Žravost ..... trpí tím také někdo?

596 nepřečtených
  • malamala

    Přijedu z výletu, sním jídlo, které jsem si připravil, potom sním jídlo co mám připravené na následující den a v mnoho případech sežeru vše co najdu v ledničce a jejím okolí. Potom se divím, že jsem tlustý. Trpíte také někdo tímto jevem ?

    0 0
    • Frostty  

      Jídlo do mě padá jak Němci do krytu a mám s bídou 72kg.

      0 0
      • cat  

        asi tak..

        0 0
      • karliner  

        Tohle si přečti po třicítce :-)))

        0 0
        • vifon  

          pravda :-)

          0 0
        • Stancek  

          Mam skoro sedmatricet a furt jsem hubenej jak lunt a pritom docela zeru. Jedinkrat v zivote jsem byl tlustej jak vepr, kdyz jsem 3 mesice lezel v nemocnici bez pohybu a taky zral + sladkosti. To jsem malem potom ani neodjel, nemohl jsem se dostat do obleceni :-D Nakup aspon zakladnich hader na novou „postavu“ mesic zas normalniho pohybu a byly zas puvodny hadry akorat. U me asi kombinace spousty pohybu a hodne rychlyho spalovani.

          0 0
          • Martin  

            které ti dost intenzivně závidím :)

            0 0
    • LáďaH  

      Jo. :-) Ale nejsem tlustý.

      0 0
    • Martin  

      intenzivně s tím bojuju, střídavě oblačno :)

      při rozumné váze mě drží kolo

      0 0
    • Vilém  

      Akorat kdyz si zahulim:)

      0 0
      • Hadra  

        No to mi ani nepřipomínej,to někdy ani neusnu jak mě bolí břicho z množství jídla,ale nejlepší je že to jídlo po hulení tak krásně chutná :-)

        0 0
      • montrealc  

        tak nějak zahulím si a sežeru všechno co je předemnou :-D

        0 0
    • v POHODÌ klokan  

      Mám to podobně (klidně i když nejedu na výlet :), ale tlustý teda zatím nejsem :-)

      0 0
    • Eilyn  

      Já po tréninku zamířím do ledničky a zůstane poloprázdná.. a na tréninku přemýšlím nad tím, co si doma dám :-D Horší je, když mě na maratónu chytne hlaďák, to je pak peklo na zemi …

      0 0
      • Peslezedirou  

        :-)

        0 0
      • ememem  

        na to kolko mas rokov mas pod zatazou pozoruhodne myslienkove pochody, skoro ako zrela styridsatnicka :-)

        0 0
        • Eilyn  

          Tak to teda nevím..spíše bych řekla, že ženy ve věku, který uvádíš, přemýšlí nad tím, co nesní aby nepřibraly .. ale když myslíš.. =))

          0 0
    • Hadra  

      Jo mám to taky:-)A léčit to nejde.Chce to se najíst moc najednou,ať potom nejíš pořád celou noc.Já to řeším že si dám sachariďák s mlékem,ten zasití dost a pak se normálně ještě najím…

      0 0
    • maajkee  

      JO! :)

      0 0
    • petrun  

      Žravostí trpím od narození. Na už na druhém stupni základky jsem snědl ke svíčkové 15 knedlíků. Kdybych nesportoval vypadal bych jak nebožtík Růžička. Raději budu dřít jak kůň než bych si odtrhl od huby :-)))

      0 0
      • Martin  

        tak to je spotřeba jak malý tank :D

        0 0
      • Frostty  

        JO, 15 knedlí je tak akorát :-).

        0 0
        • nox159  

          knedli mužes zežrat kolik chces ale stejne ti to nic neda :D

          0 0
          • petrun  

            Nedá ale pan žaludek je spokojen :-)

            0 0
            • nox159  

              spis je spokojeno to co je na brichu a svaly to nebudou ;-)

              0 0
              • AleZ80  

                Nějaký sacharidy v tom budou, takže energii ti to nějakou dá. Dokonce v tom bude i trochu bílkovin ( z vajec ).

                0 0
                •  
                  Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                  0 0
          • Frostty  

            Já nežeru na složení, já žeru na chuť! A to je hodně velké rozdíl frájo :-). Kachna, zelí a třeba 10 knedlí je ideální oběd a je mi buřt že někomu z toho už jen při čtení roste břicho a zadek :P.

            0 0
            • nox159  

              on je hlavne problem ze z toho nic neroste :D do tedka jsem zral takove sracky a furt 186/70kg

              0 0
              • obda  

                Pánové (Frostty a nox159) zachovejte klid a vyčkejte do třicítky ;) Jsou i výjimky který můžou beztrestně žrát i pak (pár jich znám), ale většina to má jinak.

                0 0
                • Frostty  

                  Pokud se geny nepoplaší, tak budu zrovna ta vyjímka. Každopádně to má své nevýhody, při borelióze sem se vyloženě ztrácel..

                  0 0
                • nox159  

                  pokud jiš hodne ale je to sajrajt tak nepribiras ani nehubnes jen chodis casteji srat :D zazil jsem ze jsem zral fakt sracky same rychle cukry… a chodil jsem srat treba i 5× denne :D

                  pokud jis kvalitne ale moc tak je ti těžko od zaludku pocit tezkeho zalodku nekdy na bliti…

                  pokud jis kvalitne a tak jak mas tak pribiras pokud chces, pokud chces tak hubnes… :)

                  0 0
                  • obda  

                    Pobavils, ale tva pozorovani IMHO neplati na vetsinu populace.

                    0 0
                  • plevka  

                    do 25 let jsem mohl sežrat cokoliv v jakémkoliv množství a byl jsem vychrtlý jak pes, potom přišlo sedavé zaměstnání a asi zpomalení metabolismu a všechno je jinak :)

                    0 0
                    • nox159  

                      ale porad plati, kdyz chces pribirat tak pribiras kdyz chces hubnout tak hubnes… ano jde to jen musis chtit.. :)

                      0 0
                      • Martin  

                        hodně chtít, fakt hodně :)

                        0 0
                        • nox159  

                          zas tak hodne ne… staci jen motivace, proste si dat cil a jedes… :)

                          0 0
                          • plevka  

                            chce to chtít moc, zatím chci jen trochu, tak se moc nesnažím :D

                            0 0
                      • maajkee  

                        Ale hovno :)

                        0 0
                        •  
                          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                          0 0
                        • nox159  

                          samozrejme na to ale musis mit mentalne…

                          rika se ze po třicitce se zmeni metabolismus ale spis jde o to ze človek už ma babu nejaky standart a nema potrebu na sobe dal makat nic ho do toho „nenuti“… tak proste zlenivi a kg jdou nahoru to je cele… ;-)

                          pak si vymysli jen ruzne obhajoby svoji postavy ze poradny chpal musi neco vazit…

                          0 0
                      • Frostty  

                        Neplácé prosím tě.

                        0 0
                  • jIrI___  

                    Cpu do sebe jen to nejlevnější co jde sehnat (snad jen vyjma čajů) a na záchod chodím max 1× denně. V tvém pozorování je někde chyba ;)

                    0 0
                    • nox159  

                      tak toho jis malo… :)

                      0 0
                      • jIrI___  

                        Tolik, kolik potřebuju pro jakž takž fungování :). Nevidím důvod jíst víc než je nutné.

                        0 0
                    •  
                      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                      0 0
                    • McBlacky  

                      na to ti snad jen napsat počkej za pár let. Ne že bych ti to přál

                      0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
      • ememem  

        na druhom stupni zakladky som po rannom treningu dal daval ako druhe ranajky jednu celu vianocku, 8 jogurtov a dve piva. vtedy sa to spalilo, dnes uz nie.

        0 0
        • karliner  

          Jsem nevěděl, že už tehdy se na Slovensku provozovalo sumó :-)))

          0 0
    • Lenka.05  

      Cha, taky jsem to měla :)

      Dá se to léčit, jmenuje se to „nežrat“ :))

      Mně se osvědčilo jíst málo a průběžně, pak hlaďák nedostanu. Od jara mínus dvě konfekční velikosti (tj dolů o cca 11kg, nyní na snesitelných 57kg) a líp se mi dýchá. I na tom kole to jde o moc líp.

      0 0
      • Martin  

        dobrá práce, gratuluju

        0 0
      • Lister  

        Tak to je slušný, já mám to samé, akorát startovací čára byla někde úúúplně jinde, takže to není takový sukces :-)

        0 0
        • Lenka.05  

          No tak já už se před sebou styděla…prostě krizovka. Nejsem teda šílenec co si váží krajíčky chleba, ale jím méně, častěji a přece jen jinak-zelenina, celozrnné pečivo, sýry s minimem tuků atd, ale jako jednou za čas si sladkost taky dám, nebudu se stresovat, no ne? :) No a pohyb. Kolo a pobíhání se psem. Žádná fitka, kde by mně mučili při tepech 180. A velká podpora doma i v práci.

          Ještě musí jít něco dolů, ale pěkně postupně. Teď jsem na 162cm/57kg

          0 0
          • maajkee  

            To je v pohodě váha, holka zase nemůže být moc velká vychrtlina :)

            0 0
            • ememem  

              zas mas blbe reci :-), dokazes vobec mysliet na nieco ine?

              0 0
          • Lister  

            Tohle není nic pro mne.

