Zdravím,
potřebuji nový ráfek na přední kolo…
Jezdím enduro a freeride, na ráfek chci nahodit bezdušovou Magic Mary 2.6" (27.5").
Vyplatí se připlatit za DT SWISS?
Popřípadě, jaké máte zkušenosti s Remerx RX 2030?
Díky
Zdravím,
potřebuji nový ráfek na přední kolo…
Jezdím enduro a freeride, na ráfek chci nahodit bezdušovou Magic Mary 2.6" (27.5").
Vyplatí se připlatit za DT SWISS?
Popřípadě, jaké máte zkušenosti s Remerx RX 2030?
Díky
Anketa: Jaký ráfek na FR a Enduro
S ostatními ráfky krom EX511 nemám zkušenosti, ale EX i s mým prasostylem drží a to ho slyším cinkat možná častěji, než by bylo vhodné.
Nevím, jak jsou široké ty ostatní ráfky, na EX bude těch 2.6 asi akorát. Já tam původně měl Mary 2.35 a nějak mi nesedla, tak šla pryč..
Na 511 mi nechtěla držet páska tesa,na 4×,to se mi u 532 nestalo
na 532 je nepříjemný „schod“ ve spoji
Možná špatně umytý ruce s páskou na EX511. U mě naprosto v pořádku. Stačila vlažná voda bez mýdla.
Přečti si to v tmelech ty mývale ,at mě admin nehodí do nežádoucích ;))
Víte jaký je rozdíl mezi ráfky 532 a 511?
EX511 je z vyssi rady, ma jinou konstrukco a diry
E532 je “obycejny”, ex511 je “top”
realne 511 lehci pri stejnych vlastnostech
Díky
S Remerx mám špatnou zkušenost co se týká zákaznického servisu i povolování jejich zadního náboje.Zkrátka to neřeší.
Kola a naboje od nich nebrat, u vetsiny rafku ale neni zadny problem.
+1
Remerxy RX2030 (navíc pouze 28 drátů) jezdím už pár tejdnů, za tu dobu jsem jim dal celkem čoud a za ty prachy jsem naprosto spokojen… Na přední jsem nehrábl, na zadku jsem teď podotahoval výplet, pocentroval a cajk. Včera na novoročním poježdějí jsem zadním kolem slušně napálil do kamenného dopadu při nedolítnutém dvojáku, rána jako hovado, že jsem myslel, že mám kolo nasračky, ale kolo kupodivu vcajku, docentroval jsem stranově, patka trochu máčklá, ale bezduše tlak drží..:-) Prostě za ty prachy na enduro prasení, nemám k tomu výtky… Kort na předek… Předchozí ráfky DT M1900 spline 27,5mm vnitřní šíře na tom rozhodně nebyly lépe…