čau.neví někdo žlutý levný ráfky na fr do 1000kč přemejšlel jsem na singl traky voží je někdo???dík moc
čau.neví někdo žlutý levný ráfky na fr do 1000kč přemejšlel jsem na singl traky voží je někdo???dík moc
singletracky stojej do 1100 a sou dobry, ale asi nebudou zluty…
Vuelty by se taky mohly vejit, nevim jestli jeste delaj zluty, ale zase asi nebudou dobry :( Jumbo taky nic moc. Nebo si pockat na superjumbo… jak dlouho? Jestli netrvas na barve, tak doporucuju DM24 jako dobrej kup cena/vykon.
singl traky voží je někdo???
a mám bílího a-zona tak mám tam dát býlí nebo černý???dík
jestli bílý nebo černý to je na tobě… :D
single tracky ve velu plzen maj za 990,– ale nevim diry, minulej tejden sem tam na ne koukal, maj krasny FUNN rafky ale cena byla na me moc
mam ty Vuelty Excalibur Disc FR…a jsou rozhodne lepsi nez nejaky Jumbo…naprosta spokojenost
Ja ho ohnul po 3 dnech (a ne zrovna brutqalnim padem), kamos o par dni pozdeji. Je to podle me asi nejmekci rafek, jakej jsem mel.
ani vuelty DH nejsou z nejodolnejsich
vozim doubletracky a zatial rozdychali moj bikedodrbavaci styl vzdy bez viditelnej zmeny stavu…:)
taktak – po roce jezdeni a skakani nepotrebovaly doubletracky (mam intens, ale to je totez) ani docentrovat. nejlepsi rafky!
Taky se na ne letos chystam. Ale neni to uz trochu mimo cenovou hranici? :)
o cca 30% nad. daj se sehnat za 1300 kc/kus. mozna i o neco levnejc.
rafiky su ta posledna vec na ktorej by som setril…
vie uz niekto nieco blizsie os rafoch SuperJUmbo ? kedy ? zakolko ?
Prej uz brzo…tak jsem si jich pro jistotu 10 objednal :o)))
kde se daj sehnat ty double traky nejlevnějši a dej sem odkaz prosím!!!!!!!!dík
To nebylo na me, co? Pac ja vubec o Double Tracich nemluvil :)
Ne sorry to bylo na wroumna...........
ja sem to trefil dobre, byla to vyprodejova cena, jinak by mela byt MOC 1800.- (dneska sem to zjistoval). zkus poptat na nejakym e-shopu
myslim ze moc je 1690,– kc..... myslim, ze mozna naky maj ve Velo Plzen ci Krab Cycles :-) sry ze delam reklamu, ale jsou to asi jediny shopy kde se tak nak vyskytuju :)
krabove nemaj, zrovna vcera sem se na to ptal Janosika
tak dík asi vemu bud singl traky nebo valuety.......ale dík moc za kažou radu
radsi ty singletracky nebo DM 24. vuelty bych nebral
Raději ty DM24
tak to nevim. ja osobne bych bral radsi ty singletracky, ale stojej 2× vic nez dm 24. ale dm 24 sou tezsi. singletracky sou hezcejsi :-)
přidám se, nějaké solidni diskové ráfky na XC tak do litru?!? Uvažoval sem o MAVIC XM 321 Disc… Jo a ještě dotaz (mozna trochu mimo), sou ráfky, do kterých pasuje jenom nejaky druh ventilku (treba galuskový), nebo je to vesměs univerzál??? Dik za info
To ses pridal ke spatnejm lidem :) Ale k tomu dotazu. Jsou.
JSOU typizovane nebo JSOU univerzalni??
To bych napsal. JE
cekal sem odpoved OBOJE… ;))
Takže vy mi asi neodpovíte, co???
no dobre no.. muzes mit v rafku dirku malou, tj. na galuskac, nebo velkou, tj. na dunlop nebo auto.. no a do velky diry se vejde i galuskac a aby tam neplandal, dela se takova vlozka..
:-) Jo. To bude asi to co chtel slyset, ale prislo mi uz hodne troufale to takhle napsat :))
Díky drsňáci, fakt ste mi pomohli. Peace