            Jsem si řekl, že se nebudu trápit a jím prakticky pořád stejně – no vlastně ví než předtím, ale pravidelně. Každodenní odpolední kafíčko s dortíkem bych si neodpustil :-). Spíš jsem začal trochu makat, z počátku to bylo skoro každý den 1,5hodiny nějakého pohybu, teď už to trochu flákám, protože jsem „usnul na vavřínech“ – překročil jsem původní plán na celý rok a trochu polevila motivace. Ale váha se zatím drží. Váha –11kg a tipuju že ještě tak svaly +3kg, takže celkově fakt rozdíl.

            0 0
            • Lenka.05  

              Tak na jaře budeš hubeňour a na novým kole:) Dobrej cíl:)

              Hubnutí je psychická záležitost!

              0 0
              • Lister  

                Hubeňour jsme nikdy nebyl, k tomu se už asi nedopracuju, ale je pravda, že loni už jsem byl nechutně tlustej, protože 176cm/94kg už je fakt hodně.

                Kromě toho, že jsem se na sebe už nemohl dívat, byly hlavní motivací kolena, která mě už prostě neunesla.

                Ale s tím kolem máš pravdu – taky jedna z motivací – no teď už spíše odměna :-)

                0 0
                • maajkee  

                  No já mám teď 185cm/100kg a pamatuju si doby když jsem si říkal, ty vole, mám 85kg, to jsem tlusťoch! :)

                  0 0
                  • Martin  

                    pokud to jsou svaly, tak pohoda

                    já v letě po úraze nabral asi 5 kilo sádla a nejde to dolů a nejde a nejde a nejde a nejde a nejde :)

                    budu muset jinak vykoumat jídlo a začít tahat do práce svačinky a zakázat si je sežrat najednou :D

                    0 0
                    • nox159  

                      zavidim, ja vzdycky po uraze nebo nemoci tech 5kg shodim a pak je nabiram min 3 mesice :D

                      0 0
                      • Martin  

                        já ti ty špeky pošlu, můžeš si je v rámci tréninku předělat na svaly :D

                        0 0
                        • nox159  

                          špeky nebrat!!! ;-)

                          0 0
                          • nooski  

                            Máš recht! Celá moje rodina, po kterých mám tyhle geny, je průměrně kolem 120Kg a diví se, proč mají tuny nemocí – fuj, fuj a fuj! :-)

                            0 0
                            • nox159  

                              to ja chcu tedka pribrat i tuk samozrejme dostat se na 80kg na jare shodit 3kg tuku a budu spokojeny :)

                              0 0
                              • nooski  

                                Zase jako chvístkovi se ti musí jezdit dobře do kopce. Na sobě poznám skoro každé kilo. Na poslední Javor jsem se drápal po skoro týdnu neježdění a navíc v dost chladném počasí, takže se nadechovat jen nosem a v poklidu, no a i přes mizernou fyzičku jsem díky nižší váze byl nahoře cca za stejnou dobu jako při jízdě na pohodu v létě, to mě docela potěšilo :-)

                                0 0
                                • nox159  

                                  ackoliv je to divne tak si davam lip roviny nez kopce… (pocitove…)

                                  jinak jak jsem jezdil tak jsem mel cca 71–73 tedka jse to dotahl na 75… a 77 bude pro me idelani, stejne pokud zacnu na jare vic najizdet tak i nejake svaly pujdou dolu…

                                  0 0
                                  • vsn  

                                    to je dobře ne? … pokud jsou nějaký svaly na kole nepotřebný tak to je akorát váha navíc = na obtíž.

                                    0 0
                                    • nox159  

                                      to neni dobre, kolo neni stredem vesmiru a pokud nepujde o bednu na vetsim zavode nema to cenu shazovat svaly na urok vykonu vetsiho o 2%… :)

                                      0 0
                                    • jIrI___  

                                      Tohle taky používám na obhajobu svého ochablého svalstva :-D

                                      0 0
                    • maajkee  

                      Jó kdyby svaly, ty mám tak maximálně na nohou, jinak pěkně vyklenutý břicho :) Teď jsem začal dělat pravidelně alespoň kliky a sklapovačky abych taky něco dělal pro horní polovinu těla a začínám se cejtit líp :)

                      Kliky jsou super, že se dají dělat kdykoliv a kdekoliv :)

                      0 0
                    •  
                      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                      0 0
                  • mpdu  

                    Někdo tady psal cosi o třicítce. tak si dej bacha, máš jí na krku :)

                    Já míval i 115 – vykrmila si mě z 82. Už je dva roky v prdeli, mám cca 95 a pomaličku to jde dolu :-)

                    0 0
                    • Martin  

                      podobně. taky si mě vykrmila a už je v tahu a s ní i kila :)

                      0 0
                      • Lázeňák  

                        Kila? To máš dobrý, u mne statisíce.

                        0 0
                        • Martin  

                          já to stopnul celkem brzo, takže mě to stálo akorát nějaký vztekání se a pár vlasů

                          0 0
                        • mpdu  

                          Miláčku, co by sis letos příla k vánocům? Já bych se chtěla rozvést! Hmmm, tak drahej dárek jsem nečekal!

                          0 0
                  •  
                    Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                    0 0
                • nooski  

                  Já měl chvíli při skoro stejné výšce jednou v životě 78Kg a připadal jsem si jak nechutné tlusté prase a už jsem se necítil vůbec dobře. Včil jsem kolem těch 70Kg a je mi suprově. Jednou jsem to na druhou stranu dotáhl k 66Kg a to jsem pak skončil v nemocnici (vysoké tepy, obrovský tlak a normálně nezastavitelné krvácení z nosu, přitom normálně jsem kliďas s tlakem spíše nižším) a bylo mi ještě hůře – mám nějaký malý rozptyl :-) Byl jsem ale hodně tlusté děcko a od určitého věku jsem se naučil hlídat, protože už se nechci dostat do stádia, kdy jsem si tkaničky kvůli břichu musel zavazovat na dvakrát…

                  0 0
                  • Lister  

                    No, asi budeš jinej somatotyp.

                    Nejnižší váhu co si pamatuju byla 75kg, v pase cca 75cm, hrudník asi 110 a stehna 55 – joj to byly doby :-D

                    Ale teď jsem taková zdechlina, že bych se na těch 70kg klidně dostat mohl.

                    0 0
                    • nooski  

                      Poprvé v životě jsem se změřil krejčovským metrem :-D Hrudník 98cm, 71cm v pase (sádla na břichu se snad nikdy nezbavím) a na stehnech jsem letos shodil neuvěřitelně (podle oblečení, všechno na mě teď vlaje) takže bídných 50cm. Je ale fakt, že přes léto jsem se hrozně rozměrově zmenšil, každý se ptá, jestli nejsem nemocný – holt moc nežeru a byčil jsem pořád do kopců.

                      0 0
                      • Lenka.05  

                        Hm břicho je můj věčný problém, potřebuju to objemnější sádlo proměnit za méně objemné svaly. Kromě toho má sádlo na břiše takový podivný tendence se klenout na viditelnou stranu (vana :o) Já snad budu muset snad začít cvičit nebo tak něco…! Půl roku jsem doufala, že se tomu vyhnu, ale asi není zbytí:)))

                        0 0
                        • nooski  

                          Cvičení odkládám na dobu, než napadne sníh. Pak se břicho nevyhne právu útrpnému! :-)

                          0 0
                • krulis  

                  To mám teď, před dvouma rokama –20 Kg. Děs.

                  0 0
              • Jituschka  

                To tedy je. Nesmí to překročit určité hranice, vím o čem mluvím. Bohužel ;)

                0 0
          • plevka  

            jsi šikovná, máš můj obdiv, ale zas to nepřežeň, ženské tvary jsou hezké :)

            0 0
            • mpdu  

              Jak se dá prdel hezky nazvat že? Jinak souhlas!

              0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
      • zichis  

        cože, 57? Si propadla roštem kotle v Dachau, ne?

        Ale hybaj se nažrat!

        0 0
      • ememem  

        hm, zit po 40-tke ako jogin…mas moj obdiv, na to nemam.

        0 0
      • mpdu  

        Omyl. NEDÁ se to léčit!!! :-)

        0 0
    • nooski  

      To chce doplňovat cukry před i po jízdě. Od inzulínové doby to tak taky praktikuju a od té doby mě žravky po námaze míjejí. Ostatně vůbec teď sežeru minimum, naštěstí (nebo na potvoru) díky genům nebudu vyhublý ani při jednom rohlíku denně.

      0 0
    • Lister  

      Razím heslo, že je lepší být tlustý, dobře najezený a spokojený než hubený, hladový a ********.

      Právě jsem objevil Lentilky a myslím, že do rána to mají za sebou :-)

      0 0
      • maajkee  

        Dobrý heslo, to si zapíšu! :)

        0 0
      • duk  

        To seš ještě v dobrym stádiu, u mě by to měly za sebou za 5', pokud by to bylo 500g balení, tak za 20' :-D

        0 0
        • duk  

          jejda vedle, měla bejt rekace na Listera…

          0 0
          • Lister  

            Pohotovost je sviňa – jak není práce, tak čumím na bednu nebo do kompu a žeru jak urvanej :-)

            0 0
      • přišlapávač  

        s tema lentilkama to mam podobne, bohuzel uz jsou po smrti :-)

        0 0
      • Lázeňák  

        Do rána? Amatére!

        0 0
      • mpdu  

        ?!? Do rána ?!? Lentilky jsou jen na zabití max tří minut než si rozmyslíš čeho se nažereš, čím to zajíš a co si dáš jako tečku nakonec. O pití nemluvím, bo o pifku se nepochybuje!

