Shanim pedaly. Potrebuju, aby na nich poradne sedela noha, ale nechci naslapy. Takze asi neco jako BMX nebo tak. Zda se mi, ze vyber moc velky neni:-(. Mate nejaky tip? Jde mi hlavne pomer cena/uzitna hodnota.
Shanim pedaly. Potrebuju, aby na nich poradne sedela noha, ale nechci naslapy. Takze asi neco jako BMX nebo tak. Zda se mi, ze vyber moc velky neni:-(. Mate nejaky tip? Jde mi hlavne pomer cena/uzitna hodnota.
se ti opravdu jen zdá… Primo, Point Racing, Voxom, KHE, Easton, Da Bomb, Author, Odyssey a další :)
treba authory za cca 400kc nebo da bomby za cca 500kc, ale u tech authoru je potreba pred prvni vyjizdkou utahnou piny, jinak se vyrvou :(
Kup daBomby za 590,– ,, maj krasne dlouhy cca 5mm piny, authory se muzou jit zahrabat.. fakt parada, akorat to chce mozna i chranice holeni..
Jo, diky. Ted sem koukal na obrazky a ty daBomby vypadaj ok. Nevite, kdo je v brne prodava?
to nevim, ale maj je v dookie eshopu.. ale asi si budes muset priplatit za postovny.
spis urcite, ja je nemit, tak mam nohy samou jizvu a hlavne ty krve a bolesti, skoda ze nemam digital, bych poslal screen ja vypaj chranice po cca roce uzivani, je to taky otazka umění/neumění
Nebo Jack Shit Pedal – www.kona.cz