko pivo a už měli jen nějakou čočku…
:))))
Mi to neco pripomina.
12:30 příjezd k restauraci
12:02 přemlování Miloše před restaurací, že pojedem do další restaurace. Miloš objímá stoleček a nedá se odtrhnout.
12:06 Delkim si dal 3/4 nealko piva a už měl jen nějakou tyčku
12:06 pivo. Miloš si objednává hned dvě malá piva zároveň, aby udělal dojem na západní sekci na sociálních sítích.
12:11 Delkim odjíždí na průzkum další trasy
12:11 ostatní sedí na obědě
13:30 dojedeno a dopito, příjezd Delkima do restaurace
13:35 skupina odtažena směr Kokořín
:))))
:-)))
13:31 Aleš žádá minimálně 30 min na vytrávení
13:32 Delkim pobízí k zaplacení
13:33 Delkim zvýšeným hlasem žádá o zaplacení!
13:34 Hroch uklidňuje Aleše, že mu vytráví cestou pod kopec na Kokořín, Aleš odchází zaplatit
:)))
Já věděl proč zůstat v západní jistotě :-)
XX:XX dáme ještě jedno?
klidně
XX:XX dáme ještě jedno?
klidně
…
Tak to bývalo ve zlatých dobách západu…
Jelikož ještě nejsem zdaleka jako Wout Van Aert (a ani už nebudu), abych udržel nastolené tempo skupiny A, tzn. 35–40km/h (odhadem 250–300W NP), navrhuji skupině B (Reggie a já alias CX/Grade) zůstat v klidu a vynechat část trasy v Kokořínsku. Prostě na širších pláštích to tak nejede a na jejich očích bylo vidět, že si to chtějí užít v závěsu za Delkimem a nechce se jim zpomalovat, tak proč kamarádům nevyjít vstříc, že? Takže vyrážíme svým tempem na Košátky, kde dáváme další sektor v lese. Tento sektor tým A mine, protože v té rychlosti nemá čas nikdo sledovat naplánovanou trasu :-). Dále si navíc dáváme obkroužení jezera na Lhotě s lehkým osvěžením. Pak už pokračujeme do cukrárny ve St. Boleslavi, kde po doplnění energie v klidu čekáme na tým A. Ten přijíždí jinou cestou než na mapě, ale naštěstí stačí zastavit. Jelikož už byli značně zdecimovaní (není se čemu divit, měli okolo 120–130 km šrotu), tak se to s nimi dalo dojet až na hřbitov v Zelenči. Dokonce jsem mohl chvíli i na špici. A jelikož toho cukru bylo hodně, tak zakončuji misi s Hrochem klasicky u „Vočka“.
Po minulém ročníku jsem se dostal i do dalších částí. Za mne nejlepší sektory Dražická cesta a právě ta lesní od Košátek. Pískové sektory byly také cool :-)
…přitom stačilo napsat, že ses v sobotu vykalil jako Dán a skoro nespal :)))))
V pul dvanacty pise, jak byla akce narocna . Pak se muzem divit, ze se zapadni sekce posmiva.
Já tomu textu nerozuměl, teď už chápu proč :) jsem si říkal, která Billa má otevřeno do půlnoci :)))))
milmat 14.4.2018 23:36
Billa OK. Akce byly ovšem náročná…
V tom případě bych tak „brzy“ ani nedorazil, v tom to úplně nebylo :-). Ale byl mi jasný scénář, tak jsem v noci ještě připravil plán B. Příjemně potěšil Reggie, že má ten nový CX stroj jsem netušil, tak jsem měl parťáka. S vámi se to opravdu nedalo. Zvláště když jste ani nemínili lehce zpomalit a nechat nás dojet, abychom to nemuseli tahat sami. To jsem si vzpomněl i na Karlinerovu poznámku o hubách
Přátelé neperte se. Já myslím, že akce to byla pěkná, každý si na ni našel to své a užil si :-)
:-)
Tywogo zitra ma byt slunecno, rano 10C a odpo 20C. S toho delas jakoby mely padat trakare a voda strikat 3m daleko.
Mrknu jestli tam neco neplanuje zapadni sekce, potrebuju neco pohodovebo pred peklem :)
Všechno nejlepší k svátku! :)
Já bych něco easy dal. Dej mi vědět v kolik. Uvidím dle situace doma a na zahradě.
nějak po 13hod ode mě nejdřív. Klidně i silnici – Sázavu nejkratší cestou? ČB – Svatbín – Výžerky a zpět přes Vlkančice třeba.
Cx jako minule se nebráním, ale měl jsem v plánu větší průzkum – Bučiny/Krymlov a nechci skončit někde na polňačce s 10cm bahna, což bohužel bude.
Bike, pruhonice, kamenny privoz, davle, zbraslav. Cca 100km
Krásně bude, o tom žádná. Mne jen děsí, aby jsi tam nedal 200+W. Jinak máš pravdu :-)
Po víkendové změně FTP je 200 W pořád Z1 :)))
Ještě, že jste nejeli dneska… cesta z Prahy domů byla taková hezká belgická klasika, kde bylo vše… protivítr, zataženo a déšť a na obzoru sluníčko… které jsem si užil poslední 3 kilometry…ať se vám o víkendu pěkně šlape..