        0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • dalinv  

        Já si myslím že lepší je být hubený, dobře najezený a spokojený než tlustý, hladový a ********;)

        Já mám taky váhu pořád kolem těch 70 kg a můžu sežrat co chci a jsem najezenej a spokojenej:o))

        0 0
        • dalinv  

          to byla reakce na listera-nechápu proč se to hodilo sem když jsem klikl správně

          0 0
    • vsn  

      hodně pomáhá si od penca koupit AAčko (after activity) … pak takovej hlad nemáš a stačí se normálně najíst

      0 0
    • muppet  

      :o)

      0 0
    • XC-biker1  

      Jo jo, taky to tak mám :)

      Jednou jsem na treninku chytl takový hladák a chud na kofolu a rohliky s maslem, ze jsem myslel že zbytek trasy nepřežiju. Naneštěstí když jsem domu přijel, nic tam nebylo, tak jsem hned sedl do auta a jel do obchodu nakoupit abych se mohl nažrat :D ani jsem se nestihl umýt :D

      0 0
      • maajkee  

        hehe, no ty vole, já se tady tlemím jak sviňa! :D

        0 0
      • AsiJura  

        Klasika, přijedu z vyjíďky jak sviňa, pot, bláto krev, hodím jenom bike za dveře a jdu hned do penny pro žrádlo, a vždycky jak domu přinesu tu plnou tašku, tak si říkám: nenakupuj hladový, pak nakoupíš tolik volovin že to nestíháš sežrat:D

        0 0
        • mpdu  

          Nakoupím a pak jdu domu, ale to já nejdu, to já utíkám. Doma si sednu, všechno to vybalím a žeru a žeru a žeru, až to všechno sežeru … Slavnosti sněženek

          0 0
    • McBlacky  

      žeru hodně a navíc jsem extra mlsnej :)

      0 0
      • Elwing  

        no tak to už ale zle leze do peněz :)

        0 0
        • mpdu  

          Jasně, že to leze do peněz. Proto nechápu blázny, kteří zbytečně utrácejí za tunningy kola, když se dá za sestercie koupit kotlík plnej parádní cibulačky!

          0 0
    • Soreno  

      Jo, ale mě příde, že žeru furt, ještě že jezdim, jinak bych nakynul víc – i tak je to už hrůza :-)

      ale co se dá dělat některý jídlo je tak dobrý :-))

      0 0
    • Ricci  

      +1 :-)

      0 0
      • šlapatko  

        Jím co 3 hodiny jako normální člověk :-)

        0 0
        • Ricci  

          aj v noci :-)

          0 0
          • šlapatko  

            V noci zatím ne :-)

            0 0
          • Lister  

            Aj v noci, když nemůžu spát, tak si dám teplé mlíko a tomu něco sladkého – je tam něco, co má uspávat, ale nevzpomenu si co, a ani nevím jestli to funguje, ale je to dobrá výmluva :-)

            0 0
            • nitraq  

              Mě dávala babička jako malýmu teplý mlíko s medem a spal jsem po tom jako zabitej. Později jsem někde našel proč to tak funguje a našel jsem tři důvody: 1) je to teplý, 2) je to sladký a 3) zaplní to žaludek.

              0 0
              •  
                Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                0 0
              • Lišák  

                Na mě funguje podobně pivo: 1)je to studený, 2)je to hořký, 3)zaplní to žaludek (částečně) ;-)

                P.S Babička mě to neučila. To spíš děda…

                0 0
                • nitraq  

                  Na mě tolik nefunguje, dám si tři a čtvrtý mi už nechutná. Zato víno, tam funguje opakování do nekonečna:-D

                  0 0
                  • AsiJura  

                    Na mě taky ne, dám si tři a už ani neuvažuju že bych šel domů dřív jak ráno:)

                    0 0
                    • hribik A1  

                      „po koľkých litroch vína si šiel zo sklípku?“

                      „po štyroch“

                      „a kedy si išiel odtiaľ?“

                      „po štyroch“

                      „a ako si odtiaľ išiel?

                      “šak ti to furt hovorím že po štyroch"

                      0 0
                •  
                  Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                  0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
    • Elwing  

      Já si vždycky přinesu do práce snídaně a svačiny tak na dva tři dny a odpoledne už je to sežraný a ještě odcházím domů s hladem. Je to boj.

      0 0
      • maajkee  

        Přesně tak, kupovat jídlo do zásoby to je zlo! :)

        0 0
      • Lenka.05  

        Nojo, ale tobě jsou jen 2…to jsi ještě ve vývinu!

        0 0
      • šimlos  

        :-)))

        0 0
      • mpdu  

        Děláš zásadní chybu. Chodíš do práce. Kdybys tam nechodila, nenosíš si tam žrádlo dopředu, které zbaštíš i dozadu :-)

        0 0
    • Ruprt2  

      On někdo žravostí netrpí?

      0 0
      • mpdu  

        Ty jsi Obelix! Já věděl, že tě jednou najdu, barde!

        Jednou říkal: Hmmm, to jsem nevěděl, že se taky člověk může přejíst … ?!?

        Jdu objednat divočáky …

        0 0
    • petryk  

      Dávám do oblíbených, tohle vlákno má potenciál :)

      0 0
    • Kamikaze 591  

      Při normálních stavech ne. To mám problém sníst normální oběd. Polívka a něco se 3 knedlama. Nebo sním maximálně 1/2 pizzy.

      Nicméně když mám zátěž tak jsem jak tasmánský čert. Resp. po zátěži, při tom na to nemyslím (dvojsmyly si přeberte jak chcete).

      Ještě dost žeru včer u pc. Hlavně sladké – sušenky, mileny, tatranky a tak. Taky sladké pití – 2l kofoly za večer není problém, nebo extra sladký čaj (0,5l zhruba 1,5 lžičky medu)

      Tlustý asi nejsem, ale hudený taky ne.

      0 0
      • maajkee  

        No jo, ono to ale s věkem začíná pořád hůř spalovat :)

        0 0
        • Frostty  

          Nemusí, koukám na svý rodiče, kteří netrpí nějakým sportovním nadšením a prostě nejsou ani oplácaní :-).

          0 0
    • šlapatko  

      Včera jsem vařil večeři pro čtyři lidi.Domácí bramborové knedlíky cca 2kg.Krkovička pečená 2kg a hrnec zelí se špekem.Všechno jsme sežrali, zapili to pár pivama a na slehnutí padla flaška slivovice.Pokaždé vaří někdo jiný.Tyhle návštěvy miluju.Ve středu jdu na tatarák:-)

      0 0
      • maajkee  

        He he, to je véča! :) Taky děláme takový večery, já vařil minulou středu domácí paštiku z kachních jater jako předkrm a pak roastbeef s baby zeleninkou podušenou na máslíčku a s opečeným bramborem. Zapili jsme to láhví Jacka Danielse a portským vínem co jsme dostali jako svatební dar, no pěknej večer to byl :)

        0 0
      • mpdu  

        Ty jsi v té nablblé kuchařské soutěži na primě? :-)

        0 0
    • prvniodkonce  

      Kór teďka na podzim :)

      0 0
    • hribik A1  

      najhoršia je tá spotreba čokolády alebo tých kakaových keksov čo sa predávajú v tých polkilových roliach..

      0 0
    • jIrI___  

      Od té doby, co si dám po vyjížďce 2 dcl gaineru, tak tím už netrpím. Do té doby to bylo přesně jak říkáš :)

      0 0
      • maajkee  

        2 dcl čeho? šampónu?

        0 0
        • jIrI___  

          Chuť je podobná :)

          0 0
        • minikin  

          Príde japonec do baru a hovorí:

          • Sian ming von lian tink Coca cola.

          Čašník sa otočí a opýta sa japonca:

          • Počúvaj, dve deci čoho to chceš?
          0 0
    • AsiJura  

      Ale když ono to jídlo na nás dělá ještě ksichty, kdo by lodolal:) (včera při přípravě šopáku)

      0 0
      • Lister  

        To je ale zvrhlá paprika :-D

        0 0
      • plevka  

        na mě takové xichty dělají třeba domácí klobásky, to je pak horší :)

        0 0
        • mpdu  

          Tady se mluví o žravosti a on s paprikou a šopákem… Klobásky se opravdu smějou víc :-)

          0 0
          • AsiJura  

            No myslím, že kdybys viděl zbytek mého jídelníčku, tak bys už tak zklamaný nebyl, za včerejšek tam bylo cca 150g tuňáka, 220g vepřového, 2l mlíka a pár dalších věcí, a pak že nejde přibírat:)

            0 0
            • mpdu  

              Tak to už je lepší. Jen to mlíko bych vyhodil.

              Jednou zřízenec Delvity rovnal mléko do regálů a paní se ho ptá. To je polotučný, nebo plnotučný? A on na to. Jo to já nevím pani, já bych to nepolk!!!

              :-)

              0 0
              • AsiJura  

                Já kupuju čerstvé mléko moravia a chuťově mi sedí, není to jak čerstvě nadojené, ale trvanlivé se s tím nedá srovnat.

                0 0
                • mpdu  

                  KDyž jedu na chalupu, tak tam je cestou v jednom obchodě automat na mléko od nějakých místních zemědělců – 15 kč litr. Když ho takhle prodávaj, tak asi nějakou úpravou prochází, ale ještě chutná přirozeně – je vynikající. Je chuťově opravdu jen těsně pod čerstvě nadojeným. To bohužel už nemám kde koupit, protože u nás na chalupě ve vsi už nbikdo krávy nedrží. Respektive i jo, ale ne na mlýko, jen na maso a na telata. U známých na chalupě (vysočina) se ještě od místních koupit dá – 10 kaček za litr – mazec – chuť i cena :-)

                  0 0
                  • Flegmatik  

                    No mléko z automatu moc upravované není, hlavně není pasterizované, takže různé breberky v tom můžou být. Pokud to nepřevařuješ, tak by z toho mohl mít problémy.

