Disclaimer: předem uvedu, že jsem včera-dnes nezničil leštěním / broušením stávající vidlici, ale dopředu pokukuju po náhradě, tj. nové nebo zánovní.
- se zeptám.. vím opět stupidní dotaz (jiné ani nemám), proto jsem tady, protože se v tom nevyznám, nemám zkušenost a chci si udělat obrázek.
mám přední náboj viz odkaz a rychloupínák
https://www.mojekolo.cz/…r-32d-black/
Tzn. že bych tam musel koupit přímo vidlici na rychlupínák? Některé jsou s pevnou osou nebo na pevnou osu. (tam bych musel měnit náboj?)
Nedávno se mi dostalo do ruky kolo a je tam vidlice rock shox na pevné ose a docela se mi tohle řešení líbí, ale........
- Tak se ptám kvůli dalšímu výběru vidlice. Podle odpovědi na č.1 bych se zeptal potom na doporučení vidlice (zatím neřešit) pro daný systém
Samozřejmě vidím, že teď tam mám 9mm osu rychloupínák a u pevné osy píšou 15mm, ale nemám s tím zkušenost.
Jinak nejsem úplná lama, ten XT přední náboj jsem si nedávno kompletně rozebral, vyčistil a poskládal.....................
předpokládám, že rozebrat ho a nacpat tam na ložiska (respektive jsou tam jen kuličky) 15mm pevnou osu asi nejde.
Nejedná se o téma VTIPY.
Děkuji