Do Zelenče přijedu vlakem :-) Do Garmina si nahrávám trasu a plánuji zkratky. Jako 30+ s váma opravdu nepojedu. Ne, že bych nechtěl ale prostě na to nemám. Problém je, že oběd je v nejvzdálenějším místě :-(
Jj, s obědem souhlasím, taky mi tam moc nesedí. Zkusím přemluvit kluky, že by se mohl vypustit :)))
Nevim jestli oba mate s obedem tan samy problem ;-)
Ono jake jsou altrnativy? Vesely hroch v Benatkach- brzo, nevyzkousene; Sniclrama ve Vysoke na te hlavni u lam- no nevim; ani nevim jestli jeste existujou. Neco dole v Kokorine nebo Truhlararna s peknym kostkovym kopcem, ale to uz zas daleko. A vubec, na obede trvam a peklo si rozvracet nedame!
Reggie, pojedu klidně klidně s tebou :-). Já jsem po pracovním a cyklo týdnu dost grogy. A to mám ještě večer akci se sousedy :-). Beru 35 mm, takže žádné závodění nehrozí.
Hmm, to bude mít Hroch radost, zbyde na Delkimova vláčku sám :)))
No pokud se budeš snažit ujet, tak Hroch, Ječňák a Aleš :-)
O.K. najivně budu věřit, ale vlakem do Zelenče jedu!
300k brevet jedem az 21.4. Uvidím, jak budu stíhat. Musím si objet kontroly na LOST.
To muzes spojit ;-)
Kterym smerem bude Lost? My budem bohuzel odjeti.
Tak zitra v 9:15, kolo jsem dneska umyl, dolil asi 20ml tmelu do kazdeho kola, vyciatil a namazal orech, navoskoval retez. Na peklo je treba se maximalne pripravit :)
Kromě tmelu, to jsi měl nechat na po Peklu :-). V každém případě bude sucho, takže se bude „jenom“ prášit.
První fotky ještě z cesty
Smůlu si dneska vybral Ječňák, defekt galusky hned po pár km :(((
Kdo měl to nealko Delkime? :-). Já už trénuji na hostování v západní sekci – viz. dvě piva najednou.
Nějaký jouda s proteinovou tyčkou :) toho neznáš, ten nastaví :)
Jo máš pravdu, jen si tam něco položil a hned jel :-)
Tak a zas je na rok od tech terenu pokoj ;-) Diky vsem za spolecnost.
Rád jsem se zúčastnil a doufám, že budu pozván i příští rok :-)
Mě se to také líbilo. Je dobře, že se řady CX/gravel rozšiřují :-)
Nedráždi Hrocha, letošní Karlinere :)
Třeba za ten rok natrénuji, abych se mohl připojit. :-)
Moc to řešíš. Já byl letos potřetí venku a taky jsem to uvisel :)
Ty jsi ale jiná liga. :-D
Dobře, někdy se zkusím přidat na klasickou víkendovou vyjížďku.
Potřetí venku a celou zimu v posilce :D Dobrá diesel lokomotiva, díky za potáhnutí!
Taky díky! Moc pěkná trasa, spousta nových úseků, občas výživné tempo… Příští rok chci jet zase :)
Asi Tě budu příští více poslouchat, oběd mi moc nesedl a už mi to pak moc nejelo :) Domů jsem přijel zpráskanej mnohem víc jak po Brevetu 200 minulý týden. Nutričně jsem to tedy moc nezvládl plus nastřádaná únava.
Holt peklo :)
Tady máš shrnutí toho slibu a doufám, že to od teď Východní sekce pohlídá :)))
Chudák se normálně najedl a napil a už ho smýkáte po dietách :-)
Bez obav. Vychodni vyjizdky si pozvracet nedame!
To je krasnej graf! Ted budes celej tejden lezet na gauci a koukat jak ti roste forma!
Jen na dokreslení s kým jste to měli čest :-) Není mezi námi moc těch co kdy vedli UAC, že jo :-)
Sobota – něco lehce, možná cx?
Neděle – běžím Kolín – V OSek – pokud byste jeli z kafe po stezce na Kolín, můžete mrknout (na mrtvoly)
No, v teple v haku se to dalo prezit. Akorat mi sebral muj jedinej KOM na Milovickych kostkach, kdyz jsem myslel ze bude konec a nastoupil, a on konec nebyl a s Alesem mi na poslednich 300m ujeli. By mi asi ujeli stejne. Ale zadarmo to nebylo :-)
V so je Milos pryc a ja to zas vidim na pracovni sobotu, nestiham. V nedeli mozna neco kratsiho.
v neděli bys mohl dát krátké kafe a pak mi zafandat :-)
Pár km od Kolína se kolem oběda poblije Delkim. No spíše u Kutné Hory. Šandovka. Doporučuji.
Kucí, nějak jsem odpadl kousek nad Brandýsem, vzal jsem to přes Brázdim-Veleň-Přezletice-Vinoř-Radonice-Zeleneč a rychle domů za ženou ;)
Skoda, sorry my to zjistili az nekde za Veleni, nikoho nenapadlo houknout ze chybis. Kazdopadne diky za spolecnost, a nekdy doraz na nejakou normalnejsi vyjizdku ;-)
Nějak jsem asi nepřepnul z cukrarenskeho režimu… Taky díky a určitěbych rád na nějakou další akci. (Otázka je, jak mě pustí práce)
Čau, hele příští týden má přijet za mnou jedna australanka, bude u nás cca týden, chtěl jsem ji vytáhnout na nějaký švih, co mi kdyžtak doporučíte…jeden den ji chci vzít na Ještěd, poradíte mi ještě nějaké hezké švihy tak do 200 km…?