                    0 0
                    • mpdu  

                      Nepřevařuju a nemám zatím problémy. To domácí, co občas kupujeme u známých na chalupě pijeme také čerstvé. Převařuje se až proto, aby vydrželo. Musím zaklepat, zatím opravdu vše bez problémů.

                      Z toho automatu s tím ale musej něco dělat. Kupím ho třeba v neděli když jedu z chalupy a v pet flašce mi vydrží doma i několik dní i když z něj upíjím a může k němu vzduch. To u toho nadojeného nejde. Z toho jak se napiješ přímo z flašky a není převařené, tak je do druhého dne kyselé.

                      0 0
                      • AsiJura  

                        Šak taká domácí kyška, kobzole ve šlupce, máslem mazané, dobře solené, to je taky dobré žrádlo, případně orestovaná cibulka se slaninou:)

                        0 0
                      • karliner  

                        Fascinuje mne, jak mají ti zemědělci zmáklý marketing, když se najdou lidi, kteří věří, že ta sloučenina tekoucí z automatu, co se za skoro týden nezkazí má něco společného s čerstvým mlékem :-DDD

                        0 0
                        • mpdu  

                          Nevím jak jde jinde. Kupuju ho jedině tam (Strakonice) a chuťově je to opravdu mléko. Takové balené v obchodě nenajdeš ať je na něm napsáno selské z farmy, či cokoliv jiného :-)

                          Třebas ho taky jen převařej, opravdu netuším co s ním dělaj. Čerstě dojený po převaření mi taky vydrží skoro týden když se o něj staráš.

                          0 0
                        • Lenka.05  

                          No taky nevím jak kde, ale osobně a do podrobna znám putování mléka z kravského vemene do automatu na mléko a jediné, co se s tím mlékem stane je, že se rychle chladí na 4–5°C

                          Mluvím o jednom mlékomatu co tu má zemědělec přímo v kravíně – podojí, mléko bez úprav putuje do zásobníku, kde se udržuje při nízké teplotě. 2× denně přijíždí velkoodběratel pro mléko. U velkého tanku má další kohouty a přepouští mléko do menší nádržky-mlékomatu. Mléko má za 20kč/1.5l Když přijede velkoodběratel, vycucne mléko nejen z velké nádrže, ale také z malé u mlékomatu a z dalšího dojení se tam opět přepouští čerstvé mléko. Takže když si tam po ránu přijedeš pro mléko, máš ho zaručeně čerstvé, bez jakýchkoliv úprav. My ho pijeme pravidelně, stejně tak všichni v práci, nepřevařujeme, naprosto v pohodě nám v té petflašce vydrží 4 dny a to se z ní občas napiju, nic nekysne :)

                          0 0
                      • Flegmatik  

                        No, tak to asi nebude úplně pravé mléko, které z těch automatů obvykle teče.

                        0 0
                  • AsiJura  

                    no já mám možnost brát mléko přímo nadojené, ale musel bych si pro něho dojet do sousední vesníce, a s moji spotřebou mlíka bych projel na benálu tolik, že se to neoplatí. A hlavně jsme líný:)

                    0 0
                  • zipoman  

                    Po Praze jezdí mléko z farmy, za 25Kč litr a má trvanlivost jenom 3 dny, takže opravdu přírodní a moc dobrý.

                    0 0
                  • JSt  

                    rozbory mlika z automatu jsou pomerne zajimavy. nicmene ti to zacne vadit, az kdyz vis, ze pijes v tym mliku i scance a srance. :-))

                    0 0
                    • mpdu  

                      Ale páreček si dáme, že? :-)

                      0 0
                      • JSt  

                        jednak v parysmenu stopy po hovnech nenajdes, druhak parek beru jako nouzovy jidlo ;-).

                        0 0
                    • pepino  

                      To je zajímavý, dej odkaz na ty rozbory.

                      0 0
                      • JSt  

                        netusim, jestli jsou ty rozbory nekde verejne. mam to primo od laborantu, kteri je provadeli.

                        btw. proc myslis, ze je u automatu napsany, ze se ma to mliko prevarit? ;-)

                        0 0
                        • jIrI___  

                          Ještě měli udělat rozbor na to, jestli tam jsou ty scance a srance od krav nebo od farmářů. ať to někdo nepochopí jako cílené poškození dobrého jména zemědělců.

                          0 0
                          • Martin  

                            zdá se, že kráva sere vemenem :)

                            0 0
                            • JSt  

                              staci, aby si vymachala struky v hovnech a je to tam ;-).

                              0 0
                              • mastihuba  

                                stačí aby byl dojič po fetu a špatně umyl vemeno, co sem viděl velký dojírny na vysočině tak očista probíhá, ale v tom marastu a počtu kusů to fak ublně dozlata nejde.

                                0 0
                        • maajkee  

                          aha, takže je to informace na úrovni jedna paní povídala…

                          0 0
                          • mastihuba  

                            vzhledem k Jirkovýmu zaměstnání bych řekl že je u zdroje. :D

                            0 0
                          • mastihuba  

                            apropo viděls někdy jak je kráva vyválená v hovnech před nástupem na dojení? Hadicí se něco opláchne ale v momentě kdy máš za 2hoďky ve dvou lidech podojit 500 krav je to docela frmol.

                            0 0
                            • maajkee  

                              No a co, tak se válí v hovnech, na kravským hovně narozdíl od lidskýho není nic špatnýho :)

                              0 0
                              •  
                                Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                                0 0
                              • Martin  

                                přečti si Toxin od Robina Cooka :)

                                0 0
                                • maajkee  

                                  Nemám rád horory :)

                                  0 0
                                  • Martin  

                                    jenom si to přečti. je to nechutný až na půdu. najdeš tam pár luxusně hnusných pasáží :D

                                    a není to horor, spíš drasťák z lékařského prostředí

                                    0 0
                                    • jIrI___  

                                      Nemáš to jako e-book nebo pdf?

                                      0 0
                                      • Martin  

                                        nemám, zkus nějaké ebook fórum, určo najdeš

                                        mi ty cookoviny po určité době přišly všechny stejné, takže nemám potřebu se k jeho knížkám vracet, možná později

                                        0 0
                                        • jIrI___  

                                          Já právě zas vůbec nečtu, takže unešen jsem úplně ze všeho :-D

                                          0 0
                • jIrI___  

                  Čerstvě nadojené mléko je neuvěřitelný kekel. Nerad vzpomínám na ty časy kdy jsem byl malý, sousedé měli krávu a my k nim chodili pro mléko…

                  0 0
                  • AsiJura  

                    Vidíš a já právě na tyhle časy vzpomínám rád a mrzí mě že moje děti už pravděpodobně tenhle vesnický život neokusí, trávení prázdnin na vesnici mi dalo do života více než kdejaká škola v přírodě, nebo co to teď na základkách je. A jakým bylo zklamáním, když jsme přijel k prababičce po delší době a místo čerstvě nadojeného mléka jsem viděl jen krabice trvanlivého..

                    0 0
              • pepino  

                A slovo doplňovače regálů v Delvitě je slovo Boží.

                0 0
            • McBlacky  

              bavíme se o tuňáku nebo separátu v konzervě?

              0 0
              • AsiJura  

                tak pravého tuňáka kupuju hluboce zamraženého, a c oje v konzervách vím taky, do práce mrskám konzervy s rýží, kvůli snadnosti přípravy, doma si dělám steaky. Pro mě ani není ve výsledku důležitý ten latinský název, ale to, že je to maso z mořské ryby. Což je vždycky výživnější a snad i zdravější, než žrát rohlíky s bulharkou nebo poličanem.

                0 0
                • McBlacky  

                  ten tuňák v konzervě bude zhruba na rovno s poličanem

                  0 0
                  • AsiJura  

                    A mohl bys to prosím trošku více rozvést? Srovnávat mletou uzeninu se zavařeným čistým masem, proto máš určitě dobrý důvod, a jelikož se trochu zajímám o to, co jím, tak bych se v tomhle rád poučil, doteď jsme měl za to, že je to ta lepší cesta svačiny. V práci není čas vyvařovat a uvařit doma rýži, mrsknout do ni dvě plechovky ryby, to je celkem snadné a doteď jsme myslel že i výživné. Co bys místo toho doporučil?

                    0 0
                    • McBlacky  

                      záleží co kupuješ. Pokud Atlantik, rio Mare, Five star tak je to ok. Pokud značky supermarketů nebo low cost typu Giana, Hamé, La Perla tak to ok není. Jednak jde o obsah Histaminu, amoniaku, chloridu sodného i o bordel z obalu (ale to u všech levných konzerv) a pak o to z jaké části ryby maso je, jestli je v tom i část drceného odpadu (separát, často vytvořený louhováním).

                      Třeba se to dost změnilo ale v době kdy jsem byl na ČZU jsme rozebírali testy a nebylo to nic extra zdravýho. Ono teda dneska z průmyslové velkovýroby není zdravá ani šunka nejvyšší jakosti 90% a více masa.

                      V podstatě si nevybereš, ale jde jen o to nedělat si falešný naděje, že tohle je to zaručeně zdravý

                      0 0
                      • AsiJura  

                        Díky za odpověď, iluze jsme teda měl, ale mám problém si sestavit slušný jídelníček, pokud musím do práce, jídlo v kantýně se za slušné rozhodně považovat nedá, a vařit si tam nemůžu, studené smažené kuřecí taky není moc chutné, navíc s rýží suché, budu muset nějak rozšířit kulinářské znalosti, nebo nakupovat dál od bydliště, kde je větší výběr.

