chtěl bych se ještě zeptat, než odjedu do pryč, jestli se dá na 160mm kotoučích a na Avidech juisi 3 jezdit nějaky ligh skoky, sjezdy… prostě jestli to vydrží a jestli to neuvařím…dik
chtěl bych se ještě zeptat, než odjedu do pryč, jestli se dá na 160mm kotoučích a na Avidech juisi 3 jezdit nějaky ligh skoky, sjezdy… prostě jestli to vydrží a jestli to neuvařím…dik
To je spíš na XC ježdění. V tomto případě si tam dej větší kotouč, aspoň 180 mm.
Vydrzet to vydrzi, to je spis uvaris. Aspon dopredu dej 180mm, bude to lepsi.
dozadu je to vcelku fuk pokud nejsi těžkej:) dopředu přidej:)
Jestli tomu chceš dávat za uši, tak by bylo záhodný dopředu, ale ještě líp na obě kolesa nasadit 18Otkový kotouče. Ještě lepší by byly s plovoucim uchycenim, ale to je zase jiná cenová.
ono to zas tak drahý není ;-) www.cykloprofi.cz/katalog.php?…
dopředu 203 a dozadu 180 www.tandem-bike.cz/…voditka-apod
Zdravim, pokud bych mohl poprosit o radu. Budu na sezonu kupovat hydrauliky oro k18 je to na klasicky XC kolo. (Superior XP920) zadne drsnarny. Bude stacit 160/160? Ptam se kvuli tomu ze chci kupovat ty plovouci goldfreny a nechci koupit nejak blbe abych to pak zase menil. Ted mam mechaniky BB5 a zatim me vsude 160/160 stacilo. A hlavne se me spis zamlouva kdyz jsou kotouce stejne velky nez rozdilny cili kdyz bych daval dopredu 180 tak by sla i dozadu.
Diky
v pohodě – mám 72kg
Zdravim, chci se zeptat, jestli k brzdam deore muzu bez problemu pouzit kotouce Sm-rt66. Oni k nim pisou, ze jsou vhodne k sade Slx, tak pro jistotu, abych nekoupil neco spatne
Muzes, ale nedelal bych to, s 66 kotoucema melo dost lidi problemy.
Problémy jakého druhu?
Dneska jsem 160mm dal na zadní Hope Mono M4:-), cvičně.
Predevsim na prednim kole si dost lidi stezovalo na vibrace, ruzne kmitani vidlice ap.
Můžeš, současný deore má stejný destičky jak slx. A ten kotouč je úplně v pohodě.
Tak dekuju. Vemu je , a kdyby nebyly dobry, tak to neni az tak velka investice.
no hlavně si pohlídej 6děr vs centerlock. ;-)
Jo mam 6 der uz jsem je sundaval. Akorat jsem blbec a ted mi doslo, ze to asi nejsou Deore. Jmenujou se Shimano Br-m447. To je taky pouzitelny?
Neni
No, použitelný to je, ale destičky jsou širší takže zabrušují do paprsků kotouče. Pokud hledáš lepší kotouč než sh pro tyhle brzdy nabízí, koukni na galfer.