• ravo

Jezdíte někdo tyhle řetězy? Pokud ano, jaké máte zkušenosti, jedná se mi především o rozdíly v délce životnosti. Vítány jsou i zkušenosti majitelů 9-kové řady… Díky.

0 0
    • ravo  

Nikdo? Vůbec nikdo?

0 0
    • prochpetr  

mel sem na kole 804, oproti KMC Z72 vydrzela o 300 vic – kmc 800, connex 1100 :). tak sem jej koupil znova, uvidim, az me nastve, zkusim 809, je o stovku drazsi, pry i lepsi

0 0
    • prochpetr  

mel sem na kole 804, oproti KMC Z72 vydrzela o 300 vic – kmc 800, connex 1100 :). tak sem jej koupil znova, uvidim, az me nastve, zkusim 809, je o stovku drazsi, pry i lepsi. vyhoda oproti kmc je, ze u kmc mi propadla merka, u connexu se jeste zasekla za tretim zoubkem :)

0 0
    • Volf  

Já kupuju už nějakou dobu 808 a jsem spokojenej. V této cenové relaci se mě zdá, že vydrží nejdýl.

0 0
    • kovar  

kdyz uz tak 808, tu jezdim a ma nepatrne delsi zivot nez Sram 68. 800 radeji ne, uz z vyroby je trochu delsi, takze se zda dle merky nebo suplery vytahanejsi. 804 neznam.

0 0
    • SELMIRA  

mam 908. Už je kaput, takže v sobotu odejde do věčných loviš?. Ale sloužil dobře! Akurát zpočátku se nechtěl odmotávat. Se vždycky zakous a musela jsem to rvát. Ale jinač pohoda. ňějakých pár tisíc odloužil. Teda skorem víc párů, ale to raděj nebudu řikat. :o)

0 0
    • mosquito  

jezdim sice trosku jinym stylem nez se asi ma – ± 7tis km a pak menim retez + pastorek (jak to zacne zlobit preskakovanim), dost tlacim a nedivil bych se kdybych v kopcich neroztrh retez (ale jeste se mi to nestalo)

a puvodni IG dalo nejaky 3tis

pak Connex 800 tech 7tis mel nez zlobil

ted Connex 804 jsem nekde u 6tis a jeste to nepreskakuje takze OKi

a priste to asi bude taky nejaky Connex pokud mi nekdo nenakuka lepsi znacku za nejakou slusnou cenu

0 0
      • Jane  

By mě zajímalo, jak dlouho ti při takovém stylu vydrží převodníky. Momentálně taky neměním řetězy, abych už definitivně odrovnala původní kliky, které pak nahradí nové XT. Nyní jezdím kazetu Sram 5, řetěz Sram PC 58, kliky Suntour. To pak nahradí opět kazeta Sram 5, řetěz Connex 804/808 (nevím, jakej mi leží doma v krabici) a kliky XT. Ale musím říci, že těch 7000 km na jeden řetěz je fakt dobrý. Takže asi taky budu jezdit jen jeden řetěz a až to bude dělat problémy, tak spolu s ním vyměním kazetu i převodníky.

0 0
        • mosquito  

no momentalne tam mam stale puvodni (a jsem nekde odhadem na 17–18.000km) jsou to teda prevodniky STX '97–98 (a to hodne trpi – uz jsem doslova prethl v kopci i kliku) – je jasne ze kdyz tam dam novy retez tak se behem par km rychleji natahne, tim samo odrbe kazetu … ale v tomhle stavu to pak tech nekolik tisic km vydrzi, na pohled ten retez taky opticky nesedi na 100% na tom prevodniku, ale co me to zajima kdyz to funguje bez problemu

no me se to osvedcilo prakticky i financne – na tech 7000km:

kazeta 700kc, retez 500kc , tj 1400kc i s praci

kdybych menil porad retez tak je to:

kazeta 700kc, retez 5×500kc , tj 3400kc i s praci

a stejne kdybych chtel prejit na klasicky zpusob tak za ustrene 2tis koupim novej prevodnik :)

0 0
    • avi  

Jezdím Connexy několik let a jsem spokojen. Nemám problém s řazením, ani s životností. Když se stávající kus rozloučí, opět půjdu do Connexu.

0 0
    • vlk  

kamoš ho měl a býl s nim spokojen.Já si ho teď koupil a na jednom převodu mi střílí.Navíc na nejmenší pile na převodníku to má divný zvuk.Tak nevím jestli je to jinými nabýhacími hranami nebo že už to mám sjeté.Teď jsem koupil zase řetěz sram-ty jsem do teď kupoval.Tak uvidím jestli to bylo řetězem.Pokud ne tak budu kupovat novou kazetu.

0 0
    • Alesh  

Jojo, ja uz vozim treti 808ku a jsem spokojenej taky. Vydrzi fakt dlouho, az jsem se divil. Mam ho uz 2,5 tisic a jeste je dle merky i suplery OK. Vrele doporucuji!

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.