                        0 0
                      • Medunka  

                        Rio Mare už mi přijde jako šunt taky :-( kupuju ten v olivovém oleji a už je tam toho oleje víc jak masa :-(

                        možná je to spešl edice pro východní trh :-(

                        0 0
                        • maajkee  

                          Všechno to jsou dneska srajdy, akorát některý maj lepší reklamu :)

                          0 0
                      • nox159  

                        zrovna jsem vymenil obyč sunku cca 60% masa za „kvalitni“ 96% a tedka čtu že je to tez blbe… :( tak už nevim… :(

                        ma si cenu priplacet za 96% nebo je to vicemene jedno… ?

                        0 0
                        • maajkee  

                          Najdi si svého řezníka a za ním choď, v obchoďáku nikdy nekoupíš kvalitní. Já takhle jednou v obchoďáku koupil šunka výběrovou a když jsem ji pak doma rozbalil tak jsem myslel že se pobliju smradem. V obchoďáku ty dražší věci nikdo nekupuje, tak tam stojej dlouho a kazej se. Hnus.

                          0 0
                          • jIrI___  

                            Poslední dobou sleduju, že v těch běžných šunkách je čím dál víc vody. Než dojdu od pultu s uzeninami k pokladně, tak papír, ve kterém je zabalená šunka, je duchum durch promočený. Hnus. Přešel jsem raději na suchý salám :-D

                            0 0
                        • McBlacky  

                          lepší než ta 60%ka navíc v šunce nejvyšší jakosti nesmí být ze zákona přídatné látky (aditiva) jako třeba vláknina, škrob, rostlinné či jiné živočišné bílkoviny,…

                          0 0
                        • AsiJura  

                          Kupuj šunku od kosti, takovou tu krájenou slaninu, já si dávám Schwarcvaldskou, nebo jak se to píše, a ta je výborná(balená) a voda v ní není v podstatě žádná

                          0 0
                          •  
                            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                            0 0
                      • pepino  

                        Dík za odkaz na rozbory těch konzerv, zvlášť ten histamin, hoď to sem.

                        0 0
                        • McBlacky  

                          těžko to sem hodím, když to bylo v rámci vyučování před 7–8 lety. Pamatuju si to, protože tuňáková konzerva pro studenta to je vedle čínský polívky základ. Navíc jako alergik…

                          0 0
                      • pepino  

                        No jo, sardinky a tak, koukam, taky dTest na tuňáky.

                        0 0
    • plevka  

      totok znám moc dobře. Minulý rok jsem měl jaterní dietu a shodil z 85 na 78, ale kde ty loňské sněhy jsou. Nyní mám všechno zpět, v zimě jsem si říkal, že to přes léto vyjezdím a už je zase skoro zima a nic. Přitom mám tento rok najeto jako nikdy předtím. Sice se snažím jíst zdravěji, celozrnné pečivo, zeleninu atd., ale stejně těm jiným dobrotám a lahůdkám nemůžu odolat :) Nejhorší je to, když dorazím dom na kole, to se nedá. Pak jsou tady rodinné oslavy a jiné. Nedokážu si představit, jak bych vypadal, kdybych nejezdil na kole a nelítal s psíkem..

      0 0
      • maajkee  

        Ono přes léto jsme zjistil je to snad ještě horší, to jsou pořád grilovačky, pivo na zahrádce, zmrzky atd atd :)

        Přes zimu je krizový jen období vánoc :)

        0 0
        • plevka  

          no jéje :)

          0 0
        • Lister  

          Krizové období je podzim, když mají všichni v rodině narozeniny.

          0 0
        • mpdu  

          Tak! To že se tloustne v zimě je hovadina. Jak říkáš – grill, pifko a tak – kyne se v létě.

          0 0
          • Soreno  

            Tak to si s náma nebyl na lyžích, tam je vždy tolik žrádla :-))

            0 0
            • mpdu  

              No jo, na horách se taky žere, to je fakt. Co jiného večer, že? Tak se žere žrádlo i chlast :-)

              0 0
      • plevka  

        ale ještě musím dodat, že se mi trochu zvětšily svaly na rukách, tam to jde poznat, jinde nevím, jo vlastně ještě na břichu, ale to už jsou bůčky :)

        0 0
    • Talaj  

      Důležitá je motivace. Když tolik nežereš, tak:

      • Ušetříš peníze
      • Ušetříš čas
      • Nebudeš tlustá(ý)

      ⇒ Peníze a čas můžeš investovat do cyklistiky. Díky nižší váze bude vyšší výkon zvláště v kopcích.

      AVOTOMTOJE! :)

      0 0
      • toram  

        JO to si můžu řikat pořád:)..přijedu sežeru co vidim..no a vzhledem k tomu že jezdim každej den tak si asi představíte jak vypadam:D..PS: ne nejsem bečka sádla ale asi bych se měl trošku omezit… 20kilo dolu by bodlo..přitom mam 180cm a mam 100kg skoro a nevypadam na to..

        0 0
      • mpdu  

        Tohle patří do jiného vlákna.

        0 0
      • Soreno  

        Nejsem masochista :-))

        0 0
    • kali222  

      loni pekne zdrave dietne a rozume + jsem hodne bajkoval a plaval. dokonce i cvicil s vlastni vahou(konecne prvne v zivote se mi cosik jako buchty na brise rysovaly, mel jsem z toho celyho dobrej pocit, prospelo me to jako nic pred tim) a mel jsem 72kg letos 86. byl to kolotoc cela prvni polovina roka a myslel jsme si, ze to uzavru statnicema a pekne to zas popiluju. no, tak zatim nic. :D

      0 0
    • hovanec  

      Hlavně večer…

      0 0
    • ememem  

      ano a vzdy zbehnem do pivnice okostovat z kazdeho suda aspon poharik ci sa mi nekazi vino. povacsine sa mierne pridrbem. a potom sa divim ze som tlsty a jaksi z formy. co uz roky nezastavis.

      0 0
    • zipoman  

      Žravej a hlavně na sladký, naštěstí spaluju celkem rychle, 194/75 a nemůžu nahoru ani o kilo. Nemam problém sníst za hodinu dvě čokolády a k tomu nějakou sušenku.

      0 0
      • ememem  

        brdo koky neni to uz anorexia? :-)

        0 0
        • hribik A1  

          keby bol anorektik tak by 2 čukolády nezjedol ani za rok a nie že za hodinu

          0 0
          • mpdu  

            Já jsem poloviční bulimik. Furt žeru, ale nebliju.

            0 0
            • Martin  

              :)

              0 0
            • hribik A1  

              vyššia liga je žrať toľko, že sa z toho zbliješ bez toho, že by si sa o to snažil

              0 0
              • Martin  

                to už je fakt vyšší dívčí :D

                0 0
              • zipoman  

                Jednou jsem se skoro dopracoval, 400g hranolek s jednou velkou tatarkou, snad tři hodiny jsem to držel v zatáčce, ale nepoblil :D

                0 0
      • AsiJura  

        No a neříkají ti náhodou „rošťáku“? Jinak přibrat i hubnout jde vždycky, jen tomu musíš věnovat dost času a opravdu to chtít.

        0 0
    • Bender382  

      Při pročítání tohodle vlákna jsem to musel v půlce přerušit a vestoje u ledničky sežral housku s půlkou hermelínu…

      Takže +1

      0 0
      • lenny_vej  

        Otevřít BF s kýblem zmrzliny s kompotem a najít tohle vlákno mě nepotěšilo. Běhám, plavu, jezdim a do je to platný, když žeru >:-( Navíc v tuhle dobu, který normální lidi sakra žerou kompot v devět večer?!

        0 0
        • maajkee  

          No manželka je utahaná z práce, šla spát a já si otevřel pivko a to jsem neměl dělat, teď mám ještě k tomu chuť na něco dobrýho k jídlu :)

          0 0
          • lenny_vej  

            majkee, fakt díky… teď mám chuť i na to pivo, opravdu výborný. (Nenapomáhá pivo hojení jelit? Mám teď luxusní jelito díky znomenýmu šroubu co drží sedlo na sedlovce, tak že bych si to pivo omluvila…)

            0 0
            • maajkee  

              jj, pivo je na hojení jelit uplně to nejlepší, stačí užívat vnitřně, netřeba mazat přímo na postižené místo :)

              0 0
            • Ruprt2  

              na beton pomáhá je to vyzkoušený.

              To ví přece každý

              0 0
            • mpdu  

              Nenapadá mě skoro nic, na co by pivo nepomáhalo.

              0 0
              •  
                Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                0 0
              • Manas  

                na opilost to moc nepomaha …

                nicmene na kocovinu je to dobry lek.

                0 0
      • soc  

        :D

        0 0
    • Flegmatik  

      To je mi líto, že máš takové problémy…

      0 0
    • mpdu  

      Samozřejmě!

      Nejím proto, abych žil! Žiji proto, abych jedl!

      0 0
    • Manas  

      Zjistil jsem, ze se to da ovladat :-)

      Jim pravidelne a tak se mi moc nestane ze by me chytnula zrava. Kdyz uz me chytne, tak se radsi zasiju do postele nebo ke knizce a snazim se na to nemyslet, vetisnou to prejde :-D

      0 0
      • mr.antik  

        Nedá. Jediná možnost je pořád něco dělat (sezení u počítače není dělání). Od rána až do noci.

        Pak není čas ani chuť na nějaký velký jedení.

