Nemáte někdo zkušenost s páčkovým řazením od Sramu? Mám totiž Gripshift X-9 a bolí mne při dlouhých sjezdech a dlouhých tratích dlaně. Díky za info.
Nemáte někdo zkušenost s páčkovým řazením od Sramu? Mám totiž Gripshift X-9 a bolí mne při dlouhých sjezdech a dlouhých tratích dlaně. Díky za info.
Myslim, ze kdyby nekdo nejaky zkusenosti mel, uz by je sem davno napsal.
Tak to asi budu muset odzkoušet sám…
Jééééééžiš to je ale kabel… to je tvoje vedení?
Si budu někdy muset popovídat s adminem, kolik že ti vlastně platí:-)
Zda se ti to moc? :)
Vo co go?
Páčky SRAM fungujou bez problémů, já sice osobně preferuju grip shift, ale mám (na prodej:) i páčky a nemám s nima sebemenší problém… Pokud je někdo zvyklej na rapid fire, tak si musí zvyknout na řazení pouze palcem, z grip shiftu je přechod bez problémů. Nic víc se napsat nedá, Sram by ty páčky do světa nepustil, kdyby byly na *****…
ne, ale doufam ze brzo bude na biku X-7 razeni.. tak si zkus pockat.. ;)
Mám zkušenosti s řazením Sram Rocket (já) i Attack(kolo přítelkyně). Je to páčkové řazení kompatibilní s přehazkou Shimano. Ve verzi pro přehazku Sram to odpovídá modelům X-9 a X-7. Používám 1 sezonu. Předtím jsem měl Shimano LX.Podle mne je to lepší než Shimano – lépe mi to sedí do ruky.Řazení pouze jedním palcem. Během týdne si na to zvykneš a potom pohoda.
Jak se řadí dvěma palci ? :)
jednim pily vepredu, jednim pastorky vzadu???
Nechtel bych mit takovej palec, abych zvladnul jednim oboje.
Pro pristi rok maji jeste nejakou ekonomictejsi verzi pro Shimano,takze si asi vyberou vsichni.
Teď jsem si to nechal dat no nový kolo a chodí to krásně. Akorát se to musí dát trochu dál od gripu než shitmano jinak si budeš nechtěně odřazovat palcem na těžší převody.