Zrdavim Potreboval bych poradit s vyberem kola. Mtb s prednim odpruzenim. Co jsem tak na netu prochazel tak asi nejlepsi bude apache hawk 06… Ale pukud nekdo nasel neco vyhodnejsiho budu rad za radu.. DIKY
Zrdavim Potreboval bych poradit s vyberem kola. Mtb s prednim odpruzenim. Co jsem tak na netu prochazel tak asi nejlepsi bude apache hawk 06… Ale pukud nekdo nasel neco vyhodnejsiho budu rad za radu.. DIKY
Nechci do toho moc kecat, ale tohle se tady řeší pořád dokola, a vždy je uvedena akorát cena. K tomu stačí zajít do nejbližšího krámu a něco si tam za ty peníze koupit. Myslím si ale, že daleko důležitější by bylo napsat, kolik jezdíš, v jakém terénu, způsob, jakým jezdíš, kolik vážíš a tak. Takhle ti každý v téhle ceně poradí podle toho, co preferuje sám, ale vzhledem k tvým preferencím to může být naprosto nevhodné.
No to je sice pravda ze se tady tohle resi asi porat, ale myslim si ze na techto strankach by se melo resit prave tohle. A ne napr. jake si kdo ma koupit auto atd.. jak sem tady cetl… No ale souhlasim s tim ze kazdy asi doporuci kolo podle vlastnich zkusenosti. Takze jezdim rekreaacne cca 2000km rocne. Prevazne v terenu. Vyska 183 cm vaha 66kg…
Já se přidávám k rychlému turistivi. Je to nesmysl takhle vybírat kolo. Copak ty nepoznáš, co se ti líbí a potřebuješ v tomhle radit? Rozdíly nejsou většinou tak propastné na to abys kvůli tomu musel brát něco co není podle tvého gusta. A co se tobě líbí? Kdo to má vyřešit. A jako poslední připomenu a tvé parametry k tomu přímo vybízejí. Řešil tady někdo někdy geometrii kola a víš, že v té geometrii bývaj rozdíly? Pokud máš zkušenosti, můžeš takovéhle parametry porovnat sám z údajů, které bývaj na webech výrobců. Jestli ne, nejlépe uděláš, když navštívíš kamenou prodejnu.
pár dnu starej thread: www.bike-forum.cz/…9/forum.html#…
TheIF diky za odkaz neco takobeho sem si predstavoval…(nejak sem si ho asi nevsimnul – tim padem byl ten muj thread docela zbytecny) Samozrejme ze si dokazu vybrat a vim co se mi libi :) Ale slo mi spis o to porovnat toho apache s jinyma. A nemyslim si ze tim ze zajdu do nejakeho obchodu vsechno vyresim na internetu jsou precejenom vetsi moznosti a vetsinou lepsi ceny…)
v téhle ceně je to z 95% jedno co koupíš snad jen aby ti seděla geometrie tak nějak přirozeně … a za 2–3 roky budeš mnohem chytřejší a už budeš vědět co ano a co ne …
Pod tohle se podepisuji, je to asi nejlepší způsob, udělal jsem to naprosto přesně. Dvě sezóny jsem jezdil na Treku 6500 za dvacku, za tu dobu zjistil, co a jak a podle toho si teď na novou sezónu stavím „už to pravé“.
To už si sestaví kolo sám, protože mu žádný sestavený kolo nebude 100% vyhovovat :))
Mrkni na tohle a řekni,jestli bys za to byl ochoten dát 27 tisíc: gb.cannondale.com/bikes/06/ce/model-6FS5.html Je úplně novej,normálně stojí 40)osazení je viz katalog jen jiná vidle (Manitou Splice Platinum 130mm,zamykací)sezónu jetá,ale taky v plné záruce… Velikost je L – na tebe akorát.
jonys diky za nabidku, ale ne protoze to kolo stejne potrebuju koupit na splatky. No a asi koupim toho apache hawk 06 je za 22 a navic sem dotedka na apachi jezdil a ram mi sedi. Ale uvazuju jeste o kone kula 06 za 25…
Ještě rozšířím obzory o www.marinbikes.cz/…ge_grade.htm
Dá se sehnat i za 19.500,–
cerny krasavec…cerna ta se neokouka,…
promin jestli se do toho vmesuju, ale nechces se jeste podivat na meridu…maji ted vyprodeje 2005,2006 a myslim ze by to nemuselo byt spatny kolo, jestli ti merida jako takova nevadi, ja sam sem ji letos koupil a plne spokojen