        0 0
    • vlasto  

      No pod tlustotou si predstavuju neco jineho:-)Ja se s tim nedelam starosti a sezeru vsechno, co je v dosahu. Jedna poradna vyjizdka to stejne vsechno spotrebuje a za poslednich pet let jsem zhubnul 20kg. Bez diet, bez abstinence. Vzdyt tam mas tolik kopcu kolem, ze musis zrat za dva. Tohle nejsou cechy.

      0 0
    • KRAJIC  

      Při výšce +/- 175cm se pohybuju s váhou 73–80kg. Žeru neskutečně. Každý den mám dva teplé obědy – tzn polívka + druhé a pak asi po 5 hodinách ještě jednou polívka + druhé(nejsou to malé porce). Ráno na snídani 3 chleby většinou s poličanem nebo jiný salám + svačinka + po obědech večeře. Spotřebu teda odhaduju na +/- 120kg chlapa. Asi dobrou genetikou to všechno žrádlo transformuju do svaloviny a když ne tak to vyseru – do špeků mi to prostě moc nejde – musím zaklepat – je pravda, že se snažím hýbat a v teplých měsících když je práce na baráku už to je někdy trochu přes závit.

      0 0
      • karliner  

        Tedy rozptyl tolik kilo při výšce hobita není zrovna známkou dobré kondice těla…

        0 0
        • Manas  

          Sedum je dost, ale ja jsem zjistil, aniz by mi to vadilo fyzicky, ze mi vaha lita ±4kg.

          0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • KRAJIC  

          73kg léto strávené ve výkopu s třema děvkama krumpáčem, lopatou a kolečky + ježdění na kole do práce + 2× týdně ojebaná posilovna pokud šlo. 80kg únor/březen 2× až 3× týdně posilovna jinak nic, protože na horách už zkurvených 5let není zapičený sníh(po ledu nejezdím). Co je na tom divného?

          0 0
      • Flegmatik  

        Hehe, mě tyhle popisy „kdo sežere víc“ připomínají hlášky Jirky Olkyce Šustíka, jak vždycky popisoval, jak žral kila bůčku, 10 earl grey čajů, litry dršťkové apod. :-D Viz http://www.cyklodiskuze.cz/…o-prave-jite?…

        0 0
      • bagr  

        Dle fotky ses prorostlej jak bůček!Bys mel mit tak cca 67–68kg.Dulezita vec je pomer aktivni hmoty(svalu) a tuku.

        0 0
        • maajkee  

          Dle jaký fotky?? Podle tý profilový rozhodně jako bůček nevypadá teda.

          0 0
          • bagr  

            Tak to asi koukame kazdej na jinou fotku.

            0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
        • KRAJIC  

          Když říkáš bůček tak bůček.

          0 0
          • KRAJIC  

            Takový za studena na prkýnku, spodek omatlaný výpekem + zelenina, křen, česnek, hořčice a chleba – luxus.

            0 0
            • AleZ80  

              Ani teplej neni špatnej. S nádivkou, bramborovou kaší a višňovým kompotem.

              0 0
          • bagr  

            Myslel sem na cyklistu kterej chce solidne jezdit zavody.

            0 0
            • maajkee  

              A tím jdi někam, závody jsou pro málo sebevědomí lidi, který si potřebujou něco dokázat :)

              0 0
              • maajkee  

                seběvědomý samozřejmě :)

                0 0
              • nox159  

                hodne sebevedomí lide proto sedi se škopkem v pajzlu a čumi jak nekdo beha za balonem :D avotomtoje

                0 0
                • Martin  

                  takže jsou na tom zas nejlíp to, co mají všechno a všechny v piči :D

                  0 0
                  • nox159  

                    to neni muj nazor… jen reakce na maajkeeho

                    mi je takovych lidi lito, ale pokud chcou byt ve sračkách tak at jsou… :)

                    0 0
                    • Martin  

                      však to je můj názor. já mám všechno v piči a je to fajn :D

                      0 0
                      • maajkee  

                        A tak je to správně, kdo má všechno v piči je na tom vždycky nejlíp! :)

                        0 0
                • maajkee  

                  Lepší sedět v pohodlí se škopkem v pajzlu než ve stáru láteřit doma s kosmodiskem na zádech, jak je ta česká společnost zkažená, že si neváží bývalých elitních sportovců :)

                  0 0
    • Martin  

      200 :)

      0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Frostty  

      Pomalu, ale jistě se nám blíží čas oběda. Co si dáte, sportovci :o))?.

      0 0
      • Martin  

        Polévka:

        Cibulová

        Hlavní chod:

        1. Sekaný řízek se sýrem, bramborová kaše

        http://restauraceumacku.cz/

        0 0
        • Frostty  

          Polévka: Vývar s masem a těstovinou (250 ml)

          Hlavní:

          2. Hovězí pečeně

          100 g, na slanině, rýže

          . M1.) Vepřový vrabec,

          100 g, hlávkové zelí, knedlík

          a vcelku mě láká ten jejich domácí koláč :o)

          http://kovarna-prostejov.cz/

          0 0
          • vlasto  

            Hovezi vyvar, pak je na programu Camembert-Semmelmedailons mit Rahmspinat a na zaver okurkovy salat. To vse za 1,70 Eur:-)

            0 0
            • Frostty  

              dobrý :)

              0 0
            • AleZ80  

              Camembert v houstce se smetanovým špenátem, nebo je to nějaká jejich slovní hříčka ?

              0 0
            • mpdu  

              Kde to je? pokud tam z čr za dalších 2,3 € dojedu, tak se to vyplatí :-)

              To je nějaká rakouská komunistická žrádelna, ne?

              0 0
      • karliner  

        Mušle po baskicku.

        0 0
      • Flegmatik  

        Asi tohle: 200g MIX GRILL z vepřové panenky a kotlety bez

        kosti, rokfórový přeliv, domácí americký brambor

        0 0
      • Elwing  

        Zapečené brambory z jihu itálie s ovčím sýrem, smetanou a rajčaty.

        Jestli někdo pracujete na Žižkově. Doporučuji zelenou kuchyni

        0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • AleZ80  

          Jak tam vypadaj porce, jsou taky tak dietní jako skladba menu ?

          0 0
          • Elwing  

            Porce adekvátní, najím se z toho, a to jak z názvu vlákna vyplývá – jsem žrout :)

            Mně to dietní nepříjde, dělají to z poctivých surovin a třeba dneska ovčí sýr – to je tučný. Nebo když dělají bramborák s uzeným tofu, tak je to vynikající.

            0 0
            • jIrI___  

              Hned jsem si vzpomněl na jeden díl Ano, šéfe! a hermelín v bramboráku – východoněmecké gastronomické porno :-))

              0 0
              • Elwing  

                Tak to bych si fakt nedala. Já tofu jinak nemusím, ale to uzené je moc dobré.

                0 0
              • AleZ80  

                Když jsem byl v učení, tak se v Parkhotelu dělala česká verze ( uzený sýr v bramboráku ) a ta byla lepší.

                0 0
            • AleZ80  

              Dík, někdy vyzkouším.

              0 0
      • nox159  

        tedka jsem si dal svacinku

        tmavy celozrný chleba + margarin + 96% sunka + pekindske zeli + rajčátka

        k piti vodu samozrejme :)

        0 0
      • maajkee  

        Hmm, mě docela láká dneska tohle:

        120g Stejček z mléčného telátka s bramborovými resty a dresinkem

        Restaurace Na Hradě

        0 0
        • Frostty  

          To zní lákavě, já mám možnost jít ještě do „divadla“ na na moc dobré steak z aberdeen angusa, ale říkám si že to nemůžu jest pořád, nebo začnu brzo bučet :o).

          0 0
      • Manas  
        1. Polivka co se neda pozrit, evokuje vysledek posledni strevni

        chripky, kterej nekdo ohral a posypal petrzeli.

        1. Kus masa o tvrdosti vysokopevnostni oceli, s omackou s konsistenci dobre

        ulezeleho klihu a chuti vzdalene pripominajici hnedou fermez. K tomu jako priloha ryze o tvrdosti oloveneho broku a stejne vaze.

        1. Salat s velmi unavenou zeleninou, rajcata vypadaj jak kdyby z toho

        Spanelska sla pesky. Paprika vypada cerstveji, ta jela kus cesty stopem s okurkou.

        0 0
        • maajkee  

          A to maj kde? :)

          0 0
          • Manas  

            Zavodni stravovani v kantyne Zlaty Meloun … skutecne se musis stravovat zavodne, idealne pri behu do schodu, pac jakmile si zacnes vsimat obsahu tak je to fakt zly.

            0 0
            • Elwing  

              Tady se dneska někdo dobře vyspal :))

              0 0
            • Pebe  

              taky máme v práci Zlatý meloun, hehe :-))

              ale občas se něco dá sníst, většinou ta bezmasá jídla, rýžový nákyp, zapečené brambory apod.

              0 0
              • Manas  

                Me desi jak do vseho strkaj mrazenou zeleninu. Napriklad zapecene brambory s mrazenou zeleninou bylo jednoznacne to nejhorsi co jsem tento tyden omylem pozrel. Na pohled to zly nebylo, ale kdyz do toho clovek kousnul … no fuj.

                Kazdopadne ctvrtek/patek uz je budu bojkotovat. Vyber z jidel typu karbanatek, sekana, sekany rizek, mlete maso, slovenska polivka (vsechno mlete najemno), cevabcici a dalsi zrudnosti, je pekelny.