Příští vikend se klidně rádi přidáme na kafe do Poděbrad atp.
Mirku, s velkými plány opatrně, bacha na tu ruku, abys pak nelitoval :(
Jo, hlavně udělej před prvním švihem přednášku o kvalitě silnic a IQ řidičů dodávek, aby neskončila po prvním kilometru v příkopu sražená řidičem PPL/GEIS/DPD/cokoliv… :(
btw jestli přiveze klokana tak se mnou počítej na grilovačku :)
hlavně aby jezdila po „naší“ straně silnice
Hezka trasa se da namotat v Ceskem Raji (jestli chce nutne dvoukilo, tak Kozakov z Celakovic) nebo Kokorine. Mozna lepsi se posunout na zacatku autem.
Jestli mas ruku srostlou dobre, tak ok. Jak jsme se ale bavili, pocitej, ze te to bude jeste docela dlouho bolet pri zatezi.
díky moc za tipy…
No ten Ještěd asi takhle…zpátky přes Mácháč a Kokodůl…ona to dá já asi ne…:)
Ruka už lepší, za týden snad bude ještě lepší…pořád nevím jak držet rodla…na to že má sádru dole 14 dní tak asi dobrý…ale pak uvidím co nohy…letos celkem kulový najeto…
Jinak holka si píše blog…tak jsem zvědavej co tam bude psát o zdejších výhledech…celkem se nefláká, letos má už asi 7000 km…
Muzem se pak domluvit, az tu bude. Ve finale ani Alpy nejsou daleko. Aktualne vypada uz na tento vikend moc pekne https://fuschertoerl.panomax.com/
bude taky 27.4–1.5.
pak jede na 14 dní jezdit na Giro…:) tak bych jezdil víceméně jen kolem baráku…
Praha-Jested-Praha ? to je dost hnusný ne?
Bych asi dal Sázavu jeden den a druhej vojenský prostor Brdy (pokud neva horší asfalt) nebo něco jak píše Ječnák
I Ještěd se dá namotat pěkně, ale pak je to tak 250+ ;-)
radši bych se nablížil autem – ten Český Ráj nebo pokud je „vrchařka“ tak klidně i Krkonoše z Lomnice n/P případně Ještěd z Mnichova Hradiště, to je hezké a vyhneš se „vopruzu“ 100km z a do čelej. Případně aspoň Posázaví, od Uhl. Janovic na jih a východ minimální provoz a super poježdění (dost kopce)
Posuňte se na Mácháč a tam je kolem všude pěkně.
Souhlas. Treba tahle trasa je moc pekna https://www.strava.com/…s/1207278611
Souhlas, plánujeme se tam někdy ještě vrátit, hlavně oblast kolem Chřibské a Jetřichovic byla parádní. A na návštěvu v Pekelných dolů vzpomínáme často… :-)
krásný kolo, dobrý vkus ;-)
to bylo top, palačinka mňam :)
biker jako biker
obsluha teda po hrozným flámu, tam to asi jinak nejde
Ja si myslim, ze by se mohlo podarit zas na podzim. Tentokrat komplet silnicne.
jé, tak to se těšíme ;-)
Ivča se těší do chatičky a vzpomíná na tvoje odhady vzdáleností a času :-D
Popravde, myslel jsem, ze se to uz zlepsilo, jenze posledni zkusenost z 300ky brevetu me presvedcila o opaku.
300km asi ještě neujela :-)
Parada. Reknu ze pojedem 200 a ono se z toho to trojkilo vyklube. Pak to aspon bude na me a nikoho to neprekvapi.
řekl bych, že se těší už teď ;-)
Ještěd není nic moc, rovina, kopec, rovina… pokud to nepojmeš nějak stylověji.
Já mám nejradši Posázaví, Koko nebo Český Ráj.
Ještě bych přidal Křivoklátsko a Český kras – přesun třeba metrem nebo vlakem, aby jsi nějak projel Prahou (třeba ČM-Smíchov nádraží).
Díky, zkusíme…nebo pokud něco budete na příští týden chystat, rádi se přidáme…
Ja mam naklikany takovy malebny dvoukilco na Hvozd, v Luzickych na nemecky hranici.
Jen nevim kdy.
Pěkný úsek je Nosálov-Žďár s návštěvou parního pivovaru :-)
Hm, s tebou je to na blikačky. Bude radler na Hvozdu. ;-)
No, jestli myslíš Lobeč, tak ten Hroch ve svém itineráři samozřejmě nemá :-D
No, právě, on je samá cukrárna. V neděli pil ostentativně domácí limonádu u Vočka (plzeňská). Kromě toho, je tam dobrý asfalt lemovaný skálami. Já tam byl minulé léto s dětmi.
Přišlo mi z té fotky, že nějak přibral…
Sezona klasik, forma naladena na maximalni silu. Ted vyrysuju na letni kopce ;-)
(Mentalni poznamka: Nefotit se ve skupince s Reggiem, Jecnakem a Delkimem.)
Doporučuje se fotit ve skupince s Halinou Pawlovskou :-)
Nekdy po obede. Vyjde to na pekny 7,5h ;-)
V nedeli 9.30 Mochov. Neco decentniho.
