chtěl bych si koupit 140mm XTR kotouč dozadu a chci se zeptat kde bych sehnal takovou tu redukci pro XT hydrauliky. Hledal jsem na kupkolu,ale mají tam jen pro 180 a 200mm.dík
chtěl bych si koupit 140mm XTR kotouč dozadu a chci se zeptat kde bych sehnal takovou tu redukci pro XT hydrauliky. Hledal jsem na kupkolu,ale mají tam jen pro 180 a 200mm.dík
Pouzijes redukci pro predni trmen urcenou pro 160mm kotouc.
takže tu co tam mám?
Řek bych, že teď tam máš zadní redukci pro 160mm.
tak ten chlap od kterýho je kupuju má i redukci na 140mm , tak to od něho vezmu a bude po starostech. Díky za rady
Presne tak, jinak receno: sestava pro predni 160mm je pro zadni 140mm, predni 180 – zadni 160 a tak dale…na tri krale.
určitě ? no ale stejně si pak budu buset koupit ještě jednu, když tu přední dám dozadu,ale díky no
pokud mas vidlici s PM uchycenim tak adapter do predu nepotrebujes
PM je co ?
mám rebu SL disc
tak to mas smulu potrebujes 2× predni adapter na 160mm kotouc pro vidlici IS a brzdu PM
takže na ten 140 mm můžu použít tu co mám ted v předu a ještě teda dokoupit jeden 160 dopředu že ? A nebo vzít tu redukci na 140 od něho
kde ten adapter vemes je tvoje vec :-) jaky potrebujes tu uz padlo
Je možný, že na rámu S-W SJ HT 26 2012 je vzadu návarka PM140 namísto obvyklejch PM160? Dyť 140mm kotouče už třeba u Shimana nejsou ani běžně v prodeji! Sice bych klidně bral p/z 160/140, na druhou stranu bude vzhledem k řečenému možná jednodušší 160/160, v tom případě je třeba redukce PM/PM 140->160, nebo ne? Vpředu na vidli je naštěstí standart PM160.
možné to je,
a redukci potřebueješ PM-PM +20mm
http://www.kupkolo.cz/…m-180_z3923/
Je to tak jak pise kubad, jen zvol adapter stejne znacky jako mas brzdy. Kolega menil puvodni brzdy Avid za Shimano a chtel pouzit stavajici adapter, ale trmen spatne dolehal na kotouc. Kdyz koupil adapter Shimano tak je vse O.K.
Ok, díky kucí za postřehy, 140 mm je jen v XTR verzi, takže dojde na adaptér Sh na 160…
TAKOVÝ ADAPTER NEEXISTUJE !!!
Potřebuješ přední PM-PM +20mm nebo Přední na 180mm
Musis vzit toto:
Jen technicka. Jak jsi dosel k tomu, ze je tam PM140? Jaky brzdy tam chces davat?
Tak jsem koukl na stranky vyrobce a PM140 tam opravdu je.
Reseni uz ti bylo vysvetleno.
Pak moc nechapu, proc jsi polozil dotaz, tak jak jsi ho polozil.
Jestli to je stejně jako na mý 29ce (jakože skoro určitě je), tak to je opravdu PM140 úchyt, adaptér je stejnej jak na přední 180mm, jak už tu padlo.
Btw, dávaj k tomu adaptéru na kupkole i šrouby? Zrovna potřebuju dva tyhle objednat a nechtěl bych pak ještě někde lítat do železářství…
Ano, je to vcetne delsich sroubu.
Díky za info, snad jsem nezapomněl nic dalšího :D.