                0 0
                • mpdu  

                  Mražená zelenina – to je východoněmecké gastronomické porno – né hermelín v bramboráku. Brrrrrrrrrrrr

                  Čevabčiči bych nikdy nepozřel – od dětství. Nedokážu pozřít něco, co se takhle jmenuje a ještě k tomu vypadá jak lejno. Ale když se čevabčiči jmenuje karbanátek (nic jiného to toiž ve finále není), tak nemám problém :-)

                  0 0
                  • Manas  

                    Me nevadi kdyz je to z dobryho masa… ale v tehle jidelnach si spis myslim, ze jde o recyklat dobrot z predeslych dnu. To je pak hroznej kekel.

                    0 0
                    • Pebe  

                      to je skoro jistota ne :-)

                      nebo polévky:

                      gulášová > dršťková

                      čočková > s klobásou > frankfurtská :-)

                      0 0
                      • Manas  

                        Asi to budu tyden sledovat a vydam dokument s nazvem: „Genese polevky v ramci jedne jidelny“.

                        0 0
                • Pebe  

                  ty jsem měl taky, a nebyla to úplně nejhorší produkce tady :-)

                  asi máš moc vysoká očekávání :-)

                  nejvíc mě vždycky pobaví hrachová/fazolová kaše umixovaná najemno. Už u vchodu na výstavce, jak hezky vychladne, tak udělá pěkný škraloup navrchu, hezky popraská a okraje odstávají od talíře. To vyloženě dodá chuť k obědu :-)

                  0 0
                • Peslezedirou  

                  Jsem místo ,všechno mleté na najemno, četl, všechno mleté na tajemno, i tak by to ale dávalo smysl :-)

                  0 0
                  • Manas  

                    Ale jo … „všechno mleté tajemno na jemno“

                    0 0
                    • Manas  

                      a výsledek je jídlo do kolonky „překvapení hygienika“.

                      0 0
                      • Peslezedirou  

                        Taky přidám jednu :

                        Chodili jsme na oběd do jedné jídelny, v pondělí měli špagety a omáčkou sýr, brmab. knedlík nějaké maso a špenát.

                        Další den byli šagety v polívce, která byla udělaná z omáčky na špagety, špagety zapekli se sýrem a ze špenátem.

                        Další den byla ta samá polívka zahuštěná nějakým zelím, nasekáné kousky masa z předchozího dne, polévka byla řádně okořené a jemnovala se maďarský guláš či co.

                        Když tam člověk šel na jídlo, tak musel sledovat, co bylo předchozí den :-)

                        0 0
                        • Manas  

                          Tak to kazdopadne. V takovejch mistech je dobry vedet co bylo v poslednich trech dnech k jidlu aby z toho nejak vyvaznul zivy :-)

                          0 0
        • nitraq  

          To dej do vlákna vtipy, hlavně příběh zeleniny mě odrovnal:)

          0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • karliner  

          To zní dobře, že bych zrušil mušle???

          0 0
      • jIrI___  

        2 rohlíky se šunkou a k tomu Milu.

        0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • maajkee  

          Milu já tuze rád :)

          0 0
          • Lister  

            A kdo né :-)

            Nejlepší jsou ale staré dobré klasiky – Kaštany, Kofila, Milena a k tomu Margotka!

            0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
            • karliner  

              Ty asi nepamatuješ původní chuť těchto dobrot, že je můžeš konzumovat i teď, viď :-)

              0 0
              • maajkee  

                Já pamatuju a můžu ti říct, že teď jsou mnohem lepší, předtím ta čokoláda byla tragédie.

                0 0
                • karliner  

                  Třeba kofila je teď vyloženě hnusná. A pravdu mám podle tvé teorie já :-)

                  0 0
                  • karliner  

                    Abych to upřesnil – Kofila je hnusná od té doby, kdy změnili recepturu a místo do staniolu a papíru ji začali balit do igelitového pytlíku, což je nějaký rok zhruba 1999

                    0 0
                • jIrI___  

                  Jo, tu původní čokoládu na Mile taky pamatuju. Když člověk kousal, tak se mu ta čokoláda v puse zformovala do hrudky, taková měkčí žvýkačka :)

                  0 0
              • Lister  

                Ale pamatuju – taky jsme žil za komoušů.

                Možná jsou horší, ale pořád jsou dobrý a kaštany jsou prostě dobrý pořád.

                0 0
              • AleZ80  

                Kofila je pořád stejná a Milenu alespoň začali dělat v oříškové verzi.

                0 0
            • maajkee  

              jj, z tohodle mám nejradši kaštany a teďka dělaj ještě v extra hořké čokládě, ty jsi uplně best! :)

              Margotku vždycky kupuje manželka, že z ní uděla margot buchtu, ale jakmile tu buchtu neudělá hned, tak je margotka hned fuč :)

              0 0
              • Elwing  

                z margotky pěkně táhne rum… taky si ji občas koupím :-D

                0 0
              • karliner  

                Furt jedna buchte zbejvá, ne?

                0 0
                •  
                  Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                  0 0
                • maajkee  

                  Jo jo, manželce mezi nohama, taky si semtam rád dám :)

                  0 0
                  •  
                    Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                    0 0
              • Lister  

                Sakra, extra hořká čokoláda – to si musím koupit.

                Moc dobrá byla hořká studentská s višněmi, ale byla to jen nějaká limit. edition, páč už se nedá koupit – škoda :-(

                0 0
              • jIrI___  

                Kaštany jsem měl na snídani :-P

                0 0
              • mpdu  

                No jo, když je dobrá buchta, dá se i pekáč vylízat. Zdar Margot!

                0 0
                •  
                  Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                  0 0
            • McBlacky  

              kaštany rulez

              0 0
          • mpdu  

            Mila? TO je ten výbornej tuk proloženej výbornou oplatkou politej výbornou tukovou čokoládou? Ta je vynikající už deístky let. Ňam!

            0 0
            • McBlacky  

              právě že zrovna mila dost utrpěla změnou receptu cca před 5 lety

              0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • plevka  

        otec mi donesl do práce(pracuje kousek ode mě) bramborový salát a nějakou rybu v trojobalu od mamky. Doma mě čeká ještě čočka nakyselo :)

        0 0
      • obda  

        Toskánská gulášová polévka, Steak z hovězí roštěné na restované červené cibulce s portským vínem, šťouchané brambory

        0 0
        • Kubiczech  

          Toskánská gulášová polévka je co? (:

          0 0
          • karliner  

            Gulášovka se špagetama ze včerejška.

            0 0
          • obda  

            Těžko říct, ale bylo to celkem dobré. Jde o španělskou restauraci: http://www.espanola.cz/

            0 0
            • Kubiczech  

              Toskánská gulášová polévka ze španělské restaurace…světová kuchyně v českém podání. (:

              0 0
              • obda  

                JJ :) Ony ty meníčka moc španělská nejsou, takže kombinace Maďarska s Itálií mne vůbec nepřekvapuje. Každopádně výrazně nejlepší podnik (na meníčka) v okolí. Ještě není špatný Beránek ale tam už není poměr cena/výkon moc dobrý.

                0 0
              • mpdu  

                Jednou jsem platil na pumpě palivo, když se šéf pumpy zeptal prodavačů co by měl přivézt, že jede na nákupy. A jeden z těch prodavačů mu odpověděl: V poslední době lidi kupovali hodně tu Irskou Skotskou.

                0 0
                • AsiJura  

                  No já taky nejsem na míchané nápoje, ale každému podle gusta:)

                  0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Joseph de Sax  

      moje prasata dělají to samé…tak je to asi normální…avotom­toje.

      0 0
    • AsiJura  

      240g kuřecí kousky s grill kořením na olivovém oleji, a k tomu půl kila kobzolí, no a jako druhý oběd si to ve 5h zopakuju.

      0 0
      • jIrI___  

        To bych nesežral za týden :-D

        0 0
        • Frostty  

          Ale jo, jen to chce mít tu správnou motivaci :D.

          0 0
        • AsiJura  

          tak taky mi to trvalo než jsem se naučil poctivě žrát, dost dlouho jsme fungoval jako ty, podle toho co jsi psal, ale pak přišlo nějaké přehodnocení dosavadního životního stylu a žrádlo je mým koníčkem:)

          0 0
    • mastihuba  

      nj to je můj zlej sen, přijedu hladnej domu a všecko sežeru.

      Nejhorší záchvaty mám dyž dojedu v noci z kola a nejsem tak zhuntovanej abych hned usnul. :D

      0 0
    • Elwing  

      Nojo, druhá hodina a už začínám mít v práci po obědě hládek.

      0 0
      • Martin  

        +1

        0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
      • Flegmatik  

        Pche, kdybys nechodila do zeleninové restaurace, tak bys ještě vydržela :-P

        0 0
        • Elwing  

          Kéž by…

          0 0
          • Flegmatik  

            A tuhle znáš? http://www.beas-dhaba.cz/

            0 0
            • Elwing  

              jojo. Když jsem pracovala v Karlíně, tak jsem tam chodila. Tam mi to moc chutnalo, akorát jak to je na váhu, tak jsem si toho nandala vždycky kopec a pak platila majlant :)

              0 0
              • karliner  

                Jestli to nezměnili, tak u Tyláku, vedle Fruit de France to na váhu není. Nebo seběhneš ze Žižkova ke Góvindovi.

                0 0
                • Elwing  

                  jo Góvinda je taky super. A na Palmovce Curry house a ta thajská vedle… jo žrádlo, o tom se já můžu bavit donekonečna :-D

                  0 0
                  • Zlatka  

                    Kdysi jsem také hodně chodila, pak smrskly porce a zdražili.

