prosim o radu rad bych si přepletl kolo.Ale delat to budu poprve tak se cci zeptat jestli se mam něcim řidit proste nejakou radu jak to delate vy diky moc jo a je to předni kolo
prosim o radu rad bych si přepletl kolo.Ale delat to budu poprve tak se cci zeptat jestli se mam něcim řidit proste nejakou radu jak to delate vy diky moc jo a je to předni kolo
ja to delam takhle.prijdu do bikeshopu a reknu.dobry den,chtel bych vyplest kolo,tady mate rafek a nabu,dekuju pekne.. jestli to dokazes podle rad na netu(pokud se nad tebou nekdo slituje a bude mit tu trpelivost) tak vsechna cest.
se slituju: prostrcim 1. drat dirou v nabe, prostrcim 1. nipl dirou v rafku, zasroubuju, prostrcim 2. drat dirou v nabe, prostrcim 2. nipl dirou v rafku, zasroubuju,prostrcim 3. drat dirou v nabe, prostrcim 3. nipl dirou v rafku, zasroubuju,prostrcim 4. drat dirou v nabe, prostrcim 4. nipl dirou v rafku, zasroubuju,prostrcim 5. drat dirou v nabe, prostrcim 5. nipl dirou v rafku, zasroubuju.......... prostrcim posledni drat dirou v nabe, prostrcim posledni nipl dirou v rafku, zasroubuju, dotahnu, vycentruju, jedu :)))
jedes tak za roh maximalne:-))
jo, cil na sudetech a podobnejch bejva tak trochu za roh :))
jestli nejsi blbej a dochazi ti, ze kdyz utahujes/povolujes drat, tak se rafek stehuje za nim/od nej a kdyz dva proti sobe tak k nabe/od ni, tak ti staci jedno uz vypleteny kolo a trocha trpelivosti, sroubovak (nejlip hodinarskej s operkou na dlan), centrklic, kolo s rafkovejma brzdama (bocni hazivost) a gumicka (vejskova hazivost), ja se to tak taky naucil a uz prvni kolo bylo v poho, jestli to nedokazes, tak doporucuju radu kolegy prede mnou
tomu rikam rozdvojeni osobnosti:)
Ja to dělam podobně,akorat řikam čau a dělej prosim,zitra to potřebuju.....
Podobnej návod byl v některém čísle Vela, akorát česky a s fotkama. Myslím, že to podle toho jde docela dobře.
ja se chci ted pokusit o to same, ale vubec nevim, jak dlouhe potrebuju draty, prej na to existuje vzorecek, ale nikdo mi ho nedovede rict. Neznate ho nekdo?
Zeptám se tě jinak.....stojí to za ty ušetřené peníze?
kdyby slo jen o penize, tak asi ani nee, ale ja chci proste umet vsechno
Hmm. Zaradit dotaz hnedle za odpoved… tomu rikam… odvaha?
kdyby ses podival na data, tak bys zistil, ze ja psal o par minut pdriv, takze dik za nic
Tohle: sheldonbrown.com/wheelbuild.html. Nemas zac. Pred vypletanim kol, bych se naucil nejdriv cist. V zivote se to hodi vic ;)
http://www.dtswiss.com/index.asp http://ambike.com/view.php?… a dále vlastní zkušenost a bude ti to jasné jestli chceš ten vzorec podle ambike mám udělaný v excelovské tabulce.
diky moc, tohle presne ono, nic lepsiho jsem si nemohl prat, nekdy dam vedet jak to dopadlo