Zdravim. Da sa nejakym sposobom upgradnut Super Black Air + LOCK OUT, 80mm na 100mm.
Dakujem
Zdravim. Da sa nejakym sposobom upgradnut Super Black Air + LOCK OUT, 80mm na 100mm.
Dakujem
proc to sem davas znova? dyt si to sem napsal uz v 10:13:43
Iba preto aby si to niekto vsimol. Dost mi na tom zalezi.
Tak zkus popohnat ten svuj prispevek nahoru (jestli nevis jak, tak priste zapoj mozek)
Nie si nejaky mudry! :-)
Minimálně o tuhle jednu myšlenku víc než ty.
Klid…on za to ocividne nemuze… :)
Je zaujimave ako dokazu ludia hned reagovat. Pritom som to myslel ako srandu, zrejme ste si nevsimli toho smajlika za vetou „Nejaky si mudry“. Ale nic to. To preco som ten prispevok napisal este raz je to ze som tomu chcel dat iny nazov. To je vsetko.
S pozdravom IQ<100 :-)
zdravim, nevim jestli de ten zdvih zmenit(typuju ze ne), ale mam iq<50 a taky sem to vedel:)
v ustavech uz mate i internet?to sou veci..
Nevypada to ani z dalky jako sranda…IQ mam neco pres 100…mozna to bude tim :o)))
PS: do toho spolku inteligentu by me vzali jenom o fous…
neco pres 100 nebo neco pres 130?:-))
Ja uprednostnuji 130mm vidli…takze pres 130 :o)
a sakra,tak to je hodne padnej argument:-)
Uvidime, az nekdy zacnu vozit konecne dvoustovky…ale myslim ze tim mi to uz nevyroste :o)…
Myslite, ze by to slo poznat podle zdvihu vidle? Chytrejsi = min si chcou znicit zdravi = vozi vetsi zdvihy? :o)
Nevím proč bych měl vozit na XC bajku 200mm vidlu, 80mm mi bohatě stačí. Až půjdu jezdit DH, tak o tom začnu přemýšlet.
nechapu proc jej za to prudite… je snad pochopitelne, ze kdyz je tady nekdo nove zaregistrovany, tak treba nevi jak to tu funguje, ne? lidi tady namelou tolik kravin a vy musite zprudit zrovna tohohle…
Ticho! Všechny vás zabiju!