poradte prosim… od pritulky dostanu k narozkam pulsmetr a rekla mi at si vyberu jakej chci a ona mi ho pak zacalne cena do max 1500,– muze byt klido i jetej … jakej by jste brali za tuto cenu?? a nechte si prosim kecy, typu „za tyto penize zadnej…“
poradte prosim… od pritulky dostanu k narozkam pulsmetr a rekla mi at si vyberu jakej chci a ona mi ho pak zacalne cena do max 1500,– muze byt klido i jetej … jakej by jste brali za tuto cenu?? a nechte si prosim kecy, typu „za tyto penize zadnej…“
koukni nanejaky sigmy treba tohle… www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…
jj tenhle presne mam v pacu… jen jsem se chtel este zeptat tady Vas, co mate s timto vetsi zkusenosti…totiz jsem moji polovici koupil taky pulsak a za tyden jsem zjistil ze na netu ho maji o 900 levnejsi.. tak bych nerad udal stejnou blbost znovu… jj kameny obchody.. uz to neni co byvalo…
tak za tyhle peníze fakt žádnej :o)))))
Počkal bych až se zase objeví nějaký lidlpulzák a pak ho koupil, většinou se prodávají kolem 500Kč :o)
no tak si tyhle rady nech, nemam na to fakt naladu… stojim o normalni rady.. kazdej nema 5000
Precti si to na co odpovidas jeste jednou…
já to myslel naprosto vážně, jeden z lidlu mám doma a jsem s ním maximálně spokojený, pro normálního hobíka bez závodních ambicí je to naprosto dostatečný.
jojo ja s nim natrenoval urcite 500h a no problem,
jinak ted jsem videl na cernym moste v globusu oddeleni tchibo ve vytrine za
499kc…B
tak ja se za svou tedy odpoved omlouvam, myslel jsem ze me chcete popichovat, doplnim ze ten z Lidlu sem si chtel koupit taky, jenze ho uz nemeli…
asi si to pštně pochopil, proto tam byl ten smajlík :o)
Tím „za tyhle peníze žádný“, jsem samozřejmě mylslel, že pokud zrovna nepotřebuješ připijení k počítači, ale jen základní funkce tak nevidím důvod proč dávat 1500kč, když to samé koupíš za pětikilo, jen tam holt nebude napsaný Polar :o)
no a ja myslel, ze to je prave to, oc tu bezi :-))))))))
Doporučuji totéž, udělal jsem to taky tak. Funkcí má ještě víc než ty nejlevnější značkový.
Ja bych vzal Sigmu PC15. S PC14 jsem mel 4roky jen dobry zkusenosti tak proto.
Kup si Sigmu,mohu doporučit.Mám s ní dobré zkušenosti.
Používám Sigmu PC 1600 – spokojenost. Bohužel jen jeden problem – když se na mne pověsí kolega se stejnou značkou pulsmetru na displeji se mi zobrazí náš tepový součet. Jasně, dostane pumpičkou nebo do toho šlápnu :))), ale funkce max. je porušena.
Nejakej c-chi-jing, nebo tak nejak .. jsem kdesi v casaku videl .. ale to ti asi nepomuze :o)) Jinak co treba tenhle www.top-trend.sk/new/index.php?… Ale nic vic jako pulz a stopky tam neni .. zato je ale vodotesny. Jsem si ho objednal … pred dvema tydny, nevim kde to vazne.
Mrkni na Ciclopuls u Pellsu. Není tam digitální přenos v té ceně, ale to by nemělo vadit pokud netrénuješ ve skupině s někým kdo má další Sporttestr. Měl jsem i levnej Polar a dovoluju si říct, že co se týče vlastností a kvality tak jsou na tom stejně, jen CP je levnější. pcshop.pells.cz/sport/default.asp?cls=SPresentTrees&StrType=3&StrSort=110115