Nazdar, tepák mám zatím jen chvíli, ale přijde mi, že TF třeba 150 tepů dosáhnu snáze a líp ji udržím na rotopedu a že na kole je to mnohem větší dřina. Máte to někdo taky tak? A je tudíž lepší trénovat jen doma?:o) Díky za odpovědi. Čes?a
Nazdar, tepák mám zatím jen chvíli, ale přijde mi, že TF třeba 150 tepů dosáhnu snáze a líp ji udržím na rotopedu a že na kole je to mnohem větší dřina. Máte to někdo taky tak? A je tudíž lepší trénovat jen doma?:o) Díky za odpovědi. Čes?a
V tech mrazech co ted jsou funguje telo trochu jinak. Prahy mas posunuty smerem dolu, takze se do vyssich tepu dostavas hur. V lete by to melo byt podobne s tim trenazerem.
Zdar, bratranec si koupil spinning – tam jsem měl problém dát 150. pak jsem si koupil tepák jel se ven projet a skoro hned mi tam skočilo 175, max jsem měl 192. Chtěl jsem jet v nějakym pásmu (u aeorobniho prahu) a musel jsem se brutálně brzdit. tak nevím…
Tak je to normálne. Vonku na vyššej TF majú vplyv aj iné faktory, ktoré si ani neuvedomuješ. Napr. udržiavanie rovnováhy a s tým zapojenie do výkonu aj iných svalov.