(hm to uz neni ani za pet minut 12)
pokud bys to protáh přes Kolín tak cca 12,15–12,30hod bych mohl vyjíždět z atleťáku a hodil bych ti doma to světlo. Kdyžtak sms
V sobotu se běží v Semicích – nechcete se hecnout – Miloš/Radim/Myreczech??? 10ka, totál placka – www.zssemice.cz/…-1503cs.html
Víkend vypadá exkluzivně, takže v neděli asi cx dokud je sucho a nezarostly cesty vegetací.
V sobotu je přece Lost! Já už neběhal 4 měsíce…
Neděli uvidíme, ale něco easy. Celkem bych si dal nějakou placku. Poslední týden pořád nějaké kopce, včetně nedělního výletu do Kolína.
…no tu hodinu bych asi přetrpěl, s 90 kilama to moc příjemný není, minule jsem musel zastavit kvůli kolenu…
…ale mám tady od pátku tu Sharron, tak jsem vymýšlel něco s ní…netuším zda ji ukecám na Lost, je spíš tarmaková a opatrná, aby si nic neudělala když ji čeká lepší zábava na Giru…:)
…tu neděli jsem myslel něco s váma, když bude nějaká ta vyjížďka s pořádnejma výhledama…
Zrovna jsem chtěl napsat, že bysme se měli o tu Aussie postarat. Nevytáhnem ji teda do Koko a nebo nad Mácháč? Poděbrady se můžem gumovat celou zimu. Ja mám v neděli zatím volno. Klidně celý den.
tohle jezdívám z práce…příjemné silnice…je tam všechno…i Ještěd, i Mácháč, i Koko…:)
Co to vylepsit o Rozdalovickou cukrarnu a prulet Ceskym Rajem? https://mapy.cz/s/2A1B0 plus koukam na spouste mist to asi neni uplne jak jezdis – leda ze by jsi vyhledaval byslovene polnacky a asfaltky bez asfaltu.
klidně…to zní dobře…pomalu z toho ladíme takový malý tříkilo…:)
https://www.strava.com/…s/1053944152
mám rád pár takových segmentů jako Budiměřice; Mcely-Jabkenice; kolem Bakova…kolem Jizery Debř-Bakov-Ptýrov, Mnichovo Hradiště – Český Dub, Mimoň – Doksy, Koko údolí…tak jsem nějak zaseklej…ale nebráním se vůbec ničemu…
uvidíme taky jak přijede dobitá…30 hodin v letadle…z Tazmánie…:)
Nevim, jaky ma civilni program, ale urcite by stalo za to, pridat do vyjizdky nejake kulturni vlozky, jako je trebas ta cukrarna v Rozdalovicich, roubenky v Ceskem Raji, Koko a tak. Nejak to doladime.
30h v letadle zni dost hrozne. To vypada skoro na den regenerace z toho vseho.
Jeste trosku https://mapy.cz/s/2Ae2w
No hezky, skoda ze nemusu jet.
tak se pak v sobotu ještě domluvíme…
předběžně tedy něděle…nějak třeba kolem 8–9h start…? uvidíme co dáme, dámě…těch 250 je asi max…trasa je to hezká…
jinak tu je až do úterý, tak můžeme podniknout něco na svátek práce…Pavétour nepojedu, klidně se tam ale můžeme podívat…
Sraz urcite driv jak v 9. Idealne pu osma u Tebe. Prece jen je to kus cesty a urcite budou nejake ty kulturni zastavky. Podrobneji tedy v sobotu. Pondeli a utery zatim nevim, ale volno mit nejspis budu.
Drsňáci, tak já se zkusím pošetřit na LiP a uvidím, jak budu ready v neděli. Nájezd 500–600km/týden je už na mne celkem dost :-)
Já bych i jel, jen se bojím, že po Lost dát 250–300km s 3k up není úplně dobrá volba. Nemáte tam nějakou lehčí verzi? To děvče je z nejaké profesionální stáje?!
hele…já mám jen velký voči…:)
jinak ji znám ze Zwiftu…vlastně z nás všech dojela na té podzimní Zwiftí 24 hodinovce nejdál…je to sice už babička, ale letos má najeto jako my všichni dohromady…
tehdá jsme se bavili že jednou dorazí na kafe…a netrvalo to tak dlouho…:)
Babička, co má hodně najeto, hmm.
A s genama tasmanskyho certa. Konecne Vam tam na vychode nekdo provetra brka.
To bude dobrá čertice :-)
Jaký je tedy program? Abych věděl, jak moc se mám zítra šetřit na LOSTu a následné narozeninové párty u sousedů.
tak včera dorazila…dneska dospí 30 hodinový let a pak si dá po svých Prahu…
není to žádná závodnice, ale spíš endůrenc bába…:) včera jsme dali dokupy její Rubaix, a v sobotu zkusíme něco malýho kolem baráku, mezitím co budete ztracený v Praze…
bude fajn když se nás pár v neděli sejde…tak se v tý praze neztraťte a nezbourejte…
Neděle:
start od nás od baráku (Jaselská, Čelákovice) v 8:00, klidně doražte 7:40 na ranní kafe s croisantem…
pak vyrazíme směr východ a pojedeme jak navrhoval Tomáš ( https://mapy.cz/s/2Ae2w )
po cestě: cukrárna Rožďalovice, pivo na Ještědu, zmrzlina na mácháči, borůvkový knedlík v Truhlárně, Plzeň u Boučků…a kdoví co ještě…:)
tak dejte kluci vědět, kolik těch croisantů mám ráno vzít…
Pocitam s tim. Kdybyste jeli nekam uz dneska odpo, tak dej vedet. V patek mam jen do pul treti, takze stejne na kole vyrazim. LOST je ready, takze nemusim dnes nic resit.
