Zdravím, vim že vláken o pláštích je tu více než dost, projel jsem historii, ale pořád nemám jasno.
Chci pláště, co nebudou zbytečně těžké, hodně dobře pojedou a přitom i podrží (kdo by takové nechtěl :-))
Na Remerx Fastdisc ráfku je budu používat s NoTubes sadou, šířku chci kolem 2,1" u normálních plášťů, za normální neberu podvyživené dušové Schwalbe apod.
Přemýšlel jsem nad Ralphama, ale prý jsou ty letošní dost zmrvené a navíc jsem se bál pomlouvaného gripu na předním kole, doporučeny mi byly Maxxisy Crossmark – ty ale, co jsem tak četl, vozí na BF cca 3 lidi a jen drátové verze, já bych si za kevlar byl ochoten připlatit.
Když by mělo být nějaké extra bahno tak přezuju, ale aby trocha bahna výrazně změnila vlastnosti pláště k horšímu taky nechci, prostě nějaký dobrý, rychlý univerzál. Kdybych se musel rozhodnout z fleku tak vezmu asi ty Crossmarky, ale doteď jsem žádné „pořádné“ pláště nejezdil – nejezdil jsem tolik, takže teď dojíždím Bontragery co jsem měl jako sériovku na kole(a před nimi jsem X let jezdil na crossu) a chystám stavbu nového kola, pláště jedna z mála věcí, u které ještě nemám jasno.
Mám tedy brát ty Crossmarky nebo nějaká konkurence bude lepší?
Předem moc díky.