Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi vidlici Reab TEAM, RACE a SL. Máte někdo tucha.
Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi vidlici Reab TEAM, RACE a SL. Máte někdo tucha.
team se lisi korunkou ktera je z jinyho matrose a hlavne tvarem, jak se lisej vnitrnosti to netusim. k sl se myslim nedodava poplock a nema externe nastavitelny flood gate.
proc se nepodivas sem? http://www.sram.com/…nforks/reba/
Ahoj chci se zeptat jak moc poznám rozdíl mezi Rebou SL a Rebou Team, co jsem vyčetl tak chápu že Reba Team by měla mít nějakou lepší expanzi a tak bude asi lépe vyhlazovat na „drncavějším“ terénu.
No zkrátím to, pokud budu schopen si Rebu SL dobře nastavit poznal bych se svou váhou 75kg nějaký rozdíl kdybych si pořídil Team verzi?
hs expanze jde poznat až při vyšších zdvizích. na 100mm moc teda ne, při 120 už to podle mě začíná pomalu dávat smysl. smyslem high speed expanze je že se otevře další průtokový kanál v tlumiči při velmi silném nárazu, takže vidlice jde rychleji do zdvihu (velmi zjedodušeně k fci)
myslím, že si pleteš expanzy a kompresy.
Není to tím, že by šla rychleji do zdvihu, ale rychleji se vrací do původní polohy.
Boha jeho, expanzi a kompresi!
tolik funkcí Reba nemá :-)
možná by mě mohla omluvit doba kdy jsem to psal a v jakém jsem byl stavu, ale jinak si každopádně sypu popel na hlavu.
No momentálně mám geometrii a posed nastavený na 120mm vidli, takže na 99% tam dám i rebu zvýšenou na tuto hodnotu.
Já tedy nevím, jaký ročník myslíš, ale poslední 3 ročníky Reb měly snad pořád vnitřky stejný, jen se to lišilo drobnostmi (Team má možnost nastavit floogate ručně kolečkem, na SL musíš vzít imbus – marginální rozdíl. FL jednou nastavíš a necháš).
SL a Race mají stejný vnitřky a liší se jen způsobem nastavení GATE .. Team je jiná .. má jine MC a HS expanzi …