• Myska

Čau lidi, co říkáte na nový rámy od Apache z Al U6 diamond? Nemáte ho někdo? Dá se na něm jezdit slušný xc? Je za rozumnou lidovou cenu. Díky

0 0
    • Jogador  

No, už radši nic neřikám, ale mám ho, nevim čemu řikáš slušný XC, ale já na něm XC jezdim, za rozumnou cenu jsou,ale to třeba i spyder, který je lehčí, ale jinak mě Apache sklamal: nemá integrované hlavové složení, ale hlavně dost nekvalitní lak, odloupává se.

0 0
      • McBlacky  

hlavně po pádech co :)))

0 0
        • Jogador  

Ne, to se odloupává jen uhlík:) Ale v místě uchycení kotoučovky, zadního kola a u hlavovky, prostě všude, kde rám se trochu přihnul, ale jde vždy tak 1 – 1,5 mm*mm dolu

0 0
          • McBlacky  

ber to tak že dáváš dolů gramy :)

0 0
          • Myska  

A jak moc je to loupání vážný? Po projetí první polňačky už je to znát, nebo až po delším používání a pár větších ranách?

0 0
      • ojoj  

bud rad ze nema integrovanou hlavu aspon muze clovek tuningovat :-)) to s integrovanou­ nejde

0 0
      • RomanH  

To, ze nema integrovane hl.slozeni, je jedine dobre

0 0
        • grafik  

proc?

0 0
          • RomanH  

Vetsi naroky na presnost ramu, v pripade poskozeni hrozi komplet vymena (zalezi na typu – hledej v historii – integral/internal), v neposledni rade to na biku blbe vypada (kratka hlavovka a z toho kouka vidlice obalena krouzky) a ma to celkove vetsi hmotnost.

0 0
            • Doktor  

Nejsem asi vzorový příklad.Ml jsem Totem 2003,ten mi kvůli prasklé sedlové trubce vyměnili s doplatkem za Maniou 2005.Jenže byla vůle v čepu,co drží karbonovou vzpěru.V pravém­.Přendal jsem komponenty a dli mi nový stejný rám.Ta samá vada.Tak vrátili přeplatek a mam ted Totem 2005.Je cervený(viz.fo­to),ale podle mě se extrémně loupe lak!!!Tak až jim to za rok hodim n hlavu opět,tak už si rám Apache budu hodně rozmýšlet.Je sic fajn mít neusále nový rám a s tím i nějaký ten nový komponent(sedlov­ka,hl.slož,stř­.osa…),ale já na kole chci jezdit a né se v něm pořád hrabat.A ten karbon je prý nadimenzován a rám konstrukčně vyřešen stejně dost mizerně,takže je otázka,kdy a při jakém zatížení to rupne.A řeči,že to profíci testovali 2 roky,jsou jen kecy,to vím…Ale fakt je,že zatím každá reklamace proběhla celkem rychle,když měli rám,posílali ho do druého dne.Závěrem:nap­říště raději Duratec nebo RB kvalití hliník,nebo celopéro.

0 0
              • RomanH  

Souhlasi s Tebou. Nehodnotil jsem Apache. ja jen psal, ze klasicke hlavove slozeni vidim jako plus, ne minus.

0 0
    • zizu  

no já mám totem 2003 a ten je fakt bomba. nevím jak ty nové ale, já jsem spokojen. lak drží, rám je tuhý a ta váha no fakt super jeden z nejlepšíchh rámů!!! (je to ten samý co naněm jarda kulhavý vyhrál mistra světa i evropy)

0 0
      • Jogador  

Fakt ten samý? To si ho pujčujete? A půjčil by mi ho taky?:)

0 0
        • Vrci  

Pujčit si ho může kdo chce, ale nesmí vijet z krámu kde je vystavenej hned za dveřma. DAJ ČB

moc pěknej je ten reklamní co je venku – lefty vpředu i vzadu, singlspeed furtšlap.

0 0
          • Jogador  

tak ted jsem trochu mimo, bavíme se o Apachích,pak najednou left, to je Cannondale,ne?

0 0
            • Vrci  

Ne před krámem maj takový monstrum svařený z asi třícoulovej trubek, který má 14 " kola z osobního auta, jeden pevnej převod, ale vidle a zadní šavle jdou opravdu jen zleva samozřejmě bez pružení. To kolo má opravdu lak a polepy Apache. Možná to vifotím a hodim to sem.

0 0
    • zderes  

Rám Apache Totem Full Carbon

Objevil jsem tento rám za 5000 Kč nepoškozený. Nenašel jsem jeho hmotnost v 16". Sháním lehký rám na 26"kola, véčka a 15–16 rám. Rám bude někdy z roku 2008. Má smysl do toho jít? Máte s tím nějaké zkušenosti? (Popř. hledám karb. rám na véčka, 26" kola, karbon tak do 8000.) Díky!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.