Ze Suntourky jsem vylil asi pred 14 dnema olej, ale ted vubec nevim, kolik tam mam dat novyho. Muzete mi nekdo poradit? BTW jsou takový ty bílý plastový kolečka na trnech na zvětšení zdvihy z 80 na 100?
Ze Suntourky jsem vylil asi pred 14 dnema olej, ale ted vubec nevim, kolik tam mam dat novyho. Muzete mi nekdo poradit? BTW jsou takový ty bílý plastový kolečka na trnech na zvětšení zdvihy z 80 na 100?
Kolik to ti neporadim:( Vzhledem k tomu, ze je to uzavrena patrona, tak bych rek, ze plnou. Ta bila plastova podlozka pod (na) trnem je presne na to. Mas = 80mm, vyndas = 100mm (teoreticky:), prakticky je mensi:(
Díky moc, snad to zvládnu.
Nepamatuju si to přesně, ale mám pocit, že ho bylo asi 4 cl (míň jak velkej panák). eSeL nemá uzavřenou patronu. Tu má eSEčko.
Uzavrenou! jakoze to neni otevrena olejova lazen ani polouzavrena patrona, ktera si nasava olej. Proste je to uzavrena olejova patrona! V SE je uzavrena cartridge s lockoutem plnena plynem a nedoporucuje se rozebirat podomacku.
Sory-tak teda uzavřenou, ale stejně ji nemůžeš nalít plnou!
Proc? Nehadam se, zajima me to. No vlastne nemuzes, protoze se do ni musi jeste vejit trn.
Vím, že se nehádáš-prostě diskutujem, ne? :-)
Doufám, že to nikdo nebude brát jako provokaci, jen hledám podrobnosti a narazil jsem na tuhle nedořešenou diskusi. Zajímá mě, má být ta patrona plná, nebo ne? Jesli tomu správně rozumím, hladina oleje by měla být alespoň tak vysoko jaký je zdvih vidle, aby na konci zdvihu nepřestala tlumit a nenasávala jen vzduch v patroně? Je to tak? Beru jen fakta, „prodat vidli“ pro mě není odpověď, tak to sem ani nepište.:-) Dík.
Darovat?