Ahoj,
rád bych se zeptal jestli je v pořádku, pokud mám semiintegrované hl. složení a vložky jdou do rámu vložit bez použití lisu navíc mají nepatrnou vůli ? Hlavové složení je Cane Creek (ocelové vložky).
Díky za radu
Ahoj,
rád bych se zeptal jestli je v pořádku, pokud mám semiintegrované hl. složení a vložky jdou do rámu vložit bez použití lisu navíc mají nepatrnou vůli ? Hlavové složení je Cane Creek (ocelové vložky).
Díky za radu
Poradil bych se s prodejcem. Vypada to, ze neco je spatne, protoze hlavovka by se tam mela lisovat.
Já jsem se s prodejcem již radil a řekl mi, že po dotažení hl.složení to prý bude v pořádku. Myslím si ale že dotažení hl. složení to nevyřeší. Jedině zkusit jiné hl.složení, ale nerad bych kupoval něco zbytečně. Zatím jsem nic nemontoval, ale to bych zjistil teprve po dotažení hl. složení a instalaci kotoučovky.
No možná k tomu napíše něco i sportovní_bajker sám, ale než se k tomu dostane: zmiňoval se mi, že měl podobnou zkušenost – hlavové složení mu šlo do hlavovky zatlačit jen rukou, ale o vůli nic moc neříkal. Při testovací jízdě prý OK, ale kdo ví, jestli to nebude časem vydávat prapodivné zvuky........
Myslím, že buď je chyba v hl.trubce ( o kousek širší průměr , chyba výroby,ale dost nepravděpodobné) nebo vložky z oceli jsou o kousek menší než standardní průměr. Díky