potreboval bych poradit co je nejlepsi na mazani ratezu a prehazovacky,a jake bowdeny pouzivate na razeni a jake na brzdy??
potreboval bych poradit co je nejlepsi na mazani ratezu a prehazovacky,a jake bowdeny pouzivate na razeni a jake na brzdy??
už máš celé kolo?
Markus-kolo jeste nemam stojim na osce,brzde,sedlovce…cetls email?
tim jsem mazal do tetka,jenze to vzdy vymyla voda a pak se radilo tezce a u vazeliny si myslim ze se na ni nalepi bordel
já mažu řetěz silikonovým olejem… nelepí se na to prach a odpuzuje vodu -GT85– ošetřuju s tím i vidli…
A co mas za bovdeny? normal,nebo neco specialniho?
no brzdy mám hydry…Magura HS-11. A u přehazek ani nevím – mrknu se… dám vědět, budou to nějaké obyč, ale vypadají hezky:)
Pouzivam GT85. Nevydrzi na retezu dlouho, ale nechyta bordel, coz dost zjednodusi udrzbu i zvysi zivotnost retezu. Prehazku, ani presmykac vubec nemazu, protoze to neni potreba a nelepi se pak na ni bordel. Bowdeny pouzivam uplne obycejne brzdove vinute a to i na razeni.
GT85 krasne voni, to bych byl ochotny pouzit i misto deodorantu:-)
Pa-dlista a DV se s nim taky voneli :-)
Na řetěz mi zatím úplně nejlépe fungoval Pedro's … vyzkoušel jsem variantu na sníh/bláto/mráz a na prach/písek …
Podívej se na recenze k mazivum. Něco jsem tam psal a shodlo se nás na tom víc.
TF2,WD40
WD40 je riadny humus, to by som (hlavne na retaz) meodporucal davat. Radesej teflonovy olej (mam tusim yarroline, alebo tak nejak)
Tu WD40 jsem tam napsal doplnkove, at to nevypada,ze znam malo oleju:-). Ja pouzivam TF2, kdysi jsem pouzival GT85, ale ta vydrzi min nez ta TF2.
kdysi jsem usilovne resil mazivo na retez a skoncil jsem,zcela spokojen,u Motulu na endurovy motorky.Kdysi se to jmenovalo Motul Motyl chain a ted je to Motul offroad.