potreboval by som poradit. Chcem zmenit naboj, konkretne author zadny za rovnaky model len na kotuc. Musi sa menit vyplet? ( hovorime o dlzke spicov ) dik…
potreboval by som poradit. Chcem zmenit naboj, konkretne author zadny za rovnaky model len na kotuc. Musi sa menit vyplet? ( hovorime o dlzke spicov ) dik…
je to dost pravděpodobné a rozhodně bych to udělal i kdybi to nemuselo být…kotouč namáhá dráty takže bude lepší když tam šoupneš pořádný dráty.
ako ja mam draty v dobrom stave ale ide o dlzku, ci su pouzitelne
no to zjistíž když změříš příruby u obou nábojů…nebo někde najdeš rozměry.......ale stejně pochybuju že budou stejný.
A jaký máte nazor na dvojité křížení drátu,je to pevnější.
Nez normalni trojite? No nevim. Davam trojitemu prednost.
36 špic už se dá křížit 4×.. :-) Jinak já vozím na V-brzdy vpředu radiál, vzadu křížený jen u kazety.. je to podle stylu jízdy.. Hlavně a? nenaplete radiál k tomu kotouči :-)
najskor nebudu rovnake, diskovy naboj sa mi zda ma priruby blizsie pri sebe, takze minimalne na jednej strane budu draty kratsie. Ale podla mna aj ked budu sediet tak je dobry napad dat tam nove. Nestoji to tak vela.
Mam dojem, ze se se vzdalenosti priruby od osy naboje se ve vzorci vubec nepocita. A kdyz si to predstavim, tak to pri tehlech rozdilech moc vliv na delku nema.
a preco potom na klasickych rafikovobrzovych nabojoch shimano (LX napr) vychadza rozdiel az 2 mm na pravej a levej strane vypletu? Dakedy to moze byt prilis pre jednu dlzku spic
Vzdyt to rikam. Moc vliv nema :) 2mm to je problem? No nekde mozna jo. Nevim. Nestalo se mi.
draty urcite kratsi, kotouc.naby maji vyssi prirubu, bude tam rozdil cca o 2mm na kazdy strane
To nejde pausalizovat. http://images.andale.com/…com_hub2.jpg http://bikefanatic.com/…s450_360.jpg
presne tak… ja som chcel tiez menit naboj, na kotuc a musel som vymenit aj draty…dost ma to nasralo,lebo som dal 28sk/ks. Ak mas nejake kvalitnejsie draty tak kup radsej cele koleso,lebo samotne draty a rafik asi tazko predas…toz moj nazor
ake si mal draty 28sk/ks? dt revolution? tak tie na diskove koleso aj keby bola dobre dlzka asi prilis idealne nebudu :)
mno dalsia alternativa…
ak by ti nahodou nesedeli, a bolo by ti treba trochu dlhsie, tak este dalsou moznostou ako kupovat nove spice je len dat dlhsie niple. Pripadne ak mas teraz dlhe tak sa tym da skratit.
Ticho! Všechny vás zabiju!