dorazím asi až v 17:00 a netuším kdy přijede a jak moc bude utahaná…možná mezi 18 a 20 něco uplácáme…dám vědět…
Jo a jestli ti to opravdu nebude vadit, tak prosím 2× croissant. Aspoň se v klidu u kafe dohodnem co a jak.
rád pro skočím pro ně ráno do krámu…
tak chlapi, kdo si ještě dá s náma v neděli snídani a poctivý Bohemian GF…? :)
Přemýšlím o tom. Varianta je, že bych dojel vlakem do Nymburka abych si něco ušetřil. Jsem teď ale po včerejším běhání dost rozbolavělej a celkově nějak línej. Rozhodnu se v sobotu večer. na Croissaint ale určitě nebudu :))
Hele pojedeme na pohodu, žádný Brevet…:)
Si s náma spíš odpočineš…s tebou a Milošem budeme v 6ti…i Kačka se přidá…
Tak co…nějaký další ranní croisant…?
Dneska asi zkusíme z Karlštejna domů…https://mapy.cz/s/2ANjC
Tak to vyšlo moc hezky, holky se statečně držely, po 130 km jsme se dostali do Českého Dubu a po 6 hodinách začali stoupat…pak kolem Jizery kvapíkem domů… díky všem…moc hezký den…prdel si ho bude celý týden pamatovat…
nějaký ty fotky na gúglu…
Bylo to skvely. Konecne pohodova vyjizdka. Diky za snidani a pozdravuj doma.
díky za motivaci na Ještěd…hele příště můžeme dát Mácháč, a přes Koko domů…snad se do tý doby trochu rozjezdim… už mám letos 880 kilaku…
Já se také připojuji s poděkování. Nikdy jsem nebyl tak čerstvý pod Ještědem jako včera :-). Prostě nejel Hroch, tak to bylo v klidu :-))).
I wish I were there.
Jj, to by se ti líbilo. Hodně jsem na tebe vzpomínal v pasáži, kde jsme sjížděli rozbitým asfaltem a šotkou…
Ale dobrá zpráva je, že se gravel líbí, takže něco naplánujeme. Akorát si vezmu patřičný stroj. Po dnešním rodinném průzkumu Českého Ráje je tam dost tipů jak na čistou silnici, tak i gravel/CX. Asfalty lepší než Koko. Výhledy super.
Máš nějaké tipy na trasy po Českém Ráji pro silnici – např. na mapy.cz? Rád bych s Vámi vyrazil, ale Hroch by mě oddělal :-).
Kdo se bojí Hrocha … ale ještě bych to přehodnotil :-)
Minulý rok mi Ječňák naklikal: https://www.strava.com/…s/1228437599 – to bylo moc pěkné.
Tady začínala velmi hezká cesta z Hrubé Skály/Doubravice mezi skalami: https://mapy.cz/s/2BCFq, začátek cca 20 metrů rekonstrukce, ale pak nový asfalt až do Lázně Sedmihorky, dále až na hrad Valdštejn, následně již gravel. Super asfalt přes obec Skokovy. Takových cest tam bude více, doporučuji mrknout na mapy.cz, dá se tam zapnout funkce panorama a kde to mají nafocené. Já tam byl na kole jen cca 5× :-)
Moc moc pekny vylet. Obcas stoji za to trochu zpomalit a mit cas uzivat vcechny krasy cyklistiky plnymy dousky. Fakt jsem si to uzil. Fotky vysli moc pekne delaji vyletu skutecnou „justice“ Devcata jela moc pekne, smekam. Diky vsem a tesim se na priste.
Doufam ze sis to nevybral na dalsi 3 roky ;-)
Tak ještě si můžete pročíst report z jednoho zahraničního blogu…;-)
Ty jo, když vidím kluky s návlekama a vestičkama, tak mě z Katky zebou ramena..
Nevidel bych to tak dramaticky, bude to hlavně velkou teplomřivostí ostatních :P Ráno bylo určitě už docela dost teplo,
a Katka není z medu :)
Tohle já zažívám s Hrochem, mívá průměrně o dvě vrstvy méně než já :)))
..a bez rukavic, když normální člověk bere dlouhé s neprofukem :)
Tys ekstremysta beztukówy a Hroch je normální člověk :-)
Co jsem tak viděl fotky z poslední doby, tak vypadá jako dobře živený penzista :-D
Uz zas neschopnost myslenku opustit? ;-)
Katku hřeje mládí na rozdíl od ostatních.
