Zdravím!!Chtěl jsem se jen zeptat,jestli jste někdo nejel nějakej závod Topgal cupu.Jsem si říkal,že bych letos zkusil buď celej pohár anebo aspoň něco z toho zajet…Zdarec!!
Zdravím!!Chtěl jsem se jen zeptat,jestli jste někdo nejel nějakej závod Topgal cupu.Jsem si říkal,že bych letos zkusil buď celej pohár anebo aspoň něco z toho zajet…Zdarec!!
Určitě to vyzkoušej,užiješ si jak maratony, XC aji závod do vrchu.Stojí to za to
ty jsi něco z toho jel???A pohoda???Už nechci jezdit maratony,kde je 500 a víc bikerů.....a taky bych chtěl zkusit XC.
Jo,jezdím to tak nepravidelně tři roky. Je tam taková skoro rodinná pohodová atmosféra, žádnej nával lidí. Já se sice vždy vyskytuju někde na konci, ale o to až tak moc nejde. Terény jsou tu vynikající. Nejvíc se mi z maratonů líbí Jesenický, XC jsem jel jen Šumperk a Hrabenov.Pak jsou tu i závody do vrchu – taky dobrá záležitost. Na letošek přibylo trošku závodů tak je z čeho vybírat.Na konci seriálu je pak vyjížďka, gulášek a vyhlášení v Leštině. Vybírej a přijeď! Zazávodíš si. Z Olmika to nemáš daleko.
Tak díky za info…!!!Zdarec…