• mastihuba

http://www.wtb.com/…oraptor.html

V předu? V zadu? Na sněhu? V blátě? Na šotolině?

pokud už ho někdo vyzkoušel tak sem hoďte nějaký moudro. :)

0 0
    • PePu  

Vozim vpredu (starsi model 2,24 s lehce jinym dezenem, nekvalitni foto http://www.bike-forum.cz/forum/bikes.php?… )- aspon se mi zda dle fotky na wtb.com. Na zadní bych si ho nedal (nezkousel jsem, ale dezen se mi pro zadni kolo nelibi). V blate a na sotoline celkem slusne drzi smer, na asfaltu trosku vetsi odpor (vsak to neni zadny slick), nesjizdi se moc rychle. Celkem vysoky a objemny = pohodli. Nasazeni na x317 bezproblemove, dobre se vystredi.

0 0
    • pepan  

Neskutečně dobrá guma. Rychlá na všem, drží na všem – 2,4. Není to moc na FR, jak si nekteří myslí podle objemu. Jede skoro stejně rychle jako všemi opěvovaný velký RR, ale potom i v bordelu je dobrá a to má cca. 53 šířku a 55 výšku. Váha kolem 550 je super. V půlce vzorku je na tom pak jako RR, ale líp se čistí. Mají ale obrovskou nevýhodu – nikde se nedaj sehnat. Já po nich šmejdím už od léta a prd. Venku resp. USA, je má každej i ten nejmenší krámek a tady musíš leda mít někoho kdo jezdí na cesty a hlavně má čas a náladu ti něco koupit. Pells vozí jenom ty užší a těžší a takových gum už je spousta.

0 0
      • mastihuba  

Pells má ten drátovej 2,24. za cca 370kč.

0 0
        • pepan  

Ale to je právě úplně jiná guma! Koukni do tý tabulky cos sám poslal a najdeš deset rozdílů? To asi ne, ale na tom obrázku je právě ta 2,4 a 2,24 vypadá jen podobně. Nevím proč je největší guma jiná než ostatní, ale má hlavně řídší štuple a asi i jemnější. Nechápu Pells proč ty 2,4 nemá, ale asi vymýšlí nějakou svoji – nejlepší a nejlehčí na světě, jak to mu je případě rámů, představců a prostě všeho.

0 0
          • mastihuba  

Vyděl jsi je v reálu? Nebo vycházíš jen z té váhy pláště. Nemohou tam mít překlep?

0 0
            • pepan  

Já je jezdil v roce 2002 abyl sem za exota, bo každej mydlil 1,9 a že je měli těžší, to si nikdo nenechal vymluvit. Vypadáš s nima jako skladník s rudlíkem, ale jen ty víš co máš.Je to super guma, trochu bacha na boky, ale nevím co jezdíš. Já maratony a celodenky, kde najdeš od asfaltu, vody a bordelu.....Koukni na recenze na MTBReview a možná ještě shiggys MT Bike Tire Site – to je vůbec dobrá stránka, ale asi nemá tolik času jezdit a testovat, jak by chtěl.

0 0
    • Pavlos  

Nevite nekdo kde by se daly sehnat ty 2,4"

0 0
    • tomek  

Vozím vepředu bezdušáky 1,95 a spoko. Super vedou, ale bral bych trochu širší pro trochu pohodlí

0 0
    • marapara  

Vozím jej od konce května. Teda nevozím jen jej, ale do terénu pokud není extrémní blato, tak je výborný. Při první vyjížďce mě plášť mile překvapil, jak neskutečně drží na měkkém povrchu. Má malé ostré výstupky, celkem výrazné boční výstupky, velmi dobře drží na hodně druzích povrchů. Má celkem rychlý běhoun, takže na silnici jakžtaž jede, i když NanoRaptor je rychlejší, ale není s ním taková jistota v technických pasážích. Je to pěkný balon. Vozím drátovou verzi 2,14, která má 50 mm výšku a 53 mm na šířku. Bláto mu nevadí, ani šotolina a kameny. Jediný problém je v mazlavém blátě. Rychle se zalepí, ale to asi většina plášťů, ale taky se rychle vyčistí. Daň za dobré vlastnosti pláště je, ž se poměrně rychle sjíždí. Najel jsem na něm bratru 1000–1200 km a polovina je fuč. To je tím, že výstupky jsou poměrně malé. Ale za to dobře drží a slušně jede.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.