S tím se smiř, dědství na dohled.
proto také máme dnes sraz (viz název bodu = jsem prevzal od kolegy) https://mapy.cz/s/2BGM9
Kdyby náhodou někdo chtěl jet přes kopec na pivo do MMX tak dnes 17:07hod.
bike nebo silnice?
bike ale jecnak do dava i na CX :-) Černá rokle asfaltem nahoru, Kosoř, Třebotov, Solopisky, Vonoklasy, Krásná vyhlídka, MMX – pisu z hlavy tak snad jsem ty dediny vyjmenoval ok
potkáme se v MMX 18:45 – co ty na to?
bud nebo zavolam cca 18:45 kde jsme :-)
Pěkně jsi nás protáhnul lesem nelesem, loukou neloukou, hezký. Tu žlutou jsem si spletl, nikdy jsem tam ještě nejel, znám jenom tu klasickou červenou hřebenovku.
sry za to „uvítání“ v lese – že se připojíš na Kosoři jsem si přečetl až dneska :-). V lese jsem vůbec nekoukal a nepředpokládal… ale dobře to dopadlo. n.jn občas mi plánovaná trasa kamsi zmizí a potom se improvizuje. Ale do mmx jsme trefili.
To me na BF bavi. Ve vlakne Vikendove silnice Praha vychod se domlouva bajkova vyjizdka v pracovni den na zapade. :-)
Je to jediná jistota v kymácivém světě změn :-)
:-)
Procs nejel ;)
Jdes na zapad a prijdes z vychodu…
Je uz leto, zalozte nove vlakno ajeto.
To je pěkný..pokusím se dorazit.
OK :-) jenom doufám že se Aladin nespletl
Jenom bude fucet. Pojedu trochu napřed, v Kosori mi počítám docvaknete.
Já jsem na tom s během poměrně dobře, teda na moje možnosti, ale jsem celý víkend a ještě do úterý na Moravě.
Zitra mam volny den, neprida se nekdo? Cukrarna Mseno, Ondrejov, Podebrady, Vsetaty? Jednu z nich, vsechny najednou bych neujel :)
Neplánuje někdo něco na sobotu dopoledne? Mám v plánu se jet kouknout na Český Šternberg, ale klidně to změním a k někomu přidám… jen potřebuji být v půl třetí zpět na Jižáku…
Já plánuji tuto sobotu až něco po obědě, takže to asi společně nevyjde. V neděli ladíme program s Hrochem, tak snad se dnes rozsekne, jestli bude něco delšího nebo nějaká klasika (např. zkroucené držky bolestí při gumování polabské nížiny :-).
Dám vědět zítra odpol, záleží jak přežiju zítřejší závody, že bych s vámi případně v neděli vytočil nohy.
já myslel že budeš rozjíždět v neděli špurta Rydvalovi na hromaďáku :-D
No pokud bys jel po obědě na kafe do Poděbrad nebo pivo do Kounic tak se můžeme spojit, ale před PIMem jen velmi krátce a velmi volně! 13–14h výjezd stačí
Mam byt v ne do 4 odpo doma. Nastrel nejakych 150 na Machac nebo tak neco. Sobotu pracovni.
Mám dotaz. Lepit nebo ji rovnou vyhodit?
Zkus a uvidis. Uz jsem i dusi rozstrih, protahl do galusky a znova slepil. Ostatne tak to dela i vyrobce a muzes to tak zkusit opravit i ty.
Bych to slepil, ty latexy se nesponujou tak se to nebude trhat.
Ty ještě nemáš bezduše? :-)
Díky všem. Já už jsem to slepil ale trochu mám obavy aby se to neroztrhlo. Vím, že s tím máte zkušenosti, tak proto ten dotaz. Jinak je fakt, že ta duše je slepená už z výroby, ale nevím čím a jestli na to výrobce nemá něco spešl, což bych si tipl že jo.
V neděli 6.5. je v plánu pohodová vyjížďka do Koko. Sraz 8:30 Čela zastávka MHD u Tesca a následně 9:00 Dřevčice. Tak dejte vědět, kdo se přidá :-)
pohodova vyjizdka s Hrochem.
Co takhle ? kdyztak dej do Garmina.
Dřevčice. Už se těším na tu pohodu cestou zpět. Proťák zprava před kterým se moc nedá schovat :-)
A hodláš se dožadovat zastávky v každé hospodě jako během Pekla? :)
Ano :-). Počítám s obědem někde v Koko údolí (Truhlárna?). Pak jsem měl na mysli ochutnávku piva v Lobči, ale Hroch pořád ignoruje cestu Okna, Nosálov, Lobeč – je tam totiž kvalitní asfalt, skály a pak i to pivo…
Měl bych řešení: Ignorovat Hrocha ;-)
V Lobci IMHO nevarej. Tam jsou radi ze dokazou natocit pivo. Das si k obedu Housku. A byl jsi tam pred tydnem, ne?
K cemu je ti na gravelu hladkej asfalt ;-) ?
Beru Madone, Lobeč bych dal na doplnění tekutin. Ale to je jedno, když je to jiné Koko. Pod Houskou je nějaká Cimrmanova hospoda, ne?
Jj hospudka na konci sil.
Nechte si ty hádky až na cestu, aspoň bude pomalejší tempo :-)
U me dobry, az na tu dusi, ta uz to nerozdycha. Ales ma formu jako vino.
Kupodivu se cítím taky dobře ale uvidíme zítra a pozítří. Za Alešem jsem s poměrně slušným úsilím visel až na Prosek.
Dik, jelo se mi krasne. Tech par dni bez pohybu co jsem zakrouzkoval se krasne projevilo v narustu formy :D
Obecně to vychází co se týče delších aktivit dejme tomu v tempu. Ale ty kratší a extrémně intenzivní kaše to moc dobře nezpracovává. Já bych měl mít dneska formu +9, ale s tím bych si po sobotním a nedělním závodě dovolil nesouhlasit a dneska snad vynechám i mé oblíbené trenažérové vytočení nohou a to už je sakra co říct :)))
Já jsem konsternován, že v tom něco vidíte. Já se tak mrknu na VO2max a FTP na Garminu. Ale spíše na mne více působí fakt, že nejsem ve stresu a podaří se mi dobře vyspat :-).
