Poradi mi nekdo, kolik oleje nalit do Marzocchi EXR PRO Air??? Vcera se mi povedlo z jedne nohy trochu vypustit :o(
Poradi mi nekdo, kolik oleje nalit do Marzocchi EXR PRO Air??? Vcera se mi povedlo z jedne nohy trochu vypustit :o(
Mam podobny problem a nikde v historii jsem odpoved nenasel :-( Nemel byste nekdo tabulku mnozstvi oleje pro Marzocchi, kde by byla i vidle EXR Pro Air? Hledal jsem to kde se dalo a nenasel, tak jsem si myslel, ze to metodou pokus omyl nejak odhadnu a odladim, ale byl jsem prekvapenej jak je ta vidle citliva na mnozstvi oleje. Kdyz je ho malo, tak to ma vuli ve svislem smeru (nez zacne zabirat) a kdyz je oleje moc, tak nemuzu vyuzit plnej zdvih vidle a protoze to ma olej v obou nohach, tak se nemuzu trefit do optimalni hladiny.
no pokud je ho tam tak malo ze neni zalitej dostatecne tlumic tak pak ma tu vuli jak popisujes, pokud je aspon zalitej tak je to v podstate jedno, jen mnozstvim oleje menis progresivitu (resp omezujes max zdvih:-) me se osvedcilo davat zhruba 4 cm pod okrat pri 100mm zdvihu
Jenze problem je, ze u tehle vidle je vule i kdyz je zalitej tlumic. Neprisel jsem sice na to jak je to mozny, protoze ta vidle je vevnitr jednoducha jak kladivo a nevim, kde se tam ta vule bere. Tak jsem trochu oleje pridal, cimz sice ta vule zmizela, ale vidle, ktera ma zdvih 115mm chodi tak maximalne 80mm
zavolej bartonicka reknou ti to tam.
U Bartonicka mi rekli at jim tu vidli prinesu, ze mi udelaji servis a ze podle te vule je ta vidle asi stejene v hajzlu.
nasel jsem tabulku www.marzocchi.com/…oillevel.asp?…
Jses dobrej. Ja to hledal taky a nenasel.