Jezdíte a nebo znáte někdo tyhle pláště? Zajímá mě, jestli projdou vidlicí Marzocchi MX a rámem Duratec. Číslování u výrobců je trochu zavádějící, třeba Python a Maxxis 2,00" jsou jako 2,3" u jiných značek, proto se ptám. Dík za odpovědi.
Jezdíte a nebo znáte někdo tyhle pláště? Zajímá mě, jestli projdou vidlicí Marzocchi MX a rámem Duratec. Číslování u výrobců je trochu zavádějící, třeba Python a Maxxis 2,00" jsou jako 2,3" u jiných značek, proto se ptám. Dík za odpovědi.
Bych snad ani nechtel videt ty jine znacky, protoze treba Maxxis dela zrovna podvyziveny plaste.
Z-Max 2,1" Motoraptor 2,1" Big Jim 2,25" -tyhle všechny jsou užší než Python nebo Maxxis (TT, MiMo) 2,00". Conti Vertical je asi nastejno, ale je značenej 2,3". Tak by mě zajímalo, jak na tom jsou ty Cortezy 2,4".
Tak to ti nepovim. Ale jestli to nekomu pomuze, tak jsem ted porovnaval Kenda Kinetics 2,35" a je sirsi nez WTB Motoraptor 2,4".
motoraptor neni mensi, je nastejno
Ano ano.Motoraptor mi jednak vic vydrzel a navic ma pevnejsi boky nez Kenda. S Kinetic 2,35 jsem mel furt cvakly,WTB nemusim tolik foukat aby neplaval.Jo jinak to WTB ma rovnych 60 mm sirky,teda na 40 mm sirokym rafku.
Chi chi. Ja mam prave ted Kinetics a jsou proti Motoraptorum neprustrelny. Zalezi na verzi. Ale Motoraptory jsem v nejake odolnejsi jeste nevidel. A ta co se da koupit normalne je bleee na nejaky divocejsi jezdeni.
njn ale ja srovnaval motoraptora2.1 s pythonem(a tim nemyslim jeho fr verzi 2,3)
fr verze… to se dava na sjezdovyho skareba, ne? :)
hele plast co ma prez kilo neni na XC, na enduro to nema vzorek ani vahu a maxis dela 2,35 dhslick. tak kam to mam zaradit kdyz je to v katalogu v kategorii frdhdk(trial)?
škatulkování je tvuj problem ne muj :) Jses uz druhy den trochu … vznetlivy, ne?
ja nevim kdo si tu vymyslel sjezdovyho skareba(tak kdo tu škatulkuje:), na to se proste nedalo nereagovat.
Mam ti poslat fotku abys mi veril? Motoraptor, pokud si odmyslis spunty, je o malo uzsi. Myslim teda dratovou verzi. Srovnavam s dratovym Pythonem Air Light.
donutils me to porovnat a mas pravdu, ale rozdil je zanedbatelny.
Co se tyce pohodli, tam uz je rozdil o dost vetsi :)))
pohodli nejsem schopen posoudit:-)
No Maxxis a Kenda vyjde +/- nastejno. 2,35' je vod nich je 2,1' Tioga.
Treba Maxxis 2,35 je vetsinou mensi nebo srovnatelny jako Tioga 2,1. CHtel bych taky videt ty plaste jeste podvyzivenejsi nez maxxis;-)
PANARACER FIRE XC PRO 2,1, mate nekdo zkusenost s Bontranger Jones 2,2. Kolik stoji ty Kineticsy? Chci nejake sirsi plaste na XC, ale at jsou fakt sirsi nez ty „pnrcr“
Ty Kendy 390,– , ale s tech co tu prodavaj sem nebyl zrovna nadsenej… ale na XC by to treba stacilo.
Ale pises,ze jsou neprustrelny.:-) Ta cena to je zadarmo!
Ale ja vozim jinou verzi. Se tu asi neda sehnat.