Dorazim.
Super, předpokládám, že Dřevčice 9.
Jj Drevcice.
Dal bych zitra treba Krivoklat, okruh 8. Neprida se nekdo? Asi v 9:30 od Zlicina.
Naštěstí jdu zítra do práce. Na těch kopcích u Křivoklátu bych si jinak asi pěkně potrpěl.
Dtto, relax v práci. Úterý ještě uvidím.
Štěstí v neštěstí, tohle bylo jen tak tak...... Absolutně mi nedošlo, že to nemá Canyon vyřešený…
A nemohli bychom mít také už léto?: -)
Co nadcházející víkend? Nějaký delší výlet? Já mohu sobotu i neděli, ale samotnému se mi moc chtít nebude :-)
Už to určitě chtělo, tak tady jest
V jednom vedlejším vlákne se dávaly tipy na prý pěkné asfalty v lesích okolo Dobříše. Celkem mě to zaujalo, tak jsem naklikal námátkově jednu trasu.
Nepřidali byste se?
jestli to je na krosky tak ok, na silničku tam máš pár šotolin nebo polnaček
Tož něco krátkého štěrkového bych asi přežil, ale ideálně se tomu vyhnout. Hledal jsem z cest co jsou protažené bílou lajnou na mapě, realita může být různá :)
škoda že nemůžu taky :/ budu se trápit na Vltava runu o víkendu.
To vypadá dobře, ještě musíme vymyslet místa nástupu a časy. Sobota je preference. Díky oběma za natrasování.
Nechtělo by to nějak zkombinovat?
Skoro stejné místo startu i kilometráž…
Díky, dobrý hint pokud má někdo volnou sobotu, já už bohužel ne… Ale dám něco na Vysočině jako přípravu na neděli, zbude-li čas.
Já se možná v tu sobotu i přidám at poznám nové lidi.
Já se nepřidám :(((
gramařina za státní prachy :)
Hehe máš recht :)))
Chtělo by to ve více lidech at to lépe utíká, můžeme to třeba nechat na jindy, než abychom to jeli ve dvou. Já klidně i dám něco snažšího, jsem dost hotovej ze včerejšího běhání (přemýšlím proč to vlastně dělám..).
Člověk míní, žena mění. V sobotu nemohu. Ale souhlas, toto by chtělo větší účast, ať se prostřídáme. Co vím, tak Hroch i Ječňák nemohou celý víkend. Ale v neděli budu ready, přemýšlím, že jsem dlouho nebyl na Ondřejově. Jako alternativa, klidně bych dal i nějaký Gravel. Start neděle Mochov 9:00 a pak Č. Brod 9:30.
zkusím to promyslet, nedělní Ondřejov by mi nevadil :-) Ale radši bez gravel vložek na silničce
Není problém, Gravel dám snad v sobotu odpoledne na Vysočině.
vrchařský nástřel :-) https://www.strava.com/routes/13197467
9,30hod Český Brod u AutoMotoVelo vyhovuje
Mel bych dorazit.
Proberte toho Garmina :) Já bych to pak případně zítra objednal.
Já jsem stále k.o., udělalo se mi tzv. suché lůžko, zubařka musela ránu otevřít a vložit červené krvinky ve formě nějaké pěny a teď čekáme, až se to postupně zacelí. Strašný očistec…
Zuby jsou nejhorší bolest – jednou 8čka a jednou mi odumíral zub. Oboje očistec. Ale po extrakci se vždy významně ulevilo. Tak ať jsi brzy fit.
Me 820 prijde jako strasny sunt diky debilni dotykove obrazovce, ktera casto nereaguje. Casto to slychavam kolem sebe a na internetech. Za kolik ho maji nyni?
Jestli mas Delkime 520, proc o 820 uvazujes? Potrebujes navigacni funkce primo v zarizeni?, vetsi pamet na ukladani map? Ja s 520 bych jen potteboval vetsi pamet aby se tam veslo vice map. To me omezuje asi nejvice.
Začátek / konec aktivity plus tlačítko na začátek / konec kola tam je, to se řeší klasickým zmáčknutím, to je podstatné. Během jízdy obrazovky neměním, takže by se mne ty dotykové problémy týkat neměly.
Ano, větší paměť plus hlavně možnost změně trasy během švihu. Třeba když narazíš na uzavřenou silnici a nebo se něco stane a musíš si to zkrátit někde kde to neznáš. 270 euro
Já bych šel do 1030, ano je to krám velký, ale jinak to má vše potřebné i na delší akce.
Bych radsi bral Bolta v tehle cenove kategorii, sice to neumi routovani, ale mas k dispouici pripravu trasy v mobilu. Treba kdyz potrebujes rychle zmenit trasu, jet nekam, vytaunes mobil, zadas kam chces jet a posles to jednima (mozna vice nevim) kliknutim do Bolta a jedes!
Pro garmin funguje sluzba https://dynamic.watch/me , pouzivam ji neustale, pripravim si tam trat a ulozim. Pak v garminu pustim jejich Connect IQ aplikaci a trasu stahnu. Funguje to i na ceste pres mobil. Jedina nevyhoda je ze se musi ukoncit aktivita pokud potrebujes stahnout pres tu Connect IQ aplikaci novou trasu. Ale to jsem vpodstate jeate nepotreboval, malokdy se odklonim od sve predplanovane trasy.
