Zdarec. Prosim poradte, popripade napiste zkusenosti s SPD a tretry, chci poridit cca do 3500,– .
Zdarec. Prosim poradte, popripade napiste zkusenosti s SPD a tretry, chci poridit cca do 3500,– .
Já asi půjdu do kombinace Specialized Sport a Shimano M-520
a co uz existujici thready? takove pouziti vyhledavani......
ja osobne bych mazal thready starsi 1 mesice, at se to tu resi porad znova. vzdyt b-f neni zadnej archiv , technika se porad meni a zkusenosti (a uzivatelu) pribyva:)
negative :-) ne kazdy je ochoten sve zkusenosti pisat znova a znova a znova
mna zase sprudili ze som nezalozil novy trejd tak neviem „kde sa stala chyba“ :-))))))))))
To je totiz neco uplne jineho. Tento pripad je spatne, protoze se pta na neco, co uz se tu x-krat probiralo. Tvuj pripad bvyl spatne v tom, ze zamotavas do threadu o DH SPD botach jina temata a ne kazdy si to pak muze precist, aniz by proklikaval vsechny thready a zaroven ztezujes vyhledavani.
no ale ja som zistoval ze ake boty vhodne na XC/DH + nejake pedale na XC a nejake na DH…
ktera technika se meni tak rychle, ze za mesic uz ty starsi rady neplati?
nj, ale porad lepsi kdyz by se zakladaly novy thready nez aby kazdej hledal v historii a na b-f by vznikaly jenom „debaty“
Taky doporucuju Specialized Sport + M520
souhlas M520 – spolehlivost, vyborna cena Specialezed Sport – pohodli, tuhost, cena (do 2,5tis.)
mam je ve skrini a nejezdim je, prtoze strasne vrzou, pripadnemu zajemci s nohou 42 klidne venuji
odkud jses?, mel bych mozna zejem …
jojo,vrzou:-)