                    0 0
            • Peslezedirou  

              Občas chodím do té u IP, tam se platí za talíř (tác). Když jsme dělal v Karlíně, tak jsem sem šel, asi jsem nevěděl, že je to na váhu, za oběd jsem platil 250,– :-)

              0 0
              • Flegmatik  

                No, žádná láce to není, navíc ještě když je to bez obsluhy s atmosférou jak v Mekáči, ale to jídlo mají dobré a pestré. Ale ty negativa moc lidem asi nevadí, páč je tam pořád přes poledne plnoooo (aspoň v těch dvou na P1).

                0 0
                • Peslezedirou  

                  Byl jsem tam jednou v poledne, narváno jak v závodce. Když jsem tam pak šel odpoledne, tak tam měli i nějakou slevu. Raději tu u IP, pokud tam člověk jde mimo poledne,tak je tam celkem klid, navíc v létě mají zadní zahrádku.

                  0 0
    • Kubiczech  

      Skvělé vlákno. Čtu to a nežeru. (:

      0 0
    • Jitkola  

      Cože? Milane Ty že jsi tlustý?!

      Vždyť z kopce dolů skoro chrastíš :o)

      Měl bys papat trošku víc a pořidit si větší ledničku :o)

      0 0
      • malamala  

        Kam bych tu ledničku dal, vždyť jsi viděla tu pidi kuchyň :-). Myslíš, že bych si měl najít kuchařku, aby mne ještě více vykrmovala? :-)

        0 0
    • kali222  

      toz neco k filmu :) kdo nezna, tak „krupavy rizek“. rlt zdravej pokrm, protoze se to pece.

      0 0
      • AsiJura  

        to máš jen kuřecí kousky ve strouhance a upečené? vypadá to dobře, i bych to napodobil, jestli dáš podrobnosti do placu:) Tu teď tlačím maštěné kobzolky na cibulce a mlíko, bída no)

        0 0
        • kali222  

          takhle asi … je to samo hlavne strouhanka a nejaka smes koreni. pokud se v tom nekdo orientuje, tak si urcite podobnou chut dokaze dovodit. to ale neni muj pripad. podle slozeni je v tom i susenej bilek, jestli chapu na co se ptas… :) libi se mi jednoduchost. nakrajet kureci prso, flak do oleje, aby drzela ta strouhanko-smes. cili jen minimum, spis s tim mazu prazdnej talir. :D placnout na papir a za 15–18min jim. v tescu ten pytlicek stoji 13,– jinak asi 18,–. smes si ale kazdy muze udelat doma, me to za to pohodli nestoji a samo mi to chutna.

          0 0
          • maajkee  

            Nechápu význam tohoto :) Když chci šnicl, jdu k řezníkoj, koupím maso, rozklepnu vejce, nastrouhám starej rohlík, trochu mouky, pěkně osmahnu na pánvi a je to :)

            Pokud se šnicl smaží ve správně rozpáleným oleji, tak se moc nenacucne a když, tak ho pak ještě stačí na chvilku položit na ubrousek.

            0 0
            • kali222  

              a není to ani první a poslední věc, viď. :)

              0 0
              • maajkee  

                Jako co?

                Jako tyhlety pokrmy, nebo přípravy pokrmů v prášku, to je největší zlo, to si dám radši suchej chleba :)

                0 0
            • Kubiczech  

              Proti nacucání je dobrá voda z rozprašovače rovnou na šnicl před smažením.

              0 0
          • jIrI___  

            Podobně vypadá i řízek, když do trojobalu použiješ místo strouhanky nadrcené cornlakes. Nebo ho obalit v nadrcených paprikových chipsech a do trouby, to je chuťově paráda.

            0 0
            • AsiJura  

              Tak tyhle studentské recepty zní valmi zajímavě, ty chipsy asi fakt vyzkouším.

              0 0
              • jIrI___  

                Ale prdy studentské recepty, moje vaření končí u toustů a čaje :). To s těmi chipsy kdesi našla mamka a s cornflakes je to všeobecně profláklá věc.

                0 0
                • AsiJura  

                  Ale uvědom si kde takové recepty můžou vzniknout? Rozhodně si myslím, že je pravděpodobnější, že přijde domů zkouřený student a přijde mu jako dobrý nápad obalit maso v chipsech a dát to zapéct, než že to vymysleli v nějakém francouzském kulinářském institutu:D

                  0 0
                  • Frostty  

                    No Zdenda by vás za to zabil, o tom žádná :D.

                    0 0
                    • AsiJura  

                      Dneska jsem zrovna viděl poslední díl, a musím říct, že paráda. V předchozích už se mi zdál zbytečně vulgární a hrubý(i k ženám), ale teď to bylo dobré. A udělal mi radost jak tam dělal toho tuňáka tak, jsem si jen ověřil že to dělám dobře, ale on měl lepší surovinu, ten jeho tuňák vypadal čerstvě, měl lepší barvu, což ten hlubokozmrazený co kupuju já nemá. Ale ten salát asi vyzkouším taky.

                      0 0
                      • Frostty  

                        Předchozí série se mi pozdávaly více. Čtvrtá série je podle mě víc o jebání než o vaření, poslední díl byl ale zas o něco lepší.

                        0 0
                        • AsiJura  

                          Ale zase tam zazněly hluboké pravdy, člověk jak to vidí, má hned chuť začít podnikat, protože když tam vidím, že kdejaký diletant(a to slovo sedí 100%) má otevřenou hospodu, s personálem zachází jak se šlechtou a ještě mu nedochází v jakém srabu je, tak mě berou mory.

                          0 0
                          • Frostty  

                            Podnikat může dnes kdekdo, jestli ožebračí sebe, rodinu a následujících 5 pokolení je jen na jeho umu :o)).

                            0 0
                        • kali222  

                          ja to moc nemusim, ale dostala me ta bohema :D

                          0 0
                  • jIrI___  

                    To bez debat :-D

                    0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
    • smith22  

      Podle toho co jsi napsal je to spíš rozežranost, která není dána geny a za kterou si muže dotyčný sám.Postupně se ti špatnými návyky roztáhl žaludek a nyní prostě běžná porce nestačí.

      Znám člověka co takhle na noc žrával a nyní mu stačí na večer jogurt a nějaké to ovoce(jablko apod.)

      chce to postupně snižovat dávky jídla na které seš zvyklý.Je to podobné jako s cigaretama – chce to silnou vůli

      0 0
      • maajkee  

        S cigaretama je to uplně jiný, s těma jsem dokázal seknout ze dne na den, aniž by mě to nějak výrazně chybělo, ale dobrý je jídlo je holt dobrý jídlo :)

        0 0
        • smith22  

          já uvažuju všeobecně, vyjimky jako seš ty neberu v potaz :-)

          0 0
          • McBlacky  

            dost lidí přestalo kouřit naráz, imho nejlepší způsob. A dá se to i ze 40 denně.

            0 0
            • maajkee  

              No jasný, protože žít jde i bez jediný cigarety, ale bez žádnýho jídla žít nejde :) Takže to prostě nejde srovnávat tyhle dvě věci, cigarety a jídlo.

              0 0
      • nox159  

        normalne sportujicimu človeku podle mě nemuže jogurt na večeri stačit… ;-)

        0 0
    • R-A-D-I-U-S  

      Ano…moje peněženka ;-)

      0 0
    • Martin  

      500

      0 0
    • DaSnail  

      já žeru kvítí a lesní bobule…

      0 0
    • soc  

      Já mám hlad!

      0 0
    • M13  

      Dotaz na odborníky:

      Nevíte, co je za jídlo: Bitky po kozácku a jaká omáčka je „lišková“? :D

      0 0
    • Tomahomo  

      Teď sem se nacpal dvěma talíři buřtguláše a třemi krajíci chleba. Sem čuně :o(

      0 0
    • dancing dog  

      já trpím specifickou žravostí- nedokážu si odepřít sladké. Jinak moc ani nežeru, ale na sladkým ujíždím už od malička děsně. Kdyby ze mě zmizelo všechno sádlo ze za 10 let sežranejch čokolád a sušenek, tak nemám přes metrák, ale tak ± 55 kg. nemáte někdo nějakou radu, krom praktického a pravdivého " tak to nežer!" ? Abych na to neměl takovou přestrašně velkou chuť…

      0 0
    • M_ishak  

      Bude tuhá zima. I naši kocouři si dělají takové tukové zásoby, že větší nepamatuju – jsou žraví naprosto nebývalým způsobem. Loni byla zima tuhá, měli větší zásoby než v jiné roky, ale takové jak teď ne.

      0 0
      • Medunka  

        Indiáni se přijdou za šamanem zeptat, jestli bude tuhá zima. Šaman rozhodí kamínky, podívá se na ně a řekne:

        „Nevím, Velký Manitou mlčí. Ale pro jistotu štípejte dříví.“

        Tak indiáni odejdou, štípají dříví, ale za týden se přijdou zeptat znova. Šaman tedy zase rozhodí kamínky a povídá:

        „Nevím, Velký Manitou stále mlčí. Ale pro jistotu štípejte dříví.“

        Indiáni zase odejdou a štípají dříví, ale šamanovi už je to blbý, a tak se jde zeptat na meteorologickou stanici, jaká ta zima bude. A tam mu odpoví:

        „My nevíme, ale asi pořádně tuhá. Indiáni už čtrnáct dní štípaj dříví.“

        0 0
    • AsiJura  

      Je čas trochu pojest

      0 0
      • jIrI___  

        Očividně jsi zapomněl ty brambory oloupat :)

        0 0
        • AsiJura  

          To je taky jediný důvod proč ty brambory žeru, protože se nemusí loupat, až zas nebudou čerstvé, tak budu na rýži, protože loupat brambory by se mi fakt nechtělo:)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.