Pouziva niekdo packove radenie Sram X-7, X-9? Neviem sa rozhodnut medzi tymto a starsim Shim. XT
Pouziva niekdo packove radenie Sram X-7, X-9? Neviem sa rozhodnut medzi tymto a starsim Shim. XT
Pozor – toto řazení není kompatibilní s přehazovačkami Shimano. K Shimanu je určeno řazení Rocket, Attack. Zkušenosti nemám.
Cyklozitny nabizi i dvoje SRAM packy kompatibilni se shimano razenim. Takze predpokladam, ze se taky delaji. Jedny vypadaj uplne stejne jako X7. Bohuzel jsou jen pro 9kolo.
Zkusenosti nemam, ale prvni packove razeni od SRAMU byl propadak. Kdyz SRAM, tak klasika bez pacek (nebo si pockat na zkusenosti s letosnim). Ale jak psal Nacelnik – bacha na to – neni to kompatibilni se Shimanem
Kombinacie nemyslim, zaujima ma komplet(packy+salter) sram x-7(x-9) voci komplet sh.XT(SLM-740)
He…sem to prave hledal na netu – chci sundat Shimano a dat si tam zas osmicku – ono je to do tech podminek sem lepsi – a chtel jsem si tam zkusit dat tydle packy – a ejha…ony nikde v provedeni pro osmicku nejsou…no tak to vypada, ze dam Sram 7.0 Shorty gripy…
Hele – minimalne si je vyzkousej – razeni je jiny nez na Shimanu – mne se to docela libilo, tak jsem to chtel…a nemaj! :(