teď sem se mrk na stránky Cykloservisu. píšou tam něco, že v něm bude soutěž, kde může jedinec vyhrát cyklistické zboží za 100k. víte o tom někdo něco? prej to bude někdy až ve čtyřce, kdy to vyjde?
teď sem se mrk na stránky Cykloservisu. píšou tam něco, že v něm bude soutěž, kde může jedinec vyhrát cyklistické zboží za 100k. víte o tom někdo něco? prej to bude někdy až ve čtyřce, kdy to vyjde?
a ty si na to jako delas zalusk?:-)
to víš ne každej si může říct že sto papíru mu za to nestojí :-)
myslis za 12 korun?:-).ale tak to ja bych to i za tyhle penize zkusil:-).ale za vetsi namahu mi ty penize vazne nestoji:-)
je to blbý, ale prej se nemůžeš účastnit bez helmy, znáš tyhle ty cyklistický podniky :/
hm,rasisti.ale co,ja 100.000,– nepotrebuju,to bych si za to urcite koupil novy kolo.stejnak planuju dalsi tak za tuhle castku.ale to bych se asi nejdriv musel rozejit se svoji holkou,abych na to pak za rok usetril:-))
za pul :-)
to bych teda ja na ty penize nesmel vubec sahnout:-).holt nekdo je na tom lip:-)
Za dva. A taky bych na to nesměl skoro šahat. Holt někdo je na tom jěště hůř.
za dva generace mozna..ja student
No Ondrej Sosenka zase nabizi ram Moser(cca50kkc), za to, kdo prekona jeho drahove rekordy jak v juniorech tak muzich :-).
To jsem četl.. mno, já si ten rám určitě nevyšvihám :-)