Za me 820 urcite ne. Radeji 1000 z druhe ruky nebo ve vyprodeji, bude to stat taky podobne. Nevo pak 1030, to bych bral ale je to ted drahe :(
velikost 520/820 je absolutní maximum, co jsem ochotný na kolo dát
Me to prijde na prvni pohled taky velke, ale to je tak vse. Mit 1000 nebo 1030 jsme spokojen. Ve velikosti je hodne malo negativ. Jen hmotnost. Zbytek je irelevantni.
Jenže ta 1000/1030 se mi nevejde mezi nástavce resp. ruce při závodě.....
Jinak ta 820 má mód na šetření baterky až o 50% v případě nouze plus dle posledních info by ten problém s dsiplejem měl být již napraven.
Delkime nakonec bych to asi sabotoval – 520 na časovky a silnici a do budoucna „tu velkou krávu 1030“. Já si s 500 vystačím, spíš budu pokukovat po lepším na běhání neb ty 230ky včera totálně přestřelily převýšení na rovinatém běhu a to mně osobně vadí ještě víc, než že nemám mapu na kole.
230 nemají barometr, špatná volba není Vivoactive 2 nebo 3, případně nějaké triatlonové nebo Fenix.
Já tu 820 taky nebudu kupovat.
No super. Dorazíš do Mochova nebo ČB? Já také dorazím. Dnešní beton a pak návrat v bouřkách dopadly OK.
Dorazim do CB.
Taky dorazim, vezmu to ale vlakem. Nemam po dnesni vyjizdce moral to rano zase hrotit pres Mochov atp.
takže 9:38 na nádraží přepokládám?
Jedu tim drive. 9:08 nadrazi
jo a rýmička mě pořád zmáhá, takže asi budem zjednodušovat trasu, což i někteří další asi uvítají :-)
Nakonec jsme to dali celé ne? Díky za nové cesty – můj highlight je spojka Voděrady-Struhařov. Dále jsme projeli nové asfalty. Občerstvení Ondřejov, akorát v primární cukrárně měli zavřeno, tak jsme dali tu naproti. V závěru pražská část (i já) chtěla další občerstvení, takže proběhly Kounice (to černé není Kofola!).
V tom horku do toho poslat chlebíčky s vajíčkem a majonézou? Vy se toho nebojíte :)))
se toho nebojíme! žloutkový řez byl výborný a domácí koláč ještě vlažný, s kávou pod 90Kč, za mě OK! Asfalty potěšily, jindy zase z nás vyklepaly duši, ale to je bohužel realita silnic v okolí Prahy. Já jsem byl v kopcích dost marnej, ta rýma mě nechce pustit a jak je hustá tak nemůžu v intenzitě pořádně dýchat, ale na druhou stranu avg 29 v těch kopcích nebylo špatné! víc kopců jsme nedali už dlouho :-)
Miloš se toho asi trochu zalekl a tak ten chlebíček vydesinfikoval 15° IPA v Kounicích :-)
Pěkný, pěkný, koukal jsem na to já Stravě. Klidně bych si to taky někdy dal, bohužel ty víkendy teď budou hodně plné…
Promiň, dám to pod tebe..jaká cesta na Ondřejov je od Kostelce lepší/hezčí. Po hlavní, okrskou pres Kostelní Střímelnici… nebo kombinací po hlavní a přes Hradec okrskou na Ondřejov? Díky
na Ondřejov je to dycky hezký :-), ale za mě od Hradce přes Kostelní Střímelice, ze Stříbrné Skalice je to s mezisjezdem a zbytečně si zajíždíš na jih.
Sjezd do Hradce ze silnice Kostelec-Skalice je ale dost rozbitý, hrbatý
Souhlasím s Honzisem, na Ondřejov jsou všechny cesty pěkné. Kromě problematického sjezdu v Hradci, bych doporučil se vyhnout sjezdu na Senohraby (Ke Šmejkalce). Tam je ve spodní části úsek kostek. Ale nahoru to jde. Teď jsem jel i párkrát přes Mnichovice okolo „lyžařského“ střediska Šibeniční vrch. Stejně tak gravel/MTB Zvánovice-Ondřejov po TZ modré a červené. Ta modrá je louka a lesní cesta, červená pak šotka s hrubšími kameny.
Díky ..vím sjezd do Senohrab je po kostkách, ale bohužel Senáče jsou cílem výletu…
mám tu na návštěvě ségru tak se nechci zdekovat na celý den ale něco bychom mohli spáchat (kafe) Nebo Sázavu s tím že bych se cestou odpojil apod. CX jí půjčuji, takže jedu jen asfalt nebo nouzově zewl na crossu s blatníkama + 28mm slicky.
neběžíš v so v Brandýse?
jsem po PIMu marnej, v úterý totální rýma a nepoužitelnej 2dny, chystám se závodit až 19/5 nejdřív
Pro zajimavost, nejake fotky z Gira a kopcu kolem Zoncolanu jsou tuna
Tématicky jsi to hodil správně do zimního vlákna :-). Fotky pěkné, kopce byly určitě ještě lepší!
Tak proto tu chcip pes! Mi to nejak uniklo.